Találatok a következő kifejezésre: 30. napon néha (18 db)

Szia! Ez már jósló lehet! Sokat olvashatsz róla itt hogy van akinek már 30.héttõl van jóslója!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Remélem ezért nem fog elõbb jönni a kislány!
Köszi szépen elõre is!!! (A szintén 30 hetes pocis)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Bocsi, de nem volt 2 napig internet... Szóval a doki azt mondta hogy magnéziumot szedjek, és ha megint érzem akkor nyugodtan emelhetem az adagomat, azaz vegyek be. De szerencsére a méhszáj zárt, így nincs gond. De õ sem mondta hogy gond lenne. Valószínû jóslók. Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
Szia! Én a 33. hétben járok és nálam is ugyan ez a helyzet.Néha menzi szerûen fáj a hasam alul. Nekem is szabin van a dokim, én is várom, hogy mit fog mondani Neked a dokid. Elõre is köszi!
Szia! Na mit mondott a doki? Jól vagy, minden oké? Tegnapi szintén 30 hetes pocis:)
Szia!Én 26hetes vagyok, és a múlt héten én is ezt éreztem.Felhívtam a dokimat, aki azt tanácsolta, hogy sokat igyak, mert attól is fájhat.Nekem ez bevállt, tényleg ez lehetett a gond.
A kérdező hozzászólása: Persze hogy megírom! Remélem lesz internet mert néha szórakozik, de amint tudom mindenképp megírom!!!
Szia! Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de pontosan ugyan ez játszódik le velem is! 30 hetes 4 napos vagyok, és fõleg esténként mensi szerû érzésem van. Nem fáj, nem görcsöl, csak fura, mert ilyen eddig nem volt. Van, hogy nap közben is elõjön 1-2 alkalommal. Ha megkérdezted a dokid, majd megírod nekem, hogy mit mondott? Az enyém épp szabin van, vele nem tudok beszélni. Már néha azon parázok, hogy nehogy elõbb akarjon jönni a kiscsaj... Még egyszer is bocsi, hogy nem válaszoltam, de én is épp ilyen tanácstalan vagyok! 30 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Én is Béres Magnéziumot szedek. Lehet hogy csak attól "fájt" mert nõ a babám és vele együtt a pocakom. Remélem a doki jó híreket mond. És végig kihúzzuk a terhességet.
Szia! Nekem már a 27.héttõl voltak keményedéseim és néha kis görcseim.Semmi baj nem történt 38.hét után született a babám.A keményedésre Béres MgB6-ot szedtem.
Szerintem csak nyúlnak a méhszalagok.Nekem ugyanez volt.Most nõ a legtöbbet a Babád.A mozgása most már késõbb is kellemetlen lesz. 39h
Nyugi! Valószínüleg a méhed készülödik a szülésre. Én is így vagyok ezzel...bár mi már a 34 hétben járunk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor utánanézek. Ma megyek dokihoz, mindenképp mondom majd neki, csak délután megyek.
Köszi, hogy írtál, további boldog és panaszmentes babavárást! (A most már 31 hetes pocis:) )

40napja nem jött meg. Kezdeti hányinger, már csak a hasfájás maradt minden reggel néha egész nap. A 30. nap körül a teszt negatív lett bár délutáni vizelettel teszteltem. LEHET MÉG REMÉNYKEDNI A BABÁBAN?

Legjobb válasz: igen lehet reménykedni, nekem 42 napon se mutatta ki, csak egy héttel késõbb:)Sztem baba van, csinálj egy két nap múlva tesztet de reggeli vizelettel.drukk

igen lehet reménykedni, nekem 42 napon se mutatta ki, csak egy héttel késõbb:) Sztem baba van, csinálj egy két nap múlva tesztet de reggeli vizelettel.drukk
nem megy el hülyeség, engem 5-6 hetesen vizsgált, meg aztán minden egyes hónapban....de még ne menj, majd 3 hét múlva ha lesz szívhang is, ha addig nincs panasz ráérsz akkor, terhesvitamint viszont szedj
nekem nem volt ilyen, de neked ez nagyon jó, beágyazódási vérzésnek:) idõpont is stimmel::)
sztem nõgyogyi nagyon korai még, nem lát semmit, majd 7 hetesen érdemes amikor petezsákot lát, meg már lehet van szívhang is...4 hetesen még max megvastagodott nyálkahártyát lát....
Szerintem is lehet a baba, fõleg ha rá utaló tüneteid is vannak.Nekem eggyik nap negatív volt másnap megint megcsináltuk másfajta tesztel az pozitív lett.Én azt ajánlanám menj el nõgyógyászhoz az biztos megmondja mi a helyzet, de reggeli vizelettel is ajánlatos megcsinálni mert abban jobban kimutatható a hcg.
nahátha elõzõ vagyok, hát én is így jártam látod....nega tesztnél nagyon letörtem de csak nem jött meg, s aztán egy héttel késõbb reggelivel egy msp alatt erõs pozi lett::) )
A kérdező hozzászólása: Jujj ez most nagyon feldobott, csak nem szeretném nagyon beleélni magam. Félek ha mégsem de nagyon remélem...
A kérdező hozzászólása: gratula neked. a férjem megakarja várni a 7. amikor a köv. kellene megjönnie, de ...olyan nehéz Jah és mikor meg kellett volna jönnie aznap ilyen véres váladék volt de csak ha töröltem, egyébként tisztasági betéten nem látszott. Ez 2 napig volt.Neked is volt ilyen?
A kérdező hozzászólása: Ennyi a tünet!De azt hallottam ha túl korán vizsgál a nõdoki akár el is mehet a magzat. Ez hülyeség?
A kérdező hozzászólása: Nagyon reménykedem. Köszönöm a gyors válaszokat. Ma másképp indul a napom is. :D
Usg korai terhességet is kimutat nekem már 4hetesen kimutatta a babat, igaz vissza kellett mennem 8 hetesen is de akkor már örömmel mentem mert tudtam ketten vagyunk.A vizsgálattol biztosan nem megy el a baba ez csak a régi öregek tévhitje volt.Nekem is mondtak ilyet és engem megnyugtatott a doki hogy nem.
Én biztosan nem várnék... :) Miért nem mész el vérvételre, néznének hcg-t, másnap meg van az eredmény, és kiderül baba van-e!? Én így tettem, és mivel van tb-m, ingyenes volt.
A kérdező hozzászólása: Tegnap este a mellemen is érezni kezdtem, hogy érzékenyebb, mint eddig.Nálunk több helyen is van vérvétel.Kell hozzá beutaló?
Lehetsz terhes, vegyél tesztet!
A teszt már kimutatja! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszike, de sajnos megjött a 34.napon :-( Sose fájt még ennyit elõtte, azért furcsáltam. Köszönöm.

Meg fog jönni? 25. -30. napig szokott megjönni, 29. en vagyok, fehér folyásom van, néha szurkál egy kicsit a hasam.

Legjobb válasz: mennyi idõs vagy? amúgy késhet pár napot fõleg ha stresszelsz szóval no para :)

mennyi idõs vagy? amúgy késhet pár napot fõleg ha stresszelsz szóval no para :)
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok, hat most sajna stresszelek..:S..megjöhetne már köszi a választ

Szerdán kellett volna megjönnie a mensimnek, de ma már szombat van. Ma vagyok a 30. napon. Jó, - igaz hogy a ciklusom néha ingadozik 26-28 nap között. Lehet hogy babás vagyok?

Tüneteim: mindjárt megjön érzés, kis rosszullétek, néha krémesebb, néha vizesebb folyás. Remélem igen mert nagyon örülnénk neki. Várom a válaszokat. El?re is köszi.

Legjobb válasz: Na spuri egy gyorstesztért!!!!!

Na spuri egy gyorstesztért!!!!!
Az még nem biztos, hogy nem síkerül!Ha csak kevés vérzés van és nem szakadnak le nyákok(vérdarabkák)és 2 napnál nem tart tovább akkor még van remény!!!Majd írj!
A kérdező hozzászólása: Nem csináltam tesztet mert elkezdtem vérezni igaz nem sok de van! Tanácstalan vagyok! Bizti hogy nem sikerült!
Mi a helyzet Veled?Csináltál reggel tesztet?
Én is ebben a cipõben járok.Szerdán kellet volna megjönni a nem vártnak, ma pedig vasárnap van!Tegnap teszteltem, de sajna negatív volt!Tünetek nálam is ezek, drukkolok neked!Jó érzés , hogy nem csak én izgulok ezekben a napokban, írj ha teszteltél!
a pisilésnek még nincs köze a terhességhez... akkor jársz sokat pisilni amikor a baba már elég nagy és a feje nyomja a hugy hólyagod. a fehér folyás mindenkinél más... de ha van már az is jó :)
A kérdező hozzászólása: Sokat járok pisilni is.
A kérdező hozzászólása: Bár most 23-án is voltunk együtt.
A kérdező hozzászólása: Május 30-án volt meg utoljára de akkor sem rendesen akkor kb. 5 hetes terhes vagyok ha 9-én fogant a "babó".
A kérdező hozzászólása: A folyásnak mennyinek kell lennie és milyennek?
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem várok hétfõig.
A folyás jó jel. Irány a gyógyszertár!
én teszteltem 4 nappal a mensim elött és kimutatta hogy babás voltam :) ugy hogy mars tesztet venni!! :D
A kérdező hozzászólása: Még nem merek tesztelni, mert múltkor is 4 napott késett és nem voltam babás, bár most másabbul érzem magam.
Ma reggel teszteltem negstív lett, és már elkezdett pötyögni valami.:((((
Tesztelj..reggeli pisi!
persze lehetséges, de ezek a tünetek nálam a mensi elött is megvoltak.én a negyedik kimaradt nap után csináltam tesztet, mert olyan sokszor volt, h 2, 3 napot csúszott a mensi.a teszt nekem eggyértelmûen kimutatta a terhességet, rá egy napra csináltam egy másikat, az is ugyanolyan határozott volt.
Persze, hogy lehetsz terhes. Nekem pontosan szokott megjönni, de 2-3 napi késésnél már aggódnék. De csak azért mert már van 2 gyerekem, és a kisebbik 3 hónapos...

30. napon járok, néha hasszúrkálás és puffadás jön Rám, plusz olyan érzésem van, mintha elrontottam volna a gyomrom. Talán baba?

Nem émelygek, illetve nem hányingerem van, hanem tipikusan az az érzés, amikor az ember elrontja a gyomrát. Feszül? hasfal, nem esik jól az étel stb. Viszont megvannak a tipikus mensi el?tti tüneteim is.

Legjobb válasz: Szerintem már tesztelhetsz (reggeli elsõ vizeletbõl).

Szerintem már tesztelhetsz (reggeli elsõ vizeletbõl).
Már a 26. napon lehet tesztelni, mire vártál eddig?
:) teszteljj nyugodtan! Grtaula!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Csak azért nem teszteltem eddig, mert, mint sokan mások, jártam már úgy, hogy teszteltem a 28. nap körül, negatív lett, és egy-két napon belül megjött. Gondoltam kivárok egy hét késést, elkerülvén a korai csalódást. Szorítsatok! :-)
Szió!Tesztelj!Én is igy voltam mind te, ezek a tünetek nekem is meg voltak.Most vagyok 18 hétbe, és már érzem mózog a babám:) Legyél bátor!!18 hetes kismami

30. hetes kismama vagyok. Miért nyilall a csiklómba néha (nap közben) szúró fájdalom?

Legjobb válasz: Szia! Szintén 30 hetes kismama vagyok és nekem is szokott néha ilyen lenni!Én megkérdeztem, a dokimat és azt mondta valószinûleg a babóca nyomhat valami idegeket!Nyugodj meg nincs semmi baj!Boldog babavárást!

Szia! Szintén 30 hetes kismama vagyok és nekem is szokott néha ilyen lenni!Én megkérdeztem, a dokimat és azt mondta valószinûleg a babóca nyomhat valami idegeket!Nyugodj meg nincs semmi baj!Boldog babavárást!
szia, nekem is szokott, 32 hetes kismama, ahogy itt olvasgattam, normalis dolog.

Legalább 1 hete észrevettem, hogy néha-néha (de minden nap többször) belenyilal alul a pocakomba a fájdalom, amolyan készszúrásszerű. A 30. ik hetet kezdtem. Mire utalhat? Más is érez ilyet?

Legjobb válasz: Szerintem ez teljesen normalis. a mehszalagok okozzak. Ma en mikor mentem volna pisilni este nem tudtam felulni mert nekem is ugy szurkalt. Aztan ha megmozdulok es maszkalok elmulik. 33h km

Szerintem ez teljesen normalis. a mehszalagok okozzak. Ma en mikor mentem volna pisilni este nem tudtam felulni mert nekem is ugy szurkalt. Aztan ha megmozdulok es maszkalok elmulik. 33h km
én is éreztem már többször is, fõleg amikor ülök vagy fekszem és felállok akkor belenyilal, de van hogy éjszaka amikor fordulok az ágyon akkor szúr. 34hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!