Találatok a következő kifejezésre: 31 hetes és már be (2 db)

31 hetes vagyok és már be van fordulva a babám. Azt mondta a doki, hogy már nem is fog visszafordulni, mert pici a helye. Ez normális? Nem késöbb szoktak fejjel lefele fordulni? Nem fog ez miatt hamatabb születni?

Legjobb válasz: Nekem 28 hetesen fordult be. Ez egyáltalán nem baj, de még vissza is tud fordulni ha nagyon nagyon akar. Ne aggódj, csak annyi lehet, hogy szép fejlett a baba, esetleg nem olyan hatalmas a helye, nomeg hogy tudja hogy mi lesz a legjobb neki :)

Nekem 28 hetesen fordult be. Ez egyáltalán nem baj, de még vissza is tud fordulni ha nagyon nagyon akar. Ne aggódj, csak annyi lehet, hogy szép fejlett a baba, esetleg nem olyan hatalmas a helye, nomeg hogy tudja hogy mi lesz a legjobb neki :)
Kb 28 hetesen szoktak befordulni a babák. Örülj neki, hiszen, így garantáltabb az út a szép, sima szüléshez. Mindenképpen JÓ! És ha hamarabb is születik, biztos, hogy nem emiatt! Szép szülést! :o)
Nekem is a 28 heti UH-n mar be volt fordulva. Orulj neki, sok kismama akinek nem fordult be az utolso hetekig aggodik emiatt.

Milyen kismama hastartó öv létezik, ami jó? Mi vált be Nektek? 31 hetes vagyok, óriási a hasam, ez már a 2. terhességem, és nagyon húz le a súlya.

Legjobb válasz: http://www.grando.hu/anita-1701-baby-sherpa-terhessegi-tarto.. Nekem ilyen volt az ikrekkel, szintén második terhesség. Jónak bizonyult (kezdõdõ porckorongsérvem van), szerettem nagyon. Az elsõ terhességemnél becsípõdött egy ideg, egy hétig fetrengtem szinte szó szerint, nagyon féltem mi lesz az ikreknél, de elõ sem jött. Szerintem ennek is köszönöhetõ, meg persze jobban próbáltam vigyázni.

http://www.grando.hu/anita-1701-baby-sherpa-terhessegi-tarto.. Nekem ilyen volt az ikrekkel, szintén második terhesség. Jónak bizonyult (kezdõdõ porckorongsérvem van), szerettem nagyon. Az elsõ terhességemnél becsípõdött egy ideg, egy hétig fetrengtem szinte szó szerint, nagyon féltem mi lesz az ikreknél, de elõ sem jött. Szerintem ennek is köszönöhetõ, meg persze jobban próbáltam vigyázni.
Ja még annyit, hogy ebbõl egy mérettel nagyobbat érdemes venni, mint a méreted, nekem kicsit kilátszott a tépõzárja, bár nem volt feltûnõ, de azért szebb ha nem így van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!