Találatok a következő kifejezésre: 31 hetet ma, és az (4 db)

31 hetet töltöttem ma, és az UH szerint csak 26 hetesnek felel meg a pici. Mik a kilátásaink?

Azt mondták, hogy a magas vérnyomásom miatt visszamaradt a fejl?désben és kórházba kell mennem. Ha valaki volt hasonló helyzetben, legyen szíves megírni, hogy mik a kilátások ilyenkor, velük mit csináltak a kórházban.

Legjobb válasz: Dohányzol?

Dohányzol?
Szíja!Pont van egy ismerösöm úgyan igy volt mind te!De õ autoimmun beteg is ráadásul:(Befektették a kórházba, és gyógyszeres kezelésel befólyásolták a baba növekedését az anyaméhben.Neki még a magzatvíze is kevés volt, és foltokba elhalt a méhlepénye is.1 hétig volt a kórházban, és gond nélkül jött ki, a magzatvíze ismétnormális, és a kisbaba is sokat nõt.Szóval nyugi, hálla a mai orvostudománynak már erre is van gyógyszer!Vigyázz magadra!Üdv:Zsuzsa 26 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Nem dohányzom!!! Sajnos nagyon magas a vérnyomásom, amire már hetek óta gyógyszert is szedek, de nem igazán akar lemenni 140 alá. általában 150-170/60-90. Az orvos azt mondta, hogy ez okozza a retardációt a babánál.
Szia!Ne törödj velle mit írt az elsõ válaszadó!!Én a 2dik válaszadó vagyok.Sajnos tényleg nagyon magas a vérnyomásod:((Nyugodj meg!Föleg ne idegeskedj, mert még magasabb lesz vérnyomásod.Minden rendbe lesz!A babádat az orvos meg fogja erõsiteni, és szép egészséges babád lesz!!Szóval nyugi!Pihenj sokat!!Drukkolok, hogy minden renbe legyen!Üdv:Zsuzsa
A kérdező hozzászólása: Bármennyire is próbált megnyugodni a párom, a helyzet nem változott. A magzatvíz kevés volt, s az áramlási értékek sem voltak jók, így ma(17-én) délben császárral megszületet kisfiúnk. 34 cm, 890 gramm :(( Állítólag így nagyobb esélye van az életbe maradáshoz. Napra pontosan 2 hónappal korábban született, mint ahogy ki volt írva. Mostanra maradt a remény és az aggódás, hogy rendbe legyen minden.

Számitásaim szerint eddig 28 hetes voltam ma voltam uh és azt mondták betöltött 31 hét. Mi alapján döntik el? Ha nagyobb a baba kiadhat a gép idősebb terhességi hetet?

Legjobb válasz: A baba méretei alapján.Mi eddig mindig egy héttel a naptár alatt voltunk,majd jövõ héten kiderül,hogy tartjuk-e magunkat.Arra számíthatsz,hogy elõrébb jön a szülés idõpontja.Amúgy eddig mindig akkora volt a baba,mint a naptári hét?

A baba méretei alapján.Mi eddig mindig egy héttel a naptár alatt voltunk, majd jövõ héten kiderül, hogy tartjuk-e magunkat.Arra számíthatsz, hogy elõrébb jön a szülés idõpontja.Amúgy eddig mindig akkora volt a baba, mint a naptári hét?
Igen, mindig a baba mérete alapján állapítják meg és írják ki-át a szülés várható idõpontját. Ne félj, ez még nem baj, meg változhat is.-) Barátnõm elsõ idõpontja márc eleje volt, és január közepé-n szült, mindig átírták neki:-) Egészségesek, jól vannak:-)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.hát eddig mindig csusztunk egy kicsit, akkor hamarabb is fogok szülni?

Hányadik hétig ajánlott a 4D? Már 17 hetesen kifizettem, most vagyok 31 hetes és a doki nem tudta sosem megcsinálni, mert a pici mindig takarta az arcát. Ma megyek megint UH-ra és attól félek, ha ma sem sikerül, 2 hét múlva már késő lesz.

Legjobb válasz: Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)

Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)
Az én dokimnak csak 2D-je van, pár napja voltam nála, de annyira édes volt a babánk arca, hogy nekem is megfordult a fejemben, hogy jó lenne látni 3D-ben is. Most 32+6 hetesek vagyunk. Csak ugye 15.000, - egy babamozi. Másik dokinál egy vizsgálat 10.000, -, ahol van olyan UH gép. Így lehet, hogy majd csak februárban látjuk, de akkor már szemtõl-szemben. :)
Egyél elõtte, vagy igyál, amitõl be szokott indulni a baba. Pl. csoki, az édes ízektõl kicsit fel szoktak élénkülni. Vagy ha szoktál inni kv-t, kólát.
Nekem sem sikerült korábban, így 33-34. hét között megyünk ismét, remélem sikerülni fog. Láttam már egyébként 37-38. hetes képet is, de szerintem ahhoz már nagy mázli kell. Remélem ma szerencsések voltatok! Minden jót! (32 hetes mami)
Írd meg légyszi, hogy sikerült-e meglesni a babát.
A kérdező hozzászólása: sziasztok csajok Szomorúúúúúú vagyok !!!!!! Nem lett videónk, csak 3 képünk, azok is elég mosottak :S Lehet nem is a kislányom ficánkol nagyon, hanem a doki a béna, mert UH közben annyira aranyosan láttam mindent ...
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!