Találatok a következő kifejezésre: 31-32 hetes vagyok (5 db)

31-32 hetes terhes vagyok és egyre kevesebbet mozog a babám. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Kevesebb hely van a mozgására és lehet hogy háttal van kivül. Voltam 4d uh-n és hihetetlen hogy mennyit mozog a baba egy percre sem állt le és én ebbõl semmi nem észleltem.

Kevesebb hely van a mozgására és lehet hogy háttal van kivül. Voltam 4d uh-n és hihetetlen hogy mennyit mozog a baba egy percre sem állt le és én ebbõl semmi nem észleltem.
Valószínûleg egyre kevesebb helye van, az is lehet, hogy most fordul meg. De azért figyeld! Számold pl. ugyanabban a napszakban 1 teljes órát, és ha csökken feltétlen menj el a terhesrendelésre!!! Csak, ha megvizsgáltak és megfigyelték a szívhangjait fogsz megnyugodni. Könnyû szülést kívánok.

Kismamik! 31 hetes kismama vagyok, sok helyen olvastam, hogy 32 hetesen voltatok ultrahangon és hogy kötelező. Én 35 hétre kaptam uh. -ra időpontot. Ez nem baj?

Legjobb válasz: Szia! Pont én is feltettem ezt a kérdést tegnap! Mint minden ez is városonként változik! Nekem csak 32 hetes vérvételrõl beszéltek a doki-védõnõ! De a bizti kedvéért tegnap felhívtam a védõnõt! Azt mondta NINCS csak vérvétel. Nekem 28 hetesen volt kötelezõ Uh! 31 hetes:)

Szia! Pont én is feltettem ezt a kérdést tegnap! Mint minden ez is városonként változik! Nekem csak 32 hetes vérvételrõl beszéltek a doki-védõnõ! De a bizti kedvéért tegnap felhívtam a védõnõt! Azt mondta NINCS csak vérvétel. Nekem 28 hetesen volt kötelezõ Uh! 31 hetes:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) 28 hetesen én is voltam uh-on, de a 32 hetes vérvételrõl sem hallottam eddig. :S:) Rendesen járok dokihoz, védõnõhöz, terhes gondozásra.
Nálunk a 28-32. hét között van UH, tehát, amikor akarod, lényeg, hogy abban az idõ intervallumban legyen. Én a 31. héten voltam, mert 27 hetesen voltunk 4D-n, felesleges lett volna 1 héttel késõbb menni a kötelezõ UH-ra. Ráadásul a kettõ között még a magánrendelésen is volt Uh, szóval szinte 2 hetente mentem..:) üdv: 33 hetes kismama

31 hetes terhes vagyok első babával.24 hetesen a 4D-n azt mondta az orvos, hogy koponyafekvésű a baba. Most megyek pénteken 32 hetes uh-ra. Mennyi az esély rá, hogy koponyafekvésű maradt a babám azóta is?

Gyakran érzem, hogy erőseket rugdos a mellem alatti részen.Akkor az a lába lehet? Másik kérdésem, hogy ha 36.hétig nem fordul be a a baba akkor császároznak?

Legjobb válasz: Ha erõseket rúg a melled alatt, akkor valószínû koponyafekvésû még mindig. Attól, hogy a 36. hétig nem fordul be, még nem császároznak, az utolsó pillanatban is befordulhat.

Ha erõseket rúg a melled alatt, akkor valószínû koponyafekvésû még mindig. Attól, hogy a 36. hétig nem fordul be, még nem császároznak, az utolsó pillanatban is befordulhat.
Én a 26. héten voltam 4D-n és nekem is koponyavégû volt. Rá is kérdeztem, hogy megfordulhat-e még, de nekem azt mondta a szonográfus, hogy ilyenkor már nem igen fordulnak át, maradnak koponyavégûnek. Ha a melled alatt érzed erõsebben rugdosni, akkor valószínûleg ott vannak a lábai. Ha a 36. hétig nem fordul be, akkor még nem biztos, hogy császár lesz, mert még az utolsó pillanatban is megfordulhat.

Hogy is van ez? Július 27-re vagyok kiírva. A doki szerint 31 hetes vagyok a kalkulátor szerint 30, de szerintem 32.

Legjobb válasz: Én is így voltam ezzel. Miden UH méréskor más eredményt kaptunk, mint amit a doki számolt. Mi nov 1-re voltunk kiirva, aztán okt 15-én megszületett a kisfiam.(2006) Most jan7-re vagyok kiirva, de már karácsonytól várni fogom! Szerintem te is készülj inkább úgy, hogy júl közepétõl bármikor jöhet! Sok sikert mindkettõtöknek!

Én is így voltam ezzel. Miden UH méréskor más eredményt kaptunk, mint amit a doki számolt. Mi nov 1-re voltunk kiirva, aztán okt 15-én megszületett a kisfiam.(2006) Most jan7-re vagyok kiirva, de már karácsonytól várni fogom! Szerintem te is készülj inkább úgy, hogy júl közepétõl bármikor jöhet! Sok sikert mindkettõtöknek!
Ha okt. 21-én volt az uccsó menszi, akkor 31 hetes vagy, azaz a 32. hétben vagy, de még nem töltötted be. Azt tudod, mikor van a forduló napod? Mert a kalkulátor, lehet azért hozott 30 hetet, mert éppen a forduló nap elõtt nézted.

31 hetes terhes vagyok. Mit jelent, hogy cx:3100, kf/3. Az ultrahangos adataim pedig:BPD:76, HC:286, FEM:59, HUM:54, Cerebellum:32. Ezek az adatok jók?

Legjobb válasz: Szia! Úgy tudom hogy a kf/3 az köldök fölött 3 ujjnyira vagyis otta méhed teteje. A többi adatot pedig én a mamanet.hu-n szoktam megnézni. http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Üdv: 23 hetes kismama

Szia! Úgy tudom hogy a kf/3 az köldök fölött 3 ujjnyira vagyis otta méhed teteje. A többi adatot pedig én a mamanet.hu-n szoktam megnézni. http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Üdv: 23 hetes kismama
3100 3 cm-es a méhszájad és 1 ujjnyira nyitva van (csak azt nem tudom melyik része, talán a külsõ).
Nekem a BPD 30 hetesen és egy naposan 80 volt.De szerintem ahány baba annyi méret:) A többit nem mérték. A cx3100 bõl a 3000 jelenti hogy három ujjnyi vastag a méhszájad, az 100 az nem tudom, hogy mi pedig valaki mondta már nekem. http://ultrahang.lap.hu/ kicsit olvass utána itt hátha megtalálod.
Szia! 3100= méhnyak rendben, az a 3-as 1 újjnyira van a külsõ méhszáj nyitva, az az 1.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pontos, és gyors választ, és ez, hogy 1 újnyira nyitva a méhszáj, nem probléma?
Sajna nekem is nyitva a külsõ 1ujjnyira.Azt mondta az orvosom, szigorú ágynyugalom!Nem kéne ácsorognom fodrász vagyok, mert kinyílhatok még csak 23hetes vagyok.Pihizzél sokat!Üdv
Pihenj sokat, vigyázz a fertõzésekre, óvszerrel szeretkezzetek, nem lesz baj, csak tényleg vigyázz magadra.Semmiképp se emelj, ne terheld magad.Csak szép lassan mindent.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!