Találatok a következő kifejezésre: 31 napos ciklusom, a mikroszkópom (4 db)

30, 31 napos ciklusaim vannak. Honnan tudom pontosan melyik nap is a peteérés napja? Mennyire megbízható a mikroszkóp?

30, 31 napos ciklusaim vannak. jan 2-án volt utóljára. most kéne, h peteérésem legyen. meg is néztem az ovú mikroszkoppal, és a nyálból nézve egyenes vonalakat mutatot. kenetet is megnéztem és ott teljesen mást mutatott ki. (kicsi körök). igy hogyan tudom pontosan melyik nap is a peteérés napja? ennyire nem megbízható a mikroszkóp?Ez 8.hó h próbálkozunk.pontosra akarok menni.nagyon vágyom a babára,és félek h nem lehet.

Legjobb válasz: Én nyálból néztem, kenetbõl soha nem mutatott semmit. Ha páfrányos kristályos csíkokat látsz, akkor azon a héten legyetek együtt kétnaponta. Sok szerencsét! Egyébként nekem nem a mikroszkóp vált be, hanem a folyáso vizsgálata. Amikor a hüvelyváladék a legtisztább és legnyúlósabb (két ujj között 2-3cm-re széthúzható) akkor van a peteérés. Mintát a hüvelybõl ményen felnyúlva vegyél.

Én nyálból néztem, kenetbõl soha nem mutatott semmit. Ha páfrányos kristályos csíkokat látsz, akkor azon a héten legyetek együtt kétnaponta. Sok szerencsét! Egyébként nekem nem a mikroszkóp vált be, hanem a folyáso vizsgálata. Amikor a hüvelyváladék a legtisztább és legnyúlósabb (két ujj között 2-3cm-re széthúzható) akkor van a peteérés. Mintát a hüvelybõl ményen felnyúlva vegyél.
Ébredési hõmérsékletbõl vezethetsz görbét, az pontosan mutatja a peteérés napját. Jó ötlet a méhszáj és a hüvelyváladék vizsgálata. A peteérés napján megpuhul a méhszájad. Elõtte és utána olyan a tapintása mint az orrod hegye, a peteérés napján meg olyan, mint az ajkad. Sok ötletet találsz itt: http://babatervezok.otthona.net/
Lehetséges. De most a ciklusod hányadik napján vagy?
Megvan rá az esély.Akciózzatok ahogy tudtok.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: A ciklusom 14. napján vagyok!

31 napos a ciklusom, a mikroszkópom szerint a 14. naptól volt peteérésem, és együtt voltunk a 14.-15.-17.-18. napon. Remélem sikerült! Jelentkezik valamit tünet, vagy csak a menszi elmaradása?

Legjobb válasz: ez emberfüggõ. van akinek csak kimarad a mensije, és még a teszt sem mutatja ki a babaát, de van akinek meg tünetei is vannak. Hasszurka, mellfájdalom, feszülés, stb.

ez emberfüggõ. van akinek csak kimarad a mensije, és még a teszt sem mutatja ki a babaát, de van akinek meg tünetei is vannak. Hasszurka, mellfájdalom, feszülés, stb.
Nekem sajna 3.5évig nem sikerült teherbe esnem, és megtörtént a csoda teljesen váratlanúl megfogant a picúrkánk.Vissza gondolva nekem sokat kellet menni pisilni fõleg éjszaka, tudtam hogy nem vagyok felfázva mert tudom az milyen.A másik hogy nagyon fájt a mellem, akkor még nem voltak rosszúllétek és nem jött meg a mensim.Amúgy is rendszertelen volt úgy hogy nem aggódtam.Sõt utólag derült ki hogy terhes voltam már akkor is amikor , 5óra hosszás szívkatéterezésen estem át.Azt hittem hogy a mûtét miatt késik, 12nap késés után csináltam tesztet ami azonnal pozitív lett.Remélem sikerûl neked is!Üdv egy nagyon boldog 19.hetes kismsma
Mivel nekem mostanaban nem volt pontos a mensim, abbol nem tudtam megallapitani, de a mellem annyira fajt mint meg soha, es nagyon felpuffadt a hasam, es egett a gyomrom, En akkor csinaltam tesztet es 5 hetes kismama voltam akkor. De van aki meg menstrual is kozben, es tenyleg nem vesz eszre, mindenki mas es mas. Drukkolok, h sikeruljon a baba nektek!!!! 10 hetes kismama

31 napos a ciklusom, és a mikroszkópom szerint most volt peteérésem vagyis a 14. napon kezdődőtt, együtt voltunk a 14-15-17-18. napon! Lehet, hogy sikerült?

Remélem, hogy sikerült! Megvolt minden ahogy azt kellett, gyertyaállás, kutyapóz! Ma reggel csináltam méhszáj vizsgálatot, és középen van, elég fennt, és zárt! Ilyenkor már észere lehet venni, hogy sikerült-e? Nagyon feszül a hasam alja, és fáj is, ez mit?l lehet? El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Csak az elmaradt mensi fogja mutatni, hogy sikerült-e.

Szia! Csak az elmaradt mensi fogja mutatni, hogy sikerült-e.
A mikroszkóp is "kimutathatja". Ha terhes vagy fennmaradt a páfrány. Nem totál páfrányos, de van benne bõven. Kb fele fele. Egy próbát, megér!!! Nekem kimutatta! ;) Csak még akkor nem értettem hogy azért van! :) Remélem babás vagy! ;) 22 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Akkor is kimutatja a mikroszkóp, ha még nem történt meg a beágyazódás?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!