Találatok a következő kifejezésre: 31 hetes Mitől van (11 db)

31 hetes kismama vok, vannak olyan pillanatok, mikor fáj a hasam, mintha akarna megjönni, mitől lehet? Csak nem indul be a szülés?

Legjobb válasz: 32 hét 5 napos vagyok és tettem már fel hasonló kérdést. Elvileg ezek már jóslók. Eddig amikor a dokim vizsgált a méhszáj zárt volt, azt mondta hogy pihenjek és vegyek be több magnéziumot ha érzem. Nekem ráadásul már 25 hetes korom óta keményedik a hasam, a megjön érzés kb a 30. héttõl van. 31 hetesen zárt volt a méhszáj. Nõ is a pocak attól is lehet. Pihenj és ha szedj magnéziumot, és ha sûrûsödik akkor hívd fel a dokidat. Boldog babavárást!

32 hét 5 napos vagyok és tettem már fel hasonló kérdést. Elvileg ezek már jóslók. Eddig amikor a dokim vizsgált a méhszáj zárt volt, azt mondta hogy pihenjek és vegyek be több magnéziumot ha érzem. Nekem ráadásul már 25 hetes korom óta keményedik a hasam, a megjön érzés kb a 30. héttõl van. 31 hetesen zárt volt a méhszáj. Nõ is a pocak attól is lehet. Pihenj és ha szedj magnéziumot, és ha sûrûsödik akkor hívd fel a dokidat. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
Nekem a 32 héttõl volt.Én is MagneB6-ot (nekem csak a 38ik hétig javasolták szedni) vettem be ilyenkor és kicsit pihentem.Ettõl mindig jobb lett.A kisfiam 11 nap túlhordással lett meg, császárral mert nem indult magától a dolog és meconiumos volt a víz.Nálam nem csinált semmit az a pár hét jósló fájás:)

31 hetes vagyok és veszélyeztetett terhes! Mitől van az, hogy amikor erőset rúg a baba utána nagyon belenyilal a hasamaljába?

Az ultrahangon azt mondták,hogy koponya fekvés?,szóval már lefordult,de van,hogy nagyon fáj! A doki akinél vagyok alkesz és azt mondta,hogy nincs gond! Szerintetek cseréljek orvost?

Legjobb válasz: Helló! Jól olvastam, hogy piás a dokid? Ha igen, akkor szerintem gyorsan válts egy biztos kezûre! Ne bízd rá a babát és magadat. Nálunk is van egy piás doki, nem egy hibája volt. Ne kockáztass. Amúgy meg bármit mond, hogyan lehetne komolyan venni? A problémádban sajna nem tudok segíteni, én 30 hetes vagyok, a babám elég nagy (32 hetesnek felel meg kb.), de ilyen nyilallást nem tapasztaltam. Jó egészséget és sok boldogságot nektek!

Helló! Jól olvastam, hogy piás a dokid? Ha igen, akkor szerintem gyorsan válts egy biztos kezûre! Ne bízd rá a babát és magadat. Nálunk is van egy piás doki, nem egy hibája volt. Ne kockáztass. Amúgy meg bármit mond, hogyan lehetne komolyan venni? A problémádban sajna nem tudok segíteni, én 30 hetes vagyok, a babám elég nagy (32 hetesnek felel meg kb.), de ilyen nyilallást nem tapasztaltam. Jó egészséget és sok boldogságot nektek!

31 hetes vagyok es nem tudok már egyáltalán háttal / félig ülve feküdni. Mitől van?

Tényleg azért van mert a babának kényelmetlen mert osszenyomom?

Legjobb válasz: én 33 hetes vagyok és én sem tudok háton feküdni mert fulladok.a baba nyomja ilyenkor valami ideget. oldalt is kényelmetlen mert akkor vagy a hátát, vagy a lábát nyomom és ad is erre jelzést mert akkorákat és addig rugdos,míg el nem fordulok.. jaj istenem de nehéz.... :)

én 33 hetes vagyok és én sem tudok háton feküdni mert fulladok.a baba nyomja ilyenkor valami ideget. oldalt is kényelmetlen mert akkor vagy a hátát, vagy a lábát nyomom és ad is erre jelzést mert akkorákat és addig rugdos, míg el nem fordulok.. jaj istenem de nehéz.... :)
Én is 33 hetes vagyok de én már a 25. héttõl nem tudok háton még csak 2 percig sem megmaradni.nagyon kényelmetlen alig kapok levegõt és a babának sem jó.nagyon várom már hogy megszülessen és tornázhassak egy jót, mondjuk én sosem aludtam igazából háton a hasonalvás az viszont hiányzik.
Nekem utálja, ha oldalt fekszem.Addig mocorog, rugdos, bökdös, míg el nem mozdulok.Pont azt szereti, ha háton vagyok, de én nem fulladok emiatt ( még).:) 31+6 hkm

31 hetes vagyok! Mitől van az, hogy már most úgy érzem, mintha a baba feje már lent lenne?

Van,hogy úgy érzem,mintha a pici szive dobogna! Ez nem gond?

Legjobb válasz: A baba feje lent lehet már. Az nem baj. szívdobogást is érezhetsz, hiszen a kutacsban lüktet az ér.., de ha nagyon a hüvelyedben érzed a szívdobogást szólj a dokinak, mert ha a köldökzsinórelõreesik a baba elszorithatja a fejéve..nem biztos hogy ez miatt van, de ha aggódsz nézesd meg.

A baba feje lent lehet már. Az nem baj. szívdobogást is érezhetsz, hiszen a kutacsban lüktet az ér.., de ha nagyon a hüvelyedben érzed a szívdobogást szólj a dokinak, mert ha a köldökzsinórelõreesik a baba elszorithatja a fejéve..nem biztos hogy ez miatt van, de ha aggódsz nézesd meg.
És nem voltál orvosnál?
Szia! Nem teljesen értem, hogy elfolyt magzatvízzel hogyan tudják még hosszú napokig bent tartani a picit, minden esetre akárhogy is van, nagyon szorítok Nektek és a legjobbakat kívánom, 32 hetesen már remek esélyei vannak a picidnek! (Barátnõmé 28 hetesen született és teljesen egészséges) Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Oltoztem vlna dokihoz es elfolyt amagzatviz. Csutortok ota bent fexem korhazban. Ameddig birjak bnttartjak a kisfiunlat
Szia! Voltál dokinál? Mit mondtak? Jobban vagy már?
Véresed volt tegnap és nem voltál dokinál? Még csak 1telefont se eresztettél el? Nemhiszem el h ilyen felelötlen emberek vannak! Menj orvoshoz!
Irány a kórház már a keményedések miatt is. 31 hetesen még maradjon bent. Nekem 34 hetesen voltak keményedések, két hétig lógtam az infúzión.
én is mennék a kórházba de minimum egy telefon a dokinak. remélem nincs baj.
Én nem a gép elõtt ülnék a helyedben! Azonnal mennék a kórházba, mert terhességi alatt semmi vrrzés nem normális... A babád látja kárát.... De te is rámehetsz, ha nem foglalkozók vele! Ha még idõben bemész a kórházba, tudnak segíteni...
Esetleg apával együtt voltatok tegnap napközben? Elpattanhat egy ér is. Keresd fel az orvost, akár csak telefonon konzultálj, mert az a biztos, a vérzéssel nem szabad packázni és a túl sok keményedés sem jó. Ami biztosan hasznos, ha sokat pihensz addig is és emeld a magnézium adagodat, hacsak nincs a maximumon amúgy is.
Voltál dokinál? szedsz magnéziumot?
jaj. És mennyire becsülik a súlyát?

Most vagyok 31. hetes kismama, és csak a bal oldalon alhasi görcseim vannak! Nektek is volt ennyi idős kismamaként? Mitől lehet? Esetleg valami fájdalomcsillapítási mód? Üdv. Tündi

Legjobb válasz: vegyél be emeltebb adagban magnéziumot és feküdj le pihizni! nekem is voltak, pont ennyi idõsen. a magnézium és fekvés segített!

vegyél be emeltebb adagban magnéziumot és feküdj le pihizni! nekem is voltak, pont ennyi idõsen. a magnézium és fekvés segített!
Elsõ vagyok. ma reggel nekem is megint görcsölt balra lent a hasam alja. kicsit lepihentem + magnézium és elég hamar elmúlt. kb:10 perc. üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! És Kipróbálom! :)
szívesen, de Neked folyamatosan görcsöl a hasad? vagy csak néha néha?
A kérdező hozzászólása: Van mikor görcsöl van mikor nem! De ha görcsöl akkor egy két órán keresztül!
Sajnos nekem is görcsölt tegnap este....vettem egy jó meleg fürdõt, bevettem + magnéziumot.... utána elég hamar elmúlt. mindenesetre elég ijesztõ....még csak a 33.hét....
A kérdező hozzászólása: Hát igen, eléggé az. De mostmár nincs sok vissza! :) További szép terhességi napokat neked! És jó szülést kívánok.:)
Neked is hasonló jókat kívánok :)

31 hetes terhes vagyok, és mára bepüffedt arcom és a szám. Mitől van ez? Mit csináljak, hogy elmúljon?

Legjobb válasz: Nemigen tehetsz semmit, esetleg az innivalódat korlátozd sima ásványvízre, mert a terhességi puffadás természetes jelenség, fõleg a végén. Nekem nem múlt el a szülés után viszont egybõl. Azóta csak a kezem dagad be néha. 1 hete szültem, tehát nem tudom meddig marad így, de egyre jobb már.

Nemigen tehetsz semmit, esetleg az innivalódat korlátozd sima ásványvízre, mert a terhességi puffadás természetes jelenség, fõleg a végén. Nekem nem múlt el a szülés után viszont egybõl. Azóta csak a kezem dagad be néha. 1 hete szültem, tehát nem tudom meddig marad így, de egyre jobb már.
Szia, zárd ki teljesen a sómentes étkezést egy darabig, nekem az segített!
Mármint a sós ételeket:) Ö
A kérdező hozzászólása: És neked mikor kezdõdött? Kicsit aggódom a vérnyomásom miatt is ami most 115/70 93.
A kérdező hozzászólása: Rendben, meg sok teát iszom, hátha segít. Köszi a választ!
a héten voltam a dokinál, csak nekem a lában vizesedett be rendesen. A vérnyomásod teljesen jó. Ebédre vagy esténként egyél zellert párolva (vízhajtó hatása van), illetve a napi folyadékfogyasztásodból egy liter legyen zöldtea (szintén vízhajtó), de igyál annyit folyadékot amennyi jól esik 1, 5-2 liter között. Remélem, az õ javaslata beválik neked is, engem három nap alatt rendbetett.
elõzõ vagyok: sót és cukrot mellõzni kell, mert vízkötõ hatásuk van.

31 hetesen szúrosszerű fájás a egész pocakban, ami a medencémre is kisugárzott, mitől lehet? Ez természetes? Miért van ez így?

A doki mondta, hogy a baba rendben! A méhnyak is zárt! De ez kopp-kopp!!!!

Legjobb válasz: Ha minden rendben, valószínû, hogy úgy helyezkedik a babóca, hogy nyom valamit. Vagy a súlya már kicsit nehezebb és szintén nyom valamit. Jobban nyúlnak a szalagok, még mindig nõl a méhed. És már a csipõd is kezd felkészülni a szülésre. Kitartást, és könnyû szülést!

Ha minden rendben, valószínû, hogy úgy helyezkedik a babóca, hogy nyom valamit. Vagy a súlya már kicsit nehezebb és szintén nyom valamit. Jobban nyúlnak a szalagok, még mindig nõl a méhed. És már a csipõd is kezd felkészülni a szülésre. Kitartást, és könnyû szülést!

31 hetes terhes vagyok! Az mitől van, hogy nagyon sok a gyomorsavam? Tényleg nagy hajú babám lesz?

Legjobb válasz: Nem ettõl függ , ez csak egy babona ami néha bejön . 3 gyerekkel volt sok savam 2 volt nagyhaju,1 nem. Nekem a sav elviselésében a tej segített más nem .Szép babavárást!

Nem ettõl függ , ez csak egy babona ami néha bejön . 3 gyerekkel volt sok savam 2 volt nagyhaju, 1 nem. Nekem a sav elviselésében a tej segített más nem .Szép babavárást!
nekem akkor égett, ha olyan ételt ettem ami savas. pl:alma. na ettõl nagyon. nekem is a tej segített. mióta megszültem nem ég. ja és nagyhajú lett a babám :) minden jót. 7 hetes kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Sajnos nekem mindig is sok volt a gyomorsavam! Köszi a jótanácsokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!