Találatok a következő kifejezésre: 31 napos lehet peteérés (10 db)

30-31 napos ciklusnál tényleg nincs peteérés? Ezt hallottam, de de nem akarom elhinni! Ha van hányadik napon lehet?

Legjobb válasz: nyugi,nem igaz! nekem is 31 naposak,és van,olyanyira,hogy babás is lettem.:) 35 napnál hosszab ciklus esetében valószínû,hogy valóban nincs peteérés. Ugy tudod kiszámolni,hogy a következõ mensi elsõ napjától visszaszámolsz 14 napot.tehát kb 16-17.napon van

nyugi, nem igaz! nekem is 31 naposak, és van, olyanyira, hogy babás is lettem.:) 35 napnál hosszab ciklus esetében valószínû, hogy valóban nincs peteérés. Ugy tudod kiszámolni, hogy a következõ mensi elsõ napjától visszaszámolsz 14 napot.tehát kb 16-17.napon van
Szia! Nekem 29-31napos ciklusaimnál 17-19.napon van peteéeésem.Valamit rosszul halottál, vagy rosszat mondtak.
Ez így biztos nem igaz. Orvosi szempontból 35 nap körüli ciklusok még teljesen elfogadhatók. Negyven nap vagy afölötti ciklusok mögött már valószínûleg hormonális problémák vannak, amik következménye lehet a peteérés elmaradása. 30 napos ciklus esetében a peteérés a 15-16. nap tájékán van. A számítás alapja az, hogy a ciklus második fele a ciklus hosszától függetlenül nagyjából 14 nap mindenkinek, ezért visszafele kell 14 napot számolni.
lányok, a szakirodalom azt mondja, hogy a 30 napnál hosszabb ciklus már necces...persze, sokan vannak, akiknek így is van benne ovulációjuk, de nem árt egy hormonvizsgálat, persze nem minden bokor mögött van indián, de "hivatalosan" 21-30 nap közötti cilkus a normális, a hosszabb sem feltétlenül kóros, de gyakrabban van anovulációs rendellenesség, de amit a kérdezõ ír az szerintem pont a "normális" határon belül van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Pedig itt olvastam, egy válaszban!
Szia! Miután abbahagytam a fogamzásgátló szedését 28-35 naposra állt be a ciklusom, és több mint egy évig nem estem teherbe(pedig szerettünk volna).Én is azt hittem hogy nincs peteérésem, aztán meggyõzõdtem, hogy van, csak nagyon eltérõ.Az én példám: utolsó menstruáció elsõ napja augusztus 2.szeptember 18-án mutatta ki a teszt a terhességet.az orvos úgy számolta hogy augusztus 16-a körül kellett volna peteérésemnek lennie, tehát szeptember 18-án már 4 (valós)hetes terhesnek számítottam, mire az ultrahang kimutatta, hogy a fogamzás kb. két héttel fiatalabb a becsültnél.Ami azt jelenti hogy augusztusban nem 16-án, hanem csak 28-30-án volt peteérésem, és akkor estem teherbe.majdnem akkor amikor egy normális ciklusban már a menstruáció következne.És valószínû hogy elötte egy évig azért nem jött a baba mert rosszul számoltam és nem menses után a megszokott 14. napon van peteérésem hanem sokkal késõbb. üdv:28 hetes kismama
Ne izgulj, 03-31 napos ciklus teljesen normalis es van biztosan peteeresed is. Egybkent en is ugy jartam mint az utolso valaszado (15:17, ha kozben valaki irt) Oktober 16-an volt a mensim elso napja es november 27-en lett pozitiv a terhessegi tesztem. Hiaba tesztelgettem a kimardt mensi utan, meg november 24-en is negativ volt. Tehat nagyon kesoi peteeres. Ezert vanank sokan itt akik azt allitjak, hogy az a biztos ha kb. 3 naponta egyutt vagytok, ha meg nem tudod pontosan mikor van pe-d. Igy eleg eselyes, hogy beletalatok. :)

31 napos ciklusnál lehet peteérés a 14. napot?

Legjobb válasz: általában 31 napos ciklusnál a 17-18.napon van.de persze vannak kivételes esetek is.

általában 31 napos ciklusnál a 17-18.napon van.de persze vannak kivételes esetek is.
A kérdező hozzászólása: Nekem akkora mutatta a Maybe baby mikroszkópom, meg éreztem is a hasszúrkát!
hát akkor lehet 7 hetes kismami
Nekem 30 napos a ciklusom és nekem a ciklusom 10. napján láttak a uh-on érett petesejtet.Úgy, hogy bármi elkébzelhetõ.

Ha sűrű fehér folyásom van akkor esetleg lehet baba a dologban? Jövőhéten pénteken kellene megjönnie. Elméletileg 22 én volt peteérésem.30-31 naposak a ciklusaim. A peteérés napján és előtt is együtt voltunk a párommal.

Legjobb válasz: Nem ennek még ha sikerült is, semmi köze hozzá. Azelõtt a nap elõtt, amikor meg kéne jönnie még nem okoz semmilyen tünetet, ha terhes vagy, mindegy mit olvasol ezen az oldalon. Ha 22-én volt peteérésed, akkor ez csak simán az utána lévõ folyás, ami lehet, hogy kicsit erõsebb. Nagyon nincs értelme itt kérdéseket sem felteni, sem olvasgatni, mert csak álmatlan éjszakáid lesznek tõle. Hidd el, hogy a legbiztosabb jel, amit magadon észlelhetsz, az az, hogyha elmarad a mestruációd. És az elmarad az azt jelenti, hogy elmarad. Ha kicsit megjön és egyre erõsödik, akkor nem marad el. Ha sokat idegeskedsz, akkor késni fog. Ha bármilyen tüneted lesz, legyen az folyás, hasfájás, hányinger vagy akármi, akkor az csak az elmaradt menzesz után jön, amikor már amúgy is tudni fogod, hogy mitõl van.

Nem ennek még ha sikerült is, semmi köze hozzá. Azelõtt a nap elõtt, amikor meg kéne jönnie még nem okoz semmilyen tünetet, ha terhes vagy, mindegy mit olvasol ezen az oldalon. Ha 22-én volt peteérésed, akkor ez csak simán az utána lévõ folyás, ami lehet, hogy kicsit erõsebb. Nagyon nincs értelme itt kérdéseket sem felteni, sem olvasgatni, mert csak álmatlan éjszakáid lesznek tõle. Hidd el, hogy a legbiztosabb jel, amit magadon észlelhetsz, az az, hogyha elmarad a mestruációd. És az elmarad az azt jelenti, hogy elmarad. Ha kicsit megjön és egyre erõsödik, akkor nem marad el. Ha sokat idegeskedsz, akkor késni fog. Ha bármilyen tüneted lesz, legyen az folyás, hasfájás, hányinger vagy akármi, akkor az csak az elmaradt menzesz után jön, amikor már amúgy is tudni fogod, hogy mitõl van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszodat, és tökéletesen igazad van :) csak nagyon kattog az agyam :( és muszáj volt. hogy írjak.
Még nem is lehetsz terhes ha 2én volt peteérésed meg még sem kezdõdhetett a beágyazódás ha egyáltalán megtermékenyült a petesejt.
22én
A kérdező hozzászólása: mikor kezdõdhet a beágyazódás?
Ovu utan 7-10 nap es meg vagy 3-5 napig eltart amig beagyazodik. Nekem 19-en volt ovum, es semmit nem erzek, neha estenkent szurkal a hasam. Majd hetvegen tesztelek!:)
A kérdező hozzászólása: én megvárom amíg eljön az a nap hogy meg kéne jönnie

Lehet a kb.35. napon peteérés, általában 31 napos ciklus esetén? Mitől? Most akkor kb. az 50. napon fog megjönni?

Legjobb válasz: Ha zavaros a ciklusod akkor igen lehet,mert kitolódik minden késõbbre.De majd kiderül,túl sok a késés.

Ha zavaros a ciklusod akkor igen lehet, mert kitolódik minden késõbbre.De majd kiderül, túl sok a késés.
Pontosan, ahogy mondod. A menszesz elsõ napjától az ovulációig tartó follikuláris szakasz hossza egyénenként nagy eltéréseket mutat, ahogy most nálad is. Az ovulációtól a menszeszig tartó luteális szakasz hossza azonban egyánenkánt állandó: 13-16 nap. Azaz az ovuláció után kb 2 héttel fog megjönni - hacsak teherbe nem esel. Ha a luteális szakasz 10 napnál rövidebb lenne, akkor baj van.
A kérdező hozzászólása: De mi okozhatja ezt?Olyan volt mintha meg akarna jönni, volt egy kis rózsaszín folyás, aztán átváltott peteérésre.És közben minden bajom volt: mintha a peteérés és a menzesz tüneteit összeadnánk( derékfájás, hasszurkálás, stb.)
A kérdező hozzászólása: Mióta szültem (lassan 3 éve) , viszonylag rendszeres a ciklusom.

Hányadik napon lehet peteérésem, ha eddig 30-31 napos ciklusaim voltak, most meg 22 napra jött meg?

Legjobb válasz: lehet hogy most a ciklus elején kiszabadult egy petesejt ami nem termékenyült meg ugyebár. A hõmérõs módszerrel nagyon sok infót tudhatsz meg a ciklusodról. Én mérném a helyedben minden reggel a hõmet felkelés elõtt ugyanabban az idõben. (én 10 hónapig mértem egyfolytában)

lehet hogy most a ciklus elején kiszabadult egy petesejt ami nem termékenyült meg ugyebár. A hõmérõs módszerrel nagyon sok infót tudhatsz meg a ciklusodról. Én mérném a helyedben minden reggel a hõmet felkelés elõtt ugyanabban az idõben. (én 10 hónapig mértem egyfolytában)

31 naposak a ciklusaim. Mikor teherbe estem, az uvo teszt alapján 16-án volt peteérésem.16-án és 17-én voltunk együtt a férjemmel. A doki mégis azt mondja, hogy fiatalabb a terhességem. Ez hogy lehet?

9 hét 3 napos a bébim és a CRL:14.4mm, tehát 8 hét 3 naposnak mérte a doki. Remélem ez nem gond.

Legjobb válasz: Nem gond,lehetnek eltérések,és méréshibák is.Gratulálok:-)

Nem gond, lehetnek eltérések, és méréshibák is.Gratulálok:-)
MEGKÉRDEZHETEM MIKOR VOLT MEG NEKED UTOLJÁRA?nekem nov 30an és 30-33napos ciklusaim vannak akkor hany hetes terhes vagyok?bocsi de en ezt nem ertem
Szerintem akkor most van a beágyazódásod.
Szerintem lehetséges. Hõdet nem méred?
A kérdező hozzászólása: De mérem az alaphõm az 36, 3 szokott lenni, a mai reggelei hõm 36, 7 volt. Tudom hogy ez nem magas de az én hõmhöz képest ez elég magas.
sztem pé után 14 nappal tesztelj..

Nekem 31-32. napos ált. A ciklusom. Már 1/2 éve szedek Clostylbegitet. Kb. a 18. nap körül lehet peteérésem, a kérdésem az, hogy ha a 21-22 napon már jelentkezik mens. Szerű erős hasfájás, attol még reménykedhetek e, hogy sikerül a baba?

Legjobb válasz: Én az utolsó utáni pillanatig reménykedek minden egyes hónapban, hátha... Neked is csak ennyit tudok írni bíztatásként.Ha csak gyenge görcseid lennének és néhány nappal elõrébb járnál a ciklusodban, azt mondanám, hogy pé, de mivel azon már túl vagy a menzi pedig még túl korai, így sajnos nem tudok mit tanácsolni, csak annyit, hogy ne görcsölj a témán. Tudom, hogy a baba érdekében megteszünk bármit és állandóan figyelünk minden rezdülésünkre, de hidd el, a lényeges dolgokat, mint például megtermékenyítés és beágyazódás úgysem érezzük meg. Türelem, elõbb utóbb a ti szerelmetek gyümölcse is megérik!!Kitartás!

Én az utolsó utáni pillanatig reménykedek minden egyes hónapban, hátha... Neked is csak ennyit tudok írni bíztatásként.Ha csak gyenge görcseid lennének és néhány nappal elõrébb járnál a ciklusodban, azt mondanám, hogy pé, de mivel azon már túl vagy a menzi pedig még túl korai, így sajnos nem tudok mit tanácsolni, csak annyit, hogy ne görcsölj a témán. Tudom, hogy a baba érdekében megteszünk bármit és állandóan figyelünk minden rezdülésünkre, de hidd el, a lényeges dolgokat, mint például megtermékenyítés és beágyazódás úgysem érezzük meg. Türelem, elõbb utóbb a ti szerelmetek gyümölcse is megérik!!Kitartás!

31 napos a ciklusom, és a mikroszkópom szerint most volt peteérésem vagyis a 14. napon kezdődőtt, együtt voltunk a 14-15-17-18. napon! Lehet, hogy sikerült?

Remélem, hogy sikerült! Megvolt minden ahogy azt kellett, gyertyaállás, kutyapóz! Ma reggel csináltam méhszáj vizsgálatot, és középen van, elég fennt, és zárt! Ilyenkor már észere lehet venni, hogy sikerült-e? Nagyon feszül a hasam alja, és fáj is, ez mit?l lehet? El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Csak az elmaradt mensi fogja mutatni, hogy sikerült-e.

Szia! Csak az elmaradt mensi fogja mutatni, hogy sikerült-e.
A mikroszkóp is "kimutathatja". Ha terhes vagy fennmaradt a páfrány. Nem totál páfrányos, de van benne bõven. Kb fele fele. Egy próbát, megér!!! Nekem kimutatta! ;) Csak még akkor nem értettem hogy azért van! :) Remélem babás vagy! ;) 22 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Akkor is kimutatja a mikroszkóp, ha még nem történt meg a beágyazódás?

14 nappal a peteérés után érdemes terhességi tesztet csinálni? Lehet már pozitív, ha sikerült? 31-33 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: akkor már kimutatja álltalában mert 7-8 nap a beágyazodás, és utána még 4 nap, mire hormon lesz annyi hogy kimutatja. irj majd mi lett. drukk

akkor már kimutatja álltalában mert 7-8 nap a beágyazodás, és utána még 4 nap, mire hormon lesz annyi hogy kimutatja. irj majd mi lett. drukk
A kérdező hozzászólása: Halvány pozitív lett! Remélem nem ver át :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!