Találatok a következő kifejezésre: 31 hetes múltam, 2 (2 db)

2-3 napja viszket a testem, mitől lehet? 31 hetes múltam.

Legjobb válasz: Bocsánat az ijesztésért, de ha mindenhol viszketsz és annyira, hogy nem tudsz tõle aludni, akkor lehet, hogy epepangás (terhességi cholestasis) - nõgyógyász vagy háziorvos nézzesse meg vérvétellel a májenzim értékeidet.

Bocsánat az ijesztésért, de ha mindenhol viszketsz és annyira, hogy nem tudsz tõle aludni, akkor lehet, hogy epepangás (terhességi cholestasis) - nõgyógyász vagy háziorvos nézzesse meg vérvétellel a májenzim értékeidet.
Nekem korábban viszketett a hasam, nyúlik a bõröd, ahogy nõ a baba. Kenegesd sokat krémmel, az enyhíti.
Cukorral is összefügghet. Én is viszketek, de leginkább a hasamon (gondolom, a nyúlás miatt), egyébként meg a meleg víztõl. De gondolom, nem az elmúlt 3 napban változtattál a fürdési szokásaidon. Esetleg ha szappant, tusfürdõt, mosóport, bármit cseréltél, attól is lehet.
A kérdező hozzászólása: Semmit nem cseréltem le :-(
Én is viszkettem, kiderült terhességi cukor :(
Vagy csak simán a terhesség miatt, vagy cukorbetegség vagy terhességi epepangás. Ha nem múli 1-2 napon belül, irány a doki!
Kiütéseid is vannak?
Nekem csak a pocim viszketett. Szülés után láttam meg, hogy miért. Kb ezeregyszáz helyen repedt el a bõröm :-s
A kérdező hozzászólása: Kiütések nincsenek...

31 hetes terhes múltam, 2 hete észrevettem, hogy a szemérem dombom (bal oldalon) duplájára dagadt (ha sokat megyek, állok nappal akkor a triplája is lehet). Ritkán fáj csak vagyis inkább csak érzékeny. Mi ez?

Dokihoz holnap megyek..

Legjobb válasz: Nekem még terhesség elõtt volt 3X olyan, hogy szex után az egyik oldali szeméremajkam triplájára dagadt, és érzékeny volt, fájni inkább azért fájt, mert nem fért el a lábam között. De leapadt általában 1 nap alatt. A doki sem tudott mit mondani rá, csak annyit, hogy ha nem múlik el, felvágja és megnézi mi van benne, és talán kijön -a víz- ami feltelítette. de elmúlt mindig. Velem ennyi történt, de ne ilyedj meg, nem tudni veled mit csinál a doki, szerintem nem bántja majd.

Nekem még terhesség elõtt volt 3X olyan, hogy szex után az egyik oldali szeméremajkam triplájára dagadt, és érzékeny volt, fájni inkább azért fájt, mert nem fért el a lábam között. De leapadt általában 1 nap alatt. A doki sem tudott mit mondani rá, csak annyit, hogy ha nem múlik el, felvágja és megnézi mi van benne, és talán kijön -a víz- ami feltelítette. de elmúlt mindig. Velem ennyi történt, de ne ilyedj meg, nem tudni veled mit csinál a doki, szerintem nem bántja majd.
Egyik ismerõsömnek volt hasonló panasza. Úgy tudom ez egy hajlam, illetve érmegnagyobbodás oka.Valószínû, hogy a nagy súly és a sok mozgás hatására fokózódni fog. Addig is még nem mész dokihoz pihenjél sokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!