Találatok a következő kifejezésre: 31 évesen a (135 db)

21 éves nő vagyok, 31 éves a párom, és alig vagyunk együtt. Másfél éve élünk együtt minden jól indult, de gombám volt amivel nagyon sokáig szenvedtem. Most már nincs, máskor erre hivatkozott, de most még sem jobb. mi a baj?

egy hónapba egyszer vagy kétszer vagyunk együtt. ha próbálkoztam,már akárhogy is,mindent minden féleképp megpróbáltam,azt mondta hogy én csak erőltetem és neki így nem jó.amikor nem is próbálkoztam akkor talán 2 hét után volt valami rövid aktus.biztos nem csal meg,mert együtt vagyunk éjjel nappal,egy helyen is dolgozunk.próbáltam már titokzatos lenni,kislányos,vad meg minden...de nem.. azt mondja ha nem törnék ki néha a hisztimmel talán jobban kívánna.de könyörgöm. 21 éves vagyok havonta egyszer szexelek,nem lehetek ideges?????? 2 felesége volt.20 évesen egy vele egyidős,aki erőltette a szexet,volt ezzel orvosnál is hogy problémája van, aztán elvált. egy 8 évvel idősebb nővel házasodott utána össze,onnan is egy gyerek és ott is mint az elsőnél megcsalta a felesége egy 18 éves sráccal.azt mondta nekem hogy a második feleségét még sok idő után is kívánta. na de mégis???!!!! most mi a baj velem. önbizalmam azért van,nem vagyok csúnya,nem vagyok hülye,úgy szinte minden meg van bennem amire egy férfinak szüksége van,akkor ????? segítsetek kérlek,mert a szex nem válótéma,de sajnos én nem erre szerződtem le mellé,és másfél évvel ezelőtt nem így mutatkozott be. valamelyik nap hazaért a boltból míg főztem, és amit még soha nem csináltam,megpusziltam,lelöktem az ágyra és mondtam neki pár izgató dolgot......és semmi. félig láttam benne valamit,de az is elszállt. szeretni tudom hogy szeret,de ez normális??? más férfi mit is tett volna ilyen helyzetbe na????? tudom hosszú lett,de lassan ez jelenti a végét a kapcsolatomnak....

Legjobb válasz: Hol lehet ilyen odaadó HÖLGGYEL találkozni, mint Te vagy..? Ha találnék egyszer egy ilyet, sosem engedném el..

Hol lehet ilyen odaadó HÖLGGYEL találkozni, mint Te vagy..? Ha találnék egyszer egy ilyet, sosem engedném el..
Azt próbáld ki, hogy parancsolj rá hogy csak 3 percet kap és nem többet. Fõzõórát állítsd 3 perc múlva csörgõre. Ügyelj rá hogy a csörgéssel vége legyen azonnal a mókának. Majd másnap megint. :D
Egyébként úgy tûnik, neki van problémája, elveszett a motiváció-talán az elõzõ nõk miatt is, esetleg van még emellett némi pszichés vagy szervi impotencia is, ami meg nyilván tabu egy férfinál, ezért nem is megy vele specialistához. A gomba feltehetõleg csak egy kapóra jövõ kifogás volt. Kommunikáció nélkül nem fog menni, csak [email protected]ódik az életetek egymás mellett. Esetleg próbálkozzatok valami potencianövelõvel, amíg meg nem jön az önbizalma megint, aztán újra menni fog magától is (hacsak nem meleg a férjed). Azért az fura, hogy harmincegy évesen ez már a harmadik házassága...
világ nyomoréka istenem... ien pénzes v mi ?:D tök felesleges itt nyavalyogni rég kuka kéne hogy legyen, gáz a pali , ien sztorit még nem hallotam :D palimadár , inkább szakítanod kéne mint szenvedni
A kérdező hozzászólása: tudom hogy valami nem passzol.sokat beszélünk róla gyengébb pillanatokban, csak amikor azt mondja változtat és elhatározott utána még sem történik semmi.és ugyan az. milyen pszhiés dolog állhat emögött ha véletlen ez lenne a baj? a sok együttléten pedig valóban nehéz változtatni :-) különköltöztünk de ennek ellenére ugyanúgy mindketten igényeljük hogy mindig együtt legyünk.
A második vagyok ismét. Valóban, nagyon jól írja az elõttem szóló, hogy nagyon káros az egésznapi együttlét. A menzeszed körüli hisztit még el lehet viselni (bár a párom sosem nyavalyog velem, de a munkahelyemen a titkárnõ menzeszét mindig megsenyvedjük, mert olyankor egy gonosz döggé változik, de kibírjuk)A féltékenység az sokkal rosszabb. Érdemes lenne ezeket valahogy leküzdened, és ha tudsz munkahelyet váltan (ezekben az idõkben, minõ álom) akkor tedd meg. A különlét használ. Neked kell ezen elgondolkodnod, te látod, van-e még értelme küzdened. Ha tényleg szereted, akkor küzdj, de ha nincs szerelem, akkor tovább kell lépni... sok értelme nincs magadat gyötörnöd.
Irtad, hogy szinte folyamatosan együtt vagytok. Az nem biztos, hogy jo. Lehet, hogy -akár, tudtán kivül- a mamája v nötestvére lettél szép lassan. Nem tud rád gondolni sem (milyen jo lesz hazamenni és egy jot szexelni a párommal), mert a valoság megköti a fantáziát, a párja ott van mellette és éppen a munkáját végzi tetötöl talpig felöltözve. Ilyesmire gondoltál már?
Elég gáz ember:D, mielõtt összecuccoltál volna vele, kicsit ki kelett volna ismerned szóval nem sajnállak..az h 2 x vált el az meg igazi luzerség :D rég kuka az ien mivel tényleg nem szeret , ha szeretne nem ilyen lenne, egyértelmû AKI EGYÜTT él a másikkal és havi 1x hát ott k.rva nagy baj van, tév úton jársz ha azt hiszed szeret akkor rég mondaná mi baj , keress mást mert ez jobb nem lesz
A kérdező hozzászólása: tudjátok õ azt mondja hogy neki nem olyan fontos a szex, és nem minden az. de mondtam neki hogy ez nem normális mert minimum heti 4 alkalom az ilyen idõs kapcsolatoknál a normális, de õ ezt valahogy nem tudja elfogadni, és nem akar muszáj szexelni, amit én sem akarok. de a probléma hogy nekem is már egyre ritkábban jut eszembe a szex iránti vágy, nem csak felé hanem más férfiak iránt is. nem gondolok rá, talán elfogadtam.ha pedig eszembejut, és visszautasít a 10.alkalommal is befordulok, és csak vita van belõle, mert annyira szeretném, de elveszi az összes önbecsülésem, és szarnak érzem magam.azt mondja várjam meg amíg õ megkíván, mert érzi hogy ráerõltetem. talán egyhetente megszoktam próbálni, bugyiba mászkálok elõtte, felhívom magamra a figyelmet de..... ez BAJ
A kérdező hozzászólása: a második hozzászólónak.. a hiszti??? féltékenység, apró hülyeségek, ami mindig akkor jön elõ mielõtt megjön a menstruációm és nem tudok uralkodni rajta. pornó??? tudod akartam de meggondoltam magam...miért jó az ha más nõ látványától izgul fel?? mert tudom hogy felizgulna. sajnos nyilván igazad van :-(
Ott kell hagyni az ilyet. Ennyi az egész.
Szia! Bocsi, hogy ezt írom, de nagy gáz van kettõtök közt. Nincs meg részérõl a vágy, a vonzalom. Megkockáztatnám, hogy rég nem érez irántad semmit, csak megszokásból vagytok együtt. 31 évesen 2-szer vált el? Te jó ég....
nagyon sajnalom hogy nem kivan a parod :( en az enyemet hetente 5-7-szer is agynak dontom, es egy agy szesszio tobb oras aktus, tordes, simogatas, stb... tenyleg nem tudom mi lehet a baj de eggyertelmuen a srac problemaja. picit elszomorodtam olvasva a helyzetedet
Mit takar ez a "hiszti kitörés"? Talán akkor tudok mondani valamit. Egy férfit nagyon lelomboz az olyan nõ, aki valamiért hisztizik, de nem mindenféle hiszti miatt. Ezt leszámítva azonban nem sok jövõt látok a kapcsolatban. Valamiért elhidegült (nem mondom, hogy megundorodott) és az ilyen nagyon lassan jön helyre. Nem szívesen adok ilyen tanácsot, nem tudod megoldani, hogy pornót nézzetek? Általában a férfiak nagy része ettõl beindul. :(
Nem veled van a baj, ahogy mar idokozben biztosan kiderult. Ez a ferfi aszexualis es impotens. A korabbi kapcsolatai is mind ezert mentek tonkre. Meg kellene talalnia az okokat.

Működhet egy kapcsolat ha a férfi 31 éves a lány pedig 19?

Legjobb válasz: Igen. Mûködni mûködhet.

Igen. Mûködni mûködhet.
bármi lehetséges de azért nem sokat tennék rá te még csak most válsz felnõtté õ meg már az
Mûködhet.
Itt most sztem hosszútávról van szó. Ideig óráig mûködhet, de a lány majd észbe kap 3-4 év múlva, h hoppá õ nem élt. Ezért is van szerintem halálra ítélve és sajnos tapasztalatból beszélek, mert én is azt hittem, h mûködhet.
én olyanról tudok, ahol a srác 32 a csaj pedig 15....
NEM.
Nagyobb különbséggel is mûködött már. Van is ilyen páros az ismeretségemben, és kívülrõl nézve úgy tûnik, jól megvannak. (Ugyanez a korleosztás, de kb 4 éve vannak együtt)
igen :) megpróbálni nem árt
Próbáld meg. De hosszútávon nem fog mûködni sztem. Teljesen más világ vagytok. Mindenesetre ne rakd szét a lábaidat mondjuk egy-két hónapig, sztem hamarabb le fog kopni rólad.
enyhe apakomplexus befigyel azért.
A kérdező hozzászólása: 30 körüli pasival még nem volt dolgom, de õ a korához képest igencsak gyerekes és komolytalan.
A kérdező hozzászólása: 30 körüli pasival még nem volt dolgom, de õ a korához képesr igencsak gyerekes és komolytalan.
Volt már idõsebb ffivel dolgod? Mûködött?
Szerintem nem.
ÉLVEZD AZ ÉLETET!!!!!!
persze, hogy mukodhet... nekem is rendszeresen 12-15 evvel fiatalabb baratnoim vannak... :) )) 39/f

Hogyan kerüljem el 31 évesen a magányt?

Úgy érzem lemaradtam mindenr?l, próbálok randizni de félek hogy túl kés?.

Legjobb válasz: Ha visszahúzódó típus vagy ajánlom a netes társkeresést.Hidd el nem csak "romlott" erkölcsû lányok vannak ott.Sok olyan van aki ugyan úgy az igazi boldogságot keresi mint te!Próbáld meg!Sok sikert!

Ha visszahúzódó típus vagy ajánlom a netes társkeresést.Hidd el nem csak "romlott" erkölcsû lányok vannak ott.Sok olyan van aki ugyan úgy az igazi boldogságot keresi mint te!Próbáld meg!Sok sikert!
Mit csinaltal eddig? De szerintem menj el szorakozo helyekre, ismerkedj neten meg ilyenek van meg eselyed csak probalkoz.Sok sikert.
Attól függ mit szeretnél. Ha komolytalan kapcsolatot akkor menj szórakozóhelyekre!! Ha viszont egy rendes lánnyal szeretnél megismerkedni, az nehezebb eset, pl. városban, kávézókban, esetleg színházba -ha jársz- ott találsz rendes lányokat!! Szerintem nem vagy elkésve. Bizonyára nem találtál hozzád való lányt. Fel a fejjel most vagy fénykorodban!! Sok sikert!!!
biztos wowozott XDD
A kérdező hozzászólása: Nem wowo-oztam aknakeresõztem :-).Komolyra fordítva a szót semilyen játék nem kötötte le az életem, egyszerûen nincsenek barátaim akikkel elmehettem volna normálisan szórakozni.
Neki nyilván jobb. különben nem cserélt volna le. Mi ezt ennyibõl nem tudjuk megítélni. 31 évesen pedig nem vagy már lány szerintem.
Lehet tényleg az a baj, hogy még lány vagy 31 évesen?
Ha 3 év után lett vége a kapcsolatotoknak és van egy 6 éves fiad akkor neked sem tõle van a gyerek. Akkor meg mit magyarázol, hogy a másik nõnek 2 apától van a 2 gyerek? Te sem vagy jobb.
Én azért nem neveznélek 31 évesen lánynak (:
Mi ezt honnan a fészkes ......bol tudnánk? Egyikötöket sem ismerjük semmilyen szempontbol. Biztosan jobb neki, ha ezt választotta. Lehet, hogy te naponta 5x megcsavartad az orrát, ez a csaj meg csak 3x és rohadtul utálja az orrcsavargatást. Lehet, hogy neki kevésbé büdös a lába. Lehet, hogy ......
Neki biztos jobb, ha ezt csinálta ... Mondjuk ha nekem kell választani én is jobban preferálok egy 48 éves nõt, mint egy 31 éveset ... Ja igen! Nõt! És nem lányt :-P
Gondolom nem azért hagyott el mert 6 éves a gyereked és te 31 éves vagy.
Lehet hogy rádöbbent hogy az idõsebbekre bukik... Nem akarlak elkeseríteni de meredeken csökkennek az esélyeid.
Miért nincs önbecsülésed? Ha ragaszkodsz, az emberek ösztönösen menekülni fognak tõled. Fiatal vagy még, mitõl félsz?
hát, ebbõl aztán jó sokat megtudtunk.annyit mindenképpen, hogy még mindig az exeden mérgelõdsz, ami nem túl egészséges, tekintve, hogy áprilisban szakítottatok.neked így jobb, hogy az õ dolgaival foglalkozol?
"Én azért nem neveznélek 31 évesen lánynak (:" Én meg de. Mert még nem felnõtt nõ.

Miért van az, hogy a 31 éves Commorode64 számítógépemnek kutya baja, a 3 éves alaplapom meg bedöglött? Mikor fognak már alakulni ilyen indie hardverfejlesztő cégek, amik strapabíró eszközöket készítenek ilyen szándékosan elavuló sz*rok helyett?

Legjobb válasz: Szerintem is a gyártó oka, hogy gyorsan fejlõdik a számítástechnika és hamar elavulnak a dolgok. Persze az is az õ hibájuk, hogy 31 év alatt rengeteget fejlõdtek a hardverek és az elképesztõ bonyolultságuk és (a 31 évvel ezelõtti gépekhez képest értendõ) teljesítményük miatt nagyobb eséllyel hibásodnak. G.

Szerintem is a gyártó oka, hogy gyorsan fejlõdik a számítástechnika és hamar elavulnak a dolgok. Persze az is az õ hibájuk, hogy 31 év alatt rengeteget fejlõdtek a hardverek és az elképesztõ bonyolultságuk és (a 31 évvel ezelõtti gépekhez képest értendõ) teljesítményük miatt nagyobb eséllyel hibásodnak. G.
Az elkövetkezendõ 20 évben szerintem nem lesznek ilyen gyártók :)
Commodeore 64-ek is döglöttek be és az én 8 éves alaplapom pl. máig jól mûködik.
A kérdező hozzászólása: Nem az a baj, hogy elavulnak a dolgok olyan értelemben, hogy pl. jövõre kiadnak egy kétszer ilyen gyors processzort, az a baj, hogy direkt olyanra gyártják az alkatrészeket, hogy 2-3 éven belül elromoljanak és újat kelljen vennie az embernek. Valami vidéki szegényembernek pl. simán elég lenne irodai munkákra meg alapvetõ netezésre egy 10 évvel ezelõtti gép, de az elromló alkatrészek miatt kénytelen újat venni, holott az õ feladataira elég lenne a 10 évvel ezelõtti technika fejlettsége.
Ha olyat gyártanûnak ami nem megy tönkre, hogy adnának el belõle X+1 darabot? 2-3 milliárdnál többet nem lehetne eladni. Így megállna a termelés. Ez nem érdeke a gyártónak,
A kérdező hozzászólása: Épp ezért kéne alakulnia indie gyártóknak, kisiparosoknak, mint régen a kovácsok, cipészek a kis mûhelyükkel, csak ezek számítógép-alkatrészeket gyártanának. Mivel ezek nem multik lennének, nem lenne érdekük a szándékos elavulás érdekében hamar tönkremenõ alkatrészeket gyártani.
Jh. és 10év alatt kereshetnének új indie iparágat, mert amiben addig tevékenykedtek szükségét vesztené. Magyarán kb tíz évente tanulhatna mindig mindenki új szakmát. Amúgy meg: "alakulhatnának kisiparosok" Magyarországon 2013-ban még egy vállalkozás is mélytorok, nemhogy egy ipari létesítmény felhúzása és üzemeltetése, alkalmazottakkal. Az egész dolog nem hozna annyi bevételt, amennyit rá kellene költeni. Vagy baromi drágán kellene adni az árut, de akkor meg jönne a következõ okoskodó, hogy miért nm megy tönkre 5-10év alatt az alkatrész, cserébe lehetne olcsóbb. Ördögi kör.
Egyrészt nekem jelenleg is vannak 10 éves gépeim és remekül megy mindkettõ. Másrészt a hardverpiac egy nagyon újoncellenes dolog, borzasztó nagy kezdõtõke kell az alkatrészek beszerzéséhez, összeállításának megtervezéséhez és kivitelezéséhez illetve a szükséges szakemberek és tervezõk fizetéséhez. Ez nem kisvállalkozói kategória. G.
Egyénként vannak ilyenek ARM alapra építve, pl Ouya.

29-31 éves fiúk, bele bírnátok szeretni egy 16-18 éves lányba? (Hogyan) kezdeményezhet ebben a helyzetben a lány?

Legjobb válasz: 31 évesen teljesen másak az elképzelések az életrõl, mint egy 16-18 éves lánynak. Mások a célok is. De nem elképzelhetetlen...

31 évesen teljesen másak az elképzelések az életrõl, mint egy 16-18 éves lánynak. Mások a célok is. De nem elképzelhetetlen...
Hát egy érett 18 évesbe talán bele tudnék szeretni (bár hosszútávon nem mûködne), de a 16 az már nagyon fiatal. 30/f
27 vagyok és a szomszéd 18 éves lányával járok
29-31 évesen már férfiak a javában, és én speciel nem, nem bírnék bele szeretni egy csitribe.
Én spec 45 éves voltam, mikor beleszerettem egy 19 éves lányba ! A szerelem nem nézi a kort, vagy jön vagy nem, lehet ellene ágálni szenvedni, aztán majd elmúlik! megtartani sem lehet, kihordása biológiailag kb. 3-4 év, aztán szeretet jön, vagy a veszekedés-szakítás! Most 62 vagyok és csodálatos a szerelem !!!
A válasz nem. Ugyanakkor nem elképzelhetetlen, van egy 16 éves húgom, aki messze érettebb még a velem egykorúak nagyrészénél is. 24f
Szerintem lehetséges. Az én egyik ismerösöm 20 éves idén, a barátja pedig 31. Amúgy meg szerintem nem minden 30 év körüli férfinek jár a családalapításon az esze. Én speciel ismerek egy olyan 30 éves férfit, akinek szerintem esze ágában sincs megnösülni, még javában bulizik, a haverokkal iszogatni jár. Nem mindenki egyforma... És van sok 18-19 éves csaj, aki sokkal érettebb, mint más vele egykorú...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az õszinte válaszokat, még várok továbbiakat is.
Hát bele lehet szeretni a szépségébe, nõiességébe, felfogásába, de 16-18 éves lány még éretlen, jó nagy a korkülönbség is, na ebben már a józan ész dönt...tehát inkább keres az ember egy hozzá illõ csajt korban.
A sok idióta tini a 15 és 24 közöttiek.. imponálnak itt ezerrel a náluk 20 évvel idõsebb embereknek... persze azok meg magától értetõdõen a friss húsra vágynak...
31 évesen már a család alapításon gondolkodom. Egy 16-18 lány éves min?
20 vagyok de még a 34 évesek is bejönnek:D
Ez annyira gáz. Mégis mi lenne a közös témátok; mekkorát buliztam hétvégén, vagy melyik barátnõm hányszor szakított/ csalta meg a barátját?
Én 31 vagyok, de eszem ágában sincs még családot alapítani. 16 éves lánnyal nem hiszem, hogy járnék. 18 évessel már megfontolnám. 20 évessel pedig simán.
A kérdező hozzászólása: olyan mintha mindenben késõbb fejlõdnék ki, szexuális téren. legalábbis én így érzem
Érdekes o.O
Alacsony tesztoszteron szintre tippelek. Kopasz legalább nem leszel, örülj ennek.
A kérdező hozzászólása: tesztoszteron szint vizsgálatot lehet kérni háziorvostól
Legfeljebb beutalót ad a laborba, ha komolynak gondolja, de még egyszer mondom, ez csak tipp. Ha férfias jegyeid rendben vannak ezen kívül, akkor nincs hormonproblémád.
Ha ez téged nagyon zavar kérj kivizsgálást. Szerintem nincs ezzel baj.
A nõk "mellproblémáinak" férfi megfelelõje az arc- és mellszõrzettel kapcsolatos folyamatos parázás. Azt megkérdezhetem, hogy a fejlett mellszõrzetnek milyen funkcionalitást tulajdonítasz, hogy neked arra feltétlenül 'szükséged' van? Ahogy a nõknek sem lehet mindnek hatalmas melle, úgy minden férfinak sem lehet a hollywoodi sármõröknek megszokott dús, tömött, férfias szõrzete.
A kérdező hozzászólása: szó sincs róla hogy zavar, csak fura hogy 31 évesen kezd nõni, olyan mintha most lennék úgymond érett rá pedig 20 év körül kellett volna szerintem nõnie nem most nem zavar egyébként a szõr
Én alapból nem vagyok szõrös típus, apám se volt az. De nekem meg a szakállam nem akar nõni, bár nálam meg állapították, hogy alacsony a tesztoszteron szintem, erre már szedek is fél éve gyógyszert de nem nagyon változott a dolog. 31/F

Igó Éva tényleg 31 éves volt amikor elkezdte játszani Sünit a padlásban?

Szerintem sokkal fiatalabb.

Legjobb válasz: 1956-ban született, azt nem tudom mikor kezdett el játszani a Padlásban, de elképzelhetõ, hogy 31 éves volt. Amúgy nem Mamókát játszotta benne? Vagy most nagyon kavarom?

1956-ban született, azt nem tudom mikor kezdett el játszani a Padlásban, de elképzelhetõ, hogy 31 éves volt. Amúgy nem Mamókát játszotta benne? Vagy most nagyon kavarom?
A Padlás 1998 óta megy.....nem hinném, hogy akkor 31 volt..
A padlásban a kezdetekkor Sünit játszotta, egy pár éve pedig Mamókát játsza. A padlást 1988-ban mutatták be, és õ 1956-ban született. Vagyis igen 31-32 éves volt.

2009 szeptember végén volt missed abortuszom.31 éves vagyok. Most lehetséges a terhesség? , de még a teszt nem mutatta ki. Viszont kaptam egy 1 éves munkalehetőséget Hollandiába, amit nem éri meg kihagyni.

Ha az abortusz mellett döntök szerintetek ennyi id?sen hülyeség? Még nincs gyerekem, de ha lejár a szerz?dés szeretnék.

Legjobb válasz: Az abortusz minden életkorban hülyeség. Aki szexel, az legyen tisztában ennek a következményeivel, és vállalja fel azt, akár 16 éves, akár 31. Ha neked egy külföldi munkalehetõség többet ér, mint a gyermeked élete, akkor nem szeretnék a gyereked lenni.

Az abortusz minden életkorban hülyeség. Aki szexel, az legyen tisztában ennek a következményeivel, és vállalja fel azt, akár 16 éves, akár 31. Ha neked egy külföldi munkalehetõség többet ér, mint a gyermeked élete, akkor nem szeretnék a gyereked lenni.
Volt egy missed ab-od és most abortuszban gondolkodsz? Te tudod. Nekem is volt egy missed-em, fél évére rá egy spontán vetélésem. Azóta semmi. Miért vagy olyan biztos abban, ha most ezt elveteted, akkor utána simán terhes maradsz ezekkel az elõzményekkel?
Háát tudod egy gyermek mindetn megér, nekem már sokba volt mert nem jött össze..... és inkább fizetek mint hogy megöljem egy állás miatt!amugy már ketyeg a biológiai órád...
Szia Nem tudom milyen munka körbe kaptál szerzõdést de hollandiába nagyon gyerek barátok.És ha olyan a munka akkor végig tudod dolgozni a terhességet is (feltéve ha az vagy).
tisztában vagy az abortusz kockázataival? neked megéri a "nem éri meg kihagyni" munkalehetõség?
ja, ezt neked kell amúgy eldöntened, 31 évesen lehetnél már annyira felelõsségteljesebb, hogy nem vadidegen emberektõl kérsz 3 mondatban tanácsot az élet legfontosabb kérdésérõl.
Nincsenek véletlenek. Ha babás vagy tartsd meg szerintem, biztos oka van hogy most jött. Az élet ajándék!

Megengednétek 19 éves lányotoknak, hogy rendszeresen járjon hozzá a barátja, aki 31 éves? Illetve megengednétek, hogy együtt aludjanak?

Legjobb válasz: Nem az életkortól függ, hogy valaki mennyire felnõtt.Egy fiatal felnõttnek is elkel a jó tanács, nem muszáj apatikusan nézni ha esetleg hülyeséget csinál , csak azért, mert papíron felnõtt korú. A 31 éves férfi miért jár a lányhoz?Nincs lakása, ahová meghívja?Jó, most sokaknak nincs önhibájukon kívül, de a korkülönbség is nagy.Nekem megfordulna a fejemben, ne akarja-e kihasználni a fiatal lány naivitását.De ha viszont nagyon rendes ember, akkor nem gond.

Nem az életkortól függ, hogy valaki mennyire felnõtt.Egy fiatal felnõttnek is elkel a jó tanács, nem muszáj apatikusan nézni ha esetleg hülyeséget csinál , csak azért, mert papíron felnõtt korú. A 31 éves férfi miért jár a lányhoz?Nincs lakása, ahová meghívja?Jó, most sokaknak nincs önhibájukon kívül, de a korkülönbség is nagy.Nekem megfordulna a fejemben, ne akarja-e kihasználni a fiatal lány naivitását.De ha viszont nagyon rendes ember, akkor nem gond.
Igen, mivel felnõtt ember.
19 éves lányom van. Ha arra gondolok hogy én 38 az apja 39 éves így egy kicsit soknak tartom a 12 év korkülönbséget. De a 19 éves felnõtt lányom életébe már nem szólnék bele. Tudom, hogy van annyira érett gondolkodású nõ, hogy tudja mit akar.
19 éves lány már gyakorlatilag felnõtt. A férfivel van valami bajod? Ha nincs, akkor egyértelmû, hogy megengedném neki, hogy együtt aludjanak. Mint írtam nem gyerek már a lány....
Ja, hogy iszik, az más!Hiába "rendes"ha piás, iszákossal nem lehet hosszútávú, normális kapcsolatot kialakítani.Ezt meg kellene értetni a lánnyal, amíg nem késõ.Lehet, azért nincs lakása, mert elissza a rávalót??
húúh, hát nem hiszem, hogy tudsz ellene mit tenni. Már nagykorú. Persze, hogy megengedném, hogy együtt aludjanak. Egyébként mióta vannak együtt?
Nös szerintem a lány már felnõtkorú szoval tudja hogy mit csinál! Ha Viszályt szeretnél a családba akkor ne enged meg! Egyébként meg addig ürölj amig nálatok alszanak igy nem kell parázni hogy merre jár vagy épp mit cinál!
Na ha már 12 évvel idõsebb, akkor jöhet hozzánk idõnként nyugodtan, de viszont azt nem tolerálnám, hogy folyton itt lógjanak, meg itt aludjanak, mintha az is tini lenne. Elvégre egy 31 éves felnõtt férfi, csak eljutott már addig az életben, hogy legyen neki hova vinni a lányomat, ne az én lakásom, én ágyában kelljen neki ücsörögni állandóan én meg kerülgessem, mint egy 19 évest.
Lányodnak van ízlése hallod-e, nála 12 évvel idõsebb, piás férfi.
Az "imádja a piát" igencsak távol áll attól, hogy "bulikban iszik", vagy attól, hogy legurít 1-2 sört a bárban - gondolom, nem naponta teszi ezt. A korkülönbség nem sokat számít, ha a lányod érettebb, mint a kortársai. Az édesapám és a kedvese között tizennyolc (!) év van, és már tíz éves együtt vannak. Imádjuk a lányt, a korkülönbség legfeljebb abban látszik meg, hogy apu fiatalabbnak tûnik a koránál. :) 19 éves lány esetében nem az a kérdés, hogy engedd-e, hanem az, hogy miért gondolod, hogy módodban áll beleszólni? És ne gyere azzal a szöveggel, hogy "amíg az én házamban lakik...", mert a szülõk így szokták a legsikeresebben elmarni maguk mellõl a csemetéiket. Ha a lányod egyébként normális és rendes, és mint mondod, a férfi is az, akkor mi a probléma?
Ha megtiltod (???) neki az együtt alvást, ne csodálkozz, ha késõbb rád se fogja nyitni az ajtót...
Nekem ez olyan izé. 31 éves férfi aludjon nálunk a 19 éves lányomnál. Ez olyan... Nem is önmagában az, hogy 12 évvel idõsebb nála, én is 19 évesen kezdtem járni a 10 évvel idõsebb -mostmár- férjemmel... De egy réges ég felnõtt idegen férfinak kell nálunk aludni? Ez olyan... Nem tudom lehet én vagyok begyöpösödött, de egy 19-20 éves fiút jobban tolerál az ember, az valahogy más, de hogy egy 31 éves faszi járjon hozzánk fel aludni? Hát.. Na. Nem a 12 év miatt, de ez amilyennek tûnik nem egy jó parti. Õ akar hozzátok menni, 31 évesen otthon lakik anya pici fia és szereti a piácskát?
Amúgy 31 évesen ez a tipikus kényelmet keresõ agglegénynek tûnik. Van egy fiatal csaja, akinél lóghat, amennyit akar. Véletlen sem az õ területén. Amúgy is otthon lakik még, ami szintén kényelmes. Nálunk a családban azok a lányok akik ilyet szedtek össze mind oda jutottak, hogy a fiúk borzalmasan kényelmesnek találták a dolgot és eszükbe sem jutott lépni bármerre is elõre a kapcsolatban, minek is?
Megkérdezi a kérdezõ, hogy megengedném-e, hogy nálunk aludjanak meg odajárjon a pasi. Azt válaszolom, hogy igen és még örülnék is annak, hogy nálunk vannak (és nem máshol), erre egy v.dbarom idióta lepontoz, hogy a válaszom nem hasznos. Ha azt válaszoltam volna, hogy az eper piros, szerintem az nem lenne hasznos válasz! De csak mert nem ért egyet, a válasz még nem haszontalan!Az ilyen s.ggfejek miatt érzem néha teljesen feleslegesnek a válaszadást!
Az én párom is 31 éves, és nyilván többet iszik, mint egy 19 éves... (Haverokkal három sört meg egy pálinkát péntek este havonta kétszer...) Viszont neki egy 19 éves még gyerek... Öcsémnek ilyen idõs a barátnõje, és kislányként beszél róla, persze kedveli, mert aranyos, de hozzá képest tényleg egy kislány még. Én megengedném, hogy ott aludjon, de azért ne minden pénteken, átengedném a lányomat a fiúhoz is. Bár valószínûleg nálunk többet lennének... 25N
Utolsó jöhetsz itt a keresztényes dumával, de nincs értelme annak, amit mondasz. Ha már gyerekkel egyedül maradásról irkálsz, akkor eleve hülyeség, hogy inkább vele egy idõset kell választani, mert egy 30 éves férfi kevésbé valószínû, hogy lelép a gyerek elõl, mint egy 19 éves hülye gyerek. Meg olyan férfi kell, aki nõként és emberként is tisztel, ezért nem jó az idõsebb, vele egy idõs kell? Ez mitõl függ? Megint nézhetjük úgy is, hogy a 19 éves még sátorozást, meg dugást akar, az idõsebb meg társat. Itt a korkülönbség hagyján, inkább az, hogy miért nálatok kell a felnõtt faszinak lógni, meg miért szeret inni.
már megbocsáss de nem neked irtam a választ, és nem voltam tiszteletlen, nem beszélve a trágár szavaidrol. itt le is zártam a hozzászolást ezen a téren mert én béke szerzöként gondolkodom, a te stilusod pedig pont az ellenkezõje, ugy gondolom itt emberek szabadon segitenek ki-ki a gondolkodása szerit a kérdezönek, és nem a válaszadok közötti vita és egymás sértegetése a cél. kivánok további szép napot neked is és mindenkinek. tisztelettel kata
Jó persze a pokolba vezetõ út is jó szándékkal van kikövezve.
Megengedném, ahhoz meg nem kellene az engedélyem, hogy bárkinél is aludhasson.
ennyi idõsen már ne ez legyen a kérdés. felnõtt a lányod, már nem szólhatsz bele, h kivel jár. hogy a csávó néha legurít 1 sört az nem a világ, de vigyázni kell, nehogy alkoholizmusba menjen át a dolog.
A férjem 11 évvel idõsebb nálam és még soha senkinek nem volt baja ebbõl. Csak pislogok, hogy itt milyen ördögtõl való dolognak tartják egyesek ezt a korkülönbséget. Tessék mondani, hogy váljak el, vagy gravírozzam át a személyijében a születési évét egy százas szöggel?
A kérdező hozzászólása: Pár hónapja vannak együtt; de a férjem jó viszonyban van a fiú apjával. Nagyon kedves fiú, csak imádja a piát. Nagyon sokszor iszik.
Nincs értelme eltiltanod õket egymástól, ezen azt értem, hogy ha nem engeded, hogy nálatok aludjanak vagy találkozzanak, akkor a lányod fellázad és a végén még el is költözik otthonról a fiúhoz. Én nem szeretném, hogy a lányom egy 12 évvel idõsebb, iszákos palihoz költözzön, inkább hagynám õket és reménykednék, hogy észhez tér.
Természetesen megengedném. És még örülnék is annak, hogy nálunk vannak.
A kérdező hozzászólása: A szüleinél lakik(ami szerintem teljesen megérthetõ), azért van sokat a lányomnál, mert este 6-7 fele jön a lányomhoz, a lányom pedig behívja. Az együttalvásról annyit, hogy pénteken lenne róla szó, mert máskor a fiúnak reggel dolgoznia kell.
Nem tiltani kell, hanem nyugodt hangnemben megmagyarázni neki, mi lehet a hátránya ennek a kapcsolatnak. Bár ez kicsit megkésett.Már kiskorában el kell kezdeni megmagyarázni a gyereknek, milyen emberekkel érdemes kapcsolatot kezdeményezni és milyenekkel nem.Megtanítani, hogy felismerje és helyén kezelje másokban a hibákat és erényeket.
Igen, megengedném, mert nem akarnám elvadítani a lányomat. Viszont 19 éves, akármennyire is felnõtt, még tapasztalatlan és nincs egy szinten a pasival. De úgyis hiába beszélsz neki, meg kell élnie bizonyos dolgokat és magától tapasztalatokat szereznie. Védekezésre duplán vigyázzanak. Az életkornál meg az iszákosságot nagyobb problémának gondolom, ennyi idõsen már kiszórakozhatta volna magát és kinõhette volna az iszok-hányok korszakot.
A kérdező hozzászólása: Nem alkoholista a fiú, csak szereti a piát. Magyarán, ha felmegy az itteni bárba megiszik 1-2 sört, vagy bulik alkalmával iszik.
ha meg tudja állni, hogy nem lesz részeg és abba tudja hagyni, akkor nem nevezném italozásnak. 1-2 sör alkalmanként nem a világ.
Az hogy valaki megiszik 1-2 sört alkalmanként még elég messze van az alkoholizmustól. Engem inkább a korkülönbség zavarna.
életem legnagyobb szerelme is 13évvel volt idõsebb nálam lehetett vele komoly dolgokról beszélni.
A 19 éves lány, már felnõtt, õ rendelkezik a saját életével. A szülõ segítheti, hogy boldoguljon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!