Találatok a következő kifejezésre: 31 eves vagyok (107 db)

31 éves vagyok, tanár. Egy 17 éves diáklányom elcsábított, lefeküdtem vele. Lehetek erre büszke?

Én annyira nem akartam, mert emiatt az állásom most veszélyben van.

Legjobb válasz: Szerintem te a 17 éves lány vagy, aki szeretné elcsábítani a 31 éves tanárát...... a többi stimmel.

Utolsónak üzenném, hogy a 17 éves az már fiatalkorú. Kiskorú lenne, ha mondjuk még csak 13 éves lenne a csaj. Amúgy meg, a helyedben nem lennék rá büszke. Lehet, hogy kirúgnak téged az iskolából? Úgy kell neked! Majd legközelebb megválogatod, hogy hova dugod a [email protected]!
persze ... és mint tanár ide teszed fel a kérdést a tiniknek? az a baj a szerelmes tinikkel, hogy nem tudják elképzelni, miként gondolkodik egy felnõtt ..... :) )) melyik tanárodba lettél szerelmes?
Mire lennél büszke? Hogy 31 évesen mégmûködik a farkad? Hát ez nem nagy dolog, legalábbis sokan vannak így vele. Az eszedre még ennyire se legyél, arról már nem is beszélve, hogy akaratod ellenére elég fura, hogy elcsábított. Persze, kizárólag õ lehet a hibás, nem? Te hófehér galamblelkû vagy, akit a gaz, vérmes nõszemély bûnbe vitt. :)
Erõsen Fake Szaga van...
Lefeküdnél egy 18 éves nem diáklányoddal, az büszkeség lenne, Te szánalmas p*cs?
Szerintem te a 17 éves lány vagy, aki szeretné elcsábítani a 31 éves tanárát...... a többi stimmel.
nemsokára nyomozzák máris az IP címed és pár napon belül pedofília miatt elvisznek a kék kabátosok és a börtönban az lesz veled amit te csináltál a diáklánnyal :)
#13: http://en.wikipedia.org/wiki/Ages_of_consent_in_Europe Azért jó sok országban 14 még a határ, nem csak nálunk... Ráadásul: "The age of consent in Spain is 13"
Büszkeség? Ez szégyen! Nem is kicsi!
hát öcsém...ezt buktad
Nem is ertem a kerdest! Hogyhogy lehetsz-e ra buszke? Korbe akarod plakatolni a tanariban, hogy megvolt a Julcsi a 11.A-bol?! Vagy egyenkent odamenni a lany fiu osztalytarsaihoz, majd "Latod azt a csajt? Nekem bizony megvolt! Pacsiiiii!"?! Vagy epp az a baj, hogy megszolalt a lelkiismereted, de nem tudod megbeszelni senkivel? Akkor viszont koze nincs az egesznek a buszkelkedeshez... Azt mindenkeppen jol latod, hogy ez az allasodat is veszelyeztetheti, ugyhogy a legokosabb dolog, amit tehetsz, hogy nem buszkelkedsz vele senkinek. Ha mar egyszer megtortent a dolog, valaszd a teljes diszkrecio utjat!
Ááá, megint a fogalomzavar. Pedofília az, amikor valaki nemileg éretlen gyerekekre izgul. (Van belõle hetero és homo változat is.) Hogy ez hány éves gyereket jelent, az ugye a gyerektõl függ. Megrontásnak minõsül, ha valaki kiskorúval létesít nemi kapcsolatot (illetve még számos más eset van, amikor közösülés nem történik, de megrontás igen, pl. pornó nézése a gyerekkel, közös maszturbálás stb.). Akkor is megrontás, ha beleegyezik, és akkor is, ha erõszakkal történik. Ma Magyarországon a beleegyezési korhatár 14 év. (Európában szinte egyedüliként, mindenhol legalább 16. Sajnos ezt még nem sikerült átvennünk.) Tehát 14 év felett erõszak nélkül elméletileg lehetséges legálisan a dolog. Tanár-diák közt azonban kicsit más a helyzet, ugyanis ha az egyik fél kiszolgáltatott, vagyis függõ helyzetben van, az nem ugyanaz. Habár nem minõsül bûncselekménynek, ami történt (már ha történt, és nem kamu a kérdés), komoly fegyelmi vétségnek igen, aminek állás elvesztése, kicsapás, erkölcsi bizonyítvány bevonása stb. lehet a vége.
Hát nem....
Büszke ne nagyon, de van ilyen , ne szégyelld!
Erre nagyon nem kellene büszkének lennie.Ha kiderül, kirúgják természetesen, a lnyt meg valszínûleg cikizni fogják..
A kérdező hozzászólása: Nem értem a problémát. A suliból általában együtt mentünk hazafelé, és elbeszélgettünk. Így kezdõdött. NEM ÉN AKARTAM, HANEM Õ!

2009 szeptember végén volt missed abortuszom.31 éves vagyok. Most lehetséges a terhesség? , de még a teszt nem mutatta ki. Viszont kaptam egy 1 éves munkalehetőséget Hollandiába, amit nem éri meg kihagyni.

Ha az abortusz mellett döntök szerintetek ennyi id?sen hülyeség? Még nincs gyerekem, de ha lejár a szerz?dés szeretnék.

Legjobb válasz: Az abortusz minden életkorban hülyeség. Aki szexel, az legyen tisztában ennek a következményeivel, és vállalja fel azt, akár 16 éves, akár 31. Ha neked egy külföldi munkalehetõség többet ér, mint a gyermeked élete, akkor nem szeretnék a gyereked lenni.

Az abortusz minden életkorban hülyeség. Aki szexel, az legyen tisztában ennek a következményeivel, és vállalja fel azt, akár 16 éves, akár 31. Ha neked egy külföldi munkalehetõség többet ér, mint a gyermeked élete, akkor nem szeretnék a gyereked lenni.
Volt egy missed ab-od és most abortuszban gondolkodsz? Te tudod. Nekem is volt egy missed-em, fél évére rá egy spontán vetélésem. Azóta semmi. Miért vagy olyan biztos abban, ha most ezt elveteted, akkor utána simán terhes maradsz ezekkel az elõzményekkel?
Háát tudod egy gyermek mindetn megér, nekem már sokba volt mert nem jött össze..... és inkább fizetek mint hogy megöljem egy állás miatt!amugy már ketyeg a biológiai órád...
Szia Nem tudom milyen munka körbe kaptál szerzõdést de hollandiába nagyon gyerek barátok.És ha olyan a munka akkor végig tudod dolgozni a terhességet is (feltéve ha az vagy).
tisztában vagy az abortusz kockázataival? neked megéri a "nem éri meg kihagyni" munkalehetõség?
ja, ezt neked kell amúgy eldöntened, 31 évesen lehetnél már annyira felelõsségteljesebb, hogy nem vadidegen emberektõl kérsz 3 mondatban tanácsot az élet legfontosabb kérdésérõl.
Nincsenek véletlenek. Ha babás vagy tartsd meg szerintem, biztos oka van hogy most jött. Az élet ajándék!

Hány éves korig és ki igényelheti a szocpolt? én 31 éves vagyok a párom pedig 34. nem élünk házasságban és még nincs gyermekünk sem.

Legjobb válasz: http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/tulajdonvagyon/.. Ha nincs gyerkõc, akkor csak megelõlegezõ kölcsönként lehet a szocpolt felvenni. Tudtommal házasnak kell lenni hozzá és csak építkezés vagy új építésû lakás vásárlására jár.

http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/tulajdonvagyon/.. Ha nincs gyerkõc, akkor csak megelõlegezõ kölcsönként lehet a szocpolt felvenni. Tudtommal házasnak kell lenni hozzá és csak építkezés vagy új építésû lakás vásárlására jár.
Csak házasok igényelhetnek. Akiknek mincs gyerekük, azok csak a megelõlegezõ szocpolt igényelhetik (max. 2 gyerek után, 2, 4 milliót, ha újépítésû lakást vesztek, ha régit, akkor úgy tudom, hogy ennek a felét).És elsõ lekás kell legyen mindkettõtöknek.
35 év a korhatár.
..és nem lehet a neveteken semmiféle tulajdon-vagy tulajdonrész sem.

31 éves vagyok, van egy négy éves kisfiam. Szeretnénk újra babát vállalni, viszont a férjem két hónapig Roacuttant szedett. A gyógyszer abbahagyását követően mennyi idő után lehet próbálkozni? Akinek van tapasztalata, kérem segítsen.

Legjobb válasz: Ez a gyógyszer pattanásokra van, habár elég erõs, de a férfiaknál nem számít, a nõknél már igen. de nem ártotok vele ha vártok 2 hónapot.

Ez a gyógyszer pattanásokra van, habár elég erõs, de a férfiaknál nem számít, a nõknél már igen. de nem ártotok vele ha vártok 2 hónapot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Elég sokat olvasgattam utána, és én is azt olvastam, hogy férfiaknál ez nem ártalmas. Április elején hagyta abba ezt a gyógyszert, úgy gondolom, hogy talán júniusban meg lehetne próbáli...

31 éves vagyok. Soha nem voltak barátaim, családommal nem jó a kapcsolatom. Súlyos depressziós vagyok, és senki nincs, akivel beszélhetnék. Mit tennétek a helyemben?

TB-s pszichiáternél jártam, antidepresszánst most fogok elvileg elkezdeni szedni.

Legjobb válasz: Járj sportolni, közösségbe vagy gitároktatásra, tervezz be minden hónapra valami újat, ne félj kipróbálni új dolgokat! Menj egy bárba és hívj meg egy lányt egy italra, hátha összejön valami :) Hallgass zenét, a zene sokat segít, fõleg relax zenék, vagy amik lassabbak :) A lényeg hogy ismerkedj emberekkel, ha lesznek barátaid, ne hanyagold õket, legyél te az, aki hívja õket, ha van valami program. :)

Járj sportolni, közösségbe vagy gitároktatásra, tervezz be minden hónapra valami újat, ne félj kipróbálni új dolgokat! Menj egy bárba és hívj meg egy lányt egy italra, hátha összejön valami :) Hallgass zenét, a zene sokat segít, fõleg relax zenék, vagy amik lassabbak :) A lényeg hogy ismerkedj emberekkel, ha lesznek barátaid, ne hanyagold õket, legyél te az, aki hívja õket, ha van valami program. :)
biztos, az orvos tudja .... de ezekre a gyógyszerekre rá van írva, hogy a környezeted figyelje a viselkedésedet, és szóljon, ha nagyon eltérõ. van legalább egy megbízható kollégád? mert így gáz ....
A kérdező hozzászólása: Fél szemet vettem be egyik este, és nagyon rossz hatása és mellékhatásai voltak. Úgyhogy abból soha többé. Az orvos 3 hét szabira ment. Lehet, h. eleve hagyom a gyógyszer témát. Mellesleg nagyon lekezelõ volt, nem éreztem úgy, hogy figyelmet kapok tõle, amikor vázoltam neki a helyzetemet. Igaz, tb-s orvos csak gyógyszerfelírásra van... Nincs senki ilyen a környezetemben, és soha életemben nem kaptam törõdést, odafigyelést senkitõl. Azt sem tudom, milyen az.
általában ilyenkor szokott segíteni, ha meglátod, hogy más szerencsétlenebb nálad, és annak segítesz. furcsa példa, de nálunk van egy kukázós néni, és a madaraknak állatoknak kukázik ki kaját, és azokat eteti. Õk a nálánál elesettebbek. Szerintem vállalj önkéntes munkát. És egíts a rászorulóknak. a gyerekkorod elment, ha tényleg nem kaptál törödést, ez már aligha pótolható. Hidd el, aki segít másokon, még az betegségekkel szemben is javul az ellenálló képessége- immunrendszere (egészségügyben végeztek vizsgálatokat. Aki meg teherként érzi a munkáját, annak meg romlott)
nem akarsz beszélgetni?

31 éves vagyok. Vannak merevedési zavaraim. Mit tegyek?

Tavaly például úgy volt, hogy egy bombajó lánnyal ágyba kerülök.A levet?ztetésig minden oké volt.De:nem állt fel nekem.Nmm tudom mi volt velem.Önkielégítéskor fel szokott állni.Az eset után is felállt.De mostanában önkielégítés közben gyengén áll fel.Tehát nem teljesen feszes.Mit tegyek?

Legjobb válasz: nos ennek vagy lelki vagy fizikai okai vannak. ha elmész orvoshoz azzal kizárhatod hogy valami fizikai baj van, vagy ha az akkor meg tudják oldani. Nincs ebben semmi ciki, még mindig kellemesebb elbattyogni a dokihoz mint egy leányzó értetlenkedõ arcát bámulnod az ágyadban. Ha meg nem találnak semmit felkeresel egy pszihológust.

nos ennek vagy lelki vagy fizikai okai vannak. ha elmész orvoshoz azzal kizárhatod hogy valami fizikai baj van, vagy ha az akkor meg tudják oldani. Nincs ebben semmi ciki, még mindig kellemesebb elbattyogni a dokihoz mint egy leányzó értetlenkedõ arcát bámulnod az ágyadban. Ha meg nem találnak semmit felkeresel egy pszihológust.
urológiai vagy andrológiai szakrendelés
próbálj többet lazítani, ha kell keress fel pszichológust, aki segít feloldani a lelki blokkokat.
Kedves kérdezõ, a leírásból egyértelmû, hogy ennek nincsenek fizikai okai, viszont lelki okai vannak. Ezzel kell valamit kezdeni... de ez sok srácnál van így, csak nem szokás még arc meg név nélkül se azt világgá kürtölni, hogy nem mûködünk...
Ha dohányzol, szokj le róla, az is okozhatja.
okozhatja még magas vérnyomás és stressz is, de nekem is gondok vannak és 22 éves vagyok :S nálam pl ez a 2 dolog játszik közbe... én most próbálok ki vény nélkül kapható vágyfokozót... remélem segít!
Gondolkoztam, hogy ez én lennék? 2010 októberében még én is 31 éves voltam és ugyanilyen gondokkal. Önkielégítésnél 90%-ban elég merev, "élesben" meg leblokkolok. Érdekes tapasztalat, hogy voltam egy "profinál", és õ annyira profi volt, hogy sikerült fél óráig folyamatosan merevnek lenni.
Hát nem tudom, nagyon biztosak vagytok itt mind magatokban. Olvasmányaim szerint asszony az, aki már nem leány, aki elvesztette a "leányságát", tehát a szûzességét. Az a nõ, aki hivatalos házasságban él, az férjes asszony!
Nem.Asszony a férjezett nõ.
Attól függ, te minek érzed magad. Ha asszonynak, akkor az vagy, ha nem akkor nem. Régen nevezték a férjes nõt asszonynak, manapság már nem annyira divat ez a szólítás.
Eredetileg asszony, aki házas. A te hivatalos elnevezésed élettárs. Én 8 évig éltem élettársi (akkor még nem bejegyzett) kapcsolatban. Most házas vagyok, semmi különbséget nem érzek, a férjem pont olyan szemtelen mint volt.
milyen hülye egy kérdés. mi az hogy asszony vagy-e?! miért minek érzed magad? úgy mégis?
Nem, az asszony csak arra vonatkozik, aki férjnél van. Te nõ vagy, nem asszony.
nem vagy asszony, majd ha férjhezmész.
Nem
31 éves vagy és rettentõ buta... az asszonyt a feleségre szokták mondani, de mostmár divatos a barátnõre, élettársra is mondani..legalábbis engem néha így hív a párom...10 hónapja vagyunk együtt, 7 hónapja élünk együtt...mégis..mintha 10 év lett volna ez..:)
de
A kérdező hozzászólása: Igen! Öregítésnek érzem, és különben sem vagyok olyan asszonyos típus!:) Még gyermekem sincs!
Én az úrnõt tartom sértõnek, de megértelek, hogy te is sértõnek tartod az asszonyomot, bár ez azért mégis csak szebb, mint az úrnõ (nem tudom ezt ki találta ki, remélem már kirúgták). Öregítésnek érzed az asszonyomot?
Nem vagy ostoba.
Hivatalos szervnek a XY Úr/Úrnõ formulát kellett volna használni. Az asszony/kisasszony megszólítás inkább magánjellegû. Valószínû valami irodista, aki nagyot akart alakítani-csak éppen nem nézett a dolgok után -a ludas....
A kérdező hozzászólása: Csakhogy én is válaszoljak a sok kommentre: Igen! Tudatában vagyok annak, hogy nõ vagyok! Ám egy bizonyos hivatalos szerv leasszonyomozott, amit kifejezetten sértõnek találtam! Ha valakinek tudnia kéne, mi is a hivatalos megszólítás, akkor azok õk! Ráadásul pontosan tudják, hogy nem vagyok férjnél! Mindannak, aki lehülyézett, leostobázott: Nem kellett volna megvárni, amíg némi magyarázattal is szolgálok? A többieknek köszönöm a válaszokat!
Szerintem bunkóság. Ha egy hivatalos cég nincs képben a normális illemmel, az emberi megszólításokkal, akkor hogyan várja el, hogy ha épp nem jó kedvemben talál ne üvöltsem le a fejét, ha épp valamit nem úgy tesz, ahogyan kellene.
Igen, szoktak még Hölgyemet, Asszonyomat és Úrnõt is írni.Szerintem az Úrnõ haláli.:) Nekem az tetszik a legjobban, mindig mosolygok és a századfordulóra képzelem magam.
Nem Tisztelt Asszonyom a megszólítás...engem például hölgyemnek írtak meg, ami tényleg felháborított, hogy "úrnõ"...szóval ennyit az illemekrõl meg az illemtudó hivatalokról.
*Tisztelt Asszonyom*
Csak kiegészítésnek: a franciánál 26 éves kor után kijár a madame, akár férjezett, akár nem. És nálunk, ha egy nõ levelet kap mondjuk hivatalos helyrõl, akkor Tisztelt Aszonyom a megszólítás, akár van férje, akár nincs.Minden nagyfejû gondolkozzon már...
Én 30 éves vagyok, és 4 éve élünk együtt, nem vagyok már lány, nem vagyok asszony, nem is akarok, én nõ vagyok!
Te lánynak érzed magad? Vagy fiúnak? Esetleg pöttyös világoskék búgócsigának? Feleség nem vagy. Asszony (ha jól sejtem) igen.
A szûz lányból nõ lesz hivatalosan, ha elveszti a szüzességét, -nem asszony.(Régen még lehetett, a mikor nászéjszakán lett egyszerre nõ meg asszony) . Az asszony a nõ házassági "titulusa". Fiatalok körében meg félig vicces elnevezése a barátnõnek. Bejegyzett élettársi kapcsolatban sem "asszony" a nõi pár neve, hanem élettárs. (Kovács Béla és élettársa , Kiss Jolán)
16.40:de feleség sem vagy....kor ide, vagy oda... Az asszony megszólítás az a férjezett nõknek ját(egyébként a tisztelet jele).Azok a nõk, akik jegyben jártak-tehát nem vették el még õket-azok a leányasszonyok(más néven menyasszony). Az egyéb kategóriájú nõk voltak az ágyasok. Kicsit off, kicsit nem: A mai világban, mivel a nõk nagy része ágyasként viselkedik, nem kell csodálkozni, hogy azt megilletõ bánásmódban részesül.
43 éves vagyok, 20 éve élek együtt a párommal, 3 gyerekünk van. Azért kétlem, hogy leány lennék.
Csak a férjezett nõ lesz asszony, ha mondjuk a 16 éves húgomnak van egy barátnõje arra azt mondanád, hogy asszony? Egy kis logika azért kéne, de nem baj. A lényeg az hogy nem vagy asszony.(egyenlõre)
Utolsó! Régen a szüzesség elvesztése a nászéjszakán történt :) Nem hallottátok még lakodalomban éjfélkor az asszony lesz a lányból zenét? Pont arra utal, hogy ez volt a lányság utolsó napja, mostmár férjhez ment, asszony lett.
szia, én sem szeretném ha valaha leasszonyoznának!! :D :D Én 29 vagyok, bár a multkor a dizsiben elkérték a személyimet XD

31 eves vagyok kb egy hete nagyon faj a honaljam a jobb oldalon duzzanat nincs. Mitol lehet ez?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, hogy erõs a dezodorod... ha nem használsz vagy ha meggyõzõdtél róla, hogy nem az a baj, keress fel egy orvost!

Elképzelhetõ, hogy erõs a dezodorod... ha nem használsz vagy ha meggyõzõdtél róla, hogy nem az a baj, keress fel egy orvost!
Nem szoktad borotválni? Lehet hogy a bõröd nem bírja, és be van gyulladva. Ha nem a bõröd fáj, hanem mélyebben, akkor lehetnek a mirigyek. Jobb lenne egy dokinak megmutatni.
Mirigy is lehet, érdemes lenne hónalj UH-ra elmenni.

Tisztelt Doktor Úr! 31 éves vagyok. Idén májusban operáltak emlőrákkal. Jelenleg a hormonterápia keretében Zoladex injekciót és Zitazónium tablettát kapok. Elégedett vagyok az onkológusommal, de kicsit mégis félek ettől az egész kezeléstől! Nem tudom ezek

Tisztelt Doktor Úr! 31 éves vagyok. Idén májusban operáltak emlőrákkal. Jelenleg a hormonterápia keretében Zoladex injekciót és Zitazónium tablettát kapok. Elégedett vagyok az onkológusommal, de kicsit mégis félek ettől az egész kezeléstől! Nem tudom ezek után a gyógyszerek után lesz-e újra ciklusom, lesz-e még lehetőségem terhességet vállalni (még nincs gyermekem) szabad-e egyáltalán egy ilyen eset után és az 5 évig tartó terápia okozhat-e komoly problémát az egészségemben? Önnek mi a véleménye? Szeretném megkérdezni azt is, hogy a szexuális együttlét alkalmával tapasztalt kellemetlen érzést mivel lehet kezelni és milyen hormonmentes fogamzásgátló módszert érdemes alkalmazni? Segítségét előre is nagyon szépen köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben Önnek hormonérzékeny melldaganata volt, akkor az említett kezelés mindenképpen szükséges. A kellemetlen hüvelyi panaszok kezelésére a Cikatridina kúp rendszeres alkalmazását javaslom. A hormonterápia után, egy bizonyos idő elteltével a menstruációk vissza fognak térni, és egy meghatározott biztonsági idő után valószínűleg majd gyermeket is vállalhat. A hormonterápia a peteérést is leállítja, így fogamzásgátlás …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben Önnek hormonérzékeny melldaganata volt, akkor az említett kezelés mindenképpen szükséges. A kellemetlen hüvelyi panaszok kezelésére a Cikatridina kúp rendszeres alkalmazását javaslom. A hormonterápia után, egy bizonyos idő elteltével a menstruációk vissza fognak térni, és egy meghatározott biztonsági idő után valószínűleg majd gyermeket is vállalhat. A hormonterápia a peteérést is leállítja, így fogamzásgátlás … Olvass tovább »

Tisztelt Doktor Úr! 31 éves vagyok. Idén májusban operáltak emlőrákkal. Jelenleg a hormonterápia keretében Zoladex injekciót és Zitazónium tablettát kapok. Elégedett vagyok az onkológusommal, de kicsit mégis félek ettől az egész kezeléstől! Nem tudom ezek

Tisztelt Doktor Úr! 31 éves vagyok. Idén májusban operáltak emlőrákkal. Jelenleg a hormonterápia keretében Zoladex injekciót és Zitazónium tablettát kapok. Elégedett vagyok az onkológusommal, de kicsit mégis félek ettől az egész kezeléstől! Nem tudom ezek után a gyógyszerek után lesz-e újra ciklusom, lesz-e még lehetőségem terhességet vállalni (még nincs gyermekem) szabad-e egyáltalán egy ilyen eset után és az 5 évig tartó terápia okozhat-e komoly problémát az egészségemben? Önnek mi a véleménye? Szeretném megkérdezni azt is, hogy a szexuális együttlét alkalmával tapasztalt kellemetlen érzést mivel lehet kezelni és milyen hormonmentes fogamzásgátló módszert érdemes alkalmazni? Segítségét előre is nagyon szépen köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben Önnek hormonérzékeny melldaganata volt, akkor az említett kezelés mindenképpen szükséges. A kellemetlen hüvelyi panaszok kezelésére a Cikatridina kúp rendszeres alkalmazását javaslom. A hormonterápia után, egy bizonyos idő elteltével a menstruációk vissza fognak térni, és egy meghatározott biztonsági idő után valószínűleg majd gyermeket is vállalhat. A hormonterápia a peteérést is leállítja, így fogamzásgátlás …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben Önnek hormonérzékeny melldaganata volt, akkor az említett kezelés mindenképpen szükséges. A kellemetlen hüvelyi panaszok kezelésére a Cikatridina kúp rendszeres alkalmazását javaslom. A hormonterápia után, egy bizonyos idő elteltével a menstruációk vissza fognak térni, és egy meghatározott biztonsági idő után valószínűleg majd gyermeket is vállalhat. A hormonterápia a peteérést is leállítja, így fogamzásgátlás … Olvass tovább »

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!