Találatok a következő kifejezésre: 30cm-el magasabb a (2 db)

Lányok, féltek ha a fiú 20-30cm-el magasabb?

Rendszeresen el?fordul, hogyha beszélek egy lánnyal aki legalább 20+centivel kisebb, akkor úgy néz rám mintha kajak félne, valami nagy troll állatot látna vagy mit tudom én, hiába egykorú velem vagy esetleg id?sebb is. Nem vagyok ijeszt?, röhögök mindenen egész nap, pedig még füves se vagyok.

Legjobb válasz: Istenem, ezek az önfényezõ kérdések már...

Istenem, ezek az önfényezõ kérdések már...
Én nem, szeretem hogy pl az én barátomnak is le kell eléggé hajolni hozzám, még akk is ha én lábujjhere állok. Õ 187, én 164
Én nem félek, miért félnék? Ha éjszaka vagy 3 ekkorra vadállat jönne mögöttem, na akkor már félnék, ellenkezõ eseteben épp hogy örülnék, hogy magas az egyik haverom, mert ha kell, meg tud védeni! :D De én jobban szeretem az alacsonyabb fiukat, a 177-180-185... nekem már túl magas, olyan alacsony pedig nem vagyok, 165cm, de nem szoktam magassarkút hordani, így magasnak sem mondanám magamat.
Hát nem tudom.. Még sose volt magas barátom. De ha egyszer találkoznék egy olyan magas sráccal mint te, akkor valószínûleg nem a magasságába szeretnék bele. Alapjáraton minden nap szembesülök avval, hogy alacsony vagyok + még ha a -leendõ-pasim is 2 méteres lenne.. Nem tudom, hogy mennyire birkóznék meg vele. Bár tény, ülve nem látszódik az a 35 centi. 158cm/19/l
hát a felnéz rád, jó hogy furin néz. :-D
Én nem félnék, több ismerõsöm is eléggé magas. Nem tehetsz róla, hogy ekkorára nõttel :) 16/L
Nem, én kimondottan a magas fiúkat kedvelem.
Én nem félek a magas srácoktól, az egyik haverom is 190 cm fölött van, nem problémázok rajta, ülve ugyanakkora mint én.:DD 17/L 170cm.
Én nem, sõt szeretem a magas férfiakat, párom is 188cm, én meg 164... 18l
Én bezzeg sehol nem találkozok ilyen magas fiúkkal, pedig nagyon örülnék neki.:D 16/L

30cm-el magasabb vagyok a lánynál? Lehet ez a gond?

Szóval megismertem egy japán csajt, jól megvagyunk meg úgy t?nik tetszem neki de valamiért mégsem hagyja hogy közeledjek. Barátja nincs, viszont mindig szóváteszi hogy milyen magas vagyok (vagyis inkább ? kicsi, 153 cm).

Legjobb válasz: nyilván nem jössz be neki

nyilván nem jössz be neki
Én 35 centivel vagyok magasabb a barátnõmnél...lassan 5 éve járunk, asszem ez mindent elmond! :-)
Valószínû ez zavarja. Meg az, hogy nem japán vagy.
én barátnõm is 30 cmel alacsoabb nálam, de jól megvagyunk :) . Bár nemtom mások ezt hogy látják?
Az ázsiai csajoknak nem nagyon jönnek be az európai pasik.
pedig állva lesz*phatna
A kérdező hozzászólása: Neki a japán pasik nem tetszenek, gondolom nem ez a baj. Na meg Magyarországon nincs túl sok választása:)
Ez esetben az európai pasik 60-70%-a túl magas lenne hozzá... ami csökkenti a lehetõségeit, és ha egyébként tetszel neki, ez nem lehet gond. Gyúrj bicepszre, hogy fel tudd emelni :) (Bár... ehhez kb. 45-50 kiló tartozhat, szóval az se vészes.) Majd megszokja, hajrá! -G-
Barátnõm 152 centi, én 170, nekünk nincsen bajunk a magasság különbséggel, csak másoknak azzal, hogy milyen alacsony a barátnõm. Lassan 4 hónapja vagyunk együtt.
Szerintem a magasság nem számít. Ha Eva Longoria Parker és Tony Parker megvannak akkor nektek se ezen fog múlni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!