Találatok a következő kifejezésre: 31 hetet ma, (16 db)

Számitásaim szerint eddig 28 hetes voltam ma voltam uh és azt mondták betöltött 31 hét. Mi alapján döntik el? Ha nagyobb a baba kiadhat a gép idősebb terhességi hetet?

Legjobb válasz: A baba méretei alapján.Mi eddig mindig egy héttel a naptár alatt voltunk,majd jövõ héten kiderül,hogy tartjuk-e magunkat.Arra számíthatsz,hogy elõrébb jön a szülés idõpontja.Amúgy eddig mindig akkora volt a baba,mint a naptári hét?

A baba méretei alapján.Mi eddig mindig egy héttel a naptár alatt voltunk, majd jövõ héten kiderül, hogy tartjuk-e magunkat.Arra számíthatsz, hogy elõrébb jön a szülés idõpontja.Amúgy eddig mindig akkora volt a baba, mint a naptári hét?
Igen, mindig a baba mérete alapján állapítják meg és írják ki-át a szülés várható idõpontját. Ne félj, ez még nem baj, meg változhat is.-) Barátnõm elsõ idõpontja márc eleje volt, és január közepé-n szült, mindig átírták neki:-) Egészségesek, jól vannak:-)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.hát eddig mindig csusztunk egy kicsit, akkor hamarabb is fogok szülni?

Ma voltam a 31. heti UH-on, és ott a méhlepényt mellső falinak találták, viszont II-III. fázisban lévőre értékelték. Mennyire kell aggódnom? Várhatóan koraszülés lesz?

Az orvos nem mondott semmit, igaz nem is kérdeztem rá erre, csak itthon néztem át az eredményeket.

Legjobb válasz: nekem 36 hetesen volt 2. fokban érett a lepény, arra azt mondták, hogy jó. a kezelõorvosoddal nem beszéltél? igazából én is sokallom 31 hetesen a 2-3. fokú lepényt. szerintem járj utána, mert ha nem megfelelõ az oxigénellátás, komoly baja lehet a babának. és neked még visszavan kb. 2 hónapod! estleg kérj beutalót NST-re, ott nézik a baba szívhangját, és hogy mennyire jó még a lepény nyújtotta ellátás.

nekem 36 hetesen volt 2. fokban érett a lepény, arra azt mondták, hogy jó. a kezelõorvosoddal nem beszéltél? igazából én is sokallom 31 hetesen a 2-3. fokú lepényt. szerintem járj utána, mert ha nem megfelelõ az oxigénellátás, komoly baja lehet a babának. és neked még visszavan kb. 2 hónapod! estleg kérj beutalót NST-re, ott nézik a baba szívhangját, és hogy mennyire jó még a lepény nyújtotta ellátás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, a dokim szabin van, jövõ héten lesz elõször, szerdára van idõpontom hozzá! Most már bánom, hogy nem ott érdeklõdtem, de tényleg nem néztem át, mindig annyira leblokkolok egy UH...Köszönöm
persze, megértem. én is csak otthon szoktam utánanézni a leleten szereplõ eredménynek. ott nem is jutnak eszembe normális kérdések. akkor már holnap beszélhetsz a dokiddal. légyszi, írd majd ide, hogy mit mondott.
ja, bocs, jövõ hét szerdán...
Szia! Nem kell aggódnod, ha nem mondott a doki semmit. Attól hogy valakinek ennyire érett a méhlepénye, ha jó a keringés, akkor semmi gond. Ha nem lett volna valami rendben azonnal további vizsgálatokra küldenének. A leleten nem olvastál olyat hogy : Umb. Flow. S/D...? Mert ez mutatja a keringést. Esetleg magas a vérnyomásod? Többet tudnék mondani, ha válaszolnál ezekre a kérdéseimre! 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy pár napig szüleimnél vagyok, és otthon hagytam az eredményt. Annyit tudok biztosan, hogy alul a ktgeknél láttam, hogy vizsgálta az átjárhatóságot, ezek szerint õ is utána nézett, és mindent rendben talált. Tényleg jó doki, adjuntus. Vérnyomásom nem magas, sõt alacsony (90/60), legalábbis eddig az volt(az utolsó mérésnél (110/80), és legközelebb jövõ szerdán mérik. Köszönöm a megnyugtató válaszokat!

31 hétre szülni? Milyen esélyei vannak egy 1, 6 kg-os babának, hogy ne legyenek károsodásai? Sajnos ma meg kell születnie, három napja folyik a magzatvíz :- (

Legjobb válasz: Jók az esélyei! Barátnõm kislány a 28. héten született, már 3 éves, teljesen egészséges. Sok fejlesztéssel jár ugyan, de behozza magát szép lassan.

Jók az esélyei! Barátnõm kislány a 28. héten született, már 3 éves, teljesen egészséges. Sok fejlesztéssel jár ugyan, de behozza magát szép lassan.
Az ikreim a 33. héten születtek. Semmi bajuk. Fejlesztésre se kellett járnunk soha. Már ovisok! Szorítok Nektek!
Jó esélyei vannak! A szomszádkislány született pont ennyi idõre, ennyi súllyal , terhességi toxaemia miatt nem fejlõdött méhen belül rendesen és emiatt császárral született meg. Mára 10 éves kitûnõ tanuló , versenyszerûen sportol, teljesen egészséges. Semmiféle külön fejlesztésre nem volt szüksége .
Én pontosan ekkor születtem 1600 grammal és mára 2 diplomám van, semmi hátrányom nem származott abból, hogy korábban jöttem 31 évvel ezelõtt! Az 1500 gramm felettiek ma már "óriásnak" számítanak a korababák között!
Jó esélyei vannak! Az én fiam egy fertõzés miatt került a PIC-re, amikor született. Ott több 31-32. hétre született baba volt. Mind jól volt, csak picikék voltak!:) Szorítok Nektek! Ne idegeskedj!
A kérdező hozzászólása: már több mint 4, 5 kg 3 hónapos és minden ok :-)))
Szia! Olvasgasd/ vedd fel a kapcsolatot a köraszülött.com- mal, nagyon lelkiismeretes, segítõkész társaság:) . http://koraszulott.com/
Hoztam még egy hasznos linket:) : http://manocsomag.hu/ Minden rendben lesz, szorítok Nektek:) !
Gondolom már megszületett a pici.Írj majd.
28 hetes kismami vagyok, nagyon drukkolok neked és a babádnak! Várunk benneteket vissza a jó hírekkel! Puszi
Drukkolok Nektek! Minden rendbe lesz :) majdnem 3 eves kisfiu es 16 hetes pocaklako anyukaja
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a sok választ !!!!!! Végül is császár lett a vége tegnap este, és a becsült súlynális nagyobb 1700 gr, elvileg minden rendben.... majd megírom a részleteket, de most a telefonon elég nehézkes és várom már, hogy láthassam a kis mazsolám.... köszi és minden jót nektek, hamarosan jelentkezni fokok !!!!!!
Jaj de jó! Sok örömöt és jóegészséget a kis mazsidhoz! :)
GRATULÁLOK! Minden szépet és jót Nektek :-)
Gratulálok!!! Az én kisebbik lányom 1, 80 dkg-val született, szóval majdnem ugyanannyival, mint a tied, semmi baja nincs, teljesen egészséges. Kb. 2 hónapos korára már behozta méretbeli lemaradást a többi babához képest, nagyon jó evõ, jó alvó, nyugodt, kiegyensúlyozott baba. Most 15 hónapos, bár vékony alkat, de magasabb, mint a kortásai. Senki meg nem mondaná róla, hogy koraszülött volt. Az egyik barátnõmnek is az én kislányommal majdnem egyidõs, szintén koraszülött kislánya van. Õ is teljesen egszéséges. Õ alkatra kisebb, de nagyon-nagyon ügyes õ is. Mozgásban sokkal elõrébb jár, mint a kortásai, 10 hónaposan önállóan ment már kapaszkodás nélkül.
Gratulálok! Minden rendben lesz! Írj majd!
Szia! hogy vagytok?
Az én sógornõm 29 hétre született 1100grammal, semmi baja nem lett.Ma már 26 éves leérettségizett és van több szakmája is.Minden rendben lesz!!
Jók az esélyei, ne aggódj. A rokonságomban több babaszületett 1, 5kg alatt, igaz többet kellett bent maradjanak a kórházba, de mind egészségesek és nagyra nõttek. Júliusba született egy ismerõsnek 1, 05kg 2 hónap kórház, de jól vannak, nõnek és ügyesek. Hajrá, ügyes legyél.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :-))))))
A kérdező hozzászólása: köszönöm ezt a sok pozitív energiát, sokat segítettetek !!!!
Nagyon-nagyon szorítok nektek!!Mindig csak pozítívan gondolkodj, tudom, hogy nehéz de próbáld meg!!!Kitartást!!!
Hidd el, hogy nagyon jók az esélyei. Önmagában ez a súly és születési kor nem extrém korai. Természetesen fontos, hogy egyéb komplikáció ne merüljön fel. Valóban úgy van, ahogy írta az egyik hozzászóló, a koraszülött osztályon nagyon sok 1 kiló alatti baba is van (akár még 60-70 dekások is), akik késõbb teljesen egészségesek lesznek. Drukkolok nektek!
Nekem nincs ilyen jellegû tapasztalatom, de nagyon szorítok a ks Manónak és az anyukájának is. Légyszi írj majd, hogy miújság velük!
Barátnõmet toxaemia miatt császározták a 32. héten, 1500 grammos baba volt, most 1, 5 éves, kutya baja.
Ismerõsünk kislánya a 6.hónapban született, egykilósan. Egyáltalán nincs lemaradva, sõt, 7hónaposan például felállt! :) Jóegészséget Nektek!
Hogy vagytok?
20 hetes kismama vagyok; és amiben segíteni tudok az annyi, hogy nagyon drukkolok Nektek és szívbõl kívánom a legjobbakat Nektek!
Szia! 20 hónapos nagylány anyukája vagyok. Nekem (szerencsére) nem voltak ilyen gondjaim, de nagyon szorítok Nektek! Remélem, minden rendben lesz!
Én is nagyon drukkolok nektek!
Én dolgoztam koraszülött osztályon :-) Semmi baj nem lesz, a Te Babád már "óriás"! (És el fogsz olvadni Tõle, hogy mennyire édes, kész kis emberke pici kiadásban :-) Nagyon drukkolok Nektek, gondolok Rátok! (Talán már túl is vagytok rajta ...?)
Jajj, nagyon örülök a jó hírnek! Sok egészséget!


31. hétben vagyok, és mára olyan puha lett a hasam, hogy szinte össze lehet csippenteni rajta a bőrt. Ez normális?

Mindig olyan feszes szokott lenni rajta a bőr, hogy "csillan rajta a fény" :) most meg olyan puha, mint a kelt tészta. Nem fáj semmim, a baba mocorog, de mi ez a változás? Mi lehet az oka? Ez még a normális kategória? Első baba, nem tudom, mire számíthatok a jövőben, azt hittem nőni fog a pocim, nem így "összeesni" :)

Legjobb válasz: Szerintem csak másképp fekszik:) van helye még:)! Boldog babavárást! 38+3hkm

Szerintem csak másképp fekszik:) van helye még:) ! Boldog babavárást! 38+3hkm
Igen, valószínûleg helyezkedett egy kicsit a baba odabent, ez mindig vicces hasforma-változásokat tud okozni. Nyugalom, nincs semmi baj! :)

31 hetet töltöttem ma, és az UH szerint csak 26 hetesnek felel meg a pici. Mik a kilátásaink?

Azt mondták, hogy a magas vérnyomásom miatt visszamaradt a fejl?désben és kórházba kell mennem. Ha valaki volt hasonló helyzetben, legyen szíves megírni, hogy mik a kilátások ilyenkor, velük mit csináltak a kórházban.

Legjobb válasz: Dohányzol?

Dohányzol?
Szíja!Pont van egy ismerösöm úgyan igy volt mind te!De õ autoimmun beteg is ráadásul:(Befektették a kórházba, és gyógyszeres kezelésel befólyásolták a baba növekedését az anyaméhben.Neki még a magzatvíze is kevés volt, és foltokba elhalt a méhlepénye is.1 hétig volt a kórházban, és gond nélkül jött ki, a magzatvíze ismétnormális, és a kisbaba is sokat nõt.Szóval nyugi, hálla a mai orvostudománynak már erre is van gyógyszer!Vigyázz magadra!Üdv:Zsuzsa 26 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Nem dohányzom!!! Sajnos nagyon magas a vérnyomásom, amire már hetek óta gyógyszert is szedek, de nem igazán akar lemenni 140 alá. általában 150-170/60-90. Az orvos azt mondta, hogy ez okozza a retardációt a babánál.
Szia!Ne törödj velle mit írt az elsõ válaszadó!!Én a 2dik válaszadó vagyok.Sajnos tényleg nagyon magas a vérnyomásod:((Nyugodj meg!Föleg ne idegeskedj, mert még magasabb lesz vérnyomásod.Minden rendbe lesz!A babádat az orvos meg fogja erõsiteni, és szép egészséges babád lesz!!Szóval nyugi!Pihenj sokat!!Drukkolok, hogy minden renbe legyen!Üdv:Zsuzsa
A kérdező hozzászólása: Bármennyire is próbált megnyugodni a párom, a helyzet nem változott. A magzatvíz kevés volt, s az áramlási értékek sem voltak jók, így ma(17-én) délben császárral megszületet kisfiúnk. 34 cm, 890 gramm :(( Állítólag így nagyobb esélye van az életbe maradáshoz. Napra pontosan 2 hónappal korábban született, mint ahogy ki volt írva. Mostanra maradt a remény és az aggódás, hogy rendbe legyen minden.

Hányadik hétig ajánlott a 4D? Már 17 hetesen kifizettem, most vagyok 31 hetes és a doki nem tudta sosem megcsinálni, mert a pici mindig takarta az arcát. Ma megyek megint UH-ra és attól félek, ha ma sem sikerül, 2 hét múlva már késő lesz.

Legjobb válasz: Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)

Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)
Az én dokimnak csak 2D-je van, pár napja voltam nála, de annyira édes volt a babánk arca, hogy nekem is megfordult a fejemben, hogy jó lenne látni 3D-ben is. Most 32+6 hetesek vagyunk. Csak ugye 15.000, - egy babamozi. Másik dokinál egy vizsgálat 10.000, -, ahol van olyan UH gép. Így lehet, hogy majd csak februárban látjuk, de akkor már szemtõl-szemben. :)
Egyél elõtte, vagy igyál, amitõl be szokott indulni a baba. Pl. csoki, az édes ízektõl kicsit fel szoktak élénkülni. Vagy ha szoktál inni kv-t, kólát.
Nekem sem sikerült korábban, így 33-34. hét között megyünk ismét, remélem sikerülni fog. Láttam már egyébként 37-38. hetes képet is, de szerintem ahhoz már nagy mázli kell. Remélem ma szerencsések voltatok! Minden jót! (32 hetes mami)
Írd meg légyszi, hogy sikerült-e meglesni a babát.
A kérdező hozzászólása: sziasztok csajok Szomorúúúúúú vagyok !!!!!! Nem lett videónk, csak 3 képünk, azok is elég mosottak :S Lehet nem is a kislányom ficánkol nagyon, hanem a doki a béna, mert UH közben annyira aranyosan láttam mindent ...

31-ére nem vártam, azóta sem jött meg. Ici-picit feszít a cicim, fel vagyok puffadva (nem nagyon de érzem, hogy feszít) és a petefészkemnél amolyan bizsergést érzek (néha tompa szurkálást). Ma teszteljek? Vagy várjak még egy hetet?

Legjobb válasz: Megcsináltam a tesztet ma délelõtt és negatív lett. :( De egyáltalán nem érzem,hogy meg akarna jönni.Várok még egy hetet és ha addig sem jön meg,akkor tesztelek még egyet. A haspuffadásom és a tompa szurkálás a petefészek környékén azóta is megvan,nem tudom mire vélni a dolgot.

A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet ma délelõtt és negatív lett. :( De egyáltalán nem érzem, hogy meg akarna jönni.Várok még egy hetet és ha addig sem jön meg, akkor tesztelek még egyet. A haspuffadásom és a tompa szurkálás a petefészek környékén azóta is megvan, nem tudom mire vélni a dolgot.
Görbe?
Ha régóta próbálkoztok, akkor inkább várj még egy hetet!
Nyugodtan tesztelj, már kimutatja! drukk! írd meg
A kérdező hozzászólása: Görbét nem tudok mutatni, mert nem csinálom.Amúgy 6 hónapja próbálkozunk, de eddig amikor késett(max.2 napot), mindíg éreztem a megjön érzést, de most nem.
nekem az elõzõ hónapban ugyanilyen votl, majd 14 nap késéssel megjött. ha nagyon szeretnéd tudni, irány a patika, vagy a DM... ha van baba, már ki kell, hogy mutassa.
én 29-re nem vártam, 5 napra rá se jött meg, de az érzés megvolt, ennek ellenére ma poz. lett a teszt! halványan, de ott van!Csinálj tesztet!!!drukk

30. héten még faros volt a babám.31+4. napon már befordult. Ma a 31+6. napon ismét faros lett. Volt más is akinek ennyit forgott ilyenkor a babája? 2. terhesség, ennyivel több helye lenne?

Legjobb válasz: Barátnõmnél. Végül császáros lett, mivel a köldökzsinór rá volt tekeredve a fülére, így hiába próbált befordulni, nem sikerült neki, mert a zsinór visszafordította. Persze ez az csak az adott napon derült ki, szóval nem volt olyan egyértelmû a szituáció, lehetett volna más az oka is.

Barátnõmnél. Végül császáros lett, mivel a köldökzsinór rá volt tekeredve a fülére, így hiába próbált befordulni, nem sikerült neki, mert a zsinór visszafordította. Persze ez az csak az adott napon derült ki, szóval nem volt olyan egyértelmû a szituáció, lehetett volna más az oka is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! csak reménykedni tudok :) majd írok, hogyan alakulnak a dolgok :)
Utolsónak: Ha harántban van a faros fekvésbõl az már azt jelenti, hogy próbál befordulni, és innen általában már fejvégûbe fordulnak. Én is így voltam mint te, 33hetesen még haránt, nekem is ezt mondta a dokim, amit leírtam, és az én babám be is fordult szépen. :) Ha befordul, akkor is császáros leszel?
Szia.Nekem végig farosan fekszik.Két napja keresztben van. Azt mondta a doki türelem még a programozott császár napján is befordulhat. Kíváncsi leszek hogy dönt az én kicsikém :) 33 hetes kis mami
Nyugi Baby! Látod, még változhat! Én szorítok! :)
Nekem is volt mindenhogy a fiam, fejvéggel kezdett 18hetesen, majd faros lett, haránt, utána megint faros, megint harán, és végül fejvégnál állt be. De voltam 29+6naposan UH-n ahol mondták hogy harántban van, bal oldalt a feje, 2nap után is voltam UH-n 4D-n ott is haránt volt, de már jobb oldalt volt a feje....szóval össze-vissza mocorgott. Egy komplett csomo volt a köldökzsinórján mikor megszületett, mondta a doki, hogy szerencse, hogy 35hét után már csak a tengelye körül forgott javarészt, mert e gondot is okozhatott volna.... (inkább bele sem gondolok.) Egyébként simán született.
Elsõ babám: 24. hét faros 28. hét koponyavégû 32. hét kpf 36. hét faros 40. hét szüléskor kpf Havonta fordult! Most a másodiknál: 27. héttõl faros, de közben írtak már a papíromra harántfekvést és ferdefekvést is. Ma voltam uh-on, most is mvf. Doki szerint van még bõven helye. 32 hetes most.
Nekem a 35. héten megunta a forgolódást, és végül fejvégû maradt. Elsõ baba volt, és nem tûnt úgy hogy sok helye lenne, meg a forgolódáskor majd kijött mindig a szemem úgy fájt, de ezek szerint õ élvezte és bõven elfért. Reméljük neked is leáll hamarosan a forgolódással. Ja, amúgy kint is egy kis tornádó a lányom. :)
A kérdező hozzászólása: jó kilátások :(
37. héten faros 38-39. héten befordulva volt 40-41. héten ismét faros
*más is az oka.
9-es vagyok.Tegnap voltam védõnõnél szerinte császár lesz mert nagy a baba én meg fokozatosan veszítek a súlyomból és szerinte nem akar befordulni.Ha befordul rendesen szülünk.A dokim elég óvatos mert nyolc éve szeretnék babát és a mostani elõtt volt egy vetélésem és ez a terhesség sem ment simán.De igazából nekem mindegy hogy dönt csak ne legyen baja a babámnak :) Ma megint a bordáimon van a buksija :) igazából forgolódik majd meglátjuk mi lesz.

Ha 07. 09-én volt az utolsó menszim, akkor ma 08.31-én hány hét+napos vagyok?

Én már ezt nem értem...

Legjobb válasz: Nekem Júli 6.-án volt az utolsó én ma pont 8 hetes vagyok!Te 7 hetes és 4 napos vagy ma!

Nekem Júli 6.-án volt az utolsó én ma pont 8 hetes vagyok!Te 7 hetes és 4 napos vagy ma!
nem tudom, hogy most engem kérdeztél-e, vagy az elsõ válaszolót. én azóta 11+2 hetes vagyok és épp ma is hánytam, de azért ne mindennapos szerencsére. örülnék ha lassan elmúlna
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) ) Akkor eléggé egyformák a bébikék. :) ) Te jól vagy? Én hányogatok picit meg émelygek és fáradt vagyok de nagyon.:)
pár napról van szó, nem fogsz korán menni. egyébként az én babám is 17 mm volt, õt egy nappal mégis kevesebbnek írták. még ebben is eltérések vannak ezek szerint.
A kérdező hozzászólása: Mi keményen rádolgoztunk, néztük kütyün a peteérést, az a 14. napon volt, ekkor akcióztunk (csak). :)
A kérdező hozzászólása: Ma voltam. 17mm.:) a múlt héten 5mm-nek mérték szóval erõsen gép és ember függõ asszem :( Akkor a tarkóredõt és a többi vizsgálatot azt a méret vagy a menszi utsó napja szerinti kórhoz képest vizsgálják? Aggódom, nehogy korán menjek. :(
Igen lehet hogy ultrahang szerinti kort nézik nem az utolsó mensi szerintit! Egyébként mennyi volt a CRL és mikor voltál?
az orvosok a méret alapján saccolják a kort. lehet, hogy egy picit elõbb is fogant, mint középidõ és talán fejlettebb is a koránál. az én 7+5 hetes babámat is 8+1nek mérték. örülj neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Képzeld, az sztk-ba 8+2-nek számoltak és e szerint adtak a tarkóredõre idõpontot. Vagy ezt a crl-bõl számították vajon?
A 12. hét elõtt mindenképpen azt a kort nézd, amit az uh ad, soha ne a mensi szerintit! Viszont nem lehet, hogy valamelyiket elmérték? Mert egy hét alatt 12mm növekedés soknak tûnik. Azt mondják, hogy hat hetesen kerek 6mm a CRL minden babánál. Innen pedig napi kb. 1mm-t nõ naponta.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ma veszek is. Holnapi elsõbõl tesztelek! Majd írok.
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam egy tesztet de egyelõre negatív lett. Érdekes módon valahogy nem keseredtem most el mert én továbbra is nagyon furcsán érzem magam , szerintem jövõ héten ki fogja mutatni. A hõm azóta is 36.8 mintha mást nem is tudna mutatni a hõmérõ!!
szia szerintem tesztelj van esély babóra nekem is volt hogy 2 hónapig nem volt mensim menj tesztért valahová ha tudsz ne hagyd magad kétségek közt és írd meg mi lett az eredmény puszi E.
Szió!!szerintem ha most vennél már most is kimutatná próbáld meg!!!puszi E.
Várjuk az eredményt :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!