Találatok a következő kifejezésre: 31 hetes vagyok. Normális ha (8 db)

31 hetes terhes vagyok. Normális ha a bal mellemből naponta többször szivárog az előtej, a jobbikból pedig egyáltalán nem?

Legjobb válasz: ez a kérdés nûlam is felmerült,azt mondták,hogy normális,ha meg született akkor mind a kettõbõl jönni fog.sok sikert a Picihez.

ez a kérdés nûlam is felmerült, azt mondták, hogy normális, ha meg született akkor mind a kettõbõl jönni fog.sok sikert a Picihez.
majd fog onnan is, normalis
A bal mell általában nagyobb is mint a jobb, de ez nem jelenti azt hogy csak abból jön majd tejci. Ez teljesen normális, ne izgulj mindkettõbõl tudsz majd szoptatni!Sok sikert!
Persze, hogy normális, elvégre a Jobbik egy parlamenti párt, amelyeknek nem jellemzõje a tejelválasztás.

31 hetes kismama vagyok. Normális, ha villámszerű nyilalást érzek a hasamban, amely végigszalad a hüvelyig?

Legjobb válasz: Igen! :) Egyre tobb egyre furcsabb ilyen erzesed lesz, de semmi gond, gondolj bele, mar egy nagy baba van benned, aki okozza ezeket. A nyilallasnal ugy mozdul, h eltalal egy lefele futo ideget, ami ilyen fajdalmas kesszurasszeru nyilallassal jar. Kellemetlen, de teljesen oke :) 33 hetes kismama

Igen! :) Egyre tobb egyre furcsabb ilyen erzesed lesz, de semmi gond, gondolj bele, mar egy nagy baba van benned, aki okozza ezeket. A nyilallasnal ugy mozdul, h eltalal egy lefele futo ideget, ami ilyen fajdalmas kesszurasszeru nyilallassal jar. Kellemetlen, de teljesen oke :) 33 hetes kismama
Szia! Én is 31 hetes vagyok, és ezt én is érzem. Néha olyan erõs, hogy összegörnyedek. Nekem doki azt mondta, hogy teljesen normális. :)

Éjszaka, ha felkelek wc-re, nehezen tudok pisilni, mintha valami (valaki) nyomná a húgycsövemet. Ez normális, vagy csak én tapasztalok ilyet? Nappal rendesen tudok pisilni.31 hetes vagyok.

Legjobb válasz: ugy gondolom hogy a babád van olyan pozícióba hogy nyomja benn a hugycsövet vagy más szervedet.nekem is volt ilyen.

ugy gondolom hogy a babád van olyan pozícióba hogy nyomja benn a hugycsövet vagy más szervedet.nekem is volt ilyen.
32 hetes vagyok, és nekem is szokott ilyen lenni. A babánk ülõkének (vagy fejtámlának) használja a hólyagunkat. :)
Nekem is szokott lenni ilyesmi. Nagyon kell pisilni, de alig indul meg, mert mintha támaszkodna a hólyagomon a baba. Drága terhességi mellékhatás :) Üdv 28 hetes kismami

Ha kevés a magzatvíz mivel lehetne befolyásolni, hogy normális legyen? 31 hetes vagyok.

Tudom, hogy nem függ össze a folyadékfogyasztással de azért mégis! Hátha kapott valaki valami tippet! Valami oka csak kell legyen, ha a magzattal nincs gond. Eddig normális volt a mennyiség, most lett kevés.

Legjobb válasz: Szia! Nekem anno a kórházban azt mondták befolyásolhatja az is hogy mennyi a folyadékbevitel éppen aznap mikor csinálják az uh-ot, illetve minden orvos ezt is másképp látja míg egyik azt mondja átlagos, lehet a másik kevesebbnek látja. Nem szokott probléma lenni. Jó babavárást!

Szia! Nekem anno a kórházban azt mondták befolyásolhatja az is hogy mennyi a folyadékbevitel éppen aznap mikor csinálják az uh-ot, illetve minden orvos ezt is másképp látja míg egyik azt mondja átlagos, lehet a másik kevesebbnek látja. Nem szokott probléma lenni. Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Már meggyógyultam, úgyhogy csak asv.vizet meg gyümilét iszom. De azt jó sokat.
Akkor itt a baj! Nem csak a hárs, hanem a csipkebogyó is enyhe víz-vizelethajtó hatású. Ha meghûlésre ittad õket, akkor inkább használj kakukkfû teát, de ebbõl se igyál napi 3-4 dl-nél többet. Üdv: 3. válaszoló
Szia! A hársfavirág tea enyhén vízhajtó hatású, gondolom, ha rögtön utána mégy vizsgálatra, akkor mutatkozhatnak kisebb eltérések emiatt. Ha komolyabb lenne a különbség, akkor biztosan mondott volna valamit az orvos.
A kérdező hozzászólása: hú basszus! 3 válaszolónak! Három napig hársfa meg csipkebogyó teát ittam mert beteg voltam, közben meg egyfolytában pisilni jártam. Ezek után mentem dokihoz. Köszönöm szépen a válaszokat, akkor iszom mint a gödény tovább :) )))
A kérdező hozzászólása: És Barossban volt magzatvízvizsgálat is még 17-18 hetesen de az a korom miatt nem volt semmi gond. Most volt flowmetria (remélem jól írtam)is az is ok. A sok uh vizsgálat alatt gondolom kiderült volna ha valami baj van a kicsivel. Nem ?
A kérdező hozzászólása: Ja és még a 2. válaszolónak mondanám, hogy sajnos uh után már õt nem lehetett elérni, mûtõbe ment, amúgy meg nagyon elfoglalt és az ultrahangot meg nem õ végezte :((((õ nem szokott. Orvos-igazgató
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A dokimmal majd csak 2hét múlva tudok beszélni amikor kontroll is lesz. Mármint kontroll uh.
Én 35 hetes vagyok, nekem most lett kevés a magzatvíz de a dokim azt mondta, hogy ennek ilyenkor már nincs jelentõsége, normálisnak mondható. Azért már te is a végefelé jársz lehet, hogy már neked is benne van a pakliban. Ha baj lenne biztosan mondta volna vagy visszahívott volna egy ellenõrzõ Uh-ra 1-2 hét múlva.
Szia! Nekem kb. a 28 hét körül mondták, hogy az átlagosnál kevesebb magzatív van. Elküldtek a Baross utcába genetikai tanácsadásra, ott megnéztek UH-val, majd biztos, ami biztos csináltak egy speciális magzati szív UH-t is. Ott sem láttak semmit. Neked is megcsináltak minden vizsgálatot? Bizonyos szinten összefügg a folyadékfogyasztással pl. ilyenkor kifejezetten tilos vízhajtó hatású dolgokat fogyasztani (pl. csalántea), nekem annyit mondtak, hogy próbáljak meg magzatvédõ vitamint, úgyhogy én elkezdtem újra a Gravidát szedni kétnaponta egyet és fogyasszak jó sok folyadékot. Pár hét alatt rendbe jött és el is lehetett hagyni a Gravidát.
Szio!, szerintem a nödokinak azért csak több a tudása mint nekünk, ö nemtanácsolt valamit, esetleg valami gyogyszert???mert olyat már hallottam, hogy akinek sok van a kelleténél, annak tudnak adni valami bogyot.....de ha ezt megtudta állapítani a dokid, hogy kevés, akkor igazán mondhatott volna valamit, hogy mit tehetsz.....nemértem....de szerintem NE aggodj, mert ha ez gond lenne, akkor tuti jelezte volna a doki, hogy valamit tenni kell, de nyilván ezért nemis mondta, mert nemkell aggodni miatta:-))) Üdv 30heteske
Jó, csak leírtam, hogy még egyszer ne ess bele. :) Minden jót és könnyû szülést!

31 hetes kismama vagyok, és sárgás folyadék jön a mellbimbómból. Ez mennyire normális? Ez lenne az előtej? Ez garantálja hogy lesz tejem ha megszületik a pici?

Legjobb válasz: Semmit nem garantál, de igen, az. :) Nekem a 20. héttõl van, teljesen normális. :) 33 hetes km

Semmit nem garantál, de igen, az. :) Nekem a 20. héttõl van, teljesen normális. :) 33 hetes km
Szia! Nekem a 16. héttõl van és sajnos nem jelenti azt, hogy lesz majd tejem rendesen, most viszont nem gyõzöm felitatni :) Boldog babavárást! Üdv: 23+4 hkm
A kérdező hozzászólása: Húú hát akkor nem irigyellek, ha már tényleg fel kell itatni...nekem még csak úgy reggel vészes az alvós polóm...meg picit viszket is de nem kellemetlenül még.
Sajnos mind a két mellembõl folyik nagyon, úgyhogy 0-24 órán keresztül betétet kell használnom. Örülnék, ha a baba születése után is minden rendben menne. Üdv: 23+4 hkm
Ja igen és, ha bármilyen érzelmi hatás ér, akár öröm, kár bánat, akkor aztán igazán rákapcsol! :) Ezt lehet, hogy te is meg fogod tapasztalin. Üdv: 23+4 hkm
Igen, ez az elõtej, és teljesen normális. Sajnos semmit nem jelent a késõbbiek szempontjából, nekem is volt bõven elõtejem, szoptatni mégsem tudtam.

31 hetes terhes vagyok. Azt. Szeretnem kerdezni. Hogy normalis e az ha faj a hasam alja es a derekam? Nem dolgozom mar 6honapja, csak az itthoni de az nem sok fozes. Sok a gyomorsavam is. Elore is koszonom

Legjobb válasz: normális, mindent nyom már a baba, emellett tágulnak a szövetek, ízületek, nyúlnak a méhtartó szalagok, ezek miatt érzel fájdalmat. Azért annak a plusz súlynak van nyoma, ami most a baba és a magzatvíz, méhlepény.

normális, mindent nyom már a baba, emellett tágulnak a szövetek, ízületek, nyúlnak a méhtartó szalagok, ezek miatt érzel fájdalmat. Azért annak a plusz súlynak van nyoma, ami most a baba és a magzatvíz, méhlepény.
Igen normális Ha erõs fájdalom, görcs van akkor kell csak aggódni. Minden jót:)
Szia! Ne hajszold túl magad.még akkoris sok az ha csak fõzõl hiszen egyhelyben álldogálsz a tûzhely felett.. és a lábaid meg majd leszakadnak..ha teheted akkor ülj le és pihenj, ha nem muszáj ne állj fölötte feleslegesen.Gyomorsavra meleg tejet szoktam inni esténként, meg este én már ha eszem is nem eszek olyat amirõl tudom hogy savat csinál. Hasalj fájás: max. keményedés lehet, vagy jósló fájások: ez olyan érzés mintha meg akarna jönni a menstruációd..de még ahhoz kicsit korai lenne.De elõfordulhat, mindenféleképpen jelezd a dokinak ha majd mész hozzá..hátha okosabbat tud mondani, egyébként meg lehet attól is hogy nyúlnak a szalagok és a méhed is tágul és ez kihat a derekadra is.Igyál sokat, fõleg vizet és kálciumot, mert ami kell a kicsinek azt mind megvonja tõled. Remélem tudtam segíteni: 36+6 km :)
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat, igen talan ez lehet az oka csak en tul reagalom.

A 31. hetes kismama vagyok, normális e ha eszem és mégis mindig éhes vagyok?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy jelen állás szerint hány kiló vagy és mennyi volt a normál sújyod.

Attól függ, hogy jelen állás szerint hány kiló vagy és mennyi volt a normál sújyod.
Normálisnak normális, én 17 hetesen vagyok így.Sajnos tapasztalom, hogy nagyon nehéz visszafogni, én próbálok napközben keveseket de sokszor enni, és este felé joghurt, gyümölcs.De gyümölcsbõl is olyat, ami nem csinál savat.Nehéz dolog.Meg ha napközben éhes cagyok , és tudom hogy elõtte ettem nemrég, megiszom egy pohár vizet, vagy teát. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: a súlyom jelenleg 55 kg, 45-rõl indultam!!
Még fogsz egy kicsit hízni, de az nem baj, madj a szülésnél meg leadod. Egyél keveset naponta többször, de a lényed, hogy ne vidd tulásba. :)
Szia nekem ilyen problémám az elejétõl van folyamatosan éhes vagyok csak nálam az is közre játszik hogy nem tudom mit egyek ezért mindig kavarok magamnak valami fincsit az a lénye hogy ha eszel is töbször egy nap ne sokat ne teljes jólakásig hanem olyan elég érzésig és ha még mindig nem szünik akkor én tejet szoktam tea vagy viz helyet az azért kicsit laktatóbb gyümölcsöt sokat na és vannak ezek a fürészpor jellegü pufasztott rizsek :) olyat szoktam rágcsálni egy kis dzsemmel vagy mézzel még jók is tudnak lenni kitartás már nincs sok hátra biztos fogsz még hizni de a mostani sulyod jó állitólag 14kg -ig normális 40hét alat addig jó baba várást
Nos mivel 45 rõl indultál semmitõl sem kell tarts! :) ) Remek formában vagy! Persze ez a magasságtól is függ mondjuk. Én is állandóan éhes voltam, hiába ettem, mostanában azzal trükközök, hogy pl. megiszok egy bögre tejet, az amúgy is telít, vagy pl. egy alma, nekem az is segít, vagy csavareok valami vegyes gyümölcslevet, mivel nagyon szeretem sokat megiszok belõle és így azt érzem tele vagyok. Ráadásul nagyon egészséges. (répa, alama, narancs, ezeket csavarom egybe.. hmm nagyon jóóó! ;) Aztán újabban rákaptam a szotyira, annyira nem hízlal mint amennyi ideig el tudok vele bíbelõdni, és fincsi is.. persze csak ha nem rügyezel ki. :) )) Esetleg próbáld meg enni a korpatablettát, az eglszséges és telít, szerintem ártani nem árt, legalább segíti a székletet is! Remélem segíthettem ;) 23 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek! Megfogadom a tanácsokat!! :) )) Mindenkinek kellemes babavárást!!

Normális, ha már most vannak mensiszerű görcseim? Más is tapasztalt ilyet? 31+2 hetes vagyok. Néha keményedek is.

Hétf?n megyek dokihoz. Szedek magnéziumot.

Legjobb válasz: szia én is érzem hogy keményedik a hasam nem rendszerességel én cak 30+4hetes vagyok de ugy tudom hogy talán a 32héttõl szokott elöfordulni!!ez akkor azt jelentené hogy hamarabb jönne a baba???!!!!

szia én is érzem hogy keményedik a hasam nem rendszerességel én cak 30+4hetes vagyok de ugy tudom hogy talán a 32héttõl szokott elöfordulni!!ez akkor azt jelentené hogy hamarabb jönne a baba???!!!!
nekem enyhe menziszerû gorcseim szoktak lenni, már 1 hete kb. De nagyon enyhe. Néha a párom azt is megjegyzi, hogy nagyon kemény a hasam. Nem érzem, hogy keményedik, csak egyszerûen kemény lesz. 32 hetes kismami
Én most töltöm be a 30. hetet holnap, és már éreztem keményedést is, meg kis enyhe görcsöt is. A dokim sok pihenést, és az erõsebb magnéziumot javasolta, a magnesii citrici-t napi 3X1-et. Ezt szedem, ha kell ha nem:-) Azóta végül is jól vagyok. A keményedés állítólag természetes, persze az is számít, hogy mennyit keményedik. Akkor van baj, ha a méhszáj nyitott valamennyire, mert ennyi idõsen még nem lenne szabad nyílnia. Biztos megnézi ezt az orvos, és majd megmondja, hogy mit csinálj! Addig is pihenj naponta többször is, az jó lesz a pocidnak Minden jót!
a keményedés teljesen normális!!! az a lényeg, hogy 20 percnél sûrbben ne keményedjen, ebként a méh dolgozik, csak míg kicsi a poci, nem nagyon lehet érezni. ha a mensis görcs és a keményedés nem találkozik, akkor nincs baj, viszont ha a kettõ teljesen egyszerre van, akkor be kell menni a kórházba. azért dokidnak említsd meg! T:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!