Találatok a következő kifejezésre: 31. napra meg (103 db)

31 napig szedtem a fogamzásgátlót, nem akartam, hogy megjöjjön. A negyedik gyógyszermentes napom van azóta, de még mindig nem jött meg. Mi lehet a késés oka?

Legjobb válasz: A 7 nap alatt kell megjönnie, még ne aggódj. De az is lehet, hogy megkavartad egy kicsit a 31 nappal. Ha a 7 nap alatt sem jön meg menj el orvoshoz.

A 7 nap alatt kell megjönnie, még ne aggódj. De az is lehet, hogy megkavartad egy kicsit a 31 nappal. Ha a 7 nap alatt sem jön meg menj el orvoshoz.
Valószínû, hogy megkeverted a ciklusod. Ha tolni akarod a mensit, tanácsos az egész következõ havi adagot is beszedni, nem pedig szedni belõle, majd egyszer csak félbeszakítani. Ha nem jön meg, természetesen tesztelj, de amúgy szerintem sanszos, hogy ez most kimarad.

Lehet még baba? Atlatszo es veres folyas.31. nap. (tobbi lent)

32-33. napra szokott megjonni, elotte egy ket nap alig par csepp barna, sotetbarna fokt szokott lenni a tisztasagin...

Legjobb válasz: Nekem is ez volt tegnap, én ma vagyok a 31. napon, bár nekem össze vissza vannak a ciklusaim, 33-50 napig minden elõfordul. Ma is valami fura színû, nem tudom eldönteni, hogy inkább barnás, vagy rózsaszínes, de én biztos vagyok benne, hogy - nekem legalábbis - meg fog jönni, én mensi elõtt már tapasztaltam ilyet máskor is.

Nekem is ez volt tegnap, én ma vagyok a 31. napon, bár nekem össze vissza vannak a ciklusaim, 33-50 napig minden elõfordul. Ma is valami fura színû, nem tudom eldönteni, hogy inkább barnás, vagy rózsaszínes, de én biztos vagyok benne, hogy - nekem legalábbis - meg fog jönni, én mensi elõtt már tapasztaltam ilyet máskor is.
De ha terhes vagy, akkor is megjöhet, akár úgy is, mint ahogyan teljesen normálisan szokott, csinálj tesztet. van ismerõsöm aki addig menstruált, hogy csak abból vette észre, hogy terhes, hogy elkezdett rúgni bent a gyerek.

Szerintetek bizakodjak vagy ne? Volt 1missed abortuszom utánna lévő ciklusaim 31, 28, 26, 26 naposak voltak most meg a 31. napon vagyok és még nem jött meg. Mi a véleményetek lehet baba?

Tesztelni még korai mert az el?z? terhességemnél is 1hét késés után mutatta csak ki.

Legjobb válasz: drukkolok neked!de biztosat tényleg csak a teszttl tudhatsz.nekem a nemvárt utáni 3 napon még nega volt,másnap reggel már pozitív.majd jelezd,hogy mi volt!szorítok

drukkolok neked!de biztosat tényleg csak a teszttl tudhatsz.nekem a nemvárt utáni 3 napon még nega volt, másnap reggel már pozitív.majd jelezd, hogy mi volt!szorítok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod :) nem birtam ki és teszteltem szinte pillanatok alatt két csikos lett :) örülök de alig merem elhinni
hatalmas gratula!!! jó egészséget, vigyázz magatokra!

Lehet több a GYED mint a TGYÁS? Ma utaltak és még két nap thgys volt 29 nap gyed. A 29 napra kaptam annyit mint eddig 31 napra. Másnál is volt ez igy?

Legjobb válasz: Hát én is ezen lepõdtem meg.Minimál bérem volt 60000-61000 thgys-t kaptam.Most 2nap thgys-ra 4660ft-ot 29 napra br.69245ft ebbõl átutaltak 60985ft.-otEgész hónapra több lesz a gyed összege mint a thgys.

A kérdező hozzászólása: Hát én is ezen lepõdtem meg.Minimál bérem volt 60000-61000 thgys-t kaptam.Most 2nap thgys-ra 4660ft-ot 29 napra br.69245ft ebbõl átutaltak 60985ft.-otEgész hónapra több lesz a gyed összege mint a thgys.
A gyednek kevesebbnek kell lennie, mert abból már adót is vonnak .Nekem legalábbis így volt, 20000-rel kaptam kevesebbet.
Lehet hogy a kevesebb bruttóval alacsonyabb adósávba kerültél, így többre jön ki mint a magasabb bruttós adósávval.Én ha béremelést kaptam mindíg rosszul jártam, mert a magasabb adósáv miatt kevesebbet kaptam mint elõtte.Képzeld most szülés elõtt kevesebb nettóval jöttem el gyedre, mint amit 1, 5 évvel azelõtt kaptam.Pedig 20000-rel emelték idõközben az alapom.Kitolás igaz?

31 napon vagyok, a 29. napon negatívat teszteltem de még mindig nem jött meg. Már 4 napja mindjárt megjön érzésem van, úgy érzem állandóan mintha fullra tele lenne a hasam, kicsit feszülnek a melleim. Lehet még baba vagy? Mikor teszteljek?

Teljesen száraz vagyok, semmilyen folyásom nincs. Nagyon levertnek érzem magam és szédülök.

Legjobb válasz: Amíg meg nem jön, van remény. tesztelni bármikor érdemes, a HCG mennyisége kétnaponta megduplázódik terhesség esetén. Azaz ha tegbapelõtt épp nem mutatta ki a teszt, akkor holnap már épp kimutathatja.

Amíg meg nem jön, van remény. tesztelni bármikor érdemes, a HCG mennyisége kétnaponta megduplázódik terhesség esetén. Azaz ha tegbapelõtt épp nem mutatta ki a teszt, akkor holnap már épp kimutathatja.
Mikor kellett volna megjönnie? Megy a drukk, hogy hamarosan pozitívat teszteljél, míg nem jön meg van remény!!! Írj majd ha csináltál újra tesztet és, hogy mi lett!!!
Szia! Csináltál másik tesztet?Hogy vagy, mi újság van veled?
A kérdező hozzászólása: Csináltam megint tesztet, és halványan de OTT A CSÍK!!!! Nagyon boldog vagyok!
Jújj de jó!:-)Halvány csík is csík!!!!Akkor még halkan de annál nagyobb szeretettel Gratulálok!!!!Írd meg légyszi ha voltál orvosnál, hogy mi újság van! Puszi Ági(utolsó voltam)

Most akkor sikerült vagy nem? Ez a 37. napom, mindig 30-31.napra jön meg és még szerencsére mindig nem jelentkezett..

Nagyon szeretnék babós lenni de sajna 2 teszt is még mindig negativat mutatott.Has puffadásom van meg az a mindjárt megjön érzés de mindigg reggel és este.Jah és nagy wc-ni sem tudok.Majd csak 19én megyek dokihoz.Szerintem hormon zavarom sincs mert nem rég csináltak hormon vizsgálatot inszemináció miatt de remélem erre már nincs szükség.Ez az egy izgat hogy a teszt nem mutatja ki.Volt már valaki igy,annyira félek!

Legjobb válasz: Lehet késõn van petetérésed és így a teszt is késõbb mutatja ki. Egy ismerõsömnek 8 hetesen lett pozitív a tesztje de ahogy itt olvastam vannak lányok akik már jártak így. Próbáld meg a tesztet pár nap múlva.

Lehet késõn van petetérésed és így a teszt is késõbb mutatja ki. Egy ismerõsömnek 8 hetesen lett pozitív a tesztje de ahogy itt olvastam vannak lányok akik már jártak így. Próbáld meg a tesztet pár nap múlva.

Az előző hónapban 31. napra "jött" meg Ami 2 nap barna és 2 nap enyhe vérzés volt! Most nem tudom mi van? Sikerült a baba? Tesztet vegyek?

9-én, és 23-én voltunk együtt. ritka hogy így kitolódik a mensim. Most 6-án voltunk együtt de az korai volt mensim után 3 nappal. Most mikor akciózzunk?

Legjobb válasz: Vehetsz tesztet, hogy megnyugodj, de sztem nem baba. Jó lenne mérni a hõdet, hogy megbizonyosodj róla, mikor van pé.-d pontosan. Elvileg a következõ menstruáció 1. napjától visszafelé számolva a 14.-15. nap. (persze ha tudod mikor lesz a következõ) Sok sikert neked! :)

Vehetsz tesztet, hogy megnyugodj, de sztem nem baba. Jó lenne mérni a hõdet, hogy megbizonyosodj róla, mikor van pé.-d pontosan. Elvileg a következõ menstruáció 1. napjától visszafelé számolva a 14.-15. nap. (persze ha tudod mikor lesz a következõ) Sok sikert neked! :)
A kérdező hozzászólása: Az az igazság hogy eddig 28 napos volt a ciklusom, de mióta próbálkozunk összevissza van! Átlagban 27 nap, de volt már 31 nap is! Úgyhogy csak tippelni tudok!
A kérdező hozzászólása: Akkor ha a legkorábbiból indulok ki az 12-én lesz de ha így számolgatok az 11-16-áig bármikor lehet! DE gáz! Mi nem tudunk sûrûn együtt lenni!

Decemberben 5 hetesen elvetéltem, a januári mensim után februárba 28 napra megjött, márciusban késett teszt negativ 31 napra megjött, most megint késik most 32 nap van még nem teszteltem, majd esetleg hétfön?

ha addig sem jön meg, terhes tünetek nem igazán vannak,feszült a mellem de elmult, annyi hogy 5 percenként pisilnem kell. lehet nincs rendesen peteérésem?

Legjobb válasz: Szia! Orvosnál voltál,hogy tudod hogy elvetéltél,mert ha nem akkor nem szabad 6 hétig szexelni sem! De ha voltál orvosnál,és õ mondta hogy elvetéltél,akkor is csak a 3 hónap után lehet a babával próbálkoznotok! Kell a méhednek pihennie,és be kell hogy álljon újra a mensesed! Vagy vegyél ovulációst tesztet azon meg tudod nézni mikor van p.érésed.

Szia! Orvosnál voltál, hogy tudod hogy elvetéltél, mert ha nem akkor nem szabad 6 hétig szexelni sem! De ha voltál orvosnál, és õ mondta hogy elvetéltél, akkor is csak a 3 hónap után lehet a babával próbálkoznotok! Kell a méhednek pihennie, és be kell hogy álljon újra a mensesed! Vagy vegyél ovulációst tesztet azon meg tudod nézni mikor van p.érésed.
Szia miért nem tesztelsz holnap? Már kimutatná.Csak pecsételtél 1 napig? Más tünet görbe iyesmi?
A kérdező hozzászólása: várok még a teszttel hétfõig, félek a csalódástól. egyébként semmi tünet , kicsit több pattanás, mint egyébként, meg talán fáradtabb. köszi

31. napon vagyok. Mikroszkóp teljesen páfrányos, feszül a mellem (ahogy mensi előtt szokott). Ma reggel tesztem: negatív. Reménykedhetek még, vagy már nem?

Ciklusom teljesen össze-vissza (27, 36 nap között mozog).

Legjobb válasz: Még reménykedhetsz. Pár nap múlva ismételd meg a tesztet, ha addig nem jön meg!

Még reménykedhetsz. Pár nap múlva ismételd meg a tesztet, ha addig nem jön meg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!