Találatok a következő kifejezésre: 31. hetet betöltöttem, (2 db)

31+3=betöltött 31. hét utáni harmadik nap. Ez már a 32. hétben van, amit még nem töltöttél be.
Én a neten mikor ela olvasom hogy mi vonatkozik erre hétre, akkor azt a hetet olvasom amiben éppen bennevagyok, ebben az esetben a 32.-et! :) Ha doki kérdezi akkor 31 hetes vagy, hiszen ezen már túl vagy, de amikor az ilyen fejlõdéses dolgokat olvasom, akkor azt a hetet szoktam amit éppen töltök! :)
Mindig a betöltött hetet kell mondani, illetve annyi idõs vagy. Nekem egy orvos magyarázta el egyszerûen: Akkor vagyunk 1 évesek, amikor betöltjük azt. Végül is igaza van. Meg egyébként sem érdemes kavarni, mert a vizsgálatok is ehhez vannak igazítva. (30+4 hetes)
SZERINTEM VÍZHIÁNYOS A BÕRÕD EZÉRT VÍSZKET.A GYÓGYSZERTÁRI VÍZES KENÕCSÖT TUDOM AJÁNLANI
Sokaknál elõfordul terhesség során.Valóban a gyszertárban érdeklõdj, mit javasolnak.
Nem akaralak megijeszteni de engem most vizsgáltak terhességi cholesatsisra, mert annak a legelsõ tünete a viszketés. Májmetegség, máfunkciót kell nézni vérbõl. Ha ez van, akkor gyógyszerrel karbantartható és szüléskor elmúlik. Szerencsére nekem minden jó lett. A dokidnak mindenképp jelezd az erõs viszketést! Üdv.
A kérdező hozzászólása: Most voltam nemrég vérvételen és ott minden normális volt. Amilyen gyorsan jön, úgy el is múlik. Hát majd megemlítem a dokimnak. köszönöm a tanácsot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!