Találatok a következő kifejezésre: 31 hetes vagyok, a pocim (9 db)

http://www.mamanet.hu/ Ne aggódj nem lesz semmi baj.Itt megnézheted mekkora átlagosan a 31 hetes baba.
Ne aggódj, nem lessz gond.Csak most fog igazán nölni.az sem jó, ha túl nagy a baba.
Ne aggódj, a babák nem egyenletesen fejlõdnek, van aki az elején beindul, aztán visszavesz kicsit, de van aki pont fordítva. Lehet, hogy a Tied majd csak ezután indul be. De egyébként nem hiszem, hogy kicsi lenne, inkább átlagos. Az enyém 27. héten szintén 4D-n volt 1026 gramm. 36. héten pedig már 2500-2800 grammra becsülte a doki. Számomra tökéletes. Mindkét alkalommal azt mondták, nem túl nagy, olyan átlagos. Nem minden baba születik 4 kilóval, 2, 5 kilós baba is egészségesen jön a világra! Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtatást, nem baj ha nem lesz óriás bébi, csak fejlõdjön rendesen a kicsikém! :) )
Ne törõdj vele, mit hablatyol az orvos, mert fél kilókat tévednek, az a lényeg, a 37. hét elõtt ne szülessen meg!

31. hetesen vagy akörül kismamaként strandon? Nem mennék be, csak lábamat meghűsiteni, és természetes fa alatt árnyékba lenni. Ha nincs kimondott kismama fürdőruhám, ami egybe rész, akkor ti mivel takarjátok le a pocakot?

Ami fontos mit vigyek magammal? Lehet a velencei tóra megyünk, csak eléggé meleg lesz, birni fogom?

Legjobb válasz: Ha nem fürdesz, akkor felülre vegyél egy vékony toppot. mindenképp takard valamivel a pocakod. legyél árnyékban, és igyál még többet, mint szoktál. jó, ha lógatod a vízbe a lábad, mert azzal hûtöd az egész tested. de azért vigyázz magadra! :) ja és hogy mit vigyél magaddal? inni és ennivalót, naptejet!

Ha nem fürdesz, akkor felülre vegyél egy vékony toppot. mindenképp takard valamivel a pocakod. legyél árnyékban, és igyál még többet, mint szoktál. jó, ha lógatod a vízbe a lábad, mert azzal hûtöd az egész tested. de azért vigyázz magadra! :) ja és hogy mit vigyél magaddal? inni és ennivalót, naptejet!
én is gondba voltam a fürdõruha kérdéssel mert a tavalyi persze hogy nem jó rám illetve a felsõ része a mellem 3 szor nagyobb mint tavaly ilyenkor:) én bikini alsó + egy trikó párosításban fürödtem a velencei tóban 3 hete. zárt méhszájjal a velencei tóba nyugodtan bemehetsz. elõször én sem akartam, de nem bírtam ki és annyira jó volt a súlytalanság mámora:) a derékfájásomnak is jót tett az úszás. strandon persze csak láb lógatás :) érezd jól magad:) 30hkm
Én vettem egy olcsó tankinit a Kik-ben. De volt még bikinim, a pocakomra meg strandkendõt kötöttem. De ha a fürdõruha fõlé veszel egy lenge felsõt, az is jó. Én bírtam, bevizeztem magam, jó volt.

31 hetes terhes vagyok, a pocim folyamatosan kemény és feszül. A magne b6-se segít. Nem görcsöl, csak olyan fura. Ez nem a szülés jele, ugye?

Legjobb válasz: neeeem, még nem a szülés, de nem árt feszüléskor kicsit leülni, lepihizni:) én 32 hetes vagyok, nem szedek semmit, 3naponta igaz gravidát és nekem is feszülget a hasam, de a baba is nyomhatja. Még ne akarj megszülni, ráérsz :)Boldogságos babavárást!!!

neeeem, még nem a szülés, de nem árt feszüléskor kicsit leülni, lepihizni:) én 32 hetes vagyok, nem szedek semmit, 3naponta igaz gravidát és nekem is feszülget a hasam, de a baba is nyomhatja. Még ne akarj megszülni, ráérsz :) Boldogságos babavárást!!!
szia, nekem se segit a magne b6 se, a dokim azt mondta, hogy igyak minden este egy kis alkoholt, és igaza volt, azota jo. sört szoktam egy kisüvegest amit ö is ajánlott, de lehet egy kis töményet is.25 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: odaerhet a mehfalahoz?
A kérdező hozzászólása: Hat nem tudom, amikor csuklik (vagy legalabbis azt hiszem hogy csuklik), nagyobb a pulzalas...
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!
lehet hogy a köldökzsinór pulzálását érzed...
nem lehet, hogy azt érzed, hogy csuklik? az is ütemes "pulzálás" :)
A méhnek az artériáját érzed. :) Ott fut a köldököd környékén. :)

Leirna valaki milyenek a joslo fajasok? 31 hetes vagyok neha kemenyedik a pocim, de ma kissebb "nyomast" erzek odalent, ezek lennenek azok?

Legjobb válasz: Érdekes, hogy ez már a harmadik szülési fájdalommal kapcsolatos kérdés ma. Nekem jósfájásom nem is volt, 35 évesen szültem. Hirtelen csak beindult az egész egyik óráról a másikra felerõsödött. Ismétlem önmagam ezen az oldalon, de nekem maga a szülés áramütésszerû fájdalmat okozott, ami a gerincem alsó részébõl indult ki és szétterjedt az egész testemben. Nem hasonlított a menstruációs görcshöz, mivel az nekem enyhe szokott lenni.

Érdekes, hogy ez már a harmadik szülési fájdalommal kapcsolatos kérdés ma. Nekem jósfájásom nem is volt, 35 évesen szültem. Hirtelen csak beindult az egész egyik óráról a másikra felerõsödött. Ismétlem önmagam ezen az oldalon, de nekem maga a szülés áramütésszerû fájdalmat okozott, ami a gerincem alsó részébõl indult ki és szétterjedt az egész testemben. Nem hasonlított a menstruációs görcshöz, mivel az nekem enyhe szokott lenni.
ha nyomást érzel odalent az inkább az, hogy kezd behelyezkedni a szülõcsatornába a picid. Ettõl még lehet hogy csak a 40. héten szülsz. A jóslófájás inkább görcsös, esetleg deréktáji fájdalommal jár.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vaszodat, elsö gyerek kicsit tulaggodom a dolgokat.
ne aggódj, ez nem jóslófájás:) az durvább! Nekem a 29. héttöl van, eddig csak naponta 1-2x erösen, ma viszont elkezdödött délelött, tartott 40 percig, 20 perc szünet, visszajött erösebben, újabb 40 perc, majd megint egy 15 perc után egy harmadik görcs. Ezek iszonyúak! Én alig tudok ilyenkor mozogni annyira fáj, menstruációs fájdalom csak erösebbek, amik ugyanúgy átterjednek a derekadra. Amíg nem érzel ilyeneket, addig az nem az. Én viszont lassan készítem a kórházi cuccaimat, mert ilyenkor már mindenre fel kell készülni. Remélem neked nem lesz!:) 32 hetes

31 hetes terhes vagyok, 78 kg és a pocim mérete 110 cm. Mennyi súlygyarapodásra számíthatok még és pocak méretre?

29. hétben ekkora volt...azóta is csak n?:)

Legjobb válasz: http://bertengo.com/kalkulatorok/terhessegi-sulykalkulator/ a súlyodat itt tudod ellenõrizni és azt is hogy kb. mennyi lenne az ideális

http://bertengo.com/kalkulatorok/terhessegi-sulykalkulator/ a súlyodat itt tudod ellenõrizni és azt is hogy kb. mennyi lenne az ideális
Szia.ha hiszed ha nem, én is ugyanigy kezdtem, mármint 64kg-val, most vagyok a 31 hétben és 78kg vagyok! a pocim meg kb 106 cm :)
Szép pocakod van, többnek néz ki mint 29 hetes szerintem. De nagyon szép. Nekem meg kicsi, én 63 kg-mal kezdtem, 73 kg vagyok most, 34-edik hétben ikrekkel, 103 cm a pocakom. ( a lányomat ilyen adatokkal mentem szülni. :-)) Kíváncsi vagyok én is a végére, de tuti most fog beindulni még nálam, ma kegyetlen módom szúrkál a combtövemnél, tágul a medencém szerintem. Huhh... Elég szutyok érzés. A kicsik viszont hála Isten jól fejlõdnek. Vannak olyan alkatok, akik az elején híznak, és a végén alig, ha ebbe a kategóiába tartozol, akkor már nem hiszem hogy sokat nõl a pocid.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM!:)

31. hetes KM vagyok! Azt mondhatom, szinte nem is nöt a pocakom! Pici babám lesz majd? Kicsit aggódom!

Én 1,75-el-a párom 2,70 született.mire számithatok?

Legjobb válasz: Szia! Majd most fog nõni még a súlya a babádnak! Vagy lehet, hogy nagyon hátul fekszik a gerinceden. Nekem se volt túl nagy pocakom és egy 56 cm 3400 g kislány jött ki, mindenki el volt ájulva, mekkora a babám:)! A párom 3600 g volt én 2500 g mivel koraszülött voltam! Nagyon boldog babavárást kíván egy 11 hónapos kislány anyukája.

Szia! Majd most fog nõni még a súlya a babádnak! Vagy lehet, hogy nagyon hátul fekszik a gerinceden. Nekem se volt túl nagy pocakom és egy 56 cm 3400 g kislány jött ki, mindenki el volt ájulva, mekkora a babám:) ! A párom 3600 g volt én 2500 g mivel koraszülött voltam! Nagyon boldog babavárást kíván egy 11 hónapos kislány anyukája.
Nekem is ez a parám. Mekkora a pocid köldöknél mérve? Hány centi és hány kiló vagy?
Ne idegeskedj nekem nagy volt a pockom mindenki aszthite, hogy nagy baba lessz és 2950 tel születtet a kisfiam.Mindenkinek más , van akinek látszik van akinek nem.Kellemes baba várást.
Ja és nem függ össze, hogy mennyi kilo voltál te és mennyi a párod.
2.vagyok. Kérlek írd meg a "paramétereidet" mert én már a poci méret miatt annyira kivagyok, h 2 napja nem aludtam mert egyfolytában ezen kattogok. 29hetes km
Szióka! Én az elsõ fiammal 8, 5 kg híztam.Pici pocim volt(fõleg a második babámhoz képest), igaz a fiam csak 2880g volt.De hamar akkora lett mint a nagyobb súllyal született babák. A fontos, hogy egészséges legyen, növekedni ráér kint!
A kérdező hozzászólása: Szia!Poci méretem nem tudom mekkora, még nem mértem:) De 163cm vagyok.89-kg kezdtem a terhességet, és most vagyok 95-kg.
Szia ! Én 34 hetes vagyok, és kb 1-1.5 hete kezdett igazán nõni a pocim. Még így is elég "kicsi" mások szerint, a köldöknél ha mérem: 89 cm.A doki szerint minden rendben, így helyezkedik a babó:)
ne izguljatok!en 38 hetes vagyok es pocim korben 103 cm!szoval nem nagy!de nekem pont jo, legalabb nincs egy csikom se, es remelem konnyen vissza all majd az eredetire.ma voltam orvosnal a babom 3000 gramm, szoval nem tul pici es nem is naagy!mondjuk en is kicsi vagyok 160 cm es 62 kg most!het kg hiztam mondjuk most soknak erzem de szerintem konnyen lemegy.29 hetesen, ill.31 hetesen mindossze 95 cm volt a pocim!szoval nincs gond!puszi szep babavarast mindenkinek!

Mikor fordult a babátok a "jó irányba"? Most vagyok 31 hetes és keresztben fekszik úgy érzem a pocimban illetve néha félkeresztben.

Mivel amúgy vékony típus vagyok egy keményedésnél teljesen kitapintható a drágám. Mikor lesz fejvég? fekvésü?

Legjobb válasz: nekem normálisan volt mindvégig. viszont mikor bent feküdtem a korházban, az egyik kismama épp ikrekkel volt terhes. 40. hét elõtt 2 nappal fordult úgy mindkét fiú, h rendesen tudott szülni.

nekem normálisan volt mindvégig. viszont mikor bent feküdtem a korházban, az egyik kismama épp ikrekkel volt terhes. 40. hét elõtt 2 nappal fordult úgy mindkét fiú, h rendesen tudott szülni.
Szia! Én is mindig úgy éreztem, hogy keresztbe van fordúlva, aztán 32hetes uh meglepödtem, amikor a doki mondta, milyen kis ügyes, mert már befordult!
Nekem 33. héten fordult meg. Addig farfekvéses volt.
A kérdező hozzászólása: Koszi a válaszokat, remélem az én babám is ügyesen befordul majd.
Szia Én is úgy érzem mintha keresztbe lenne de már pár hete a helyén van :)
Ez érdekes. Én is úgy érzem, hogy keresztben van, sokkal "szélesebb" a hasam mint "magas", de a baba már hetek óta a helyén van.Én is vékony vagyok a hasamnál (máshol azért szépen kikerekedtem), és én is 100%-ra venném, hogy keresztben van, de a doki mondta többször, hogy nem.
Nekem azt mondta a dokim, hogy a keresztbe fekvõ babákat a jóslófájások hosszanti irányba szokták terelni. Kérdés, hogy a jó vége kerül-e tõle lefelé? :) Én még csak 28 hetes vagyok, 4 hete még medencevégû volt a kis drágám, de azok alapján, amiket itt olvasok, még van ideje megfordulni, így igyekszem nem aggódni :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor lehet az én babám is jó helyen van már csak terpeszállásban fekszik? :) )) Amugy napok óta a jobb oldalamon nyomja ki (szerintem) a lábát. Biztos nyújtózkodik. :)
Egy barátnõmnek szülés elõtt 2 héttel fordult meg úgy, hogy elõtte keresztben volt. Minden doki meglepõdött, ezek szerint minden lehetséges :)
jóslófájások, készül a méhed a szülésre.
Én 27 hetes vagyok, de nekem is vannak ilyen tüneteim. Állítólag ilyenkor a kicsi lent helyezkedik el, emiatt van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!