Találatok a következő kifejezésre: 30. hetes vagyok és ott fáj, (6 db)

30. hetes terhes vagyok és ott fáj, ahol a combjaim kezdődnek, plusz egy picit felefelé is kisugárik. Mi lehet ez?

Viszeret nem talált az orvos, de pl. egy kis elcsúszás a kádban, vagy pici sietve menés és utána alig bírok menni, ha megyek, akkor is úgy, mint egy kacsa...

Legjobb válasz: :o)) Tágul a csontod.Én röpke 2 hét alatt kinõttem a régi ruháimat.Mindig próbálgattam õket, hogy a hízás ellenére feljön-e még begombolatlanul persze a combomra meg a popómra.Hát már nem.Sõõõt lovaglóig tudom csak húzni.Nagyon szétmentek a csontjaim.

:o)) Tágul a csontod.Én röpke 2 hét alatt kinõttem a régi ruháimat.Mindig próbálgattam õket, hogy a hízás ellenére feljön-e még begombolatlanul persze a combomra meg a popómra.Hát már nem.Sõõõt lovaglóig tudom csak húzni.Nagyon szétmentek a csontjaim.

Mi lehet ez a fajas? A reggel arra ebredtem, hogy faj es azota is egeszen fennt a hasam tetejen a mellem alatt egy pontban. Olyan mintha ott izomlazam lenne.30 hetes vagyok.

Egy kicsit meg is vagyok hulve, lehet az orr fujjastol, vagy mi lehet? Eleg kellemetlen erzes.

Legjobb válasz: Ilyen nekem is volt, talán attól ahogy felállsz, felülsz, és lehet hogy tényleg izomláz. Nekem is olyan érzés volt, de elmúlt. 2 gyerekes anyuka

Ilyen nekem is volt, talán attól ahogy felállsz, felülsz, és lehet hogy tényleg izomláz. Nekem is olyan érzés volt, de elmúlt. 2 gyerekes anyuka
Nekem is volt ilyen tájban, meg is ilyedtem. De a doki mondta, hogy a mellizom, ahogy a baba rendezi át. Igen kellemetlen volt egy ideig, de elmult utána-) Ne félj, semmi baj, csak kellemetlen :-)
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt :)

30 hetes kismama vagyok, tegnap volt jelentkezett egy csepp vér, de több nem, nektek volt ilyen már? és már hetek óta fáj a szeméremcsontom nagyon, mi lehet ez kinek volt ilyen?

Legjobb válasz: A vér az nem jót jelent ennyi idõs terhesen. Menj el a dokidhoz, és nézesd meg magad. Nem akarlak riogatni, de nekem így kezdõdött a szülésem. Fájt nekem is, utána vér. 31 hétre szültem.

A vér az nem jót jelent ennyi idõs terhesen. Menj el a dokidhoz, és nézesd meg magad. Nem akarlak riogatni, de nekem így kezdõdött a szülésem. Fájt nekem is, utána vér. 31 hétre szültem.
Én nem tudom mi ez de 31 hetes vagyok vér még nem jelentkezett de nekem is nagyon fáj a szemérem csontom ha felkelek valahonnan
A vérzés esetén mindig azonnal dokihoz kell menni!
Menj dokihoz, nehogy a lepénnyel legyen valami bibi!
A kérdező hozzászólása: Szerdán jön az orvos a falunkba addig remélem nem lesz gond tegnap óta nincs semmi csak a szeméremcsontjaim fájnak , köszike mindenkinek :) :)

30. hetes kismama vagyok és mikor többet eszek a keleténél fáj a gyomrom és érzek valami görcsöt is ott. Ez lehet, hogy a gyomrom lenne mert a baba így felnyomta? És érzem, hogy ott rugdos a picike.

Legjobb válasz: :) Ilyenkor már tényleg nem árt figyelni arra, hogy menyit eszel. A baba már nagy, sõt, most kezd csak igazán nõni. A gyomrodat és a tüdõdet pedig el is nyomja kicsit. Inkább próbálj többször keveset enni, nehogy a végén visszafelé jöjjön. :D

:) Ilyenkor már tényleg nem árt figyelni arra, hogy menyit eszel. A baba már nagy, sõt, most kezd csak igazán nõni. A gyomrodat és a tüdõdet pedig el is nyomja kicsit. Inkább próbálj többször keveset enni, nehogy a végén visszafelé jöjjön. :D

30 hetes kismama vagyok és 2 napja fájnak a csontjaim föleg ott. Az miért lehet? Nem korai még? Ilyenkor már tágulok?

Els? babaváró vagyok és nem tudom mikor kell elkezdenie fájni.Nem baj ha már most néha fáj a hasam is alul? De nem egész nap inkább esténként.

Legjobb válasz: Ez ilyenkor már természetes és csak rosszabbodni fog. Ez már a tágulási folyamat része. Lassan elkezdõdnek majd a jóslófájások is. Mostmár pihenj sokat mert nem lenne jó ha most megindulna a szülés. Kitartás, már nincs olyan sok. Én keddre vagyok kiírva habár még semmi jele hogy ki akarna jönni.

Ez ilyenkor már természetes és csak rosszabbodni fog. Ez már a tágulási folyamat része. Lassan elkezdõdnek majd a jóslófájások is. Mostmár pihenj sokat mert nem lenne jó ha most megindulna a szülés. Kitartás, már nincs olyan sok. Én keddre vagyok kiírva habár még semmi jele hogy ki akarna jönni.
Én 33 hetes vagyok. És nekem is szörnyen fájnak a csontjaim, kimondottan ott. Igen, tágulunk.

30 hetes kismama vagyok és tegnap óta nagyon fáj a jobb oldalam. Éjjel alig bírtam feküdni meg aludni mert sehogy se jó. Ma nem is mozgott annyit a babám. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Nekem is szokott fájni.Olyan rossz ha azon az oldalon vagy a hátamon fekszek.Remélem hamarosan szülök.Magas vérnyomás vizesedés 3.fokú érettségû lepény csökkent magzatvíz.37 h

Nekem is szokott fájni.Olyan rossz ha azon az oldalon vagy a hátamon fekszek.Remélem hamarosan szülök.Magas vérnyomás vizesedés 3.fokú érettségû lepény csökkent magzatvíz.37 h
Kedves 2.! De igen, jelezhet toxémiát a jobb bordaív alatti erõs fájdalom.Nyilván a többi általad leírt tünettel együtt, csak azokat a kismama nem érzi.Persze lehet ennek a fájdalomnak banális oka is, és nem szerettem volna megijeszteni.De azt gondolom, hogy jobb az ilyen dolgokkal orvoshoz kell menni.
4. vagyok:az a kell nem kell...
Nekem is ez a problémám volt, a jobb oldalam el kezdett fájné, elküldtek hasi uh-ra, kiderült hogy a baba nyomja a húgyvezetékemet, és vesetágulatot okozott, elküldtek vizelet vizsgálatra, találtak bacit is a vizeletemben, és így antibiotikumot kell szednem, most már nem fáj, de sok folyadékot kell innom, ill. azt a "trükköt" mondta a védõ nõ hogy szedjek c-vitamint mert azt nem szeretik a bacik. Szóval ha nem vagy lázas, nem fáj ahogy pisilsz, nem kell aggódnod, szerintem nálad is "csak" az lehet hogy növekszik a baba és nyomja a húgyvezetékedet! Azt javasolta rá a doki, hogy térdeljek le négy kéz láb, és lógassam a hasam, ismételd meg párszor naponta 5-10 percig, és remélhetõleg el fog múlni. De azért hogy megnyugodj, fordulj vele orvoshoz. De én szinte biztos vagyok benne hogy ez a probléma, mert olvasni is lehet róla, és a nõgyógyász is mondta, hogy elég gyakori ez terhesség alatt! Ne aggódj és kitartás! 28hkm
Akkor, az van mint nálam! :) Ne aggódj! Igyál sok folyadékot, hogy nehogy pangás legyen a vesédben, mert nekem tõle baci lett benne, és antibiotikumot kellett szednem. Jó babavárást!
Toxémiát ez? Toxémia: tartós magas vérnyomás, hirtelen nagy súlynövekedés (vizesedés), fehérje a vizeletben. Ez a tünet nem utal toxémiára, nyugi.Nem feküdted el magadat, vagy mozdultál rosszul? Engem jobban aggaszt, hogy nem mozgott annyit a baba, bár ilyenkor már való igaz, kisebb a hely odabent.Ma mi a helyzet? Én a biztonság kedvéért azért ma reggel felhívnám a dokimat a helyedben! Majd írj, hogy mi volt!Kíváncsi vagyok, drukkolok, hogy ne legyen semmi baj! Üdv. 3 gyerekes anya
S.O.S. ügyelet.Nem akarlak megijeszteni, de ez jelenthet toxémiát is.Inkább vizsgáljanak meg feleslegesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok voltam az orvosomnál megnézet minden rendben csak a baba rátelepedett a húgyhólyagomra meg a vezetékre azon ül meg tapossa. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi igen azt teszem :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!