Találatok a következő kifejezésre: 31 napos ciklusom, (122 db)

Ki mikor tesztelt leghamarabb pozitívat 30-31 napos ciklus esetén?

hanyadik napon volt halvány csíkod?

Legjobb válasz: 30 napos ciklussal 31. napon pozitiv (nem halvány). :)

30 napos ciklussal 31. napon pozitiv (nem halvány). :)
30-32 napos ciklusnál 24. ciklusnapon!
Nemvárt elõtt 3 nappal, de az még nagyon halvány volt!

30-31 napos ciklus hányadik napján estél teherbe?

Hány hónap alatt sikerült?

Legjobb válasz: Nekem 31-32 naposak voltak a ciklusaim terhesség elõtt és a 17. napon volt peteérésem. Pont 1 év után sikerült.

Nekem 31-32 naposak voltak a ciklusaim terhesség elõtt és a 17. napon volt peteérésem. Pont 1 év után sikerült.
3. hónapban sikerült és a ciklusom 8. napján voltunk csak együtt, ezután lettem terhes.
Nekem is 31 naposak a ciklusaim és mindig a 16.napon érzem a petefészek szurkát és a 17.nap reggelén már nem, szóval nekem is akkor, van mint az elsõ válaszolónak.

Szerintetek normális az, hogy a ciklus 5. napján magasabb progeszteron szintet mutatott ki a vérvétel, mint a 25. napon? (31 napos ciklusaim vannak általában)

A 3. napon 4,5 ng/ml lett, a 25. napon 3,6 ng/ml. Doki szerint minden rendben, hát nem tudom.

Legjobb válasz: Hát ez valóban érdekes. Akkor volt pé-d, de valami komoly sárgatest elégtelenséged van. Valszeg a progi miatt nem maradt meg.

Hát ez valóban érdekes. Akkor volt pé-d, de valami komoly sárgatest elégtelenséged van. Valszeg a progi miatt nem maradt meg.
Nem. És ez alacsony... 7-30-ig normális a ciklus második felében. Szerintem peteérésed sem volt. A dokid meg elég érdekes, ha szerinte minden rendben....
Nem volt peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Ennél már csak az az érdekesebb, h terhes lettem abban a ciklusban. Viszont missed ab lett a vége, és most azon agyalok, h nem a progeszteron miatt történt-e :(
Hát nem kizárt....Nézesd meg a dolgot, mielõtt újra próbálkoztok.


Hogy lehet az hogy 31 napos ciklusaim vannak és az ovu teszt a 14. napon + a 15. negatív volt. Akkor nem a 29 napon kellene mensizni?

Legjobb válasz: A 15. napon volt a tüszõrepedésed, ez után jön a ciklusod második fele, a luteális fázis. A luteális fázis normális hossza 12-16 nap. Egy nõnél általában állandó. Ezek szerint neked 16 nap. MInden rendben, ne aggódj. :-)

A 15. napon volt a tüszõrepedésed, ez után jön a ciklusod második fele, a luteális fázis. A luteális fázis normális hossza 12-16 nap. Egy nõnél általában állandó. Ezek szerint neked 16 nap. MInden rendben, ne aggódj. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi

Lehet a kb.35. napon peteérés, általában 31 napos ciklus esetén? Mitől? Most akkor kb. az 50. napon fog megjönni?

Legjobb válasz: Ha zavaros a ciklusod akkor igen lehet,mert kitolódik minden késõbbre.De majd kiderül,túl sok a késés.

Ha zavaros a ciklusod akkor igen lehet, mert kitolódik minden késõbbre.De majd kiderül, túl sok a késés.
Pontosan, ahogy mondod. A menszesz elsõ napjától az ovulációig tartó follikuláris szakasz hossza egyénenként nagy eltéréseket mutat, ahogy most nálad is. Az ovulációtól a menszeszig tartó luteális szakasz hossza azonban egyánenkánt állandó: 13-16 nap. Azaz az ovuláció után kb 2 héttel fog megjönni - hacsak teherbe nem esel. Ha a luteális szakasz 10 napnál rövidebb lenne, akkor baj van.
A kérdező hozzászólása: De mi okozhatja ezt?Olyan volt mintha meg akarna jönni, volt egy kis rózsaszín folyás, aztán átváltott peteérésre.És közben minden bajom volt: mintha a peteérés és a menzesz tüneteit összeadnánk( derékfájás, hasszurkálás, stb.)
A kérdező hozzászólása: Mióta szültem (lassan 3 éve) , viszonylag rendszeres a ciklusom.

Hányadik napon lehet peteérésem, ha eddig 30-31 napos ciklusaim voltak, most meg 22 napra jött meg?

Legjobb válasz: lehet hogy most a ciklus elején kiszabadult egy petesejt ami nem termékenyült meg ugyebár. A hõmérõs módszerrel nagyon sok infót tudhatsz meg a ciklusodról. Én mérném a helyedben minden reggel a hõmet felkelés elõtt ugyanabban az idõben. (én 10 hónapig mértem egyfolytában)

lehet hogy most a ciklus elején kiszabadult egy petesejt ami nem termékenyült meg ugyebár. A hõmérõs módszerrel nagyon sok infót tudhatsz meg a ciklusodról. Én mérném a helyedben minden reggel a hõmet felkelés elõtt ugyanabban az idõben. (én 10 hónapig mértem egyfolytában)
Lehetséges. De most a ciklusod hányadik napján vagy?
Megvan rá az esély.Akciózzatok ahogy tudtok.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: A ciklusom 14. napján vagyok!
teljességgel lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: egészen a bugyimra, a hüvelyemnél, ráadásul ciklus közepén voltam, úgy is?
hacsak nem extragyors spermák, akkor 0%

31 napos ciklus esetén 13. napi együttlétbõl lehet terhesség?

Egyszer (pár hónappal ezelõtt) volt ultrahangos cikluskövetésem és abban a hónapban a 13. napon volt az ovulációm.

Legjobb válasz: lehet

lehet

10. 03. -án kellett volna megjönnie, 31 napos ciklusaim vannak, mindig pontos.10. 07. -én csináltam tesztet, negatív. Mikor érdemes köv. Tesztet csinálni? Sűrűn járok wc-re, hányinger, össze vissza eszem. (kov. Uborka vs paradicsomos káposzta+ isler.

Legjobb válasz: A héten ha még mindig semmi akkor érdemes újra tesztelni a hétvégén , és ha az is negatív orvos!!!! Lehet csak késõn volt az ovud és még nem mutatja ki a teszt az is lehetséges!!

A héten ha még mindig semmi akkor érdemes újra tesztelni a hétvégén , és ha az is negatív orvos!!!! Lehet csak késõn volt az ovud és még nem mutatja ki a teszt az is lehetséges!!
A kérdező hozzászólása: Ok. Köszi! Szombaton reggel tesztelek. :)
nekem 4napja késik, tegnap enyhe barnázásom volt ami délutánra elmúlt és azóta fehéres enyhe van.2 negativ tesztem van de egyiket se reggeli pisibõl néztem.én is nagyon reménykedem hogy baba és csak semelem hogy azért nem mutatja a teszt mert késõn volt az ovumw
A kérdező hozzászólása: Ma reggel csináltam megint 1 tesztet és az is negatív lett, a melleim nõnek és fel vagyok puffadva, hõhullámok, hányinger.. Áh nem értem én ezt.. :( Szorítok neked majd írd meg hogy neked hogy sikerül!
ma délelõtt megint elkezdtem barnázni :(
ma este megjött :((((((


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!