Találatok a következő kifejezésre: 31. hetes Milyen (30 db)

30-31 hetesen milyen elmenni Balcsizni? Nagy pocakkal nem neznek ki titeket bikiniben?

nem sok kismama jarkal igy,en nem szegyellem,szeretem a pocakom,csak hat a fiatalsag....ugye milyenek,titeket megbamultak?

Legjobb válasz: Én két évvel ezelõtt, amikor a lányommal voltam terhes, elmentem a strandra. Nem is voltam sokáig, mert mindenki bámult, mutogattak a hasamra, mintha még soha nem láttak volna terhes nõt. Én is kb.30 hetes lehettem akkor. Volt egy csúnya megjegyzés is egy fiatal sráctól, hogy Ez itt akarja megszülni? Majd mindjárt kiúszik belõle a kölök. Hát vannak ilyen idióta bunkók. Most 26 hetes vagyok, vágyom a strandra, de nem megyek az tuti.

Én két évvel ezelõtt, amikor a lányommal voltam terhes, elmentem a strandra. Nem is voltam sokáig, mert mindenki bámult, mutogattak a hasamra, mintha még soha nem láttak volna terhes nõt. Én is kb.30 hetes lehettem akkor. Volt egy csúnya megjegyzés is egy fiatal sráctól, hogy Ez itt akarja megszülni? Majd mindjárt kiúszik belõle a kölök. Hát vannak ilyen idióta bunkók. Most 26 hetes vagyok, vágyom a strandra, de nem megyek az tuti.
Csatlakozom az elõttem íróhoz: Most nem kell takargatni a husisabb popsit, esetleg azt az egy-két gödröcskét a combokon, lehet a pocira fogni:D Ja, meg az már úgy is nagyobb, szóval tényleg eltereli minden másról a tekintetet.Én 28 hetes vagyok, gurulok és rendszeresen járunk a Balcsira(bikiniben!)Még semmi negatív tapasztalatom nem volt, csak kedvesen rámmosolyognak.A lángososnál még elõre is engedtek, biztos éhen ne halljunk:)
Szia! Én sajnos duci is vagyok, úgyhogy mögöttem is összeszóltak, te ez ilyen kövér vagy terhes... csak odamosolyogtam igen terhes és ikrekkel... úgy elszégyelték magukat, hogy csak nah! Engem ez már nem érdekel, csak röhögök rajtuk, hogy ennyire tudatlankák még. Három gyerek után már nem bámulom meg a kismamák hasát, de mikor még nem volt gyerek akkor bizony én is csodálattal néztem a pocakokat. Amúgy a pocak az vonzza a tekintet, tuti mindenki ránéz! :) Légy rá büszke!
Szerintem minden kismama *arja le, hogy a sok bunkó mit gagyarászik, ez életünk legszebb korszaka :) :) :) ...Szép emlékeket és könnyû szülést mindeninek :)
32/ff vagyok és nekem kifejezetten tetszenek a kismamák, nagyon aranyosak, a terhesség megszépíti õket. Szal szerintem semmi ciki nincs benne.
36 hetes vagyok és szombaton megyünk a Balcsira.Én már nem tudok kimenni a strandra, mert nem bírom ki a meleget....Hûsölök a házban és megpróbálok pihenni.Azért, mert várandós vagyok nem szeretném megvonni a lánykámat a nyaralástól.Nem lenne fer vele/velük(a férjem is egy nagy gyerek..:-))szembe ha miattam itthon kéne kuksolniuk.A férjem szeretné, hogy legalább egyszer kísérjem ki Õket, de még nem döntöttem el.Amúgy most voltunk egy budapesti strandon.Fürdõruci már nem jött rám, de egy nyári lenge ruhában jól éreztem magam.A combomig mentem a vízbe.Nagyon jól esett.Szerinetem nem szabad bezárkózni.Persze nagyon kell vigyázni a hõséggel. Más:Legyél büszke arra, hogy kismama vagy és ne foglalkozz azzal mit gondolnak mások.Örülj neki, hogy Neked megadatott ez az érzés! Mindenkinek kellemes pihenést és könnyû szülést kívánok. üdv.36 hetes Km.
Én 26 vagyok, most hétvégén voltunk strandolni. Persze fürdõruhát nem kaptam amit akartam, az így is megduzzadt cickókra jó kis szivacsos bikinifölsõ......:) :) :) A férjem jött velem mindenhova, senki nem mert szólni semmit. 10-15 percig voltam vízben, utána rögtön tusolás, szárazra törlés, átöltözés. Azért inkább voltam ideges nehogy valami xart elkapjak. Érezd jól magad az a lényeg. Menjetek bátran!
kinézni nem fognak csak megnézni.
És mit tõrõdsz vele? Bámuljanak. Én mennék, vagyis mentem is, de még csak 8 hetes vagyok. De ha 38 lettem volna, akkor ismentem volna. És mindenki gondoljon amit akar...
Persze , hogy megbámulnak! ne foglalkozz velük, én se tettem nekem 2 részes kismama fürdösöm volt ami picit takarta a hasam de az sem a nézelõdõk miatt hanem , hogy ne érje közvetlen a napfény!32 hetesen nyaraltunk 1 hétig, meglátod nem lesz gond és ha jól figyelsz majd látsz több pocakost is! HAJRÁ!!
Szia! Én a fiatalság táborát erõsítem. 18 éves vagyok. Amikor a strandon látok egy kismamát én is megnézem, de nem azért h. pfujjogjam õt, hanem mert vonza a tekintetet a nagy poci:) Ami meg aranyos és irigylésre méltõ szerintem:) Amúgy meg aki beszól elmehet a sunyiba:) Ne törõdj velük:)
A kérdező hozzászólása: csak jol gondolom hogy vannak ilyen taplok, meg nem tapasztaltam, de nem esne jol.ahova eddig jartam tora ott mindig arra a reszre megyek ahol sekely viz van, ott vannak a kisbabakkal, ott nem ert meg szobeli "megrovas", meg nem jarnak a fiatalok.de ahova megyünk, vagyis gyakorlatilag az egesz Balcsin nincs is babas resz.
Szia! Múlt héten voltunk a Balcsin, 29 hetes voltam, bikiniben. Amikor a strandon flangáltunk, akkor egy strandkendõt kötöttem magamra, ami a pocimat is takarta, de fürdõzéshez, "napozáshoz" nem volt rajtam semmi. (Kivéve egy fehér törölközõt a pocimon). Ha meg is néztek, akkor is mosolyogva, csak kedves pillantásokat kaptam nemre, korra való tekintet nélkül. Nekem jól is esett, egy kis önbizalomnövelõ tréning volt:) Ja, és elõnye is van a pocaknak: ha van "problémás testrészed" (nekem deréktól lefelé vannak gondok:) ), arról gyönyörûen eltereli a figyelmet a "varázsgömb" (<-így nevezzük a hasimat)! Most hétvégén is indulunk, ha jó idõ lesz. Szóval hajrá, érezd jól magad!!! 30 hetes pocis
Én a 30. hétben vagyok, 1 hete jöttem haza a Balatonról és természetesen sokkat strandoltam, de én szerencsére nem találkoztam rosszindulatú megjegyzésekkel.
Én amikor terhes voltam, este 6 után mentünk le a strandra a meleg miatt. Megnéztek, de nem érdekelt. A vízbe nem mertem fürödni, nehogy elkapjak valami nyavaját, de combig beleálltam, ami nagyon jó volt. Én biztos nem foglalkoznék, másokkal!
Én 30 hetesen voltam, nemrég jöttünk haza, nagyon jó volt, nem mondanám hogy bámultak, nézegettek, de nem volt felháborító! Bikinibe voltam. Kend be jól a hasadat az a lényeg, és ne takargasd magad meg ne szégyelld, hanem emelt fõvel kicsit még beképzelten kell közlekedni, akkor tuti nem szólnak meg. Nehogy már még te takargasd vagy ne élvezd a nyarat... a kicsinek is kell!!!

A harmadik trimeszterben mire kell figyelni? Mire kell vigyázni? Azon kívül milyen tünetek jellemzőek ilyenkor? 31 hetes km

Annyit olvasni a terhesség tüneteir?l, a káros dolgokról az els? pár hónapban (mit ne egyél, mit ne csinálj, mit érzel).

Legjobb válasz: Én is 31 hetes vagyok.Nekem éjszaka zsibbad idõnként a lábam,fel kell polcolni a fejemet,különben fulladok,na meg nõ a pocim :) Más tünetem nem nagyon van,nem feszül a mellem,de már jó ideje nem. Penészues sajtot szerintem végig nem lehet enni,ahogy nyers húsos,nyers tojásos ételeket sem,de ezt leszámítva én eszek mindent ami nem bántja a gyomromat.

Én is 31 hetes vagyok.Nekem éjszaka zsibbad idõnként a lábam, fel kell polcolni a fejemet, különben fulladok, na meg nõ a pocim :) Más tünetem nem nagyon van, nem feszül a mellem, de már jó ideje nem. Penészues sajtot szerintem végig nem lehet enni, ahogy nyers húsos, nyers tojásos ételeket sem, de ezt leszámítva én eszek mindent ami nem bántja a gyomromat.
Szerintem ugyanaz káros mindaz, ami az elején is az volt. Boldog babavárást!
A szabályok végig ugyanazok, csak az elején szokták elmondani. Pl. téglát cipelni ugyanúgy nem szabad, a kajával óvatosan, mint eddig. Ami nekem volt más: Többet kentem a bõröm a mellemen, meg a pocakomon, mert egyre nagyobb lett.(erre figyelnem kellett, mert nem vagyok kenegetõs fajta) Jobban kellett a lábam elé néznem, mert nem láttam a pocaktól a lépcsõt, meg az utat. Ha hajlamos vagy a hízásra, akkor most résen kell lenni. Nekem mákom volt, mert csak utolsó 4 hét volt nehéz: légszomj, vizesedés (akkor sómentes diétát kellett tartanom) Remélem tudtam segíteni, más általános dolog nem jut eszembe :)
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek a válaszokat!

34hetes kismama vagyok. Még mindig nem tudjuk biztosra milyen nemű lesz a babónk.19 hetesen és 31 hetesen is azt mondták hogy úgy néz ki hogy kislány. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szia.Ugyan ez a helyzet itt is!30 hetes vagyok és mi sem tudjuk pontosan!13 hetesen mondták hogy lehet hogy fiú,23 és 28 hetesen pedig hogy lánynak néz ki de nem biztos!Bár megjegyzem hogy 13 hetesen én is láttam rendesen egy kis dudort a lába között,mert akkor szétpakolta magát...

Szia.Ugyan ez a helyzet itt is!30 hetes vagyok és mi sem tudjuk pontosan!13 hetesen mondták hogy lehet hogy fiú, 23 és 28 hetesen pedig hogy lánynak néz ki de nem biztos!Bár megjegyzem hogy 13 hetesen én is láttam rendesen egy kis dudort a lába között, mert akkor szétpakolta magát...
Mi ezt így honnan tudjuk? Bár azt mondják, fiúkat könyebb lánynak nézni, mint fordítva. Pár hét és kiderül, addig moss, vasalj uniszex ruhákat.
Ha azt mondták már 2x is, hogy valószínû lány, akkor én hinnék neki. Vagy menj el 4D re ott szépen látszik majd.
Tegnap már írtam valakinek, hogy egy ismerõsöméknek végig fiút mondtak, aztán mégis lány lett. Azt tanácsolnám, amit már valaki írt, hogy uniszex rucikat vegyél egyelõre, a fehér egyébként is jobb, mert ha "balasetes" lesz, egyszerûbb tisztítani, esetleg sárga vagy zöld cuccokat vegyél (márha tetszenek). Ha már meglesz, veszel neki színeset. Egyébként nekem két lányom van, a másodiknak már simán vettem kék rugit, mert nagyon megtetszett és nem volt más színben. Ez a rózsaszín-lány, kék-fiú berögzõdés akkora marhaság!! De ez az én véleményem :) )
Az egyik ismerõsömnek minden uh-on 100 %-ra mondták, hogy kislány. Most rózsaszín ruhácskákba és rózsaszín babakocsiba tolják a KISFIUKAT!!! Akkor lesz biztos, mikor megszületik!
A kérdező hozzászólása: Eddig nem is nagyon vásároltunk kislányruhákat. 4éves kisfiamról maradtak gyönyörû ruhák. azokat majd elhordjuk otthonra. De amúgy én sem adok már erre a rózsaszín-kék babaviseletre.


Hogy vagytok 30-31 hetes kismamik? 30. heti uh-n milyen értékeket kaptatok? Az én dokim elég kevés értéket adott meg BPD: 80 mm, Thq:83 mmm, FL:62 mm. Amúgy mindent rendben talált és azt is biztosra mondta, hogy kislány!

Legjobb válasz: Szia! Én 31+2 napos kismami vagyok. Ma megyünk a fogadott orvosomhoz, de sajnos még UH nem lesz mert ott neki nincs gépe. Tehát majd szerintem csak jövõhéten tudjuk meg mekkora is a kisfiunk. Amúgy elég nehezen alszom és folyton pisilni járok. Sokat keményedek, de amúgy minden rendben van velünk. Te kedves kérdezõ hogy vagy? Mekkora a babád becsült súlya?

Szia! Én 31+2 napos kismami vagyok. Ma megyünk a fogadott orvosomhoz, de sajnos még UH nem lesz mert ott neki nincs gépe. Tehát majd szerintem csak jövõhéten tudjuk meg mekkora is a kisfiunk. Amúgy elég nehezen alszom és folyton pisilni járok. Sokat keményedek, de amúgy minden rendben van velünk. Te kedves kérdezõ hogy vagy? Mekkora a babád becsült súlya?
szia. Én tegnap voltam uh-n. az értékeink: BPD: 82mm HAS: 78mm Femur: 60mm Kisfiú lesz, és azt mondta a doki, hogy minden rendben :) Én jól vagyok, bár visszatért a nagy fáradékonyság, úgyhogy semmihez nincs kedvem. Meg a plusz súly se egyszerû. kb 8kiló plusznál járok. Hamar elfáradok. Kedves kérdezõ, te hogy vagy? Hányadik babád?
jah, és kb. 1600 grammos a bébi :)
A kérdező hozzászólása: Én elég rosszul viselem ezt e terhességet. 2. baba lesz. De valamit valamiért! Ha a kezembe adják a kislányunkat ugyis elfelejtem ezt az egész rosszullétes idõszakot!
A kérdező hozzászólása: Az én dokim nem szokott súlyt becsülni! A múltkor azt kérdeztem tõlem, hogy a 2, 4 kg baba az nem baba csak a 4 kg-os?
Szia, 31 hetes vagyok, második babánk lesz, és kislány. A jövõ héten megyek ultrahangra, remélem, hogy minden rendben lesz. Az én dokim sem becsül súlyt, azt mondja, hogy butaság, mert sosem a valódi értéket kapnánk. Én is nagyon nehezen viselem egyrészt a plusz kilók, másrészt az itthon való kötelezõ helytállás miatt, hiszen a 3 éves kisfiamnak nem mondhatom, hogy most hagyjon békén, mert nem érzem jól magam. :) De már nincs sok hátra! Kitartást neked, könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó Válaszoló neked is ezt kívánom!:)
Sziasztok! Elsõ válaszoló vagyok. Ma voltunk UH-on, így leírom a bébink méreteit is :) 31+6 hkm BPD: 78 mm Femur:62 mm Haskörfogat: 284 mm Becsült súlya: 1934 g :) Boldog Babavárást!

Ebből, hogy tudok következtetni, hogy milyen nagy a babám? És mit jelentenek ezek az adatok? Meg azt mondta a doki, hogy majdnem 2kg! Most vagyok 31 hetes kismama

BPD.81mm s.32 ? AD:81mm? FL:60mm? FHR:148/min?

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem, akkor a BPD a koponya átmérõje, az FL a combcsont hosszát jelenti, az AD nem tudom. A s. 32 pedig a hetet, hogy a méretek alapján 32 hetes vagy.

Ha jól emlékszem, akkor a BPD a koponya átmérõje, az FL a combcsont hosszát jelenti, az AD nem tudom. A s. 32 pedig a hetet, hogy a méretek alapján 32 hetes vagy.
http://szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?HETEK=31 Ezen az oldalon le tudod ellenõrizni az adatokat, hogy megnyugodjál, de ha adhatok egy tanácsot ne foglalkozz azzal amit a neten írnak, a méretekrõl, hanem a dokidnak hidd el, amit mond. Én végigizgultam a terhességemet, mert engem is riogattak, egészséges 12 hónapos kisfiam van.
De mitõl parázol? Ne legyél már ilyen. Tudod, aki felírja az adatokat, az is emberbõl van, és valószínû az AD értékhez is azt írta be, amit BPD-nek mért. Nem értem, minek kell egybõl rémeket látni, nyilván ha lenne gond, a dokid szólt volna - ergo nincsen semmi baj, csak egyszerûen elírt egy adatot. Azért ez még nem katasztrófa...
A kérdező hozzászólása: Most akkor ezt nem értem! Ki írt el mit? Most komolyan nagyon parázok!
Szerintem elírás:) A 81mm-s hasátmérõ kb. 14 hetes terhességnek felel meg:) Biztosan minden rendben, mert ez annyira kirívó eltérés lenne, hogy a doki tuti mondta volna, ezért gondolom, hogy csak elírás.
A kérdező hozzászólása: Mindent le írtam! És miért kicsi? Az nagy baj? A doki szerint minden rendben van!
Az AD biztos? A hasûtmérõnek ez nagyon nagyon kicsi, szerintem elírtad, 280 körülinek kéne lennie 81-es BPD-hez. Ha az AD-t is megírod, akkor kalkulátorral ki lehet számolni.
Csak a hosszát tudtam neked kiszámolni az a fl alapján 41, 58cm:) a súlyhoz kellene nekem aaz Ac méret de azt nem írtad
Az FHR jelentése pedig Fetal Heart Rate azaz a pici szívhangjára utal, ami teljesen normális értéket mutat a babádnál. A kicsik szíve elég sokat ver percenként, ez normális. Itt egy lista, hogy ennyi idõsen kb. mekkorák a babák méretei: http://www.pocaklako.hu/terhessegi-ultrahang/uh-tablazatok/m.. Rövidítések jelentése: http://terhesseg.network.hu/blog/terhesseg-klub-blogja/terhe.. Lányom 31 hetesen 1800 gramm körül volt, a BPD (fejátmérõ) értéke 82 mm volt, az FL (combcsont) 65 mm volt. Õ 3330 grammal, 54 cm-rel született a 41. héten.
Az AD a hasátmérõt jelenti.
Amit az elõbb küldtem linket a fõbb adatok stimmelnek, most megnéztem, ne izgulj!

Milyen a jóslófájás? Jelentkezhet már 30-31 hetes korban? Hányszor lehet egy nap? Az idő előrehaladtával több lesz vagy ez változó?

Legjobb válasz: Én 35 hetes vagyok elsö baba, nem is tudom mit kellne éreznem. eddig egyszer volt mensis görcsöm pár mp-ig tartott, keményedés többször volt de az se fájt csak kicsit feszitett, pár napja van az is.

Én 35 hetes vagyok elsö baba, nem is tudom mit kellne éreznem. eddig egyszer volt mensis görcsöm pár mp-ig tartott, keményedés többször volt de az se fájt csak kicsit feszitett, pár napja van az is.
Szia! Nekem a 28. héttõl volt, 32. hetesen kórházba is vittek megfigyelésre, végül hazaengedtek és csak a 42. héten szültem. Változó... De viszont az elsõnek igazat adok, mert a nagy többségnek késõbb szoktak kezdõdni a jóslók. Beszélj az orvosoddal vagy hívd fel a kórházat, az a biztos:)
Szerintem ekkor még nem jelentkezhet normál esetben. Biztos jóslófájásaid vannak? Szerintem hívd fel az orvosod sürgõsen, mert ha már jelentkeztek a jóslóid, akkor néhány napod van "hátra", az pedig a te "korodban" még nem túl jó hír!
A kérdező hozzászólása: Olyan érzés mint mielõtt megjön nem görcsöl vagy ilyesmi zárt volt a méhszáj a 28. héten, mondjuk tegnap elég sokat keményedett a hasam pedig nem csináltam semmit.
még szedhetsz magnéziumot, szedd, merrt a keményedés nyomja le folyamatosan a babát amitõl a méhnyak megrövidülhet végül a méhszáj kinyílhat, pedig még jó lenne benn tartani a babát. Amúgy nekem kb a 30. hét óta voltak jósloim, egész a 38. hétig és akkor teljesen elmúlt minden, már kezdtem beletörõdni, h én túl fogom hordani a babát, majd egyszercsak minden elõjel nélkül elfolyt a magzatvíz. de lehet hogy tényleg nem ártana ha orvos is látna!
A jósló fájás is egy kicsit tágabb fogalom. Nekem is vannak már a 30. elõtt kezdõdtek, meg is ijedtem. Keményedések meg még elõbb. 3-szor szültem de a szülés elõtti jóslókat én másabbnak éreztem mint amiket most érzek. Szerintem bizonyos mennyiségben mindenkinek van valamilyen szinten, hiszen készül a méh a szülésre, a lényeg hogy nem szabad rendszeresnek lennie. Nekem legalább is ezt mondta a doki, hogy ha sûrûsödik és rendszeres, akkor jelentkezzek. 37 h km
A kérdező hozzászólása: Szedem a magnéziumot napi 2. Tegnap éreztem elõször de nem volt erõs ma meg csak délelõtt most feküdtem kicsit nem fáj nem keményedik. Én a keményedésre fogtam hogy már attól fáj sõt rengeteget mozgott és erõseket rúgott a bébi tegnap is ma is, szinte már fájt. Csak két hét múlva mennék a dokihoz de majd figyelem hogy érzem e még, meg felhívom a védõnõt. Köszi a válaszokat:)

31. hetes kismama vagyok és gondolom hamarosan jelentkezni fognak a jóslófájások. Milyenek pontosan?

Szeretném tudni kb. mire számíthatok, hogy ne ijedjek meg t?lük.

Legjobb válasz: Szia! Én még " kezdõ" vagyok, de szerintem ezek már azok: enyhe menses szerû görcsök, kis derékfájás és valahogy úgy "érzem a hüvelyem". Rövid ideig tart és rendszertelen. Én egyáltalán nem ijedtem meg tõle, valahogy ösztönösen érezutem, ez még nem lehet a szülés. Pár napja kezdõdött, de nincs mindennap. Most 32 hetes vagyok.

Szia! Én még " kezdõ" vagyok, de szerintem ezek már azok: enyhe menses szerû görcsök, kis derékfájás és valahogy úgy "érzem a hüvelyem". Rövid ideig tart és rendszertelen. Én egyáltalán nem ijedtem meg tõle, valahogy ösztönösen érezutem, ez még nem lehet a szülés. Pár napja kezdõdött, de nincs mindennap. Most 32 hetes vagyok.
Én a 36. hétben vagyok és két hete világosított fel a szülésznõm, hogy már a gyakori méhkeményedés (hivatalosan Braxton-Hicks-féle méhösszehúzódások) is jóslófájásnak számít. Gyakori alatt azt értjük, ami például nekem van, nem napi 10-20 keményedés, hanem megszámlálhatatlanul sok rendszertelen idõközönként. Nem kell, hogy fájdalommal járjanak, de én sokszor tapasztalom azt utánuk, amit az elsõ válaszoló is említett, hogy különös, kellemetlen érzés hasít bele a hüvelyembe. (Már elnézést a hasonlatért, de olyan érzés ez, mintha hirtelen túl sokat szexelt volna az ember egy nap alatt.) Az elmúlt két-három hétben fõként éjszakánként már nem csak összehúzódás van és ez a hüvelynyilalás, hanem enyhe mensis fájdalmak, fõként éjszaka. Megijedni én sem ijedtem meg tõlük, mert nem túl fájdalmas, nem olyan, mint amilyennek a szülési fájdalmat elképzelem, bár a szülésznõm azt mondta, hogy lassan nézegessem azt is, hogy milyen idõközönként vannak a fájdalmatlan intenzív méhösszehúzódások, mert ha rendszeres, akkor az ugyanúgy jelezheti azt, hogy megkezdõdött a vajúdás, nem feltétlenül kell egybõl nagy alhasi fájdalomnak is lennie.
Szia. Nekem is pont így mozog a babám, és nekem fejvégû! Üdv 32 hetes kismama
Szia 30 hetes vagyok jobb oldalt nekem is mindig kinyomja a"kerek kis testrészét"a bordám alatt és a másik oldalon rugdal a köldök fölött.Nekem mendencevégü fekvésben van, 1 hete volt ultrahangom ott mondta a doki.Ja és én is érzem a méhszájamnál hogy ott is mocorog:) , még van helye forgolodni és menni:)
En is ugyanott erzem, ott rug hisz a feje lent van mar az enyemnek is.Nekem sokszor kinyomja a feneket is a koldokomnel, olyan kis kocka formaja van.szerintem neked is befordult mar.31 hetes kismama
Én is ugyanezt érzem, ugyanott, és medencevégû a babám. Remélem, még megfordul. :)
Szia! 38 hetesen az én babám is így mozog. A keddi ultrahang szerint a jobb oldalon a bordáim alatt van a fejecskéje, az egyik lába balra lent, a másik pedig felfelé kinyújtva az arca elött. Ezt érzem a köldökömnél mocorogni. Szépen csücsül még a pocimba, de remélem még a hátralévõ idõben megfordul.Mert ha nem... További szép pocakosodást!
Szerintem jók.
Teljesen normálisak, kornak megfelelõek. De ha nem lennének azok, akkor úgyis mondta volna az orvosod.

Fehérvérsejt a vizeletben és megemelkedett vérnyomás 140-150/90. ha ott fogtak a kórházban meddig voltál benn? Milyen vizsgálatokon és gyógyszereken estél át? Egy 31 hetes

Legjobb válasz: Nekem egy NST-n 156/90-et mértek, és nem tartottak bent, ez egy pénteki nap volt. Hétfõn a házidokim már 170/110-et mért õ küldött be. Csak vérvizsgálatom volt és minden hajnalban NST. Dopegyt-et kaptam 3*1-et, rá fél órára megmérték a vérnyomásom.

Nekem egy NST-n 156/90-et mértek, és nem tartottak bent, ez egy pénteki nap volt. Hétfõn a házidokim már 170/110-et mért õ küldött be. Csak vérvizsgálatom volt és minden hajnalban NST. Dopegyt-et kaptam 3*1-et, rá fél órára megmérték a vérnyomásom.
en magas vernyomassal 31 hetesen belgyogyászhoz kezdtem jarni, kaptam gyogyszert, ennek ellenére ugralt es korházba kerultem 34 hetesen. 4 napig voltam ben, NST-t csinaltak napi 2x, kardiologiai kivizsgálást, uh-t, infuziokat kaptam, 24 orás vizeletvizsgálat, novelték a gyogyszeradagomat.. mikor rendezodni latszott, elengedtek. a 140/90 már elég magas ahhoz, hogy figyeljék, elsosorban az anyukara nézve veszelyes, foleg ha még fehérje is van. a végén 150/90-nel ujra bekerultem (39. heten), akkor már nem sikerult levinni, beindítottak a szulést...
A kérdező hozzászólása: értem.én meg már 1 hete idebenn vagyok..
ja, azt lefelejtettem, hogy mióta hazakerültem azóta a vérnyomásom újra tökéletesen normális. Elõfordul hogy még túl alacsony is. A dokim egyik nap mikor mentem vissza a kórházba hozzá, még viccelõdött is hogy most meg arra kell figyelnie nálam nehogy gutaütést kapjak az alacsony vérnyomástól... Hát, az a veszély nem fenyeget mondjuk. De még jó hogy jó a vérnyomásom ennyi bogyótól. Bár ha a kórházban mérik akkor tudok érdekeseket produkálni így is.
A kérdező hozzászólása: most kaptam eredményt aceton a vizeletben és májfunkció meg van emelkedve 284-es.fehérje nincs, azt hiszem maradok még egy darabig :( a vérnyomással azt mondták nincs baj.
31 hetesen kerültem be.delõtt voltam védõnõnél, ++fehérje, 160as vérnyomás.ez dutánra 180 lett.Persze benn fogtak és maradtam is végig., vagyis 35.hétig mert csak addig tudták húzni, mert már több mint ++++fehérje volt a vérnyomásom és napi4x dopegytmcordaflex, depressan és seduxen mellett is folyamatosan ugrált a vérnyomásom 190re és alig tudták levinni.ja, és annyira vizesedtem hogy 10perc után úgy bedagadt a lábam h alig bírtam menni, ezért fel sem nagyon kelhettem.a vége felé már alig láttam a víztõl.Aztán 35+2 nél végre vége lett a rettegésnek és megcsászároztak, még idõben. Kitartás kívánok neked, ne idegeskedj mert az nem tesz jót.igyál sok vizet.Majd írj, hogy mi újság van veled.Megy a drukk!!!!!
A kérdező hozzászólása: hú az durva kedves utolsó.de a picivel minden rendben ugye? engem hál isten kiengettek, nincs fehérje már a vizeletemben, a vérnyomásom meg lement magától beállt 120-ra.a poén az egészben az, hogy nem is tudták megmondani mi volt a baj!
A kérdező hozzászólása: a kórházba nem a fehérje vagy vérnyomás miatt indultam el, hanem egy nagyon erõs gyomorgörcsöm volt, ami egész éjjel kitartott és hánytam is.a méhszájam is kinyílt de csak a külsõ.azt mondták toxémia gyanú és koraszülés gyanúja áll fenn.kaptam 2 infúziót és 4 tüdõérlelõt, majd 5 napig antibiotikum kúra.ezután lettek negatívak a leleteim csak azért engedtek haza.
A kérdező hozzászólása: nst is szuper lett.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!