Találatok a következő kifejezésre: 31 hetes vagyok. Mit jelent, hogy (3 db)

31 hetes terhes vagyok. Mit jelent, hogy cx:3100, kf/3. Az ultrahangos adataim pedig:BPD:76, HC:286, FEM:59, HUM:54, Cerebellum:32. Ezek az adatok jók?

Legjobb válasz: Szia! Úgy tudom hogy a kf/3 az köldök fölött 3 ujjnyira vagyis otta méhed teteje. A többi adatot pedig én a mamanet.hu-n szoktam megnézni. http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Üdv: 23 hetes kismama

Szia! Úgy tudom hogy a kf/3 az köldök fölött 3 ujjnyira vagyis otta méhed teteje. A többi adatot pedig én a mamanet.hu-n szoktam megnézni. http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Üdv: 23 hetes kismama
3100 3 cm-es a méhszájad és 1 ujjnyira nyitva van (csak azt nem tudom melyik része, talán a külsõ).
Nekem a BPD 30 hetesen és egy naposan 80 volt.De szerintem ahány baba annyi méret:) A többit nem mérték. A cx3100 bõl a 3000 jelenti hogy három ujjnyi vastag a méhszájad, az 100 az nem tudom, hogy mi pedig valaki mondta már nekem. http://ultrahang.lap.hu/ kicsit olvass utána itt hátha megtalálod.
Szia! 3100= méhnyak rendben, az a 3-as 1 újjnyira van a külsõ méhszáj nyitva, az az 1.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pontos, és gyors választ, és ez, hogy 1 újnyira nyitva a méhszáj, nem probléma?
Sajna nekem is nyitva a külsõ 1ujjnyira.Azt mondta az orvosom, szigorú ágynyugalom!Nem kéne ácsorognom fodrász vagyok, mert kinyílhatok még csak 23hetes vagyok.Pihizzél sokat!Üdv
Pihenj sokat, vigyázz a fertõzésekre, óvszerrel szeretkezzetek, nem lesz baj, csak tényleg vigyázz magadra.Semmiképp se emelj, ne terheld magad.Csak szép lassan mindent.

Mit jelent, hogy 31+3, 15+6 hetes kismama? Én simán 9. -hétben vagyok.

Legjobb válasz: 31+ 3....31 hetes, 3 napos...ahogy az uh s kiírja mindig a kb napot is

31+ 3....31 hetes, 3 napos...ahogy az uh s kiírja mindig a kb napot is
31hét+3nap, 15hét +6nap.
A kérdező hozzászólása: Okés, már értem! Köszönönm szépen!

31 hetes terhes vagyok, ma voltam dokinál és azt írta a kiskönyvembe a hüvelyi vizsgálathoz, hogy 2100. Mit jelent ez?

Legjobb válasz: Szia. Valamennyire nyitott a méhszáj. A 3000 jelenti a teljesen zártat.

Szia. Valamennyire nyitott a méhszáj. A 3000 jelenti a teljesen zártat.
2 cm a méhnyak és egy ujjnyira van nyitva a külsõ méhszály. szerintem ne aggódj ez ebben a korban már normális, de azért feküdj sokat, pihenj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Én úgy tudom a 1100a jó ez a zárt, minnél nagyobb annál nyitottabb a méhszáj.Pihenj sokat!
Elõttem válaszolónak: az az érték pont, hogy nem a legjobb, amit írtál. Vamait rosszul mondtak neked. 3000 jelöli a teljesen zárt méhszájat, ahogy az elsõ válaszoló is írta. 2100 azt jelenti, hogy a méhnyak kicsit mgrövidült már, és nyitva is van a méhszáj egy kicsit. Sokat kellene pihenned vele.
Nekem a 23.hét óta 2000. és ég egyben vagyunk. megrövidült a méhnyak és kicsit nyitva van a méhszáj. Még sokáig el lehet vele lenni. Pihenni kell. Én a sok flangálást csökkentettem a minimumra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!