Találatok a következő kifejezésre: 31 hetes Mikor van a (22 db)

31 hetes vagyok. Mikor van a következő laborvizsgálat?

Tegnap voltam a dokimnál, de nem mondott semmit, én meg az az igazság, hogy el is felejtettem kérdezni, csak most jutott eszembe. :)

Legjobb válasz: a 35-36. héten van még egy vér, és vizeletvizsgálat, ha jól emléxem azt mondta az orvos, h ez az utolsó

a 35-36. héten van még egy vér, és vizeletvizsgálat, ha jól emléxem azt mondta az orvos, h ez az utolsó
Nálunk 34-36. héten csinálják.Én holnap megyek.De addig még mész dokihoz. 34. hét
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok, igen, addig még megyek a dokimhoz! Jó babavárást és könnyû szülést! :)

31 hetes kismama vok, vannak olyan pillanatok, mikor fáj a hasam, mintha akarna megjönni, mitől lehet? Csak nem indul be a szülés?

Legjobb válasz: 32 hét 5 napos vagyok és tettem már fel hasonló kérdést. Elvileg ezek már jóslók. Eddig amikor a dokim vizsgált a méhszáj zárt volt, azt mondta hogy pihenjek és vegyek be több magnéziumot ha érzem. Nekem ráadásul már 25 hetes korom óta keményedik a hasam, a megjön érzés kb a 30. héttõl van. 31 hetesen zárt volt a méhszáj. Nõ is a pocak attól is lehet. Pihenj és ha szedj magnéziumot, és ha sûrûsödik akkor hívd fel a dokidat. Boldog babavárást!

32 hét 5 napos vagyok és tettem már fel hasonló kérdést. Elvileg ezek már jóslók. Eddig amikor a dokim vizsgált a méhszáj zárt volt, azt mondta hogy pihenjek és vegyek be több magnéziumot ha érzem. Nekem ráadásul már 25 hetes korom óta keményedik a hasam, a megjön érzés kb a 30. héttõl van. 31 hetesen zárt volt a méhszáj. Nõ is a pocak attól is lehet. Pihenj és ha szedj magnéziumot, és ha sûrûsödik akkor hívd fel a dokidat. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
Nekem a 32 héttõl volt.Én is MagneB6-ot (nekem csak a 38ik hétig javasolták szedni) vettem be ilyenkor és kicsit pihentem.Ettõl mindig jobb lett.A kisfiam 11 nap túlhordással lett meg, császárral mert nem indult magától a dolog és meconiumos volt a víz.Nálam nem csinált semmit az a pár hét jósló fájás:)

Lassan szeretnék beszerezni mindent, mire van szükseg itthon, mit kell vásárolnom? A korházba mit kell vinni? 31 hetes km

Legjobb válasz: http://zitamama.freeblog.hu/files/Mama-alapoz%C3%B3/Mi%20kel.. ez csak a korházra vonatkozik,http://nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=37932 ebben pedig benne vannak a legfontosabbak ami kellhet.jó vásárlást üdv egy 31 hetes kismama <a href="http://anyuci.hu"> <img src="http://babavonalzo.anyuci.hu/efraim-dominik_394.jpg" border="0" width="400" height="80"> </a>

http://zitamama.freeblog.hu/files/Mama-alapoz%C3%B3/Mi%20kel.. ez csak a korházra vonatkozik, http://nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=37932 ebben pedig benne vannak a legfontosabbak ami kellhet.jó vásárlást üdv egy 31 hetes kismama <a href="http://anyuci.hu"> <img src="http://babavonalzo.anyuci.hu/efraim-dominik_394.jpg" border="0" width="400" height="80"> </a>
jó válaszokat kAPTÁL, NEKEM IS JÓ ÁTNÉZNI, MEGVAN E MINDEN, BOLDOG BABAVÁRÁST, 29 HETES KM
http://www.kengurukid.hu/index.php?action=static&id=st_kelen.. Szerintem ennél több nem nagyon kell, még ezek közül is vannak felesleges dolgok, de jó átolvasni. Aki ki tudja a listát egészíteni saját tapasztalat alapján, kérem írjon, mert engem is érdekel.
Szerintem jó a lista, amit hallottam még, az az eldobható pelenkázó alátét ami jó, ha az ember úton van, illetve az is olvastam hogy a kórházba magunk alá, ha netán annyira véreznénk. Valamint a popsitörlõ kendõt és az orrszívót nem látom. Boldog babavárást! 32 hetes pocis


Nyákdugó lehetett 31 hetesen? Éjszaka arra ébredtem, hogy fáj a derekam tompán. WC-zés után, mikor kitöröltem magam, akkor tapasztaltam, hogy valami nyúlós, áttetsző, valami van a wc papíron. Olyan volt, mint a tojásfehérje.

Remélem még nem indul el a kismanóm ilyen korán :(

Legjobb válasz: a nyákdugó kicsit nagyobb adag és kocsonyásabb esetleg barnásabb vmi olyan szilárdabb érzetet kelt (bocsi) sztem ez csak "szimpla" hüvelyi folyás, nekem is szokott lenni igy néha hogy éjjel távozik esetleg így egyben pedig nincs fertõzésem meg semmi. 34 hetes

a nyákdugó kicsit nagyobb adag és kocsonyásabb esetleg barnásabb vmi olyan szilárdabb érzetet kelt (bocsi) sztem ez csak "szimpla" hüvelyi folyás, nekem is szokott lenni igy néha hogy éjjel távozik esetleg így egyben pedig nincs fertõzésem meg semmi. 34 hetes
Nekem 34 hetesen ment el a nyákdugóm. Barnás véres nyúlós valami volt, és a bugyim is átázozz, pedig volt tisztasági betét is bent. Még aznap barnás folyásom, másnap már semmi. Szerintem neked még nem az volt, nyugi!
Az még nem a nyákdugó. Igaz nekem még nem ment el, de ilyen tojásfehérje szokott lenni a wc-papíron nekem is. Ez normális. A nyákdugó azt mondják hogy kocsonyásabb. Üdv. 35 hetes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. Azóta nem tapasztaltam ilyen folyást, viszont a hasam mintha sokkal lejjebb lenne. 20 percenként mennem kell WC-re, mert úgy érzem, hogy szétdurran a hólyagom. Kicsi fiam már kb. 1, 5 hete befordult szülõ pozícióba. Legközelebb kedden megyek orvoshoz a 32. hetes UH-ra. Amúgy már szültem egyszer, 2, 5 éve, de akkor a nyákdugó a szülés elõtt 1 nappal ment el. Ott sárgás, kissé kocsonyás állagú valami volt, de nagyobb mennyiség egyszerre.
Szia! Én is 31 hetes vagyok és nekem is szokott ilyen lenni, remélem még nem az :)

31. hetes terhes vagyok, de már a múlt héten 2kg volt a fiam medencevégű fekvése is van mit gondoltok van esélyem természetes úton szülni? Mekkora lesz kb. az orvos szerint elég nagy a baba én meg 150cm pici kis gyenge nő vagyok

Legjobb válasz: Nekem is nagyon hasonló méretei voltak. (28 hetesen 3 héttel volt nagyobb a koránál) A Tied átlagos méretekkel számolva 2 héttel nagyobb. Tudományos (teljesen amatõr :) házi modellem szerint 4-4,5 kg alatti babát ne várj.... Már ha kivárja a végét... de hátha ír valaki valódi tapasztalattal :)

Nekem is nagyon hasonló méretei voltak. (28 hetesen 3 héttel volt nagyobb a koránál) A Tied átlagos méretekkel számolva 2 héttel nagyobb. Tudományos (teljesen amatõr :) házi modellem szerint 4-4, 5 kg alatti babát ne várj.... Már ha kivárja a végét... de hátha ír valaki valódi tapasztalattal :)
Szia! Még megfordulhat, de ha nagy baba lesz és mégsem fordulna meg, lehet hogy császározni fognak.De ezt a hetekben úgyis közli majd az orvos elõre.
nálam is császárra készültek, mert én is pici vagyok, a kisfiam viszont a terhességi cukor miatt nagy baba lett.Nagyon féltem a császártól, végül a 37. hét elején "simán" megszültem :) 3800 g volt és 52 cm. Drukk neked, hogy ne legyen császár! :)

31 hetes kismama vagyok, második hete úszok a izzadtságtól éjjelente. Más is van így? Mitõl van ez? Lehet ezzel valamit kezdeni?

Már ezért nem tudok aludni ,mert ver a víz,melegem van,állandóan hálóinget kell cserélnem éjjel,legalább 3-4x minimum.Ha viszont kitakarózok megfázik a hátam ( meg is fázott,hõm is volt miatta és levegõt sem kaptam,azt hittem tüdõgyulladás)

Legjobb válasz: biztos ahormonok miatt van. ez épp olyna mint a klimaxnál lévö hullámok sok kismamának terhesség után van párhétig. Én szedtem petefészek stimuláló gyógyszert és nekem attól volt. nagyon kellemetlen de sajnos nem tudsz vele mit csinálni.

biztos ahormonok miatt van. ez épp olyna mint a klimaxnál lévö hullámok sok kismamának terhesség után van párhétig. Én szedtem petefészek stimuláló gyógyszert és nekem attól volt. nagyon kellemetlen de sajnos nem tudsz vele mit csinálni.
A vércukrod rendben van??Utána kéne nézni.És legközelebb elmondani a dokinak.
Én szülés után voltam így. Több nap egymás után leizzadtam, kivert a víz, majd pedig hajnalban fáztam. Még a kórházban kezdõdött, de nem tulajdonítottam akkor neki nagy jelentõséget, mert elég meleg volt egyébként is a szobákban, de ez otthon is folytatódott, így megemlítettem a háziorvosomnak. A háziorvosom egybõl kért vizeletvizsgálatot és egy gyulladás okozta nálam, amire kaptam megfelelõ gyógyszert és helyrejöttem. De más is okozhatja természetesen, nem ártana kivizsgáltatni, mert lehet hogy semmi gond, de lehet hogy valamilyen gyulladás vagy betegség.
29hetes vagyok ugyanez a gondom. ma voltam védönöknél vizeletvizsgalat negativ volt. én nem tulajdonitottam eddig neki nagy figyelmet azthittem csak meleg van idebe. De szo szerint csavarni lehet a polomat. ha nem mulik akkor megemlitem én is. cukrom rendben van elvileg.
Gond van a vércukorszinteddel(valószínûleg nagyon magas, akkor van igy)amilyen gyorsan tudsz beszélj a dokiddal.
A kérdező hozzászólása: A cukrom nem volt jó, diétán vagyok és mérem magamnak minden evés után, teljesen rendben van az érték! Kedden megyek dokihoz, csütörtökön cukorgondozóba, megemlítem mindenhol. Remélem csak simán meleg van kint is és így bent is.
Nekem is nagyon melegem van egész terhesség alatt, pedig elõtte inkább fázós voltam. Sokszor arra kelek, hogy kitakaróztam, mert olyan melegem van. Szerintem hormonok.
Okozhatja a cukor is, de a hormonális hatásra is lehet. Ha rendben van a cukrod, akkor inkább a hormonok miatt van. Én is így vagyok, kb a 25. hét óta, mondtam dokinak, védõnõnek, mindenki azt mondta, hogy normális, és ne aggódjak miatta. 37 hkm

Mi lehet ez? Sérv? 31 hetes terhes vagyok, és észrevettem, hogy van egy elég nagy pukli a lágyékomon, jobb oldalt.

Ha fekszek, nem lehet kitapintani, de állva kb. 10 Forintnyi méret? dudor van. Puha, nem fáj, még legalábbis egyenl?re. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Lehet sérv, de feltétlen menjd vele orvoshoz, mert ha sérv, akkor kizáródhat és az életveszélyes is lehet.

Lehet sérv, de feltétlen menjd vele orvoshoz, mert ha sérv, akkor kizáródhat és az életveszélyes is lehet.
A kérdező hozzászólása: Szia! Ne hagarudj, hogy nem figyeltem az üzenetedet, így csak kicsit késve válaszolok! Nekem szerencsésen megoldódott minden, sérv volt, de csak a terhességtõl, szülésnél sem volt semmi gond, sima szülés volt, és utána a pukli vissza is húzodott. A mai napig nincs vele probléma. Veled azóta mi történt? Voltán az UH-on? És ott mit mondtak? Remélem, nem gátol titeket majd az egész egy újabb gyermek vállalásában. Mindenesetre jó egészséget kívánok nektek!
Sziasztok, esetleg olvassátok még a kérdést, segítsetek nekem! Két gyerekem van (pici most 1 éves), és én is sérvgyanús vagyok (jövõ héten vagy utána megyek hasi ultrahangra, majd ahogy tudnak nekem idõpontot adni). Tervezünk 3. babát. Szerintetek ez a sérvdolog meggátol a 3. babaprojektünkben? Úgy izgulok :( Köszi, ha még válaszoltok. Veletek mi lett? Milyen szülés lett?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtál! Én közben a védõnõmmel beszéltem, a dokimhoz majd csak 3 hét múlva megyek, szóval a védõnõm is azt mondta, hogy a terhesség alatt nem tudnak vele mit csinálni, kivéve ugye ha kizáródik, mert akkor azonnal meg kell mûteni, de ha nincs gond , akkor majd szülés után mûtik meg. Õ annyit mondott, hogy a császárra több esély van sajnos! Mostmár nagyon kíváncsi vagyok, a dokim mit fog mondani!
Voltam nõdokinál, mondta, hogy ez sérv, de a terhesség alatt nem lehet vele csinálni semmit, ha utána nem húzódik vissza, akkor lehet szó mûtétrõl. Ha most csinálnának vmit, akkor ahogy nõ a pocak ugyanilyen lesz. Azt mondta a szülésnél nem lesz gond, de azért figyelni kell hogy változik e.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm, hogy írtál! Én sem lettem okosabb, igaz, nekem egyértelmûen mondta, hogy sérv, és hogy mutassam meg én is a nõdokinak, de én több, mint 3 hét múlva megyek hozzá, az még nagyon messze van. Annyit mondott, hogy ne emeljek (van egy 20 hónapos kislányom :) ), és hogy figyeljem, nehogy változzon, meg majd szülésnél is figyelni kell. De hogy ez mit jelent, nem értem. Azon gondolkozok, elmegyek egy sebészhez, megmutatni, hogy mire a nõdokihoz kell mennem, tudjak neki mit mondani, ne utána, 35-36 hetesen szaladgáljak sebészhez. Hátha tudnának mit mondani, hogy szülés után kell-e mûteni, ill. lehet-e sima szülés! Ha valami hasznosat mondanak neked, megteszed, hogy írsz? Elõre is köszönöm, és jó egészséget nektek!
Hát nekem a háziorvos nem tudott okosat mondani, azt se tudta megmondani, hogy ez most tényleg sérv e. Azt mondta a szülészorvosnak mutassam meg. Holnap megyek, úgyhogy majd írok. Neked mit mondott?
A kérdező hozzászólása: Rendben, feltétlenül írok, és várom a te válaszod is! Remélem, nincs nagy baj egyikünknél sem!
Majd írd meg mit mondtak, én is írok.
A kérdező hozzászólása: Én is hétfõn megyek a háziorvosomhoz, elõször én is rá gondoltam, hogy megkérdezem. A nõdokihoz majd csak 4 hét múlva kell újra mennem , az még messze van. Addig, ha a házidoki is mondja, lehet, hogy egy sebészt is meglátogatok, hogy a nõdokinak tudjak mit mondani, ill. tudjak tõle kérdezni.
én hétfõn lemegyek a háziorvoshoz (belgyógyász is), és majd továbbirányít, gondolom. De a nõgyógyásznak is megemlítem mindenképp. Sztem szülés után visszahúzódik amúgy, csak nem tudom a szülés mehet e így simán, sztem nem.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy neked is hasonló van! Nekem kb. 2-3 cm-vel a fehérnemû felsõ vonala alatt van, nem középen, hanem egy kicsit jobbra. Sebészhez kell ilyenkor menni? Vagy kihez érdemes?
31 hetes vok én is.
Sajnos válaszolni nem tudok, de én is hasonló cipõben járok, csak nekem a köldököm alatt van a dudor közvetlenül. Jövõ héten megyekdokihoz, sztem sérv. Fekve nem érzem, de ha állok, egy 10 ft-os méretû dudor van. Puha, és nekem néha fáj. Neked hol van pontosan? Megírom, ha voltam már dokinál, hogy mi volt.
A kérdező hozzászólása: Sajnos néha már enyhe fájdalmat is érzek! Van esély rá, hogy szülés után visszahúzódik? Egyáltalán lehet simán szülni így, vagy eleve császár?
Szia, voltam hasi uh-n, és nõgyógyásznál is, kiderült, hogy nem is sérv. Végül nem tudjuk, mitõl fájt úgy a hasam, de nem sérv (és nem is petefészekciszta, mert ez volt a másik gyanú), ez a lényeg, hogy minden oké. Úgyhogy jöhet a 3. baba :) Köszi, hogy válaszoltál :) Minden jót!

31 hetes kismamik mit használtok gyomor, nyelőcsőégésre? Böfögéssel jön vissza a sav, és hányingerem is van olyankor. Már nem tudom mit egyek, olyankor szinte minden ennivalótól ég a torkom.

Ja és elfelejtettem az étvágytalanságot.Nektek is van ilyen?A terhesség elején is így voltam ,aztán jött egy kis szünet,és megint el?jött!!!Normális dolog ez?

Legjobb válasz: Gaviscon SZIRUP. nekem AZONNAL hatott! Étvágytalan nem voltam, de ha nem nagyon vészes (tehát azért eszegetsz), akkor nincs gond.

Gaviscon SZIRUP. nekem AZONNAL hatott! Étvágytalan nem voltam, de ha nem nagyon vészes (tehát azért eszegetsz), akkor nincs gond.
Salvus víz. gyógynövény boltokban lehet kapni másfél liter 650Ft körül van, fél decit-decit kell inni belõle, de már pár perc múlva érezhetõ a hatása, az íze kellemetlen, sós víz, de legalább természetes és nem gyógyszer
Nekem a Rennie segít, vagy egy-két bögre tejet is szoktam inni, néha az is jó. Ha nem eszem tele magam, csak 2 óránként egy picit eszem akkor egyáltalán nincs savam. 32 hkm
Nekem meg a Gaviscon rágótabletta vált be :)
nekem a sima citromos víz vállt be. a citromlé, a hiedelemmel ellentétben lúgosít. ezt nemrég mondták nekem... amúgy csak azt tudom meginni, rengeteg savam van, de így elviselhetõ.
Én is próbáltam a Salvus vizet, az is hatátos, de a sós íze miatt nem nagyon kedveltem. Többségében Rennei-t szopogattam, azt jobban bírtam. Angliában lehet kapni már mentolos "tutti-frutti" tipusú változatát, az kifejezetten finom, az ott élõ barátnõm küldött egy kazallal, az nagyon jó volt :)
Én Renin tablettát kapok be olyankor, és szinte azonnal segit. a nõgyógyászom és a védõnõm is mondta, hogy naponta többször is bevehetem, hiszen nem szívódik fel.:) 30 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!Igen eszegetni tudok , csak ilyenkor nem nagyon , mikor fellép ez a savas böfögés.A baba fejlõdik , legalábbis ezt mondta az orvos legutóbb.megprÓBÁLOM A sALVUST IS , MEG A NYERS KRUMPLILEVET IS AJÁNLOTTA VALAKI.mIT TUDTOK A PAPAYA KONCENTRÁTUMRÓL, LEHET INNI , AZ IS SAVLEKÖTÕ!:???

31 hetes terhes vagyok március 14re vagyok kiírva! Mit vigyek a korházba magammal? A baba hazhozatalára ami van a csicsó babakocsikhoz hórdózó az megfelel? Mikor menjek korházba?

els? szülésem semmi baj nincs nem vagyok veszélyeztetett terhes! az lenne a kérdésem hogy mit igyek magammal a korházba már nagyábból összepakoltam csak mégis mi kell?

Legjobb válasz: Akkor menj,ha rendszeres fájásaid vannak,VAGY szivárog,folyik a magzatvíz,VAGY vérezni kezdesz.A hordozó akkor felel meg,ha 03,vagy 04 jelzés van rajta.(gondolom szakboltban vettétek,ott nem árulhatnak más milyet)2 gyerekes anyuka

Akkor menj, ha rendszeres fájásaid vannak, VAGY szivárog, folyik a magzatvíz, VAGY vérezni kezdesz.A hordozó akkor felel meg, ha 03, vagy 04 jelzés van rajta.(gondolom szakboltban vettétek, ott nem árulhatnak más milyet)2 gyerekes anyuka
A kérdező hozzászólása: kicsi lány lesz! Krisztinának fogják hívni! mensi idején igen meg úgy félidõnél is kicsit akkro csak szúrkál igaz néha nem tudom eldönteni hogy manóm alkot vagy hasam fáj fõleg mikor mindha karmolgatna
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm igen szakboltba lett véve! masszív kis hordozó!
Szia! Mi március 15-re vagyunk kiírva. Ne haragudj, hogy belekérdezek, de ti hogy vagytok? Tudsz rendesen aludni éjjel? Mikor éber a babucid? És neked is sokat mocorog? Egyre erõsebb, néha olyan érzésem van, hogy kikaparja az oldalam. 24 órából 16-18 at tuti, hogy tekereg. :-) Mégegyszer bocs a belekérdezésért.
A kérdező hozzászólása: semmi baj! hát mi úgy vagyunk hogy ájje lfelkelt mert elzsibad és akkro lábikóját vagy kezecskéjét megmutatja hasamon! 7-8 kor már ébresztõtfúj hogy mami kejj fel mert kiakarok jönni nyomja fejét lábát ki hasamon! akkor utána ha ülök az a baj ha álok az a baj! örülnék már néha aha kijönne! de van mikor napi 3-4szer mocorog akkro megilyedek hogy minden rendben van e vele!
Nekünk sem tetszik semmi. Ha nem úgy ülök vagy fekszek, ahogy a kisasszony szeretné, durván véleményt nyilvánít. Ha egy két órát nem hallat magáról, mindíg megpiszkálom, amiért persze rámszólnak, hogy miért ébresztem fel szegényt. sokszor én is szeretném már ha meglenne, pl: mikor nagyon fáradt vagyok és aludnék, de õ nem marad nyugton. Kisfiad lesz vagy kislányod? Mi lesz a neve? Szokott görcsölni a hasad alul? olyan mensi szerüen?
A kérdező hozzászólása: sziasztok tegnap jöttünk ki a korházból csak gondoltam írok 13-án egy nappal korábban jött a kincsem a világra 6óra vajjúdás után 2935grammalés 52cm el született Krisztinának hívják nyugott baba csak besárgult jó itthon csak kicsit fáradtvagyok mindenki õt akarja csodálni de egyenlõre csak én és a párm szeretnénk elég volt a reggeli fél 9eses érkezem mami kelj fel indulásból! a kis husom tudja hogy mikor kell ennije mindig mikor épp wcre készülnék ha nem éhes csak mami nehagy itt várasztó kicsit de nagyon boldog vagyok lassan fekell enni és fekszek énis le egy kicsit aludni
Az elsõ válaszoló vagyok!Nagyon sok boldogságot kívánok a Babához!!!!!Az én babám is 13.án születtt, csak májusban!!!!!Még 1x, sok boldogságot!!!!!!
A kérdező hozzászólása: agyon szépen köszönöm csendes vasárnap picim eszik alszik pisil kakil idáig nem sirt most fejeztemm be etetést és már szundizik is

31 hetes kismama vagyok. Az utóbbi egy hétben néha vérezgetek, görcseim nincsenek. Van Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond? Bővebben lent.

Kb egy hete amikor wc-n voltam (nem volt székrekedésem, nem er?lködtem), elkezdtem vérezni. Eléggé megijesztett, mert nem barnás folyás, hanem élénk piros vér jött (eddig még barnázni sem barnáztam). Természetesen elrohantunk dokihoz, aki megvizsgált és (mivel akkor már nem véreztem) hazaküldött. Délután megismétl?dött a dolog, mert tüsszentettem egyet. Ismét doki, ismét minden rendben (méhszáj zárt, placenta is jó, a picivel is minden rendben). Sajnos a vérezgetés azóta is el?-el? jön naponta 3-4 alkalommal, most már minden megel?z? indok (pl. köhögés) nélkül is, max 10-15 perc alatt elmúlik. Szerencsére nem nagy mennyiség, de azért nagyon ijeszt?. Gondolom, hogy talán valamilyen hajszálér pattan meg ilyenkor. Volt már ilyen Valakinek, ha igen, kiderült, hogy miért? Mi lehet rá a megoldás?

Legjobb válasz: hát nem tudom sajnos, ez elég érdekes, mindenesetre próbálj meg többet pihenni, feküdni. www.webbeteg.hu itt ingyenes regisztrálás után orvostól kérdezhetsz, hátha õk tudnak valami okosságot mondani. csak több napot is kell várni a válaszra.

hát nem tudom sajnos, ez elég érdekes, mindenesetre próbálj meg többet pihenni, feküdni. http://www.webbeteg.hu itt ingyenes regisztrálás után orvostól kérdezhetsz, hátha õk tudnak valami okosságot mondani. csak több napot is kell várni a válaszra.
Szia! Normál terhességem volt, de én is elkezdtem vérezgetni. Nekem ugyan nem élénkpiros volt, hanem rózsaszín, de nagyon megijedtem én is. Egybõl fekvés, másnap doki. Semmi baj. Ezután 2-3 hetenként elõjött, de semmi görcs, fájdalom...és a babával minden oké. Hát nem tudom , mi lehet ez odabent ilyenkor? Én arra tippelek, hogy ahogy nõtt a méhem ott kisebb erek elkezdtek szétnyomódni (ahogy Te is írod), vagy nagyon gyengén elkezdett vérezni a méhszájam, a nyomás hatására ugyanúgy. Egyébként végig problémamentes terhességem volt, 38. hétre egészséges babát szültem, és máig nem tudom az okát....
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Kedves második válaszadó, egy kicsit sikerült megnyugtatnod. Egyébként az én terhességem is teljesen probléma mentes ezt a "kis" problémát leszámítva.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!