Találatok a következő kifejezésre: 30. héten 4D uh-n, (2 db)

30. héten voltunk 4D uh-n, azt mondta a dokinő hogy 100% kislány lesz. Mi már ez alapján bevásároltunk 80 % rózsaszín ruhácskákat. Mennyire biztos ez az uh?

Legjobb válasz: 30.héten már tuti biztos! nem nagyított rá a dokinéni, hogy ti is meggyõzõdjetek róla? Az én kisfiamnak a fütyülõje le is van fotózva. :-)

30.héten már tuti biztos! nem nagyított rá a dokinéni, hogy ti is meggyõzõdjetek róla? Az én kisfiamnak a fütyülõje le is van fotózva. :-)
100%-ig is bevásárolhatsz rózsaszínû ruhát!!És nevet is adhatsz neki!!
A kérdező hozzászólása: De ránagyított, mutatta a kis punciját, bár mi sajna annyira nem vettük ki belõle hogy az az
Én azért azt mondanám, ha a kezedben lesz, akkor a biztos!!!!!! Nekem volt ismerõsöm, akinek a 4D-s kislányt mutatott és jó nagy kisfia született, és fordítva is történt már. És igen, 4D-s volt az uh és nem korán csináltatták, tehát elvileg lehetett látni .... van ilyen .... én is próbáltam beleélni magam abba, amit a doki mondott, de bennem azért van egy kis "kétely", ill. próbálom magam mindkét verzióhoz "szoktatni" ... hát vagy lány vagy fiú:-) de majd ha kint lesz, kiderül. Sok boldogságot!

30. heti kötelező UH-nál megmondják kb. mekkora súlya van a babamnak? 4D, -n kívül nekem sosem mondta egyik orvos sem meg a becsült súlyát.

Hétf?n megyek és nagyon kíváncsi vagyok mekkora a fiam!

Legjobb válasz: www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-lunghezza-pe so-feto.htmw Még 1x a link, mert az elõzõt elrontottam :)

Uh füzetben minden méret benne van. Nekem a 28.héten végezték el az uh-t akkor volt 900 gramm. 3000grammal született.
Szia! Nekem a 30. héten a kislányom 1400 gr volt, a 36. hetin 2800 gr, és 40+3 naposan született 3230 gr-mal.
A kötelezõ UH-okon nekem sem mondtak soha becsült súlyt, de van ez a kalkulátor itt ki tudod számolni a méretek alapján: ww.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-lunghezza-peso-feto.htmw Az én kisfiamat 32. hetesen 1900 g-ra becsülte ez a kalkulátor. 40+5 hkm
Bocsi, úgy látszik nem tudom beilleszteni, de ha kimásolod jó lesz. Sorry!
nekem a 30 hetesen volt 1925gramm, 37 hetesen 2701gramm, még egyben vagyok (38+3) itt a link: http://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-lungh..
Én a 28. héten voltam, akkor volt a kisfiam 1500 g. Egyébként minden vizsgálatnál szerepelt a leleten a becsült súly.
nekem 30 hetesen nem mondták. Súlybecslést legelõszõr 38 hetesen mondtak, addig nem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!