Találatok a következő kifejezésre: 30. napon negatív (44 db)

Ha a 30. napomon negatív lett a Gabriel teszt akkor már nincs esély a terhességre?

November 17.-én volt meg a mensesem utoljára.A ciklusaim 25-28 naposak.Ma vagyok a 30.napon és csináltam Gabriel tesztet ami negatív lett, de még nem jött meg.Tüneteim ugyanolyanok mint menses el?tt szokott lenni.Ha nem jön meg vasárnapig akkor vasárnap reggel tesztelek újra.Volt már valaki így aki terhes volt és nemvárt után mutatta ki a teszt?

Legjobb válasz: Legmegbízhatóbban a nemvárt után mutatja ki. :) Nekem a nemvárt napján volt egy baromi halvány pozitív tesztem, szinte nem is lehetett látni. Aztán rá 1 hétre meg már tök erõs volt mindkét vonal. Szerintem várj még picit és próbálj mással tesztelni, ha nem jön meg.

Legmegbízhatóbban a nemvárt után mutatja ki. :) Nekem a nemvárt napján volt egy baromi halvány pozitív tesztem, szinte nem is lehetett látni. Aztán rá 1 hétre meg már tök erõs volt mindkét vonal. Szerintem várj még picit és próbálj mással tesztelni, ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Itt a link a tesztrõl! http://kepfeltoltes.hu/view/111220/ruh_k_3189_www.kepfeltolt..
A kérdező hozzászólása: A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem mert nem jött meg továbbra sem és a 34.napomon vagyok és POZITÍV lett!Babát várok és ennek nagyon örülök és karácsonyra a legszebb ajándék!Kérdezõ vagyok! http://kepfeltoltes.hu/view/111220/ruh_k_3189_www.kepfeltolt..
Jújjj :) nagyon szurkolok a babához! Mindenképp írj!!
A kérdező hozzászólása: Még nem jött meg...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Még nem jött meg, de remélem már nem is fog.Majd írok pár nap múlva hogy mi lett a vége! :O)
Nekem általában 30-32 naposak voltak a ciklusaim és 30. napon már pozitív volt(igaz, olyan halvány, hogy alig lehetett látni, de ott volt) rá 1 hétre már 2 erõs csíkom lett. Nagyon drukkolok!! 12hkm
A kérdező hozzászólása: még nem jött meg...:)
A kérdező hozzászólása: Még nem jött meg és vasárnap reggel tesztelek újra Gabriel teszttel ha addig sem jön meg.Bár terhes lennék...
Szia, várj még pár napot és tesztelj és írd meg mi lett az eredmény én addig SZORITOK:)
Hatalmas Gratula!!! És nagyon Boldog Karácsonyt!!!

CORAX BE SURE tesztel a 30. napon negativ teszt lehetséges?

Mennyire megbízható?Én ugy érzem terhes vagyok,bár nincs konkrét tünetem.Pici gyomorfájás,mindjárt megjön érzés(de nem olyan erös).A vérzéskimaradás nem kérdés nálam mert terhességmegtartó gyogyszert szedek és addig nem jön meg.Lehetek még terhes?

34 napos ciklusnál a 30. nap délutánján történt tesztelés eredménye valós eredményt mutathat? A Lili teszt hanyas érzékenységű? Negatív lett és még reménykedem. :-)

Holnap reggel lesz a 33. nap, már most remeg kezem-lábam, hogy mi lesz az eredmény.

Legjobb válasz: Ilyen hosszú ciklusnál lehet korán volt még a 30. nap. (olyan mint normál ciklusnál a 24. napon való tesztelés) Tudom nehéz türelmesnek lenni, de én inkább megvárnám, hogy biztos késsen és csak 35-36. nap körül tesztelnék csak.

Ilyen hosszú ciklusnál lehet korán volt még a 30. nap. (olyan mint normál ciklusnál a 24. napon való tesztelés) Tudom nehéz türelmesnek lenni, de én inkább megvárnám, hogy biztos késsen és csak 35-36. nap körül tesztelnék csak.
Akár terhesség is lehet, de a tünetekre nem nagyon kell alapozni. Ha kimarad egy par napot tesztelj megint.
Gratulálok! Erõsödni fog az a csík, két naponta, reggelibõl ismételd! Hasonló helyzetben vagyok. 29-30 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 30. napon. Menzi sehol, csak hasszurka, jobb oldalt. 19. ciklus napon vérezgettem 3 napig és iszonyúan szúrt a petefészkem, fõleg a jobb oldalon. Talán beágyazódás volt... ? Tegnap, (29.nap) teszteltem negát, ma már nem mertem, inkább várok néhány napot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsokat és a gratulációkat!Eddig minden hónapban azért sírtam, mert megjött...de remélem vége!!
Szerintem terhes vagy, nekem is halvány volt a második csíkom nagyon figyelj oda magadra sokat pihenj, az én véleményem szerint még ne menj orvoshoz pár hétig, én 9 hetesen mentem el . Gratulálok :)
A kérdező hozzászólása: 8hónapja!!De tényleg nagyon halványan látszik, de látszik!Remélem, reggel erõsebb lesz...Kedden meg úgyis mennem kell más vizsgálatra, szerintetek beugorjak a nõgyógyászhoz vagy korai ?
Nagyon nagy gratula! :) mióta próbálkoztatok?
A kérdező hozzászólása: El sem hiszem!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon halványan, de pozitív!!!!!Most teszteltem, talán a reggeli erõsebb lesz!Egyszer már volt egy vetélésem, azért félek a görcsöktõl, de magne B6-ot vettem...!!!
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg...Ma reggelre kb.egy körömnyi halvány barna vmi volt, de azóta sincs semmi, csak görcsök!Félek tesztelni, nehogy negatív legyen!Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Teszteltem most ébredéskor, elég halványka ez is, re nagyon bízom!Talán annyi, hogy ma hajnalban eléggé hányingerem volt!Szurkolok neked!!!!

Ma reggel csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Általában 28-30 naposak a ciklusaim, ma van a 30. nap. Lehet még reményem?

Legjobb válasz: Persze, hogy van. Csak még korai. Csinálj egy másik tesztet pár nap múlva. Szorítok.

Persze, hogy van. Csak még korai. Csinálj egy másik tesztet pár nap múlva. Szorítok.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, teljesen kétségbe vagyok esve.
A kérdező hozzászólása: Azért adtam fel a reményt, mert valaki írta, hogy Neki már elõtte pár nappal is pozi volt a teszt.
Én is így voltam, az elsõ nem mutatta meg.Azért mert késõbb volt peteérésem, és az UH szerint is mindíg egy héttel kisebb volt, végig a terhesség alatt. Késõbb csináld újra, szorítok!
Nekem is pár nappal a kimaradás után mutatta meg elõször magát a második csíkocska:) Attól, hogy ma negatív lett, még van esély. Drukkolok!
Nekem is negatív lett tegnapelõtt...de még reménykedem...Azóta sem jött meg.
Szerintem még van remény. Próbáld meg két nap múlva még.
Én hasonló cipõben járok, csak én tegnap a 10. napon csináltam. De még semmi! De annyira nem keseredtem el, szombatra nem várom, aznap reggel megpróbálom még egyszer! De még az sem biztos. Barátnõmnek nemvárt után 4 nappal mutatta ki elõször, még elõtte nem sem volt egy halvány csík sem. Szóval amíg nem jön meg, addig van remény! Szurkolok!
Hát szerintem hamar csináltad , csináld meg 3 nap múlva ha akkor nega lesz talán akkor lehet mondani biztosabbra hogy nincs baba , persze az se tuti ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az jó, ha szerintetek túl hamar teszteltem, akkor még nem keseredek el!:-) Majd mindenképp megírom, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Megjött:-(((

40napja nem jött meg. Kezdeti hányinger, már csak a hasfájás maradt minden reggel néha egész nap. A 30. nap körül a teszt negatív lett bár délutáni vizelettel teszteltem. LEHET MÉG REMÉNYKEDNI A BABÁBAN?

Legjobb válasz: igen lehet reménykedni, nekem 42 napon se mutatta ki, csak egy héttel késõbb:)Sztem baba van, csinálj egy két nap múlva tesztet de reggeli vizelettel.drukk

igen lehet reménykedni, nekem 42 napon se mutatta ki, csak egy héttel késõbb:) Sztem baba van, csinálj egy két nap múlva tesztet de reggeli vizelettel.drukk
nem megy el hülyeség, engem 5-6 hetesen vizsgált, meg aztán minden egyes hónapban....de még ne menj, majd 3 hét múlva ha lesz szívhang is, ha addig nincs panasz ráérsz akkor, terhesvitamint viszont szedj
nekem nem volt ilyen, de neked ez nagyon jó, beágyazódási vérzésnek:) idõpont is stimmel::)
sztem nõgyogyi nagyon korai még, nem lát semmit, majd 7 hetesen érdemes amikor petezsákot lát, meg már lehet van szívhang is...4 hetesen még max megvastagodott nyálkahártyát lát....
Szerintem is lehet a baba, fõleg ha rá utaló tüneteid is vannak.Nekem eggyik nap negatív volt másnap megint megcsináltuk másfajta tesztel az pozitív lett.Én azt ajánlanám menj el nõgyógyászhoz az biztos megmondja mi a helyzet, de reggeli vizelettel is ajánlatos megcsinálni mert abban jobban kimutatható a hcg.
nahátha elõzõ vagyok, hát én is így jártam látod....nega tesztnél nagyon letörtem de csak nem jött meg, s aztán egy héttel késõbb reggelivel egy msp alatt erõs pozi lett::) )
A kérdező hozzászólása: Jujj ez most nagyon feldobott, csak nem szeretném nagyon beleélni magam. Félek ha mégsem de nagyon remélem...
A kérdező hozzászólása: gratula neked. a férjem megakarja várni a 7. amikor a köv. kellene megjönnie, de ...olyan nehéz Jah és mikor meg kellett volna jönnie aznap ilyen véres váladék volt de csak ha töröltem, egyébként tisztasági betéten nem látszott. Ez 2 napig volt.Neked is volt ilyen?
A kérdező hozzászólása: Ennyi a tünet!De azt hallottam ha túl korán vizsgál a nõdoki akár el is mehet a magzat. Ez hülyeség?
A kérdező hozzászólása: Nagyon reménykedem. Köszönöm a gyors válaszokat. Ma másképp indul a napom is. :D
Usg korai terhességet is kimutat nekem már 4hetesen kimutatta a babat, igaz vissza kellett mennem 8 hetesen is de akkor már örömmel mentem mert tudtam ketten vagyunk.A vizsgálattol biztosan nem megy el a baba ez csak a régi öregek tévhitje volt.Nekem is mondtak ilyet és engem megnyugtatott a doki hogy nem.
Én biztosan nem várnék... :) Miért nem mész el vérvételre, néznének hcg-t, másnap meg van az eredmény, és kiderül baba van-e!? Én így tettem, és mivel van tb-m, ingyenes volt.
A kérdező hozzászólása: Tegnap este a mellemen is érezni kezdtem, hogy érzékenyebb, mint eddig.Nálunk több helyen is van vérvétel.Kell hozzá beutaló?

Mérem a hőmet, olyan mint a nagy könyvben. Pé, utána beágyazódásos esés, majd emelkedés 37-re. Ma vagyok a 33.napon. Pé a 21.napon volt, beágyazódás 30.napon. Ma teszteltem, mondjuk délután és negatív lett. Korán teszteltem? Van még esélyem?

Legjobb válasz: Szerintem várd meg azt a napot, amikor meg kéne jönnie. Elõtte még tuti korai a teszt, pláne beleélned magad. Nekem még a késés után is csak halványan jelent meg a 2 csík, majd a 3. teszt volt az , aminek mertem örülni. Ja, és reggel csináld, az elsõ pisilésnél.

Szerintem várd meg azt a napot, amikor meg kéne jönnie. Elõtte még tuti korai a teszt, pláne beleélned magad. Nekem még a késés után is csak halványan jelent meg a 2 csík, majd a 3. teszt volt az , aminek mertem örülni. Ja, és reggel csináld, az elsõ pisilésnél.
Mikorra várod a mensid? Érdemes reggel tesztelned, és ha csak 3 napja ágyazódott be vsz, akkor tényleg korán teszteltél.
A kérdező hozzászólása: Mensim változó: 36, 32, 31.nap. Akkor vasárnap még tesztelek.

Tisztelt doktor úr! 45 éves asszony vagyok. Eddig kissé erős, de rendszeres volt a vérzésem. Kb. fél éve zavarodott meg, megjött 10, hol meg 30 napra. Elmentem orvoshoz, de minden negatív volt. Most megint visszajött 10 napra és nem múlt el rendesen. Lass

Tisztelt doktor úr! 45 éves asszony vagyok. Eddig kissé erős, de rendszeres volt a vérzésem. Kb. fél éve zavarodott meg, megjött 10, hol meg 30 napra. Elmentem orvoshoz, de minden negatív volt. Most megint visszajött 10 napra és nem múlt el rendesen. Lassan 10 napja megvan. Nem erős, alig van, de vérzek. Mit csináljak? Várjam meg a következőt, amikor megjön, vagy már most el kellene mennem orvoshoz. Nagyon félek, hogy küretet fog csinálni. Annyi rosszat hallottam már róla, nem szeretnék átesni ilyen beavatkozáson. Mit tanácsol, mit tegyek?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Rendszertelen vérzések esetén, figyelembe véve az életkorát is, szövettani vizsgálat indokolt. Ez egy rövid ideig tartó, ambulánsan, vagy egynapos sebészeten elvégezhető beavatkozás. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Rendszertelen vérzések esetén, figyelembe véve az életkorát is, szövettani vizsgálat indokolt. Ez egy rövid ideig tartó, ambulánsan, vagy egynapos sebészeten elvégezhető beavatkozás. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! 45 éves asszony vagyok. Eddig kissé erős, de rendszeres volt a vérzésem. Kb. fél éve zavarodott meg, megjött 10, hol meg 30 napra. Elmentem orvoshoz, de minden negatív volt. Most megint visszajött 10 napra és nem múlt el rendesen. Lass

Tisztelt doktor úr! 45 éves asszony vagyok. Eddig kissé erős, de rendszeres volt a vérzésem. Kb. fél éve zavarodott meg, megjött 10, hol meg 30 napra. Elmentem orvoshoz, de minden negatív volt. Most megint visszajött 10 napra és nem múlt el rendesen. Lassan 10 napja megvan. Nem erős, alig van, de vérzek. Mit csináljak? Várjam meg a következőt, amikor megjön, vagy már most el kellene mennem orvoshoz. Nagyon félek, hogy küretet fog csinálni. Annyi rosszat hallottam már róla, nem szeretnék átesni ilyen beavatkozáson. Mit tanácsol, mit tegyek?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Rendszertelen vérzések esetén, figyelembe véve az életkorát is, szövettani vizsgálat indokolt. Ez egy rövid ideig tartó, ambulánsan, vagy egynapos sebészeten elvégezhető beavatkozás. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Rendszertelen vérzések esetén, figyelembe véve az életkorát is, szövettani vizsgálat indokolt. Ez egy rövid ideig tartó, ambulánsan, vagy egynapos sebészeten elvégezhető beavatkozás. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!