Találatok a következő kifejezésre: 31 hetes ma (35 db)

Igen. Jobbulást!
Igen azt lehet de azt sem lehet ugye túlzásba vinni :) de persze ez evidens :) Jobbulást! :)
Igen vehetsz, én még a Panadol-t szedem ha nagyon fáj valamim. 31 hkm
A kérdező hozzászólása: igen panadolról hallottam de az most nincs itthon sajnos.akkor este bekapok egyet, köszönöm a válaszokat :)
Max egyet, ha nagyon fáj. De fõzz magadnak egy teát és tegyél bele szegfûszeget, aminek fájdalomcsillapító hatása van, és természetes anyag, nem úgy mint az algopyrin. Lehet, hogy most le fognak hurrogni, hogy de a szegfûszeg egy nagyon erõs gyógynövény, és nem szabad terhesen fogyasztani, de akkor ne egyél almakompótot, meg sok minden mást se, amiben szegfûszeg van. A lényeg, hogy a teát, amit lefõztél hagyd állni húsz percig, amíg hül egy kicsit, és a szádban forgass meg minden kortyot, mielõtt lenyelnéd. A meleg/langyos tea jól esik a sebre, és a hatóanyagokból is több jut be.
A kérdező hozzászólása: köszönöm neked is :) most bevettem egyet már hat is! de többet nem szeretnék így ha holnap is ennyire fog fájni akkor kipróbálom a szegfûszeget.

Hányadik hétig ajánlott a 4D? Már 17 hetesen kifizettem, most vagyok 31 hetes és a doki nem tudta sosem megcsinálni, mert a pici mindig takarta az arcát. Ma megyek megint UH-ra és attól félek, ha ma sem sikerül, 2 hét múlva már késő lesz.

Legjobb válasz: Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)

Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)
Az én dokimnak csak 2D-je van, pár napja voltam nála, de annyira édes volt a babánk arca, hogy nekem is megfordult a fejemben, hogy jó lenne látni 3D-ben is. Most 32+6 hetesek vagyunk. Csak ugye 15.000, - egy babamozi. Másik dokinál egy vizsgálat 10.000, -, ahol van olyan UH gép. Így lehet, hogy majd csak februárban látjuk, de akkor már szemtõl-szemben. :)
Egyél elõtte, vagy igyál, amitõl be szokott indulni a baba. Pl. csoki, az édes ízektõl kicsit fel szoktak élénkülni. Vagy ha szoktál inni kv-t, kólát.
Nekem sem sikerült korábban, így 33-34. hét között megyünk ismét, remélem sikerülni fog. Láttam már egyébként 37-38. hetes képet is, de szerintem ahhoz már nagy mázli kell. Remélem ma szerencsések voltatok! Minden jót! (32 hetes mami)
Írd meg légyszi, hogy sikerült-e meglesni a babát.
A kérdező hozzászólása: sziasztok csajok Szomorúúúúúú vagyok !!!!!! Nem lett videónk, csak 3 képünk, azok is elég mosottak :S Lehet nem is a kislányom ficánkol nagyon, hanem a doki a béna, mert UH közben annyira aranyosan láttam mindent ...

31 hetes vagyok. Ma nagyon szurt az oldalam, mitől lehet?

Nagyon megjedtem mert ma er?s szúró fájdalmat éreztema bal oldalamon.Mi lehetett?

Legjobb válasz: Szia! Ezt en is ereztem ugy 31 hetes korom korul, es neha meg visszater. Azota voltam dokinal es o mondta hogy a szallagok ahogy tartjak a "sulyos" babat es a bor ahogy tagul "belul is" (mert most sokkal gyorsabb es eroteljesebb a hasnovekedes) ettol van ez az egesz. Nekem is ilyen volt szinte sehogy nem volt jo mert annyira fajt egy ponton az oldalam. 34 hetes kismami

Szia! Ezt en is ereztem ugy 31 hetes korom korul, es neha meg visszater. Azota voltam dokinal es o mondta hogy a szallagok ahogy tartjak a "sulyos" babat es a bor ahogy tagul "belul is" (mert most sokkal gyorsabb es eroteljesebb a hasnovekedes) ettol van ez az egesz. Nekem is ilyen volt szinte sehogy nem volt jo mert annyira fajt egy ponton az oldalam. 34 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi! Megnyugodtam!Minden jót!

30 hetes kismama vagyok. Ma voltam ultrahangon és az ott mért méretek alapján a baba 31 hetesnek felel meg. Ebből lehet következtetni arra hogy nagy baba fog születni?

Legjobb válasz: Szia! Én 33 hetes vagyok, 35 hetesnek felelnek meg a babám értékei, már most 2564 gramm, kb. 2000 helyett. A védõnõm ma azt mondta, számítsak kb. 4 kg-os babára. De azért szülésig még változhat a helyzet.

Szia! Én 33 hetes vagyok, 35 hetesnek felelnek meg a babám értékei, már most 2564 gramm, kb. 2000 helyett. A védõnõm ma azt mondta, számítsak kb. 4 kg-os babára. De azért szülésig még változhat a helyzet.
Szerintem nem kell megijedni. Nem lehet, hogy el vagy számolva? Mert nálam ez történt. De ezt nekem a védõnõ mondta is a terhességem elején, hogy a kiírt idõpont az csak egy számolt, amit az utolsó mensihez néznek, nem pedig a fogantatáshoz. További jó babavárást! 34. hetes kismama
Szia kismama! Szerintem nyugodtan számíthatsz 4kg körüli gyerkõcre, fõleg, ha kisfiú. Az én fiam is 4050 grammal született, 59 cm-el, és õ is 2-2, 5héttel nagyobbnak mutatta magát. Én nem hiszek az elszámolásokban a mai technikák mellett. Most ismét babát várok, a 34. héten vagyunk és Õ is 2 héttel nagyobb. Erre is számítottam. Ne izgulj, ettõl semmi nem változik, ugyanúgy meg lehet szülni Õt is, mint egy 3 kg-os babát. Ha nem férne el és nem tudnád megszülni, nem fejlõdne ekkorára. Egyébként az én kisfiam teljesen átlagos méretû gyerkõc, anya tejcis, egyáltalán nem óriás baby, csak ekkorának született. Jó egészséget és sok sikert mindannyiótoknak.

Menjek orvoshoz? Meddig húzhatom szerintetek? 31 hetes kismama vagyok és ma elment a nyákdugóm, kicsit most félek, koraszülött lesz, vagy van esély arra hogy még jó ideig nem indul be a szülés?

Legjobb válasz: Ha nekem 31 hetesen elmenne a nyákdugóm, nem ide irogatnék, már elnézést, hanem húznék az orvoshoz. Biztos, hogy az volt??? Nyákdugó után pár nappal meg szokott indulni a szülés, persze van aki még kihúzza 2-3 hétig nyákdugó nélkül, de az a ritkább. Drukk neked, hogy minden rendben legyen, de szerintem azonnal orvos!!!

Ha nekem 31 hetesen elmenne a nyákdugóm, nem ide irogatnék, már elnézést, hanem húznék az orvoshoz. Biztos, hogy az volt??? Nyákdugó után pár nappal meg szokott indulni a szülés, persze van aki még kihúzza 2-3 hétig nyákdugó nélkül, de az a ritkább. Drukk neked, hogy minden rendben legyen, de szerintem azonnal orvos!!!
Biztosan a nyákdugó volt? A nyákdugó távozása azt jelenti, hogy nyílik a méhszáj, de azt nem lehet tudni, mikor lesz belõle szülés: egy óra, egy nap, egy hét vagy egy hónap múlva...
Hát, ha ez tényleg a nyákdugó volt, akkor én nagyon sürgõsen felkeresném az orvosomat!!!
Nekem 30hetesen elkezdett nyílni a méhszájam, de csak a 38.héten szültem, akkor láttam egy picit véres nyálkát kicuppanni. Ha az a nyákdugó volt, akkor doki, hogy megnézzen, mert akkor min egy egy ujjnyira nyitva vagy, és gondot okoz, plusz már a védõ dugasz sincs meg...
Az lemaradt, hogy 30hetesen csak a külsõ nyílt egy ujjnyira, és onnantól fekvés a 36.hétig, meg rövidült a méhnyak, a következõk ahogy nyíltak egy ujjnyira távozott a nyákdugó.
Remélem mentél dokihoz, és minden rendben van.Irj majd, hogy mi van veled.
Szia, na mizu Veled? Nagyon kíváncsi vagyok (gondolom a többi válaszoló is) hogy mit mondott a doki! Várjuk a fejleményeket!!! Egy kiváncsi fáncsi 34 hetes
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszi nektek a jó tanácsokat és az érdeklõdést.Vaklárma volt :) Méhszáj zárt és dokim szerint nem nyákdugó volt, minden rendben velünk.Bár akkor elkézelésem sincs mi lehetett ami távozott, de megnyugodtam.Mindenkinek boldog, gondtalan babavárást:)
1.vagyok, örülök, hogy minden rendben nálad!!! Üdv, 33 hetes kismama, 21 hós kislány anyukája :)

31 hetes vagyok. MA még csk kb 5-6 szor éreztem a babám rúgdosni. Viszont sokszor kinyomja magát. Nem gond ha nem boxol-rúg olyan sokat?

Legjobb válasz: nem gond elvileg,ha mozog az mindig jó,nekem volt 1-nap,hogy nem mozdult este rohantam ügyeletre ott az orvos semmit sem mondott csak beküldött a kórházba és semmi baj nem volt,erre megkérdeztem az ügyeletes miért nem mondott semmit,mert õ nem is mondhat semmit ilyen esetben csak alapos kivizsgáláskor mondhat szülész valamit,hál Istennek minden rendben volt,ma már 2éves nagylány :D

nem gond elvileg, ha mozog az mindig jó, nekem volt 1-nap, hogy nem mozdult este rohantam ügyeletre ott az orvos semmit sem mondott csak beküldött a kórházba és semmi baj nem volt, erre megkérdeztem az ügyeletes miért nem mondott semmit, mert õ nem is mondhat semmit ilyen esetben csak alapos kivizsgáláskor mondhat szülész valamit, hál Istennek minden rendben volt, ma már 2éves nagylány :D
Nekem is neha csak kinyomja magat, az is mozgasnak szamit! Szerintem ez nem gond. 34h km
31 hetesen még azért szoktak boxolni-rúgni, de már kevesebbet, mert nincs helyük. De ha mozog, kinyomja magát, az teljesen jó! Ne igzulj, lehet, hogy lustibb napja van, és nem akar mocorogni. Esetleg felkeltheted egy kis csokival, banánnal, vagy valami szörppel. De felseleges... :) A 34-36. hét után még kevesebbet fog mozogni, mármint az intenzitása fog csökkenni, a száma nem, úgyhogy ne ijedj meg, ha már nem akrobatikázik odabent. Számold szépen napi kétszer, vagy ha kb két óránként mocorog az is jó. Vigyázz magatokra! 39+3 hkm

31 hetes vagyok, de eddig még nem néztek méhszáj értéket. Védőnő ma kérdezett rá, van-e? Gáz-e, ha még nincs? !

N?védelmiben, mint a futószalagon mennek a dolgok...

Legjobb válasz: Szia én 32 hetes vagyok. Az enyémet sem nézték még. Tegnap járt nálam a védõnõ és azt mondta, hogy a 35. héttõl fogják nézni, ha nincs semmi panasz. Az ultrahangon látnák ha gond lenne és akkor megvizsgálnának. Azt mondtza már nem vizsgálgatják feleslegesen a kismamikat :) Boldog babavárást

Szia én 32 hetes vagyok. Az enyémet sem nézték még. Tegnap járt nálam a védõnõ és azt mondta, hogy a 35. héttõl fogják nézni, ha nincs semmi panasz. Az ultrahangon látnák ha gond lenne és akkor megvizsgálnának. Azt mondtza már nem vizsgálgatják feleslegesen a kismamikat :) Boldog babavárást
Nekem sosem nézték. 38heteskm
nekem aznap nézték elõszõr, mikor a 40 hetet betöltöttem, addig nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Boldog babavárást mindenkinek! :)
Hú, de furcsa ez nekem. Nekem mikor nõgyógyászati vizsgálatokra kellett menni a terhességem alatt vagy lehetett menni, akkor mindig néztek kézzel méhszájértéket és be is írták a kis könyvbe. Szóval 31 hetesen már bõven volt méhszájérték nézve. Talán nálatok nem úgy megy, mint nálunk és nem írják be, de valószínûleg megnézik, csak ha minden rendben van, akkor nem mondják.
Nekem is furcsa amit írtok, ugyanis nekem minden egyes alkalommal néznek méhszáj értéket. Sõt hüvelyi ph-t is. Dokija válogatja ezek szerint.
"Talán nálatok nem úgy megy, mint nálunk és nem írják be, de valószínûleg megnézik, csak ha minden rendben van, akkor nem mondják." Már ne haragudj kedves válaszoló, de azt csak észrevenném, ha valaki bedugná az ujjait a micsodámba... Nálunk NINCS semmiféle vizsgálat, én csak beadom a kiskönyvet az ajtón és aláírva visszakapom az asszisztenstõl. Sajnos van ilyen és azt hiszem, nem én vagyok az egyetlen, akit ilyen "gondos" ellátásban részesítenek.

31 hetes vagyok és ma sokat feszített és húzott a hasam, sok mg-ot szedek 500mg-ból 4x2, egy újnyira nyitva vagyok, ez a keményedés, feszítés lehet a de-i elfáradástól? Vagy fronttól?

Pihenni sokat nem tudok van egy 3,5évesem! Járt már más is így és nem szült előbb?

Legjobb válasz: nekem folyamatosan feszül+keményedik a 28. héttõl, nekem is van egy 3 évesem. Mikor túlhajtom magam rosszabb, szerintem neked is amiatt van. Mi még egyben vagyunk. :) Próbálj pihenni, amikor csak tudsz. 36 hetes km

nekem folyamatosan feszül+keményedik a 28. héttõl, nekem is van egy 3 évesem. Mikor túlhajtom magam rosszabb, szerintem neked is amiatt van. Mi még egyben vagyunk. :) Próbálj pihenni, amikor csak tudsz. 36 hetes km
Szerintem ebben a karácsonyi készülõdésben mindenki elfáradt, te is. Ilyenkor jelez a szervezet. Próbálj meg néha kis pihiket beiktatni. Nekem is sokat fáj, feszít, húz a hasam, 28 hetes vagyok. Nekem néha muszáj délután 1-2 órát ledõlni, másképp nem bírom ki a napot. Én is valamennyira nyitva vagyok, 1 ujjbegynyit mondanak, de ez tartja magát kb 20. hét óta. Te mikor nyíltál ki? Amúgy a fronttól is lehet. Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Én kb egy hete vagyok és c1-re!Aludni nekem is muszáj lenne du, de most nem jön össze a készülõdésben.

Leirna valaki milyenek a joslo fajasok? 31 hetes vagyok neha kemenyedik a pocim, de ma kissebb "nyomast" erzek odalent, ezek lennenek azok?

Legjobb válasz: Érdekes, hogy ez már a harmadik szülési fájdalommal kapcsolatos kérdés ma. Nekem jósfájásom nem is volt, 35 évesen szültem. Hirtelen csak beindult az egész egyik óráról a másikra felerõsödött. Ismétlem önmagam ezen az oldalon, de nekem maga a szülés áramütésszerû fájdalmat okozott, ami a gerincem alsó részébõl indult ki és szétterjedt az egész testemben. Nem hasonlított a menstruációs görcshöz, mivel az nekem enyhe szokott lenni.

Érdekes, hogy ez már a harmadik szülési fájdalommal kapcsolatos kérdés ma. Nekem jósfájásom nem is volt, 35 évesen szültem. Hirtelen csak beindult az egész egyik óráról a másikra felerõsödött. Ismétlem önmagam ezen az oldalon, de nekem maga a szülés áramütésszerû fájdalmat okozott, ami a gerincem alsó részébõl indult ki és szétterjedt az egész testemben. Nem hasonlított a menstruációs görcshöz, mivel az nekem enyhe szokott lenni.
ha nyomást érzel odalent az inkább az, hogy kezd behelyezkedni a szülõcsatornába a picid. Ettõl még lehet hogy csak a 40. héten szülsz. A jóslófájás inkább görcsös, esetleg deréktáji fájdalommal jár.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vaszodat, elsö gyerek kicsit tulaggodom a dolgokat.
ne aggódj, ez nem jóslófájás:) az durvább! Nekem a 29. héttöl van, eddig csak naponta 1-2x erösen, ma viszont elkezdödött délelött, tartott 40 percig, 20 perc szünet, visszajött erösebben, újabb 40 perc, majd megint egy 15 perc után egy harmadik görcs. Ezek iszonyúak! Én alig tudok ilyenkor mozogni annyira fáj, menstruációs fájdalom csak erösebbek, amik ugyanúgy átterjednek a derekadra. Amíg nem érzel ilyeneket, addig az nem az. Én viszont lassan készítem a kórházi cuccaimat, mert ilyenkor már mindenre fel kell készülni. Remélem neked nem lesz!:) 32 hetes

Aki június végére van kiírva, hogy érzi magát? Nekem ma elég sokszor fájdogált a hasam alja, mintha meg akarna jönni. Ez normális 31 hetes korban?

Legjobb válasz: SZia én Júni17re vagyok kiírva nekem erõs fájdalmaim voltak ma.Valószínû a Jósló fájások.De elmúlt!Pihenj sokat! 33heteske

SZia én Júni17re vagyok kiírva nekem erõs fájdalmaim voltak ma.Valószínû a Jósló fájások.De elmúlt!Pihenj sokat! 33heteske
Szia!En is 33 hetes vagyok es nekem is vannak mensi szeru gorcsok de par perc alatt elmulik.Ez meg nem joslo ne aggodj.Csak keszul a mehed a szulesre.A joslo az sokkal erosebb lesz.Nekem meg nincs de ne is legyen.Meg raer a torpe.:) Boldog babavarast es konnyu szulest!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat és a nyugtatást. Utolsó válaszoló: felhívom akkor a dokimat és rákérdezek, remélem nincs gond, még korai lenne, hogy jöjjön a kismanó!!! jó babavárást, könnyû szülést mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Szia, akkor nincs gond csak jósló fájások, de nem korai az még? Próbálok pihenni amennyit tudok 22 hós kislányom mellett. vele nem éreztem ilyet ezért aggódom. További kellemes baba várást és könnyû szülést. Én 28-ra vagyok kiírva.
Én is 28-ravagyok kiírva.Nekem is vannak ilyen fájásaim.A védõnõm szerint ezek jóslok, bár korán jöttek.A dokim is felhívtam a magneb6-ot 3*2 vel szedem, pihenek és mégis elõfordul, így már attól félek hogy be kell feküdnöm.A dokim is ezt mondta.Pihenj sokat. Ha van magándokid mond el neki is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!