Találatok a következő kifejezésre: 31. hetes Milyen ruhát (2 db)

Szeptember végére, akkor 31-32 hetes terhesen milyen ruhát vennétek nappali alkalomra?

Igazából az esküv?m lesz, de csak polgári, ketten leszünk (+2 tanú). Valami elegáns, de nem túl alkalmi ruhát szeretnék. Nem nadrág, vagy kosztüm, a ruha jobban áll.

Legjobb válasz: Gratulálok! nézz szét a mammistic boltjaiban vagy bármelyik netes áruházban nagyon jókat lehet kifogni. akár turiban is. linkelni nem szeretnék mert kizárt hogy azonos az érdeklõdésünk de vannak kismama menyasszonyi és alkalmi ruhák is ilyen szalonokban. remélem találsz!!!

Gratulálok! nézz szét a mammistic boltjaiban vagy bármelyik netes áruházban nagyon jókat lehet kifogni. akár turiban is. linkelni nem szeretnék mert kizárt hogy azonos az érdeklõdésünk de vannak kismama menyasszonyi és alkalmi ruhák is ilyen szalonokban. remélem találsz!!!

31. hetes vagyok. Milyen ruhát vigyek a korházba a babának?

Miben hozzuk haza ? Valószín? akkor már nagyon meleg lesz.El?re is köszi a válaszokat

Legjobb válasz: bady,rugi,vékonyabb kissapka(idõjárástol fugg,kiscipõ,pléd,és textilpelenka a kis arcára,hogy nem érje közvetlenul nap vagy huzat.Remélem tudtam segiteni:)

bady, rugi, vékonyabb kissapka(idõjárástol fugg, kiscipõ, pléd, és textilpelenka a kis arcára, hogy nem érje közvetlenul nap vagy huzat.Remélem tudtam segiteni:)
én annó 4 váltás ruhát vittem, 2 rugdalózót, 4 body-t, egy pár kiskesztyût a kezére (hogy ne kaparhassa az arcát az elsõ nap - a rugdalózó alul zárt, abba nem kell zokni) egy vékony sapka (megkötõs), és egy pléd. néhány textil pelus pelenkázáshoz alátétenek, feje alá büfizéshez. Vigyél pelenkát popsitörlõ kendõt is. Ebbõl elég limitált van a kórházban.
szia! :) én készítettem biztos ami biztos egy body-t , kis sapit (vékony pamut) egy kis pamut mamuszt a lábira, meg (ha netán hûvös lenne) egy hosszú ujjas, lábas rugit. nyár közepén szerintem ennyi elég, míg a kocsiig elérünk. :) minden jót, könnyû szülést, 33 hetes mami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!