Találatok a következő kifejezésre: 31 hetesen eredményeim: (10 db)

29 hetesen jók ezek az eredmények? BPD: 76 mm, HC: 297, AC: 232 és FL 58. Kétféle honlapon is néztem, de az egyik szerint minimum 32 hetes a fejecskéje és csak 27 hetes a pocakja, a másikon meg szinte minden eredmény pont 31 hetesnek mutatja.

Félek t?le, hogy túl nagy a feje, f?leg a fej körfogata :(

Legjobb válasz: Szia!Sajna nekem csak 32 hetes adatok vannak!Leírom neked hátha tudok vele segíteni!:) BPD:80mm AC:250mm FL:58mm 37 hetes kismama

Szia!Sajna nekem csak 32 hetes adatok vannak!Leírom neked hátha tudok vele segíteni!:) BPD:80mm AC:250mm FL:58mm 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Tökéletesek a méretei:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Lehet, hogy kicsit túlaggódom, de elsõ baba, közel 40 évesen. :(

Megírnátok 31 hetes ultrahang eredményeiteket? Nemét is

Legjobb válasz: Szia! 31+3 hetesen voltam UH-n. (Kisfiú) BPD: 80 mm HC: 315 mm OFD: 117 mm AC: 270 mm FL: 66 mm Becsült súly: 1790 gramm 40+2 naposan született 365c gramm és 53 cm-el.

Szia! 31+3 hetesen voltam UH-n. (Kisfiú) BPD: 80 mm HC: 315 mm OFD: 117 mm AC: 270 mm FL: 66 mm Becsült súly: 1790 gramm 40+2 naposan született 365c gramm és 53 cm-el.
31+3 (kisfiú) BPD: 81mm OFD: 108 mm HC: 300 mm AC: 283 mm FL: 62 mm becsült súly: 1984 gramm még nem született meg.

30-31 hetesen jók ezek az eredmények? BPD:7, 47 HC:27, 36 AC:24, 06 FL:5, 81 HL:5, 29 Súlya 1400gramm.

Legjobb válasz: Szia! Teljesen jók az eredményeid:)))! Üdv: 32 hetes

Szia! Teljesen jók az eredményeid:) ))! Üdv: 32 hetes
Nagyon is jók!Ne aggódj. üdv 34 hetesen:1800g
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat!Azt hittem, hogy az átlagosnál kisebb a kisfiam...tudom, +- 2 hét még belefér, csak elsõ baba lesz és kicsit aggódom, minden rendben van/lesz-e Vele...:) De gondolom ez mindenkinél így van:)


31 hetesen az eredményeim: BPD 78mm, FRO 105mm, AC 250mm, Femur 62, 4mm. Kisebb a baba a koránál?

Az orvosom eléggé megilyesztett, hogy nagyon pici a korához képest! Szerintetek is? Kérlek benneteket aki tudja ezeket az eredményeket az írjon! Egy aggódó kismama! KÖSZÖNÖM

Legjobb válasz: Szia. e´n külföldön élek,és másféle betükkel vagyok jelezve,mint te.Csak egy eggyezik. BPD:85 ATD:87 AU:27,3 FL/HL:56 A doki azt mondta,hogy minden ok.Ezek az adatok 30+4 hetes.Szerintem nálatok sincsen komolyabb gond,csak kisebb baba.

Szia. e´n külföldön élek, és másféle betükkel vagyok jelezve, mint te.Csak egy eggyezik. BPD:85 ATD:87 AU:27, 3 FL/HL:56 A doki azt mondta, hogy minden ok.Ezek az adatok 30+4 hetes.Szerintem nálatok sincsen komolyabb gond, csak kisebb baba.
Itt utánanézhetsz: http://www.anyaleszek.hu/ Ne aggódj, nekem is végig picinek látták, aztán beindult a végére és 3900g lett (második baba)! Jó babavárást!

31 hetesen nagyon picik ezek az eredmények?

Becsült súly:1400gramm BPD:73mm Hc:267mm Az uh 29+3 naposnak ítéli ,eg a terhességi kort. Rá van írva a papírra igaz, hogy megfelel a növekedési üteme... De lányok... 5x momndták nekem hogy kislány, ebből 3 4D-n, 2x meg a nőgyógyászom! Erre a csaj: - LESZÁLLTAK A HERÉI - én azt hittem félre hallottam. Aztán gondoltam momdom neki: amúgy, kislány az a kisfiú! Azt mondja erre: hát ő nem így látja! Aztán megnézte és rájőött, hogy az csak a köldökzsinór... Most komolyan ilyen ott ülhet?????? Ennek a nőnek adjak az UH szerinti adataira??? Tudom, hogy könnyen összetéveszthető...de azért a heréket, hogy leszálltak...nem tudom hol láthatta. Az enyémek is majdnem leszálltak!!!!

Legjobb válasz: ez durva !!! ezek után simán el tudom képzelni hogy elmérték, de ha nem akkor sem vészesen kicsi...egyszerûen genetikailag lenne ilyen...szóval ha nem mérik el sem kell aggódni

ez durva !!! ezek után simán el tudom képzelni hogy elmérték, de ha nem akkor sem vészesen kicsi...egyszerûen genetikailag lenne ilyen...szóval ha nem mérik el sem kell aggódni
A kérdező hozzászólása: Igen, azért utána jártam neten. 1500gramm körül szoktak lenni...persze van hogy nagyobb, s van hogy kisebb! De ez a sztori önmagában egy nagy csalódás! Eddig meg voltam velük elégedve... Egyszerûen letudott pár perc alatt, meg sem nézhettük 4Dn... Pont a rendes uhs doki szabadságon volt, Õ tóle mindig kaptam 4d képet...ja , nem ingyen 1000ft...tehát még fizettem is volna Erre a nõ: hát ez nem babmozi....és õ nem ért a 4dhez.... Csalódott vagyok nagyon...erre az uhra vártam a 24.hét óta!!!
Az elso gyerek 1650 g volt 31. héten és 4490 g-mal szuletett 40+4 hetesen, ugyhogy szerintem megfelelnek az adatok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok! Minden oké velünk is, csak azt hittem nagyobbacska lesz!!
ne aggódj emaitt!!!! egy neked is könyebb, 2 a baba ettõl teljesen egészséges...3 még bõven behozhatja magát, lehet õ a végén fog sokat hízni....4. lehet elmérték!!! szóval csak nyugi !!! a lényeg hogy egy egészséges kiscsajszi, herék nélkül :DDDD
A kérdező hozzászólása: Utolsó:-) remélem én is!!:-) Azért a leszálltak a heréi résznél lepergett elõttem az elmúlt 31 hét! Rózsaszín ruhák/kiságy/babakocsi/fal.....stb!!!! A leszállt herés kislányom köszöni a válaszokat:) )
Figyelj, a súly az csak becslés. Nekem a szülés elõtti napon mérték 2700-nak, aztán megszületett 3400-zal.
En is most voltam a heten uhn 31 hetes+3naposan mentem elmeletileg, a doki 31+0 naposra 1500gra becsulte. En ezen nem idegeskedek, mert mar jartam ugy h a sima uh a babat 645gra mondta, 2 nappal kesobbni 4dn pedig 875g....szval ennyire pontosak ezek a meresek.... Boldog babavarast:) 31hkm
szia! Nekem is azt mondták, hogy kb. 2 kg. körüli. 32. héten BDP: 82 mm, AC: 293 mm; FL: 61 mm
Bíztos igaza van a dokinak. Minden baba más. Nekem 30+4 heti uh. ezek a méretek voltak: BPD: 84.1mm, AC: 274, 1mm FL: 62, 8mm. És a doki azt mondta a méretek alapján 1938g! És 31+6 hét.

31 hetes vagyok, acidum lacticum dilutum hüvelyöblögetőt kell használnom (p2, hpv rákszűrés eredmény miatt). Hány naponta kell használni? Mert azt nem mondta a doki.

Tegnap este használtam el?ször.Érzem, hogy használt, ma nincs folyásom egyáltalán. Amúgy nagyon sok volt és az utóbbi id?ben már kicsit szaga is volt.én úgy gondoltam,hogy csak 2-3 naponta használom.Jó így? Azt ne írjátok,hogy a dokit kérdezzem meg,mert jelenleg nem elérhet?,nincs az országban.

Legjobb válasz: most én is vettem, napi hányszor csináltad? és hány napig?

most én is vettem, napi hányszor csináltad? és hány napig?

12 hetesen levett down szürés eredménye 1:50 hez! 03.31 én megyünk magazatvizvizsgálatra! Jártatok Hasonlo Cipőben?

Legjobb válasz: Ez egy kockázatbecslés, még a nagy kockázatúnak minõsített esetek sem jelentik azt, hogy biztosan gond van. Csak a magzatvíz vizsgálat ad biztos és megnyugtató eredményt. Az Istenhegyi honlapján valami olyasmit olvastam, hogy a kockázat becsléssel kiszûrt esetek közül is csak minden 100.-nál van ténylegesen gond. Ebben tudsz bízni, a többi sajnos nem rajtad múlik.

Ez egy kockázatbecslés, még a nagy kockázatúnak minõsített esetek sem jelentik azt, hogy biztosan gond van. Csak a magzatvíz vizsgálat ad biztos és megnyugtató eredményt. Az Istenhegyi honlapján valami olyasmit olvastam, hogy a kockázat becsléssel kiszûrt esetek közül is csak minden 100.-nál van ténylegesen gond. Ebben tudsz bízni, a többi sajnos nem rajtad múlik.
Szerintem meg kell ismételni a vérvételt.Az AFP-t a 16 és 20 hét között kell csinálni.
Szia! Nekem kombinált tesztem nem volt, a 16. heti afp-m pedig nagyon alacsony lett, a becsült kockázat 1:20 lett. A genetikai ultrahangon semmi rendellenességet nem láttak, mégis javasolták az amniocentézist.Belementünk és ma már tudjuk, hogy nincs kromoszómarendellenessége a kislányunknak! Biztos nem lesz semmi gond nálatok sem! Minden jót kívánok! 27 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: most várom az afp eredményem kb 1 hét mulva! irjátok meg legyetek szivesek járt e valaki hasonló cipõben! Köszönöm
Szia! Nekem is rossz volt az AFP eredményem és volt magzatvízvizsgálatom. Egy picit volt csak kellemetlen, de az egész kb. 2 percet vesz igénybe, lefertõtlenítik a pocit, aztán beszúrják a tût, mintát vesznek és kész is. Közben végig figyelik ultrahangon a babát, nehogy gond legyen, szóval már abszolút rutineljárásnak számít. A lényeg, hogy utána pár napig pihenj sokat, ne emelj, stb. Én két-három napig szinte egész nap feküdtem, nehogy baj legyen. Kb. egy hónap múlva kellett visszamenni az eredményért, de ha gond van már egy hét után értesítenek telefonon, vagy levélben. Amikor visszamentem az eredményért még végeztek egy ultrahang vizsgálatot, hogy megnézzék, hogy megfelelõ mennyiségû-e a magzatvíz és ennyi. Ne izgulj, biztosan minden rendben lesz! Sajnos nagyon sokan járunk (jártunk)hasonló cipõben, az AFP vizsgálat nagyon pontatlan, úgy tudom, hogy pl. külföldön már nem is végzik. Ja és így legalább 99%-ban meg tudják mondani, hogy beteg-e a baba vagy nem, illetve, hogy kisfiú vagy kislány (ha akarod tudni). Üdv 34 heteske
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszát! Épp ma jött meg az afp ém (4 napra a vérvétel után ez normális?) és minden rendben van!!! szerintetek mit mutathatot ki a 12 hetes down szürés ha az afp minden oké?
A kérdező hozzászólása: ma 2009.04.16! kaptuk meg az eredményt és makk EGÉSZSÉGES FIUNK lessz! ugyhogy aki hasonló cipõben jár! ne aggódjon! boldog babavárást 20+3 hetes kismama!

Ultrahang eredmények (31+4 hetes). Szerintetek nagy feje lesz a babának?

Angliában élek, az elsõ (12 hetes) ultrahang szerint számolták ki a várható születési idõpontot, menszesz szerint 8 nappal idõsebb terhes vagyok. Fejkörfogat (HC): 316 mm, Haskörfogat (AC): 276 mm, Combcsont hossza (FL): 61 mm. Ennyi adatot kaptam. A test méretei megfelelnek a terhesség korának, de a fejkörfogat 2-3 centivel (3-4 héttel) nagyobb, mint az átlag. A szülésznõ meg az orvos nem mondott semmit, lehet csak nem akartak elijeszteni. Lehet, hogy a terhesség hátra lévõ idejében lelassul a fej növekedése? Anyukák, kismamák, hozzáértõk, mit gondoltok?

Legjobb válasz: Nekünk csak BPD-t adtak meg a fejnél, HC-t nem. Nálunk az Ac 292,Fl:61. BPD-t nem írtak esetleg?

Nekünk csak BPD-t adtak meg a fejnél, HC-t nem. Nálunk az Ac 292, Fl:61. BPD-t nem írtak esetleg?
A kérdező hozzászólása: Sajna BPD nincs. :( Csak fejkörfogat.
Sajnos igy nem tudok erdemben valaszolni. De siman tevedhetnek is jo par mm-t, ha nem mondtak , hogy gond, tul nagy, szerintem ne aggodj! :)

36 hetes terhes vagyok, tegnap előtt voltam 36-os UH-n. Meg vagyok ijedve mert az orvos szerint a magzat apró.31. héten majdnem nagy volt, úgy érzem, megállt a fejlődésben. Eredmény: BPD 86M FL 68 THQ 87. Ugye nem kórosan kevesek ezek az adatok?

Remélem,1 max 2 hét lemaradás van, hiszen egy hét múlva kell visszamennem nagy ultrahangra jöv? héten. Feltételezem, nem adott volna egy hét "esélyt" ha kórosabb lenne a lemaradás. Ha akkor sem lesz akkor OK, ottmarasztalnak a kórházban. Ill. mit?l függ az hogy mennyire növekszik? Aki tud véleményezni írjon, legyen szíves, mert eléggé izgulok.Egy n?gyógyásznál, aki privátban 4 dimenziós ultrahangot csinált, ill. a véd?n? úgy gondolják,a sok pihenés és a nyugalom a titka a fejl?désnek (ami nálam hiányzik) sokkal inkább mint a táplálkozás.

Legjobb válasz: Elõször is NE aggódj, ezekkel az értékekkel NINCSEN SEMMI GOND! Velem ugyanezt játszották el pár hónappal ezelõtt, de én nem feküdtem be a kórházba és orvost is váltottam és még az adataim is kisebbek voltak. Elég jól kiokosítottak ebben a témában. Az elsõ 20 hét növekedését lehet az irányadó táblázatokkal összevetni, mert késõbb már sokkal nagyobb mértékben hatnak az öröklött, genetikai tényezõk. Én is és a férjem is magas, vékonyak vagyunk, a kislányunk is hosszú, vékony baba lett, most 7 hónapos 7 kilós és 72 cm, gyönyörû picilány! A Te adataiddal semmi gond, max nem lesz 4 kilós, de az meg nem baj!!! További boldog babavárást, szép szülést!

Elõször is NE aggódj, ezekkel az értékekkel NINCSEN SEMMI GOND! Velem ugyanezt játszották el pár hónappal ezelõtt, de én nem feküdtem be a kórházba és orvost is váltottam és még az adataim is kisebbek voltak. Elég jól kiokosítottak ebben a témában. Az elsõ 20 hét növekedését lehet az irányadó táblázatokkal összevetni, mert késõbb már sokkal nagyobb mértékben hatnak az öröklött, genetikai tényezõk. Én is és a férjem is magas, vékonyak vagyunk, a kislányunk is hosszú, vékony baba lett, most 7 hónapos 7 kilós és 72 cm, gyönyörû picilány! A Te adataiddal semmi gond, max nem lesz 4 kilós, de az meg nem baj!!! További boldog babavárást, szép szülést!
BPD nagy átlag alapján 34 hetes, de a 36 hetes BPD 90+/-6-nál szokványos, így bõven beleesel a nagy %-ba! Nagyon változó lehet, hogy melyik baba mikor lendül neki, mikor lassul egy kicsit. Ha nem fejlõdne rendesen, az az idõ elõtt öregedõ méhlepény miatt lehetne, de ezt is látja a doki az UH-n. Nincs érettségi fok a leleten? De mindegy is, ha mozog úgy mint eddig, biztos nincs semmi baj. :)
Szia!Abszolút nem kell aggódnod, én is ilyen helyzetben voltam, ha nem egy kicsit rosszabban.A lányom épp ma egy hónapos, vele a 34.héttõl jártam kétnaponta NST-re és hetente UH-ra, mert picinek mérték nagyon nagyon, a "kedves" UH-s doki jól megijesztett, azt mondta örüljek ha eléri majd a 2 kilót, meg õ az orvosom helyében azon gondolkozna mikor kellene megindítani a szülést és hasonlók...hát gondolhatod!Persze a saját dokim nem keserített el, a baba tökéletesen egészséges volt végig, de azért fokozottan figyeltek, befeküdnöm sem kellett.Nálam a lepény öregedett el kissé, de abszolút nem veszélyesen, így szóba se került köztem és az orvosom között a szülésmegindítás.A Kicsikém 38.héten úgy döntött elég volt neki odabent és világra jött 2480g-vel és 46 cm-vel.Ma már a 3, 5 kilós babát veszik átlagos méretûnek, holott amikor én születtem a lányom súlya normálisnak számított!Tehát nem kell aggódnod, ha baj lenne, az orvosod haza sem engedett volna!
Az uh sem ad feltétlenül pontos adatokat, csak "következtet" egyes méretekbõl. Barátnõmnek a 39. héten azt mondták 2900 g a baba. Egy hét múlva 4300 g-mal született :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtato valaszokat ezennel megirom, h. ax 37-es nagykontrollon a babat 3280 grammnak mertek. a 36-os, ahol kicsinek mertek, ott osszesen 2 vagy 3 adatbol tevodott ossze 0, 5 vagy 1 perces ultrahang, mig a nagykontroll az mar alapos voolt, 5-6 adatbol allt es lattam mit csinal a doki a monitoron. szerintetek megbizhatobb lehet a nagykontrollom? mar eleve a nagykontrollos orvosom ugy allt hozza, mikor felfektetett a vizsgaloasztalra, h. nem erti, ki volt az a barom, aki kicsinek mondta, min 2, 5 kg-s baba 100%-ra meri allitani. aztan megvizsgalt, es tobb mint 3 kg lett az eredmenye:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!