Találatok a következő kifejezésre: 31 hetes Mikor (116 db)

Most vagyok 31 hetes. Mikor érdemes már a kórházi csomagot összeállítani? Ha babás szobába készülök, akkor miket és mennyit pakoljak a babónak?

Legjobb válasz: Én a 34.héten összeraktam a kórházi pakkot, azóta meg már még egyszer :) A babának nem raktam be semmit, azt mondták, mindent adnak majd. Ha véletlen valami mégis kell, majd az apukája behozza. Üdv, 37 h.

Én a 34.héten összeraktam a kórházi pakkot, azóta meg már még egyszer :) A babának nem raktam be semmit, azt mondták, mindent adnak majd. Ha véletlen valami mégis kell, majd az apukája behozza. Üdv, 37 h.
én is kb. így a 30.hét környékén pakoltam be. babának nekünk csak popsitörlõt, textil pelust (böfi, feje alá) kellett vinni sok boldogságot 4hónapos kisfiú anyukája
Én a héten kaptam a védõnõmtõl listát, hogy mit kell vinni a kórházba (Eger). A babának popsitörlõt, popsikrémet, pelenkát (3 napra kb. 25 db), textil pelust 2 db-t, takarót és sapkát.

31 hetesen c3100-as méhszájjal mit nem szabad?

Nekem a doki nem mondott semmit, kíváncsi lennék a tapasztalataitokra esetleg volt-e akinek ilyen értéknél megtiltott valamit az orvosa?

Legjobb válasz: Ez, ha jól tudom azt jelenti, hogy kinyílt a külsõ méhszáj egy picit, de a belsõ tart. Pihejnjél, lehetõleg ne legyen házasélet. Barátnõmnek sajnos 23 hetesen nyílt ki, most 31 hetes. Ne aggódj, ezzel az értékkel túl is hordhatod a babát, de vigyázni kell magadra.

Ez, ha jól tudom azt jelenti, hogy kinyílt a külsõ méhszáj egy picit, de a belsõ tart. Pihejnjél, lehetõleg ne legyen házasélet. Barátnõmnek sajnos 23 hetesen nyílt ki, most 31 hetes. Ne aggódj, ezzel az értékkel túl is hordhatod a babát, de vigyázni kell magadra.
nekem pl multhéten volt 2110 és kutya bajom :) 35+5 hetes vagyok
Nekem 28 héttõl 2100 volt, 36.héttig dolgoztam, 38 hetesen 2111 volt, ennek ellenére 40+1 hetesen volt a terv. császárom.
Nekem 30. héten c3100 volt, a doki eltiltott a házas élettõl, és azt mondta pihenjek amennyit tudok!Betartom amennyire tudom :) De szerintem nem vészes ez még!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, nekem nem mondott semmit az orvos nem tiltott semmit. De úgy látom olyan nagy baj azért nincs :)

31 hetes kismamák! mik az adataitok UH után? Szerintetek jók az adatai 31 hetes bébimnek?

pd 81 mm hc 277 mm femur 57,5 mm ac 269 mm köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Szia! 30+4 hetes méretek: Bpd: 82 mm Thq: 83 mm Fl: 54 mm A babád méretei jók,ne izgulj! :)

Szia! 30+4 hetes méretek: Bpd: 82 mm Thq: 83 mm Fl: 54 mm A babád méretei jók, ne izgulj! :)
A kérdező hozzászólása: köszi :) súlyra kb mennyi lehet? mert a doki azt nem árulta el :(
Hát sajnos azt nekem sem mondta pontosan, olyan 1500- 1600 g körül lehet!
32 hetesen voltam, azokat el tudom mondani BDP: 80, 8 mm HC: 298 mm FL: 62 mm AC: 273 mm Becsült súly: 1856 g Egyébként vannak oldalak, ahol az UH-os adatok segítségével ki lehet számolni a súlyát!
Az én lányom méretei, betöltött 31-ik héten: becsült súly: 1550g, BPD 82 mm, HC 288 mm, AC 237 mm, FL 58, 4 mm OFD 101 mm
A kérdező hozzászólása: köszi lányok :) akkor kb. hasonlóak az adatok. Mindig mondja a doki hogy jó oké minden, de csak úgy oda mondja, soha nem nyugtat meg komolyan, pedig tuti látszik rajtam a para, hogy jók e a méretek, minden okés e :) keresek olyan oldalt s ha találok belinkelem. köszi még egyszer :)
Szia az én lányzómnak 29 hét 3 napos eredményei BPD 77 mm HC 273mm Fl 53 mm és becsült súly 1488 gr ja és az FL és HUM méretek a 28.hétnek felel meg Akkor ez most azt jelenti hogy kicsi a babám? Mert az egyik barinõm ezt mondta! üdv egy 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: nem kell félni nekem is volt ilyen eltérés ezt szoktam nélha nézni http://www.csoppkeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magzati_m.. de a dokim ad tuti választ, a hnlapon csak megközelitöleg irnak rola amugy is.


31 hetes kismama vok, vannak olyan pillanatok, mikor fáj a hasam, mintha akarna megjönni, mitől lehet? Csak nem indul be a szülés?

Legjobb válasz: 32 hét 5 napos vagyok és tettem már fel hasonló kérdést. Elvileg ezek már jóslók. Eddig amikor a dokim vizsgált a méhszáj zárt volt, azt mondta hogy pihenjek és vegyek be több magnéziumot ha érzem. Nekem ráadásul már 25 hetes korom óta keményedik a hasam, a megjön érzés kb a 30. héttõl van. 31 hetesen zárt volt a méhszáj. Nõ is a pocak attól is lehet. Pihenj és ha szedj magnéziumot, és ha sûrûsödik akkor hívd fel a dokidat. Boldog babavárást!

32 hét 5 napos vagyok és tettem már fel hasonló kérdést. Elvileg ezek már jóslók. Eddig amikor a dokim vizsgált a méhszáj zárt volt, azt mondta hogy pihenjek és vegyek be több magnéziumot ha érzem. Nekem ráadásul már 25 hetes korom óta keményedik a hasam, a megjön érzés kb a 30. héttõl van. 31 hetesen zárt volt a méhszáj. Nõ is a pocak attól is lehet. Pihenj és ha szedj magnéziumot, és ha sûrûsödik akkor hívd fel a dokidat. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
Nekem a 32 héttõl volt.Én is MagneB6-ot (nekem csak a 38ik hétig javasolták szedni) vettem be ilyenkor és kicsit pihentem.Ettõl mindig jobb lett.A kisfiam 11 nap túlhordással lett meg, császárral mert nem indult magától a dolog és meconiumos volt a víz.Nálam nem csinált semmit az a pár hét jósló fájás:)

Lassan szeretnék beszerezni mindent, mire van szükseg itthon, mit kell vásárolnom? A korházba mit kell vinni? 31 hetes km

Legjobb válasz: http://zitamama.freeblog.hu/files/Mama-alapoz%C3%B3/Mi%20kel.. ez csak a korházra vonatkozik,http://nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=37932 ebben pedig benne vannak a legfontosabbak ami kellhet.jó vásárlást üdv egy 31 hetes kismama <a href="http://anyuci.hu"> <img src="http://babavonalzo.anyuci.hu/efraim-dominik_394.jpg" border="0" width="400" height="80"> </a>

http://zitamama.freeblog.hu/files/Mama-alapoz%C3%B3/Mi%20kel.. ez csak a korházra vonatkozik, http://nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=37932 ebben pedig benne vannak a legfontosabbak ami kellhet.jó vásárlást üdv egy 31 hetes kismama <a href="http://anyuci.hu"> <img src="http://babavonalzo.anyuci.hu/efraim-dominik_394.jpg" border="0" width="400" height="80"> </a>
jó válaszokat kAPTÁL, NEKEM IS JÓ ÁTNÉZNI, MEGVAN E MINDEN, BOLDOG BABAVÁRÁST, 29 HETES KM
http://www.kengurukid.hu/index.php?action=static&id=st_kelen.. Szerintem ennél több nem nagyon kell, még ezek közül is vannak felesleges dolgok, de jó átolvasni. Aki ki tudja a listát egészíteni saját tapasztalat alapján, kérem írjon, mert engem is érdekel.
Szerintem jó a lista, amit hallottam még, az az eldobható pelenkázó alátét ami jó, ha az ember úton van, illetve az is olvastam hogy a kórházba magunk alá, ha netán annyira véreznénk. Valamint a popsitörlõ kendõt és az orrszívót nem látom. Boldog babavárást! 32 hetes pocis

A harmadik trimeszterben mire kell figyelni? Mire kell vigyázni? Azon kívül milyen tünetek jellemzőek ilyenkor? 31 hetes km

Annyit olvasni a terhesség tüneteir?l, a káros dolgokról az els? pár hónapban (mit ne egyél, mit ne csinálj, mit érzel).

Legjobb válasz: Én is 31 hetes vagyok.Nekem éjszaka zsibbad idõnként a lábam,fel kell polcolni a fejemet,különben fulladok,na meg nõ a pocim :) Más tünetem nem nagyon van,nem feszül a mellem,de már jó ideje nem. Penészues sajtot szerintem végig nem lehet enni,ahogy nyers húsos,nyers tojásos ételeket sem,de ezt leszámítva én eszek mindent ami nem bántja a gyomromat.

Én is 31 hetes vagyok.Nekem éjszaka zsibbad idõnként a lábam, fel kell polcolni a fejemet, különben fulladok, na meg nõ a pocim :) Más tünetem nem nagyon van, nem feszül a mellem, de már jó ideje nem. Penészues sajtot szerintem végig nem lehet enni, ahogy nyers húsos, nyers tojásos ételeket sem, de ezt leszámítva én eszek mindent ami nem bántja a gyomromat.
Szerintem ugyanaz káros mindaz, ami az elején is az volt. Boldog babavárást!
A szabályok végig ugyanazok, csak az elején szokták elmondani. Pl. téglát cipelni ugyanúgy nem szabad, a kajával óvatosan, mint eddig. Ami nekem volt más: Többet kentem a bõröm a mellemen, meg a pocakomon, mert egyre nagyobb lett.(erre figyelnem kellett, mert nem vagyok kenegetõs fajta) Jobban kellett a lábam elé néznem, mert nem láttam a pocaktól a lépcsõt, meg az utat. Ha hajlamos vagy a hízásra, akkor most résen kell lenni. Nekem mákom volt, mert csak utolsó 4 hét volt nehéz: légszomj, vizesedés (akkor sómentes diétát kellett tartanom) Remélem tudtam segíteni, más általános dolog nem jut eszembe :)
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek a válaszokat!

Mi éehet? A mai nap egy órában egyszer méhösszehúzódásaim voltak, és derékfájdalom. Amúgy teljesen jól érzem magam. Mitől lehet ez? 31 hetes km

Legjobb válasz: Én is 31. hetes vagyok. Állítólag ez már lehet jósló fájás. Azért gondolom ezt, mert ha csak keményednél, akkor nem fáj a derekad. Azt nem tudom, hogy használ-e a magnézium, illetve szedsz-e, én a keményedés megelõzése miatt szedek, szerintem jóslóim még nem voltak. Azt is olvastam, hogy ez természetes, bár kicsit korainak tartom, bár ebben még nincs tapasztalatom. Jó lenne, ha megbeszélnéd ezt orvossal is, mert sokat számít a méhszáj nyitottsága vagy zártsága is. Minden esetre vigyázz magadra, pihenj sokat! Minden jót

Én is 31. hetes vagyok. Állítólag ez már lehet jósló fájás. Azért gondolom ezt, mert ha csak keményednél, akkor nem fáj a derekad. Azt nem tudom, hogy használ-e a magnézium, illetve szedsz-e, én a keményedés megelõzése miatt szedek, szerintem jóslóim még nem voltak. Azt is olvastam, hogy ez természetes, bár kicsit korainak tartom, bár ebben még nincs tapasztalatom. Jó lenne, ha megbeszélnéd ezt orvossal is, mert sokat számít a méhszáj nyitottsága vagy zártsága is. Minden esetre vigyázz magadra, pihenj sokat! Minden jót
A negyedik gyermekem várom, nekem általában a 28. hét környékén kezdõdtek a jóslófájásaim.

31 hetes kismanó mekkora méretekkel rendelkezik a pocakotokban? Mi kb.1600 gr-osak vagyunk és nunis a drágánk

Legjobb válasz: Szia! Ez azért változó, de leírom neked az átlagértékeket 31 hetes korban: BPD 83mm, súly 1600g, hossz 40cm. Kellemes babavárást!

Szia! Ez azért változó, de leírom neked az átlagértékeket 31 hetes korban: BPD 83mm, súly 1600g, hossz 40cm. Kellemes babavárást!
A mi babónk fiúcska, a súlya 1666 gramm, BPD 81mm, Ad 82 mm, kb 40 cm a hossza. Nagyon aktív a drágám.
31 hetesek+5 naposak vagyunk, kisasszony 29. héten 1347 g volt, most olvastam hogy kb 1600 g egy 31 hetes, de nekünk ez az utolsó méretünk.

31. hetes ultrahangon kérdeztük meg először, hogy mi lesz a babánk neme. Ha azt mondta a dokinő, hogy kislányos, kislánynak néz ki és ezt elmondta egy párszor, akkor ez mennyire lehet biztos?

A kicsike hason feküdt,ráadásul 9sszekulcsolt lábakkal,csak néha emelgette fel a lábát.Honnan gondolhatta igy a dokin?,hogy kisllány,láthatott vmi szervet,v mi?Nagyon kislányt akar a család nagy része,nekem mondjuk nem fontos,hogy kisfiu,v kislány,csak érdekelne,hogy meégis m,ennyire lehet pontos ez a megállapitás.Elöször bizonytalanul mondta a dokinö,hogy kislányforma,de a végére határozottan állitotta,hogy kiscsajnak néz ki.Volt valaki,akinek ilyen bizonytalanul mondták meg a baba nemét és mégis bejött?

Legjobb válasz: Szia. Akkor is kislányt látnak, ha nem látszik a fütyije, de mégis ott van. A kislányból bármikor lehet kisfiú, az mindíg bizonytalan, kivéve persze ha nem látják a nagyajkakat 4d-n. Szerintem ne vegyetek mindenbõl rózsaszínt, és maradjon meg a lehetõség hogy kisfiú lesz, tehát ne éljétek teljesen bele magatokat. Nálunk is kislányt akart a családunk nagy része, de kisfiunk lesz:)) Én nagyon örülök kisfiúnak is, pedig egészen 29, hétig úgy tudtuk, lány:) Üdv 31 hetes kismama

Szia. Akkor is kislányt látnak, ha nem látszik a fütyije, de mégis ott van. A kislányból bármikor lehet kisfiú, az mindíg bizonytalan, kivéve persze ha nem látják a nagyajkakat 4d-n. Szerintem ne vegyetek mindenbõl rózsaszínt, és maradjon meg a lehetõség hogy kisfiú lesz, tehát ne éljétek teljesen bele magatokat. Nálunk is kislányt akart a családunk nagy része, de kisfiunk lesz:) ) Én nagyon örülök kisfiúnak is, pedig egészen 29, hétig úgy tudtuk, lány:) Üdv 31 hetes kismama
Még azt hozzátenném, hogy ilyen korban már látszik a herezacskó is, tehát ha 31 hetesen nem látják, lehet hogy nincs is:) )
Szia! Én 28 hetesen voltam elõszõr 4D-s uh-n. A doki éppen méregette a babát, mikor elkezdett pisilni:) doki egybõl rávágta..ez kislány lesz, mert úgy pisil. Nem látta a kis nuniját, de azt mondta, hogy ez a fenéktartás és ez a pisilés tipikus kislány. Mivel nem voltunk benne biztosak, így a 32. héten is elmentünk mégegy 4D-re. Akkor már úgy feküdt, hogy mindent lehetett látni, és láttam is a nuniját:) Most 6 és fél hónapos és valóban kislány lett.:) ))
Nekem a lányomra mindent mondtak. Az utolsó Uh szerint kisfiú volt. Mikor szülni mentem, két névvel készültem. egy fiúval és egy lánnyal. Lány lett... :)

31 hetesen hegvonal 8mm 35 hetesen 5 mm hétfõn 38 hetes leszek és orvosom ellenõrizni fogja. Mire számíthatok, lesz ebbõl természetes szülés?

Legutóbb azt mondta ha nem lesz gond akkor van rá esély. De félek hogyha a heg nagyon elvékonyodik akkor nem engedi a természetes szülést. Ilyenkor mi a határ mennyi az amivel még nem veszélyes megszülni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!