Találatok a következő kifejezésre: 31 napos ciklusom, és a (31 db)

Hát elvileg igen.
Elvileg igen! Fõleg, ha társulnak hozzá ovulációs tünetek is. Bár nekünk ennek ellenére 11 hónap kellett a sikerig, pedig mindig ilyentájt voltunk együtt, tünetekkel megerõsítve.

Tesztelnétek már a helyemben? Február 28-án ovu a ciklus szerint, de a nődokinál március 2-án láttam a petémet. A ciklusaim 30 és 31 naposak. Ma vagyok a 31. napon.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0214a3c18f6b336d004b4a..

Legjobb válasz: Szerintem nagyon babás ez a görbe:) Megy a drukk!!!

Szerintem nagyon babás ez a görbe:) Megy a drukk!!!
Tisztaszívbõl gratulálok!
Helyedben bitztos ma csinálnám, 12 nap alatt megkellene, h történjen a beágyazódás, de ne aggódj, még nem feltétlenül lesz pozitív, csak már nagy az esélye. szurkolok, írj!
A kérdező hozzászólása: Akkor ugye bíztató? Olyan jó lenne a páromat 1 hetes házassági "hétfordulónkon" meglepni :) Holnap reggel megcsinálom, és remélem lesz kedvem megírni az eredményt :)
ez a gorbe nagyon szep, simman lehetsz babas. Remelem ugy lesz..
A kérdező hozzászólása: POZITÍV!!!!!! El sem hiszem :) De, azért mégis :) Köszönöm a drukkokat, rám fért!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm :)

Hogy lehet az hogy 31 napos ciklusaim vannak és az ovu teszt a 14. napon + a 15. negatív volt. Akkor nem a 29 napon kellene mensizni?

Legjobb válasz: A 15. napon volt a tüszõrepedésed, ez után jön a ciklusod második fele, a luteális fázis. A luteális fázis normális hossza 12-16 nap. Egy nõnél általában állandó. Ezek szerint neked 16 nap. MInden rendben, ne aggódj. :-)

A 15. napon volt a tüszõrepedésed, ez után jön a ciklusod második fele, a luteális fázis. A luteális fázis normális hossza 12-16 nap. Egy nõnél általában állandó. Ezek szerint neked 16 nap. MInden rendben, ne aggódj. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi

31 napos ciklusaim vannak, és már a 20-21. napon éreztem mensi-szerű érzéseket (csak később szoktam), a hangulatom nagyon ingadozó, a melleim érzékenyek. Reménykedjek? Vagy megint csalódni fogok?

Most vagyok a 24. napon, a 16. napon voltunk együtt. Lehet hogy végre összejött? Azt még tudni kell, h 1 éve próbálkozunk, most kezd?dtek a kivizsgálások, és a féjem spermaszáma nem a legjobb..

Legjobb válasz: Nem valószínû, hogy terhesség, inkább csak PMS...

Nem valószínû, hogy terhesség, inkább csak PMS...

31 napos a ciklusom, és a mikroszkópom szerint most volt peteérésem vagyis a 14. napon kezdődőtt, együtt voltunk a 14-15-17-18. napon! Lehet, hogy sikerült?

Remélem, hogy sikerült! Megvolt minden ahogy azt kellett, gyertyaállás, kutyapóz! Ma reggel csináltam méhszáj vizsgálatot, és középen van, elég fennt, és zárt! Ilyenkor már észere lehet venni, hogy sikerült-e? Nagyon feszül a hasam alja, és fáj is, ez mit?l lehet? El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Csak az elmaradt mensi fogja mutatni, hogy sikerült-e.

Szia! Csak az elmaradt mensi fogja mutatni, hogy sikerült-e.
A mikroszkóp is "kimutathatja". Ha terhes vagy fennmaradt a páfrány. Nem totál páfrányos, de van benne bõven. Kb fele fele. Egy próbát, megér!!! Nekem kimutatta! ;) Csak még akkor nem értettem hogy azért van! :) Remélem babás vagy! ;) 22 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Akkor is kimutatja a mikroszkóp, ha még nem történt meg a beágyazódás?

A ciklusaim alt.30-31 naposak. Most vagyok a 28. napon, es "kiszaradtam". Ez mar biztos a mensest jelzi? Szaraz vagyok mint a szahara.

Legjobb válasz: Szerintem ne add fel a reményt.A mensi elõjele általában vizes hüvelyváladék,ha az nincs,vagy semmilyen nincs,az jó jel lehet!

Szerintem ne add fel a reményt.A mensi elõjele általában vizes hüvelyváladék, ha az nincs, vagy semmilyen nincs, az jó jel lehet!
A kérdező hozzászólása: Köszi a valaszodat. Semmi eggyaltalan semmilyen folyasom nincs.Puffadt a hasam, öklendezem a kavetol, szet szakad a derekam.Femes savanyu iz van a szamban.Olyan teltnek erzem a hasam es kemeny.Almossag tör ram neha.Sürün jarok pisilni, es apro tü szerü szurasokat erzek alul a hasamnal. Hat nem tudom, remelem nem jön meg szombatig:-) akkor szeretnek tesztelni.
Ezek mind babára utalhatnak.Nekem is elsõ jelként szerepelt a kávé undor!Szerintem nagy esélyed van!Drukkolok! Elsõ válaszoló vagyok

12. napon hány mm kell legyen egy tüsző? És a méhnyálkahártya? Ciklusaim 30-31 naposak.

Legjobb válasz: Szia! Én pont ma voltam UH-on, peteérést néztek, mert Clostyt szedtem ebben a hónapban. Ma vagyok pont a 12.napon. A legnagyobb tüszõ 21mm-es nekem, a méhnyálkahártya pedig 5,5mm. Utóbbira azt mondta a hölgy, hogy lehetne egy kicsit vastagabb. Tüszõre pedig annyit mondott, hogy ennek még nõnie kell ahhoz, hogy megrepedjen. Hogy ezek mennyire jó adatok azt sajnos én sem tudom, de azért gondoltam megosztom veled. Ja és nekem eléggé összevisszák a ciklusaim. 24-31 naposak.

Szia! Én pont ma voltam UH-on, peteérést néztek, mert Clostyt szedtem ebben a hónapban. Ma vagyok pont a 12.napon. A legnagyobb tüszõ 21mm-es nekem, a méhnyálkahártya pedig 5, 5mm. Utóbbira azt mondta a hölgy, hogy lehetne egy kicsit vastagabb. Tüszõre pedig annyit mondott, hogy ennek még nõnie kell ahhoz, hogy megrepedjen. Hogy ezek mennyire jó adatok azt sajnos én sem tudom, de azért gondoltam megosztom veled. Ja és nekem eléggé összevisszák a ciklusaim. 24-31 naposak.
tegnapelõtt, és ma voltam uh-n, pé követésen.Lényeg:Jobb petefészekben 21*17mm-es tüszõ, ami ma már nem volt ott meg megrepedt.Méhnyálkahártya:5, 5mm-es volt tegnapelõtt, ami ugye folyamatosan vastagszik...
A kérdező hozzászólása: Hmm.. érdekes.. Nekem 8 és 16 mm közötti tüszõket láttak, a méhnyálkahártya viszont 15 mm. Mondjuk nekem hosszúak a ciklusaim. Szerintetek 5 nap alatt mennyit nõhet még 1 tüszõ? Megérnek ezek addigra?
A kérdező hozzászólása: Ja, és köszönöm, h írtatok!!
Én is clostit szedek, most vagyok a 12. napon. Nekem a bal oldalon egy 20 mm-es tüszõ van, a jobb oldalin 24 mm. A méhnyálkahártya-értéket sajnos nem tudom, azt mondta a doki, hogy jó. Kaptam tüszõrepesztõ szurit is, és pénteken kell visszamennem ellenõrzésre, hogy valóban megrepedt-e. Átlagosan 25-26 naposak a ciklusaim. Még régebben azt mondta a dokim, hogy naponta kb. 2 mm-t nõnek a tüszõk.
Ja igen, és úgy tudom, hogy egy oldalon egy (a legdominánsabb) tüszõ érik be, a többi "megáll a növésben". Általában a legnagyobb méretû lesz a domináns, tehát neked szerintem a 16 mm-es lesz a befutó. Ha hosszúak a ciklusaid, szerintem teljesen jó a 12. napi mérete. És a méhnyálkahártya is vastagodik még addig.

A ciklusaim 31 naposak. A ciklus.hu és az én számításaim szerint kb. a 16-17. napon van a pé., viszont (a pé.-re jellemző)tojásfehérje-szerű folyásom általában előbb, a 11-13. napon van. Melyiknek higyjek? Mikor van a peteérésem?

Legjobb válasz: Én egyiknek sem hittem, de figyeltem, emellett vettem egy vizeletes lhtesztet 5db-os 2000ft.-és az tuti kimutatja.11.napon kellene elkezdeni, amíg nem lesz poz elég kétnaponta, aztán naponta is nézheted.. Ha pozitív egybõl kell próbálkozni..mi ezt tettük 5 napig és valamelyik napon sikerült is. 2,5 év után így. üdv 31 hetes kismami

Én egyiknek sem hittem, de figyeltem, emellett vettem egy vizeletes lhtesztet 5db-os 2000ft.-és az tuti kimutatja.11.napon kellene elkezdeni, amíg nem lesz poz elég kétnaponta, aztán naponta is nézheted.. Ha pozitív egybõl kell próbálkozni..mi ezt tettük 5 napig és valamelyik napon sikerült is. 2, 5 év után így. üdv 31 hetes kismami
Akkor lehetséges, hogy hosszabb a luteális fázisod, és így elõbb van a pé-d. A ciklus matematikailag számol, ahogy általában te is, gondolom. Azonban tested jelzései azok, amik mérvadóak! ha te úgy tapasztalod, hogy ovus érzésed elõbb van, mint ahogy a ciklus jelzi, akkor lehetséges nagyon is, hogy korábban van. nekem is korábban volt, amikor sikerült a baba!
A kérdező hozzászólása: Köszi! De ha a luteális fázis (ezek szerint) kb. 18 napos, az ugye nam baj?
Szerintem nem baj!

4 hete volt laparoszkópiám, már várhatom a mensit? Mindig 31-32 naposak a ciklusaim, ez a 28. cn és már majd' szétrobbanok, annyira fel vagyok fújódva.

Legjobb válasz: Nekem laparo elõtt 35 napos volt a ciklusom (closti tolta ki), laparo után 29 napra megjött. Aztán nem jött meg :))

Nekem laparo elõtt 35 napos volt a ciklusom (closti tolta ki), laparo után 29 napra megjött. Aztán nem jött meg :) )

24 naposak a ciklusaim és aug.20-26-ig volt meg a peteérés kalkulátor meg ezt adta ki augusztus 26-31-ig van peteérésem?

Szóval az utolsó nap 26.-án már ép hogy meg volt a menstruációm és pisilés után észrevettem a tojásfehérje nyákot és ez kb 5-6 napig tartott.Ezek szerint tényleg akkor volt peteérésem.Megnéztem egy másik kalkulátort az is ezt írta illetve pontosított legesélyesebb 30. 31.-e volt és mindkét nap együtt voltunk sőt utána is 2 naponta.Mikor teszteljek nekem az x-epil tesztem van?Legközelebb 20.-a körül kell megjönnie.

Legjobb válasz: Jó. De felhúztad magad. Most mi a baj? Választ vártál nem? Megkaptad. Most írjam azt amit hallani akarsz? Én pedig az én orvosomnak hiszek, aki szerint sem normális a 24 napos ciklus. De ha ennyire tájékozott vagy elég nagy hiányosság részedrõl hogy hiteltelen kalkulátornak bedõlsz! Nézz utána te is, hogy a nyák nem feltétele az ovulációnak. Akkor legyél biztos hogy ovuláltál, hogyha az ovulációs tesztet pozitív lesz, vagy ultrahanggal bizonyítják jó? Nagyon kezdetleges a tudásod, hogyha itt a GYK-n kérdezgetsz ilyen alapvetõ dolgokat. Leírtam a véleményem ami neked nem tetszett, te jobban tudod, akkor meg mit kérdezgetet itt hogy mikor tesztelj??

Jó. De felhúztad magad. Most mi a baj? Választ vártál nem? Megkaptad. Most írjam azt amit hallani akarsz? Én pedig az én orvosomnak hiszek, aki szerint sem normális a 24 napos ciklus. De ha ennyire tájékozott vagy elég nagy hiányosság részedrõl hogy hiteltelen kalkulátornak bedõlsz! Nézz utána te is, hogy a nyák nem feltétele az ovulációnak. Akkor legyél biztos hogy ovuláltál, hogyha az ovulációs tesztet pozitív lesz, vagy ultrahanggal bizonyítják jó? Nagyon kezdetleges a tudásod, hogyha itt a GYK-n kérdezgetsz ilyen alapvetõ dolgokat. Leírtam a véleményem ami neked nem tetszett, te jobban tudod, akkor meg mit kérdezgetet itt hogy mikor tesztelj??
Mond, mibõl gondolod hogy teljesen normális egy 24 napos ciklus, és hogy menstruáció után rögtön peteérésed van? Lehetnek csodák és véletlenek, de maradjunk a realitások talaján. A ciklusod egy rendszer szerint mûködik jó esetben: - menstruálsz, méhnyálkahártya lelökõdik. - menstruáció után....fokozatosan felépül a méhnyálkahártyád, különbözõ hormonális folyamatok készitik elõ az ovulációdat. - nagy könyv szerint 14-ik nap ovulálsz, 14 nap múlva menstruálsz. A túl rövid, vagy túl hosszú ciklusok arra utalnak, hogy vagy az ovu elõtt, vagy utánna valami probléma van. A kalkulátornak hinni ilyen esetbe meg gigantikus balgaság! Nem kell tesztelned, kár rá a pénzt kidobni!
Igen, lehet ennyire közel a menzeszhez ovuláció. Nekem 23 napos a ciklusom (és még mielõtt bárki abnormálisnak tartaná: édesapám nõgyógyász, édesanyám körzeti gyermekorvos, nagynéném balesetin röntgen orvos, így köszi, de nem kérek a tévhitekbõl táplálkozó hozzászólásokból). Velem is elõfordult már, hogy az ovum a menzesz végétõl pár napon belül volt. A nõk ovulációja nem a ciklus mindig ugyanazon napján van. A 28 napos ciklusnál kevesebb és kisebb a kilengés, de minél rövidebb a ciklus, annál szabálytalanabb a ovu idõpontja.
Ja, még annyi, ha 24 naposak a ciklusaid, akkor nem jöhet meg megint 20.án!!!!!!
Endokrinológusok szerint, 21-32 napos közötti ciklusok teljesen normálisak. Ez alatt, ill. fölött van baj. Amióta az eszem tudom, 24-25 naponta menstruálok, 5 gyermek édesanyja vagyok. És nem volt semmi baj soha a ciklusokkal. Csak annyi van, hogy mi nem 28 napos ciklus szerint mûködünk. Ennyi.
Az én kisfiam pedig úgy jött össze, hogy pozitívat mutatott az ovulációs teszt. Se nyák, se semmi, nem is lettünk volna együtt, ha nem lett volna két csíkos az ovuteszt. Egyébként ha a mensi végén a 6-ik napon lett volna peteérésed akkor a ciklusod 20 napos lenne, mert a luteális fázis 14 napos. Azt írtad augusztus 20-án jött meg a mensid, és legközelebb 20körül várod. Az kb 30 nap. Nem értem akkor az egészet. Mindegy.
A kérdező hozzászólása: Nem húztam fel magam teljesen nyugodt vagyok :) Ovu tesztnek ne higgy elsõ terhességemmel nem mutatott semmit :) és mégis van egy 1 éves lányom :)
"kalkulátor azt adta ki, hogy 26-31-ig van peteérésem" ----- peteérés - tüszõbõl kilökõdik a petesejt- 12-24 órája van a megtermékenyülésre, azután elhal.
A kérdező hozzászólása: Elsõsorban ha a nagy könyv szerint élnénk akkor már kipusztult volna az emberség!Illetve voltam nõgyógyásznál aki azt mondta hogy nagyon is hogy tökéletes a 24 nap és a pete már a menstruáció alatt el kezd érni nézz utána kérlek ne csak a 28 napos ciklus után!21-28 vagy 30-ig normális a ciklus hossz!Hogy vettem észre kérlek nõbõl vagyok és figyelem magam általában minden nõnek amikor peteérése van tojásfehérje nyák távozik valakinek kevesebb valakinek több stb. nézz ennek is utána!Még annyit hogy egy barátnõmnek is 24 naposak voltak a ciklusai és ultrahanggal szemmel kísérték mikor lesz peteérése és neki is rögtön menstruáció után volt és terhes lett szóval javaslom neked ne a nagy könyv szerint élj mert ha a szerint akarnál élni akkor sok minden kimaradna az életedbõl!
A kérdező hozzászólása: Bocsánat rosszul írtam 12 körül kell megjönnie!Ha 26.-tol volt peteérésem az nem azt jelenti hogy akkor fogant a baba hanem 26-31 kb az ovuláció utána van a petekilökõdés-na mindegy ezek a számok csak kb-k :) Többi válaszolónak hát igen sokan azt hiszik ha már rövidebb a menstruációnk akkor már nem vagyunk nõk nem lehetünk terhesek...ez borzasztó sajnos!Egyesek szerint ez nem normális pedig csak arról van szó hogy gyorsabban jön el következõ próbaidõszak :) és teljesen normális ha utána olvasnának és elmennének egy jó szakemberhez illetve nõgyógyászhoz és ne barátnõt kérdezzenek!Ja az elsõ válaszolónak annyit nagyon jó szakemberhez járok de nem írhatom ki a nevét :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!