Találatok a következő kifejezésre: 31 hetesen nem gond, (4 db)

31 hetesen az nem gond, hogy sokszor bekeményedik a hasam? Azután szokott inkább miután megmoccan! De akkor nagyon!

Van,hogy annyira megfájdul,hogy nem tudok megmozdulni! Mit?l van ez?

Legjobb válasz: Szia! Én is 31 hetes vagyok (3. babával), és nekem is nagyon erõsen be tud keményedni. Ez szerintem teljesen normális, így készül a méh a szülésre. Ez -akármilyen kellemetlen, már szinte fájdalmas is tud lenni- a valódi szülési fájdalmakhoz képest igen enyhe. De ha aggaszt, mindenképpen szólj róla az orvosodnak. És ha eddig nem szedtél volna magnéziumot, akkor azt mindenképp szedjél, mert az lazítja az izmokat, és most még legalább egy hónapig nem kéne szülni! Ne aggódj, és KITARTÁS! További szép babavárást!

Szia! Én is 31 hetes vagyok (3. babával), és nekem is nagyon erõsen be tud keményedni. Ez szerintem teljesen normális, így készül a méh a szülésre. Ez -akármilyen kellemetlen, már szinte fájdalmas is tud lenni- a valódi szülési fájdalmakhoz képest igen enyhe. De ha aggaszt, mindenképpen szólj róla az orvosodnak. És ha eddig nem szedtél volna magnéziumot, akkor azt mindenképp szedjél, mert az lazítja az izmokat, és most még legalább egy hónapig nem kéne szülni! Ne aggódj, és KITARTÁS! További szép babavárást!
Én 3X1 magnézium pezsgõtabit iszom és beválik.Egyáltalán nrm keményedik a hasam.35 hetes kismama
a magnézium szedését a 36. hét után abba kell hagyni!

31 hetes vagyok. MA még csk kb 5-6 szor éreztem a babám rúgdosni. Viszont sokszor kinyomja magát. Nem gond ha nem boxol-rúg olyan sokat?

Legjobb válasz: nem gond elvileg,ha mozog az mindig jó,nekem volt 1-nap,hogy nem mozdult este rohantam ügyeletre ott az orvos semmit sem mondott csak beküldött a kórházba és semmi baj nem volt,erre megkérdeztem az ügyeletes miért nem mondott semmit,mert õ nem is mondhat semmit ilyen esetben csak alapos kivizsgáláskor mondhat szülész valamit,hál Istennek minden rendben volt,ma már 2éves nagylány :D

nem gond elvileg, ha mozog az mindig jó, nekem volt 1-nap, hogy nem mozdult este rohantam ügyeletre ott az orvos semmit sem mondott csak beküldött a kórházba és semmi baj nem volt, erre megkérdeztem az ügyeletes miért nem mondott semmit, mert õ nem is mondhat semmit ilyen esetben csak alapos kivizsgáláskor mondhat szülész valamit, hál Istennek minden rendben volt, ma már 2éves nagylány :D
Nekem is neha csak kinyomja magat, az is mozgasnak szamit! Szerintem ez nem gond. 34h km
31 hetesen még azért szoktak boxolni-rúgni, de már kevesebbet, mert nincs helyük. De ha mozog, kinyomja magát, az teljesen jó! Ne igzulj, lehet, hogy lustibb napja van, és nem akar mocorogni. Esetleg felkeltheted egy kis csokival, banánnal, vagy valami szörppel. De felseleges... :) A 34-36. hét után még kevesebbet fog mozogni, mármint az intenzitása fog csökkenni, a száma nem, úgyhogy ne ijedj meg, ha már nem akrobatikázik odabent. Számold szépen napi kétszer, vagy ha kb két óránként mocorog az is jó. Vigyázz magatokra! 39+3 hkm

31 hetesen gyakori haskeményedés, és a hasam aljánál enyhe szúró "fájdalom" van. Ez ugye még nem gond?

Legjobb válasz: Érdekes, mert én is elég korán érezgettem szúró fájdalmat (30-34. hét között), de elmúlt, és most meg nincs semmi, de semmi... Haskeményedésem - olyan igazi csak a 35. héttõl van, elõtte csak akkor volt, ha mozgott a baba, most már viszont rendes méhösszehúzódások vannak. Említsd meg azért a dokinak, de nem hiszem, hogy baj lenne. A haskeményedésre pedig szedj magnéziumot, tényleg sokat segít! 38 heteske

Érdekes, mert én is elég korán érezgettem szúró fájdalmat (30-34. hét között), de elmúlt, és most meg nincs semmi, de semmi... Haskeményedésem - olyan igazi csak a 35. héttõl van, elõtte csak akkor volt, ha mozgott a baba, most már viszont rendes méhösszehúzódások vannak. Említsd meg azért a dokinak, de nem hiszem, hogy baj lenne. A haskeményedésre pedig szedj magnéziumot, tényleg sokat segít! 38 heteske


31 hetes terhes vagyok. Voltam védőnőnél, és volt egy kis fehérje a vizeletben, nem nagy gond, mondta, de ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Hüvelyváladék kerülhetett a vizelet mintába, ne aggódj nincs jelentõsége. Akkor gáz ha vizesedsz és magas a vérnyomás + fehérje a vizeletben mert ha mindhárom megvan az a terhességi toxémia jele.

Hüvelyváladék kerülhetett a vizelet mintába, ne aggódj nincs jelentõsége. Akkor gáz ha vizesedsz és magas a vérnyomás + fehérje a vizeletben mert ha mindhárom megvan az a terhességi toxémia jele.
Nekem a 20. héttõl folyamatosan talál fehérjét a vizeletben, most 38 hetes vagyok. Semmi gond nincs ezzel. Ha jó a vérnyomásod akkor nincs gáz. Nekem van ez a fehérje + vizesedek nagyon, de a vérnyomásom rendben, így nem kell befeküdnöm. MInden nap mérem a vérnyomásom többször.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!