Találatok a következő kifejezésre: 31 napos ciklusom, a (106 db)

Lehetséges. De most a ciklusod hányadik napján vagy?
Megvan rá az esély.Akciózzatok ahogy tudtok.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: A ciklusom 14. napján vagyok!

Szerintetek normális az, hogy a ciklus 5. napján magasabb progeszteron szintet mutatott ki a vérvétel, mint a 25. napon? (31 napos ciklusaim vannak általában)

A 3. napon 4,5 ng/ml lett, a 25. napon 3,6 ng/ml. Doki szerint minden rendben, hát nem tudom.

Legjobb válasz: Hát ez valóban érdekes. Akkor volt pé-d, de valami komoly sárgatest elégtelenséged van. Valszeg a progi miatt nem maradt meg.

Hát ez valóban érdekes. Akkor volt pé-d, de valami komoly sárgatest elégtelenséged van. Valszeg a progi miatt nem maradt meg.
Nem. És ez alacsony... 7-30-ig normális a ciklus második felében. Szerintem peteérésed sem volt. A dokid meg elég érdekes, ha szerinte minden rendben....
Nem volt peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Ennél már csak az az érdekesebb, h terhes lettem abban a ciklusban. Viszont missed ab lett a vége, és most azon agyalok, h nem a progeszteron miatt történt-e :(
Hát nem kizárt....Nézesd meg a dolgot, mielõtt újra próbálkoztok.

Lehet a kb.35. napon peteérés, általában 31 napos ciklus esetén? Mitől? Most akkor kb. az 50. napon fog megjönni?

Legjobb válasz: Ha zavaros a ciklusod akkor igen lehet,mert kitolódik minden késõbbre.De majd kiderül,túl sok a késés.

Ha zavaros a ciklusod akkor igen lehet, mert kitolódik minden késõbbre.De majd kiderül, túl sok a késés.
Pontosan, ahogy mondod. A menszesz elsõ napjától az ovulációig tartó follikuláris szakasz hossza egyénenként nagy eltéréseket mutat, ahogy most nálad is. Az ovulációtól a menszeszig tartó luteális szakasz hossza azonban egyánenkánt állandó: 13-16 nap. Azaz az ovuláció után kb 2 héttel fog megjönni - hacsak teherbe nem esel. Ha a luteális szakasz 10 napnál rövidebb lenne, akkor baj van.
A kérdező hozzászólása: De mi okozhatja ezt?Olyan volt mintha meg akarna jönni, volt egy kis rózsaszín folyás, aztán átváltott peteérésre.És közben minden bajom volt: mintha a peteérés és a menzesz tüneteit összeadnánk( derékfájás, hasszurkálás, stb.)
A kérdező hozzászólása: Mióta szültem (lassan 3 éve) , viszonylag rendszeres a ciklusom.

Hogy lehet az hogy 31 napos ciklusaim vannak és az ovu teszt a 14. napon + a 15. negatív volt. Akkor nem a 29 napon kellene mensizni?

Legjobb válasz: A 15. napon volt a tüszõrepedésed, ez után jön a ciklusod második fele, a luteális fázis. A luteális fázis normális hossza 12-16 nap. Egy nõnél általában állandó. Ezek szerint neked 16 nap. MInden rendben, ne aggódj. :-)

A 15. napon volt a tüszõrepedésed, ez után jön a ciklusod második fele, a luteális fázis. A luteális fázis normális hossza 12-16 nap. Egy nõnél általában állandó. Ezek szerint neked 16 nap. MInden rendben, ne aggódj. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi

31 napos ciklus mellett a 35. napon már tutit mutat a 25-ös teszt?

Legjobb válasz: Kéne, de anno nekem is elmaradt után 10 nappal lett pozitiv..igaz nem maradt meg, de ennek semmi köze hozzá! DRukkolok!

Kéne, de anno nekem is elmaradt után 10 nappal lett pozitiv..igaz nem maradt meg, de ennek semmi köze hozzá! DRukkolok!
Hát elvileg igen.
Elvileg igen! Fõleg, ha társulnak hozzá ovulációs tünetek is. Bár nekünk ennek ellenére 11 hónap kellett a sikerig, pedig mindig ilyentájt voltunk együtt, tünetekkel megerõsítve.
teljességgel lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: egészen a bugyimra, a hüvelyemnél, ráadásul ciklus közepén voltam, úgy is?
hacsak nem extragyors spermák, akkor 0%

31 napos ciklusaim vannak, és már a 20-21. napon éreztem mensi-szerű érzéseket (csak később szoktam), a hangulatom nagyon ingadozó, a melleim érzékenyek. Reménykedjek? Vagy megint csalódni fogok?

Most vagyok a 24. napon, a 16. napon voltunk együtt. Lehet hogy végre összejött? Azt még tudni kell, h 1 éve próbálkozunk, most kezd?dtek a kivizsgálások, és a féjem spermaszáma nem a legjobb..

Legjobb válasz: Nem valószínû, hogy terhesség, inkább csak PMS...

Nem valószínû, hogy terhesség, inkább csak PMS...

A 20. ciklusnapon barnázás mit jelenthet? Kb. a 17. napon volt ovulációm, 30-31 napos ciklusaim szoktak lenni, 16-18. napon szokott ovulációm lenni.

Legjobb válasz: beágyazódás... ergo baba ez úgy 70% a maradék ötven valamilyen köztes vérzés 30% ha kimarad a vérzésed v. akár elötte egy két nappal tesztelhetsz. ++++++

beágyazódás... ergo baba ez úgy 70% a maradék ötven valamilyen köztes vérzés 30% ha kimarad a vérzésed v. akár elötte egy két nappal tesztelhetsz. ++++++
maradék harminc nem ötven %
Szia, ne haragudj, csak most látom, hogy kérdeztél... Nem tudom érdekel-e még, de nekem 35 napos ciklusaim voltak, 20-adik nap körül volt a barnázás, és mikor megkellett volna jönnie, rá két napra teszteltem pozitívat! Neked mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: Utolsó, te mikor teszteltél, hányadik napon derült ki, hogy baba van? Majd megírom, hogy mi lett, elméletileg vasárnap és kedd között kell megjönnie.
Hát, nekem babát jelentett. Még a napok is majdnem pontosan egyeznek :) Szorítok, majd írd meg mi lett!!
Egyáltalán nem biztos, hogy progi hiány, én is szoktam pecsételni de sem hormonilag sem nõgyógyilag nincs semmi bajom..a 3. és 21.napi progis vérvétel is tökéletes, mégis elõfordul pecsételés.
progeszteron hiány
Igen fájhat, de a ciklus második felébe ne idd a málnalevél teát mert méhösszehúzóhatása van, vetélést okozhat, ezért szokták a terhesek inni szülés elõtt, hogy meginduljon a szülés..
És az ovuláció környékén fájhat a has alja?
A kérdező hozzászólása: Ittam ebben a hónapban málnalevél teát, az elõrébb hozhatta a peteérésemet?
szerintem is beágyazódásnak nagyon korai, viszont a peteérés csúszhatott is akár.
Szerintem lehet hogy hosszabb lesz a ciklusod, és a 20. napon volt pé. A megtermékenyített petesejt kb. az 5-7. napon ér a méhbe, és a 10.-14. napon ágyazódik be.
Hát én korainak tartom a beágyazódást. Ha kb. 17. napodon volt oud, korai lenne 3 nappal késõbb már beágyazódni. Persze nem kizárt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod. Én nagyon reménykedek benne, hogy ez babát jelenthet...
A kérdező hozzászólása: Sajnos a 32. napon megjött. Azért köszi, hogy érdeklõdtél.

Igaz ez? 5 évig szedtem fogigátlót. Januárba hagytam abba. Ez a második hónap hogy próbálkozunk a babával. Mindig renedesen megjön a mensim.30-31 napos ciklusaim vannak. Akkor ugye nekem van peteérésem?

Itt sok helyen olvasom,ha valaki fogamzásgátlót szedett akkor nincs utána peteérés.

Legjobb válasz: A rendszeres mensi nem jelent peteérést. Hõmérõzés + ovuteszt megmondja, egy-két hónapig nézd, és akkor biztos lehetsz benne. Sokan csinálják hónapokig, amíg nem sikerül, de két hónap alatt elég tapasztalatot tudsz szerezni magadról, és szerintem bele lehet õrülni az ugyanabban az idõpontban felkelésbe :)

A rendszeres mensi nem jelent peteérést. Hõmérõzés + ovuteszt megmondja, egy-két hónapig nézd, és akkor biztos lehetsz benne. Sokan csinálják hónapokig, amíg nem sikerül, de két hónap alatt elég tapasztalatot tudsz szerezni magadról, és szerintem bele lehet õrülni az ugyanabban az idõpontban felkelésbe :)
sajnos semmi nem garantálja, hogy van peteérésed, annak ellenére, hogy látszólag rendben van a ciklusod. ha néhány hónapig méred az ébredési hõmérsékletedet, akkor biztosabbat fogsz tudni arról, hogy van-e peteérésed...
Én csak a saját példámmal tudok válaszolni, majdnem 15 évig szedtem fogamzásgátlót, amikor abbahagytam, nekem is rendesen megjött, és biztos, hogy volt peteérésem, mert 2 hónap múlva terhes lettem. Remélem nálad is minden rendben lesz!
Akár azonnal is lehet peteérés, de az is lehet, hpogy másfél évig semmi. Ha hõmérõzöl, abból egyértelmûen kiderül, hogy van-e.
Én minden hajnalban felébredek öt körül arra, hogy pisilni kell. Hõmérõzök, kimegyek vécére, aztán visszafekszem és alszom tovább. Még nem õrültem bele. :-)
szia!saját esetemet tudom leírni.10 évig szedtem megszakítás nélkül a gyógyszert.novemberben abbahagytam, januárban jött meg, utána semmi.aztán így menzesz nélkül márciusban babás lettem.úgyhogy nekem volt peteérésem ezek szerint.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!