Találatok a következő kifejezésre: 31. hétben a cervix vizsg.2100. Ki (1 db)

31. hétben vagyok, a cervix vizsg.2100. Ki van ilyen szituban?

Mit tegyek a pihenésen, és a fekvésen kív?l, hogy még sokáig kihúzzam?

Legjobb válasz: Én a 8. hónap vége-fele álltam így... Pihenj mminél többet és szerintem egy kis magneb6-sem árt. Nekem azt monta a szülésznõm, gogy az utolsó 2 hétben már ne szedjem, mert akkor sosem szülünk meg. Én 3X1-et szedtem. Pihenj minél többet, ne eröltesd meg magad és szerintem akkor nem lesz gond! Dia - 6 hós anyuka

Én a 8. hónap vége-fele álltam így... Pihenj mminél többet és szerintem egy kis magneb6-sem árt. Nekem azt monta a szülésznõm, gogy az utolsó 2 hétben már ne szedjem, mert akkor sosem szülünk meg. Én 3X1-et szedtem. Pihenj minél többet, ne eröltesd meg magad és szerintem akkor nem lesz gond! Dia - 6 hós anyuka
Én már a 25. héttõl így álltam. Nekem a doki nem mondott rá semmit, illetve, hogy minden rendben. MÉg pihennem sem kell. Most tartok a 34. héten és ugyanez a helyzet. A belsõ méhszáj még teljesen zárt. Egyébként nekem sosem volt 3000 értékem, rögtön 2000-rel kezdtem. Szerintem nem kell aggódnod, persze agyondolgozni sem érdemes magadat.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szülés előtt mennyi idővel kezdetetek vizesedni? Hány hetesek voltatok?

16

Milyen C vitanmin szedjek a terhesség alatt?

Szedek elevitet, de szeretnék még szedni kiegészítésképp C vitamint, hogy a télen lehetőleg még jobban elkerüljem a megfázásokat. (11+5 napos vagyok)

3

Sos letszi, ez mitol lehet? Igy meg sose jartam.

Bocsi, hogy ide irom, de hatha mas kismama is jart mar igy. 12 hetes vagyok es ma reggel voltam vervetelen, viszont a vervetel helyerol egy kb 5-6 centis piros csik "megy" lefele a kezfejem fele. Kicsit megijedtem, szerintetek ez mitol lehet?

3

17 hetes kismama vagyok, szabad már kádban fürdenem? Vagy terhesség végéig inkább tusoljak?

15

2013-as tarifák Budapesten?

Szülésznő és orvos érdekelne..egyik sem mondott árat ..

10

2111es méhszájnál használhatok canesten kúpot? Nyákdugó már elment. Úgy érzem kezdek viszketni.

4

16 hetesen nem?

Mikortól mondják meg a baba nemét, ill. 16 hetesen mondták már valakinek, hogy mi lesz a kicsi? Mekkora az esélye hogy ennyi idősen megmutatkozik?

25

Gravidának 2013 7 hóban lejárt a szavideje. Ti bevennétek így még?

Bajom nem hinném hogy lenne tőle, maximum nincs már hatása. Szerintetek?

12

A nemvárt napján teszteltem halvány pozitívat, rá 2 napra mentem uh-ra de nem látott semmit, csak vmi nagy foltot. Akkor mi van? Az mondta menjek vissza 1 hét múlva. Lehet korán mentem?

5

Gyulán mennyibe kerül egy ultrahangos kép tudná valaki?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!