Találatok a következő kifejezésre: 31 hetes vagyok. Normális, (23 db)

31 hetes vagyok és a bal lábfejem bevan dagadva de olyan szinten hogy a 8-as lábamra a 43-as strandpapucs nem megy rá a jobb is dagadt de nem ennyire normális ez?

Legjobb válasz: Vizesedsz...ah elnézem nem is kicsit.Próbálkozz természetes vízhajtókkal,mint a sör(ha nem akarsz alkoholt inni,akkor ott a mentes),zöld tea,kicsit hatékonyabb a csalán tea.Reméljük te is csak a jóidõ miatt vizesedsz. Ami nekem cipõbõl bevált így a vége felé,az az állítható pántos sportsaru.Kényelmes,és ha bedagad a lában,akkor pikk-pakk nagyobbra állítom.Illetve magasabb a talpa,mint egy vietnámi papucsnak,és így a járás is jobban esik benne,ami 39 hetesen már nem hátrány. Azért,ha a természetes vízhajtók nem válnának be,és továbbra is brutálisan dagadsz,akkor menj el dokihoz,bár sokat õ sem tud tenni,max valami vízhajtót ír,de azt csak nagyon ritkán szokták alkalmazni.

Vizesedsz...ah elnézem nem is kicsit.Próbálkozz természetes vízhajtókkal, mint a sör(ha nem akarsz alkoholt inni, akkor ott a mentes), zöld tea, kicsit hatékonyabb a csalán tea.Reméljük te is csak a jóidõ miatt vizesedsz. Ami nekem cipõbõl bevált így a vége felé, az az állítható pántos sportsaru.Kényelmes, és ha bedagad a lában, akkor pikk-pakk nagyobbra állítom.Illetve magasabb a talpa, mint egy vietnámi papucsnak, és így a járás is jobban esik benne, ami 39 hetesen már nem hátrány. Azért, ha a természetes vízhajtók nem válnának be, és továbbra is brutálisan dagadsz, akkor menj el dokihoz, bár sokat õ sem tud tenni, max valami vízhajtót ír, de azt csak nagyon ritkán szokták alkalmazni.
Szia!Én júliusban szültem 4 éve és nekem is kijutott a "vizes lábból". Egy idõs néni mondta, hogy a káposzta levelet kicsit törjem meg és rakjam rá a vizes helyre. Esetleg húzzak rá zoknit. Pihentessem a lábam kb. 2 órát.BEVÁLLT!!!!!!Eléggé röhejesen néztem ki, mert ahova nem jutott káposztalevél, ott ottmaradt a víz... Remélem hasznodra vállik. Azok az idõsek jó tanácsokat tudnak adni.Üdv!
Menj el orvoshoz, mert ez a toxémia jele is lehet.
En meg csak 24 hetes kismama vagyok, es nekem is vizesedik a labam, igaz meg nem ennyire ahogy Te irod, de a bokam es a sipcsontomnal ott marad a ez ujjam nyoma. En csalan teat iszom, igaz nem ugy hasznal mint ahogy azt szeretnem, de talan vmennyivel jobb. De ezt a kaposztas dolgot eskuszom kiprobalom En is. Azert szeritnem jobb lenne neked is megmutatni dokinak nehogy gond legyen. Nagoyn boldog babavarast kivanok
Szerintem is menj dokihoz!Én is ezzel küzdöm egy ideje, és hétfõn be is kell feküdnöm a kórházba, mert a vérnyomásom is magas.Nem szabad játszani vele, nehogy a babának valami baja legyen!Nekem is a bal kéz és bal láb. 32 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: milyen fajta káposztát kell a lábra rakni ? vagy mindegy ?

31 hetes vagyok és már be van fordulva a babám. Azt mondta a doki, hogy már nem is fog visszafordulni, mert pici a helye. Ez normális? Nem késöbb szoktak fejjel lefele fordulni? Nem fog ez miatt hamatabb születni?

Legjobb válasz: Nekem 28 hetesen fordult be. Ez egyáltalán nem baj, de még vissza is tud fordulni ha nagyon nagyon akar. Ne aggódj, csak annyi lehet, hogy szép fejlett a baba, esetleg nem olyan hatalmas a helye, nomeg hogy tudja hogy mi lesz a legjobb neki :)

Nekem 28 hetesen fordult be. Ez egyáltalán nem baj, de még vissza is tud fordulni ha nagyon nagyon akar. Ne aggódj, csak annyi lehet, hogy szép fejlett a baba, esetleg nem olyan hatalmas a helye, nomeg hogy tudja hogy mi lesz a legjobb neki :)
Kb 28 hetesen szoktak befordulni a babák. Örülj neki, hiszen, így garantáltabb az út a szép, sima szüléshez. Mindenképpen JÓ! És ha hamarabb is születik, biztos, hogy nem emiatt! Szép szülést! :o)
Nekem is a 28 heti UH-n mar be volt fordulva. Orulj neki, sok kismama akinek nem fordult be az utolso hetekig aggodik emiatt.

Éjszaka, ha felkelek wc-re, nehezen tudok pisilni, mintha valami (valaki) nyomná a húgycsövemet. Ez normális, vagy csak én tapasztalok ilyet? Nappal rendesen tudok pisilni.31 hetes vagyok.

Legjobb válasz: ugy gondolom hogy a babád van olyan pozícióba hogy nyomja benn a hugycsövet vagy más szervedet.nekem is volt ilyen.

ugy gondolom hogy a babád van olyan pozícióba hogy nyomja benn a hugycsövet vagy más szervedet.nekem is volt ilyen.
32 hetes vagyok, és nekem is szokott ilyen lenni. A babánk ülõkének (vagy fejtámlának) használja a hólyagunkat. :)
Nekem is szokott lenni ilyesmi. Nagyon kell pisilni, de alig indul meg, mert mintha támaszkodna a hólyagomon a baba. Drága terhességi mellékhatás :) Üdv 28 hetes kismami

31 hetes vagyok es jon a tejem igaz hogy nem omlik, de egy kicsit megilyettem mert egyre tobb jon. Ez normalis?

Legjobb válasz: Örülj neki, hogy van elõtejed. Jól fog jönni a babának az elsõ 1-2 napban. Nekem az elsõ gyerekemnél volt ennyire intenzív a dolog, végül melltartóbetétet kellett hordanom.

Örülj neki, hogy van elõtejed. Jól fog jönni a babának az elsõ 1-2 napban. Nekem az elsõ gyerekemnél volt ennyire intenzív a dolog, végül melltartóbetétet kellett hordanom.
Ez teljesen természetes, elõtej!
Igen, örülj neki, lesz tejed. Barátnõmnek átázott a pólója nyáron, annyira jött. Lehet kapni melltartóbetétet (a DM-es jó áron van), azt használd. Én a kórházba is már vittem és utána sokáig használtam itthon is.
Persze, hogy normális, de nem függ össze a szülést követõ anyatej mennyiséggel.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen mindenkinek.
Kedves 13:14! Ne aggódj, ez nem azt jelenti, hogy nem lesz tejed. Mint írtam, nekem csak az elsõnél volt olyan, mint a Kérdezõnek, de amúgy 4 gyerekem van, és mindegyikkel sok tejem volt.
Teljesen természetes dolog, nyugodj meg!
jóó neked.. én 37 hetes vagyok és még se elõtejem nem volt se semmiféle szivárgás.. és kicsit el vagyok keseredve, bár rengeteget iszom és tejtermékeket is rengeteget eszem, félek hogy nem lesz tejem mire megszülöm a kicsit. április 28-ra vagyok kiírva
Szerencsés vagy!!!! :)
"31 hetes vagyok" S már tudsz írni.. nem semmi :) )

Ha kevés a magzatvíz mivel lehetne befolyásolni, hogy normális legyen? 31 hetes vagyok.

Tudom, hogy nem függ össze a folyadékfogyasztással de azért mégis! Hátha kapott valaki valami tippet! Valami oka csak kell legyen, ha a magzattal nincs gond. Eddig normális volt a mennyiség, most lett kevés.

Legjobb válasz: Szia! Nekem anno a kórházban azt mondták befolyásolhatja az is hogy mennyi a folyadékbevitel éppen aznap mikor csinálják az uh-ot, illetve minden orvos ezt is másképp látja míg egyik azt mondja átlagos, lehet a másik kevesebbnek látja. Nem szokott probléma lenni. Jó babavárást!

Szia! Nekem anno a kórházban azt mondták befolyásolhatja az is hogy mennyi a folyadékbevitel éppen aznap mikor csinálják az uh-ot, illetve minden orvos ezt is másképp látja míg egyik azt mondja átlagos, lehet a másik kevesebbnek látja. Nem szokott probléma lenni. Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Már meggyógyultam, úgyhogy csak asv.vizet meg gyümilét iszom. De azt jó sokat.
Akkor itt a baj! Nem csak a hárs, hanem a csipkebogyó is enyhe víz-vizelethajtó hatású. Ha meghûlésre ittad õket, akkor inkább használj kakukkfû teát, de ebbõl se igyál napi 3-4 dl-nél többet. Üdv: 3. válaszoló
Szia! A hársfavirág tea enyhén vízhajtó hatású, gondolom, ha rögtön utána mégy vizsgálatra, akkor mutatkozhatnak kisebb eltérések emiatt. Ha komolyabb lenne a különbség, akkor biztosan mondott volna valamit az orvos.
A kérdező hozzászólása: hú basszus! 3 válaszolónak! Három napig hársfa meg csipkebogyó teát ittam mert beteg voltam, közben meg egyfolytában pisilni jártam. Ezek után mentem dokihoz. Köszönöm szépen a válaszokat, akkor iszom mint a gödény tovább :) )))
A kérdező hozzászólása: És Barossban volt magzatvízvizsgálat is még 17-18 hetesen de az a korom miatt nem volt semmi gond. Most volt flowmetria (remélem jól írtam)is az is ok. A sok uh vizsgálat alatt gondolom kiderült volna ha valami baj van a kicsivel. Nem ?
A kérdező hozzászólása: Ja és még a 2. válaszolónak mondanám, hogy sajnos uh után már õt nem lehetett elérni, mûtõbe ment, amúgy meg nagyon elfoglalt és az ultrahangot meg nem õ végezte :((((õ nem szokott. Orvos-igazgató
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A dokimmal majd csak 2hét múlva tudok beszélni amikor kontroll is lesz. Mármint kontroll uh.
Én 35 hetes vagyok, nekem most lett kevés a magzatvíz de a dokim azt mondta, hogy ennek ilyenkor már nincs jelentõsége, normálisnak mondható. Azért már te is a végefelé jársz lehet, hogy már neked is benne van a pakliban. Ha baj lenne biztosan mondta volna vagy visszahívott volna egy ellenõrzõ Uh-ra 1-2 hét múlva.
Szia! Nekem kb. a 28 hét körül mondták, hogy az átlagosnál kevesebb magzatív van. Elküldtek a Baross utcába genetikai tanácsadásra, ott megnéztek UH-val, majd biztos, ami biztos csináltak egy speciális magzati szív UH-t is. Ott sem láttak semmit. Neked is megcsináltak minden vizsgálatot? Bizonyos szinten összefügg a folyadékfogyasztással pl. ilyenkor kifejezetten tilos vízhajtó hatású dolgokat fogyasztani (pl. csalántea), nekem annyit mondtak, hogy próbáljak meg magzatvédõ vitamint, úgyhogy én elkezdtem újra a Gravidát szedni kétnaponta egyet és fogyasszak jó sok folyadékot. Pár hét alatt rendbe jött és el is lehetett hagyni a Gravidát.
Szio!, szerintem a nödokinak azért csak több a tudása mint nekünk, ö nemtanácsolt valamit, esetleg valami gyogyszert???mert olyat már hallottam, hogy akinek sok van a kelleténél, annak tudnak adni valami bogyot.....de ha ezt megtudta állapítani a dokid, hogy kevés, akkor igazán mondhatott volna valamit, hogy mit tehetsz.....nemértem....de szerintem NE aggodj, mert ha ez gond lenne, akkor tuti jelezte volna a doki, hogy valamit tenni kell, de nyilván ezért nemis mondta, mert nemkell aggodni miatta:-))) Üdv 30heteske
Jó, csak leírtam, hogy még egyszer ne ess bele. :) Minden jót és könnyû szülést!

31 hetes vagyok és abszolút nincs szükségem kismama ruhákra. Normális ez? A mérleg szerint híztam 8 kilót, de az hol van?

Ugyanazokban a gatyákban járok, mint 55 kilósan a terhesség kezdetén.

Legjobb válasz: Szerintem örülj ennek! Gondolom azért csípõnacikban járkálsz, így kényelmesek lehetnek a régi nadrágjaid. Más irigyel ezért szerintem!!! Boldog babavárást!

Szerintem örülj ennek! Gondolom azért csípõnacikban járkálsz, így kényelmesek lehetnek a régi nadrágjaid. Más irigyel ezért szerintem!!! Boldog babavárást!
néha én is megijedek, mert túl picinek találom a hasamat és szerintem kicsi is, ahhoz képest, hogy már a harmadi trimesztert kezdem.Én is el tudom takarni , ha kell, de mondjuk kismama nacit hordok.10 kilót híztam, de azt mondják nem látszik, én is 55 kilósan kezdtem.
A kérdező hozzászólása: Jaja, ha felveszek egy bõvebb felsõt, simán nem látszik semmi. De akkor hogy lehet az a 8 kiló hízás? Annyit nem tesz ki a bébi meg a víz és a placenta. Az orvos meg azt mondta, hogy még picit nagyobb is a kelleténél.
33hetes vagyok, en is55kg kezdtem, eddig hiztam 7 kilot, nekem is hol van az a7kg?nekem is pici a hasam, es mar elegem van abbol h.mindenki azon csodalkozik, milyen kicsi a hasam, de a baba meretei megfeleloek, a doki szerint.ugy hogy mas is van ezzel igy.
A kérdező hozzászólása: Köszike, megnyugodtam :)
sziasztok! Csak, hogy ti is mosolyogjatok egyet: én olyan 4.5 kgt híztam, mégis nagy a pocim, és mindenki azt kérdezgeti nem e ikrek. :)
Nekem 35 hetesen sem igazán volt hasam.
35 htes vagyok 4kg ot híztam és akkora a pocim mintha 3 dinnyét lenyeltem volna :D az sem jó ám hidd el örülj ha nincs pocid persze zavaró de nem baj elönyös :D
Én is 31 hetes vagyok plusz 9 kg-val, de rajtam sem látszik semmi, én 60 kg-val kezdtem és 175 cm-rel. Senki nem hiszi el hogy 9 kgt híztam, és fõleg hogy lassan a 8 hónapba lépek, a hasam is nagyon kicsi 89 cm a kerülete, de a baba szépen fejlõdik, jók a méretei. Én is fel tudom húzni pár régi csípõ gatyám, és nekem sincs egy kismama ruhám sem.

31 hetes kismama vagyok, és sárgás folyadék jön a mellbimbómból. Ez mennyire normális? Ez lenne az előtej? Ez garantálja hogy lesz tejem ha megszületik a pici?

Legjobb válasz: Semmit nem garantál, de igen, az. :) Nekem a 20. héttõl van, teljesen normális. :) 33 hetes km

Semmit nem garantál, de igen, az. :) Nekem a 20. héttõl van, teljesen normális. :) 33 hetes km
Szia! Nekem a 16. héttõl van és sajnos nem jelenti azt, hogy lesz majd tejem rendesen, most viszont nem gyõzöm felitatni :) Boldog babavárást! Üdv: 23+4 hkm
A kérdező hozzászólása: Húú hát akkor nem irigyellek, ha már tényleg fel kell itatni...nekem még csak úgy reggel vészes az alvós polóm...meg picit viszket is de nem kellemetlenül még.
Sajnos mind a két mellembõl folyik nagyon, úgyhogy 0-24 órán keresztül betétet kell használnom. Örülnék, ha a baba születése után is minden rendben menne. Üdv: 23+4 hkm
Ja igen és, ha bármilyen érzelmi hatás ér, akár öröm, kár bánat, akkor aztán igazán rákapcsol! :) Ezt lehet, hogy te is meg fogod tapasztalin. Üdv: 23+4 hkm
Igen, ez az elõtej, és teljesen normális. Sajnos semmit nem jelent a késõbbiek szempontjából, nekem is volt bõven elõtejem, szoptatni mégsem tudtam.

31 hetes terhes vagyok, kb. 2 napja reggelre egy picit bedagadnak az ujjaim. Normális ez? A vérnyomásm teljesen jó!

Legjobb válasz: Szia! Ne aggodj,ez teljesen normalis.Az elso babammal ugyanigy voltam,reggelre mindig betagadtak az ujjaim,de nekem meg a labaim is.Egyetlen dolgot tudtam tenni ellene,este lefekves elott mindig almakompotott ettem.Igaz ettol lottek az ejszakamnak,mert allandoan a wc-re jartam,de a vizet kihajtotta belolem es reggelre nem dagadtam be! Jo babavarast!Egy 16 hetes kismami!

Szia! Ne aggodj, ez teljesen normalis.Az elso babammal ugyanigy voltam, reggelre mindig betagadtak az ujjaim, de nekem meg a labaim is.Egyetlen dolgot tudtam tenni ellene, este lefekves elott mindig almakompotott ettem.Igaz ettol lottek az ejszakamnak, mert allandoan a wc-re jartam, de a vizet kihajtotta belolem es reggelre nem dagadtam be! Jo babavarast!Egy 16 hetes kismami!
SZia! Normális dolog! Ezt nevezik vizesedésnek! Nálam is így kezdõdött, aztán úgy néztem ki mint egy víztorony:-) Ha megszültél elmúlnak ezek a tünetek. Sok sikert a babához! Erika

Mar 2 napja nagyon faj a szemeremcsontomnal elol es korulotte. Delutanra mar a lepes is nagy szenvedes. Normalis ez? Naptar szerint 31+6 hetes vagyok, de minden merete mar az elejetol 1 hettel nagyobb. Ugye van meg idom?

Legjobb válasz: Ne ijedj meg,ez az egyre nehezedo has miatt van,en 33 hetes vagyok,megkertek a munkahelyemen hogy menjek be valamit segiteni(ulomunka),ugy terveztem hogy kb.negy orara bemegyek,hat majdnem nyolc lett belole,estere azt hittem hogy megszulok,annyira elfaradtam,pedig elotte nem is ereztem ilyesmit.Nem latjuk be hogy azert csak teher(ha edes is).

Ne ijedj meg, ez az egyre nehezedo has miatt van, en 33 hetes vagyok, megkertek a munkahelyemen hogy menjek be valamit segiteni(ulomunka), ugy terveztem hogy kb.negy orara bemegyek, hat majdnem nyolc lett belole, estere azt hittem hogy megszulok, annyira elfaradtam, pedig elotte nem is ereztem ilyesmit.Nem latjuk be hogy azert csak teher(ha edes is).
A kérdező hozzászólása: Akkor az is hozzasegithet, hogy meg teljes munkaidoben, heti 5 nap, napi 8 oraban dolgozom? Szinten ulo munka. De jovo hettol mar csak heti 4 nap...
Az ulestol nekem allandoan kemenyedett a hasam, a nogyogyaszom eltiltott a melotol, persze nem tartottam be, de nehanyszor megijedtem mert orak hosszara bekemenyedett.
Szia. Tegnap óta nekem is fáj a szeméremcsontom de nem felül hanem kicsit lentebb, és rossz a járás is. Nem tudom mitõl van, vagy megrántottam, vagy nem tudom, olyan mintha beütöttem volna. Pedig még csak 24 hetes vagyok, de a hasam már elég nagy. De lehet hogy csak rosszat mozdultam? Lehet Nálad is csak errõl van szó. Szép babavárást így a vége felé! :)

31 hetes kismama vagyok! Úgy fáj két oldalt a szeméremcsontom hogy alig birok felálni! Ez normális? Tegnap reggel kezdődött de napközben enyhült ma volt nálun egy tűzeset, oltás meg minden ami kell és nagyon idegea voltam azóta mégjobban fáj!

Tegnap reggel kezd?dött de napközben enyhült ma volt nálun egy t?zeset, oltás meg minden ami kell és nagyon ideges voltam azóta mégjobban fáj! mi lehet ez? volt már ilyen valakinek?

Legjobb válasz: Nyugi teljesen normális.

Nyugi teljesen normális.
Az elsõ terhességemnél kb. innen kezdtem el mondogatni, hogy mostmár terhes vagyok szó szerint. Még a nadrágomat sem tudtam egyedül levenni vagy felhúzni, annyira fájt! Ezzel sajnos nincs mit tenni, ki kell bírni. Üdv a klubban:o)
Igen, bár én már 36 hetes vagyok, de éppen most kezd elmúlni. Egy hete menni sem tudtam szinte, mert minden egyes lépés annyira fájt, hogy könnybe lábadt a szemem. A fekvésrõl már nem is beszélek. Most is érzem még minden lépésnél, de már legalább el tudok menni itthonról, bár elég mókás a járásom. Mint egy jól megtermett pingvin! Egyik napról a másikra kezdõdött nálam is. A tágulás miatt fáj, nekem azt mondta a doki, enyhül, elmúlik, majd újra kezdõdhet. Na hát megnyugtatott!!!!
Szia! Nekem is van ilyen!30-31 hetesen kezdõdött és most kezd elmúlni!34 hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!