Találatok a következő kifejezésre: 30. héten 4D (8 db)

30. héten 4D ultrahang még jól látszik?

27 hetesen a dokim szólt, hogy a 30. héten van egy ultrahang (neki nem annyira profi a gépe, a genetikaikra eddig is máshová jártam), amire megint mehetek, ahová szoktam, vagy ha akarunk babamozizni valahol, akkor azzal is ki lehet váltani ezt a 30 hetes ultrahangot.

Legjobb válasz: Mi a 30. héten is voltunk (elõtte a 22. héten, akkor még nagyon csontos volt) és szuper képek lettek. Annyira szépen látszott, ahogy mosolyog, hogy mindenki elolvadt. Ha a 30. héten akar a dokid ultrahangot, akkor gondolom 4D-re is akkor kellene menned.

Mi a 30. héten is voltunk (elõtte a 22. héten, akkor még nagyon csontos volt) és szuper képek lettek. Annyira szépen látszott, ahogy mosolyog, hogy mindenki elolvadt. Ha a 30. héten akar a dokid ultrahangot, akkor gondolom 4D-re is akkor kellene menned.
Mi a 28. és 32. héten voltunk, szuper volt!!! Annyira cuki, babás pofija volt már :)
Mi 29 hetesen voltunk a nagy fiammal és szuperül látszottak az arcvonásai, de már szinte csak a pofija fért a képbe :)
2es vagyok. Ha gondolod tudok küldeni priviben 32.heti képet!:)

Volt valaki a 30. hét körül 4D-n?

Lehetett szépen látni a Picit?

Legjobb válasz: Én a 26. héten voltam, akkor már szépen lehetett látni mindenét. Már nem volt olyan kis csontos, szép kerek pofija is volt. Úgyhogy a 30. héten már szépen fog látszódni a tiéd is :-)

Én a 26. héten voltam, akkor már szépen lehetett látni mindenét. Már nem volt olyan kis csontos, szép kerek pofija is volt. Úgyhogy a 30. héten már szépen fog látszódni a tiéd is :-)
én 29 hetesen..gyönyörû volt..)))
28 hetesen! Tökéletes idõpont volt!
Mi 27 hetesen voltunk, olyan jó kis kerek pofija volt már. Gyönyörûséges volt! :-)

30. héten voltunk 4D uh-n, azt mondta a dokinő hogy 100% kislány lesz. Mi már ez alapján bevásároltunk 80 % rózsaszín ruhácskákat. Mennyire biztos ez az uh?

Legjobb válasz: 30.héten már tuti biztos! nem nagyított rá a dokinéni, hogy ti is meggyõzõdjetek róla? Az én kisfiamnak a fütyülõje le is van fotózva. :-)

30.héten már tuti biztos! nem nagyított rá a dokinéni, hogy ti is meggyõzõdjetek róla? Az én kisfiamnak a fütyülõje le is van fotózva. :-)
100%-ig is bevásárolhatsz rózsaszínû ruhát!!És nevet is adhatsz neki!!
A kérdező hozzászólása: De ránagyított, mutatta a kis punciját, bár mi sajna annyira nem vettük ki belõle hogy az az
Én azért azt mondanám, ha a kezedben lesz, akkor a biztos!!!!!! Nekem volt ismerõsöm, akinek a 4D-s kislányt mutatott és jó nagy kisfia született, és fordítva is történt már. És igen, 4D-s volt az uh és nem korán csináltatták, tehát elvileg lehetett látni .... van ilyen .... én is próbáltam beleélni magam abba, amit a doki mondott, de bennem azért van egy kis "kétely", ill. próbálom magam mindkét verzióhoz "szoktatni" ... hát vagy lány vagy fiú:-) de majd ha kint lesz, kiderül. Sok boldogságot!

Vannak itt olyan kismamik, akik a 30. hét után voltak 4D-n?

Esetleg tudnátok képeket mutatni? Tudom,keressek a googleban,de az annyira személytelen és olyan kevéske van.. Ha esetleg megosztanátok velem a sajátotokat,azt megköszönném!

Legjobb válasz: Szia! Mi 32. héten voltunk. Képet nem tudok feltölteni sajnos,mert azt mondták ,h késõn jöttünk, ilyenkor már olyan nagyok a babák, h nem lehet róluk jó képeket készíteni, mert kitöltik a méhet. Mi pont így jártunk, arca a lepényben volt,noszogatásra sem ment el onnan:) viszont akkor mondták ,h az addig kisfiúnak hitt baba lehet kislány, de az sem biztos, mert lába között volt a zsinór.:)) remélem ti nagyobb sikerrel jártok:) (egyébként tényleg kislány lett)

Szia! Mi 32. héten voltunk. Képet nem tudok feltölteni sajnos, mert azt mondták , h késõn jöttünk, ilyenkor már olyan nagyok a babák, h nem lehet róluk jó képeket készíteni, mert kitöltik a méhet. Mi pont így jártunk, arca a lepényben volt, noszogatásra sem ment el onnan:) viszont akkor mondták , h az addig kisfiúnak hitt baba lehet kislány, de az sem biztos, mert lába között volt a zsinór.:) ) remélem ti nagyobb sikerrel jártok:) (egyébként tényleg kislány lett)
28. héten és a 32. héten voltunk. Ez a 32. heti kép: http://kepfeltoltes.hu/view/120626/32._h_t_www.kepfeltoltes...
A kérdező hozzászólása: Istenem, de édesek a babák! Hát ha ilyen szépen látszanak még ilyenkor, akkor tutira megyek :) gratula ezekhez a kis szépségekhez!
Utolsó vagyok, köszönjük! Boldog babavárást neked is!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a kislányodhoz!:) mi már voltunk egyszer a 26.héten, de annyira furdal a kíváncsiság, hogy mennyit változott, még egyszer el szeretnék menni a 32.héten, de hát így nem tudom.. Hogy lehet, hogy fiúból kislány lett?? Ez most meglep, fordítva szokott lenni. Nekünk egyértelmûen megmutatta a büszkeségét, csak nem tûnt el onnan..:) szóval azt mondod már túl nagy lesz?
Sajna mi pont szerencsétlenül jártunk. Lepény is bezavart meg a zsinór is. Azt mondta ott az hölgy , h ilyenkor már a babák "faltól falig" vannak nehezebb róluk jó képet csinálni, de persze nem lehetetlen, szóval én a helyedben azért elmennék...hátha:) Amikor elsõnek nézték a nemét, egyértelmû fiút mondott az orvos, utána is...valószínû a zsinórt nézte végig kukacnak:) Aztán mikor megszületett kérdezték , h na akkor mi a leányzó neve?:) ) szóval igazi meglepi volt:)

30. hét után volt valaki 4D ultrahangon? Milyen élmény volt? Érdemes elmenni még ilyenkor?

26. héten voltam

Legjobb válasz: én 36 hetesen voltam, mert egész addig nem mutatta a nemét :) Akkor már nem látod egyben a babát, de az arca már nagyon hasonlított arra, mikor megszületett, és csinált cuki dolgokat, ásított dörgölte a szemét szopizta az ujját, fityiszt mutatott :)

én 36 hetesen voltam, mert egész addig nem mutatta a nemét :) Akkor már nem látod egyben a babát, de az arca már nagyon hasonlított arra, mikor megszületett, és csinált cuki dolgokat, ásított dörgölte a szemét szopizta az ujját, fityiszt mutatott :)
Mi neztuk a 12., 16., 18., 24., 28., 36. Heten is uhval, mert ingyen volt ra mod, a ferjem orvos. A 36. Heti volt a legjobb, pedig eleg nagy baba volt a lanyunk. :)
A kérdező hozzászólása: Hát ezért most irigyellek! :) ) Köszi a választ!
Mi 30+4 hetesen voltunk és hatalmas élmény volt, már olyan igazi babás, én ajánlom, h menjetek...
De irigyellek:) én jövõhéten megyek a 20 hetesre:) ) 19+2hkm
Bnõmnek már szinte semmi nem látszott. Takarta a kis kezével a fejét kicsi részletekbe lehetett mindent kivenni. Mondjuk jó nagy baba volt de mondta h nem volt az igazi. 28 hetesen voltam és nagyon szuper volt még :) szépen látszódott minden :)
Mi voltunk 6szor az elsõ terhességnél, így a 32. és 36. héten is voltunk, mindkét alkalom nagyon nagy élmény volt. Most nem megyünk, mert mellsõ fali a lepény és eddig voltunk 13, 18. és 23. héten, de egyszer sem lehetett olyan jól látni, mint az elsõnél. Képet is alig lehetett csinálni. Úgyhogy már nem is megyünk, azt mondták, ennél már csak rosszabbul lehet majd látni sajnos. De gondolom, nálatok nincs ilyen, ha a 26. héten is minden látszódott, így tuti, hogy élvezhetõ lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi, szerintem el fogunk menni! Majd írom milyen volt!

30. heti kötelező UH-nál megmondják kb. mekkora súlya van a babamnak? 4D, -n kívül nekem sosem mondta egyik orvos sem meg a becsült súlyát.

Hétf?n megyek és nagyon kíváncsi vagyok mekkora a fiam!

Legjobb válasz: www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-lunghezza-pe so-feto.htmw Még 1x a link, mert az elõzõt elrontottam :)

Uh füzetben minden méret benne van. Nekem a 28.héten végezték el az uh-t akkor volt 900 gramm. 3000grammal született.
Szia! Nekem a 30. héten a kislányom 1400 gr volt, a 36. hetin 2800 gr, és 40+3 naposan született 3230 gr-mal.
A kötelezõ UH-okon nekem sem mondtak soha becsült súlyt, de van ez a kalkulátor itt ki tudod számolni a méretek alapján: ww.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-lunghezza-peso-feto.htmw Az én kisfiamat 32. hetesen 1900 g-ra becsülte ez a kalkulátor. 40+5 hkm
Bocsi, úgy látszik nem tudom beilleszteni, de ha kimásolod jó lesz. Sorry!
nekem a 30 hetesen volt 1925gramm, 37 hetesen 2701gramm, még egyben vagyok (38+3) itt a link: http://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-lungh..
Én a 28. héten voltam, akkor volt a kisfiam 1500 g. Egyébként minden vizsgálatnál szerepelt a leleten a becsült súly.
nekem 30 hetesen nem mondták. Súlybecslést legelõszõr 38 hetesen mondtak, addig nem

20-30 hét között mikor a legérdemesebb 4D UH-ra elmenni?

Legjobb válasz: 25 hetesen ... nekem is ezt ajánlották, én ekkor voltam. Gyönyörûen látszott a babánk!

25 hetesen ... nekem is ezt ajánlották, én ekkor voltam. Gyönyörûen látszott a babánk!
A vélemények ezzel kapcsolatban igen eltérõek. Van aki inkább a 25. hét elõtt megy el, hogy egészben látszódjon a baba a monitoron. Én viszont a másik csapathoz tartozom. Nekem inkább az volt a fontosabb, hogy szedjen magára kicsit és pofásabb legyen. Persze a kicsit korábbi 4D-n is irtó aranyosak. Viszont én nem csalódtam így a 28. héten! Már most tiszta apja, ezt komolyan mondom! Szépen látszódott a kis pofija (pár percig azért takarta, de aztán feladta), és minden más!! Nem bántam meg, hogy eddig vártunk! :)
Szio!!!én most vagyok a 34.hétben, s voltunk Kecskeméten! S amikor bejentkeztem, 28hetesen, megkérdeztem mikor a legaktuálisabb, s azt mondta a direkt erre specializálodott UH-s doki, hogy a legjobb idõ a 31-és 32.hét!! s annyira alaposan átis nézte a babot, mert oda nemis a babamozi kedvéért mentünk--mert csak a mozi kedvéért hamarabb is lehet menni.....
Szia! Mi a 23 hetesen voltunk. Nagyon szépen látszódott mindene. Már a vonásai is szépen felismerhetõek. Nem volt sovány. Engem nem csak a pofija érdekelt. Én nem bíztam annyira a helyi 2d uh-ban, inkább azért mentem. Ja, és végre tudjuk a nemét is.18 hetesen azt mondta a doki, még kicsi ahhoz, hogy megállapítható legyen.
Szia! Bármikor, mert mindig kell hozzá egy kis szerencse is hogy jól sikerüljön. Ha a baba nem úgy fekszik, akkor 18 hetesen is nehéz jó felvételt készíteni róla, ha meg jól helyezkedik akkor 38 hetesen sem kizárt. Nézd meg ezt a galériát, itt majdnem minden hétrõl van fent kép: http://www.csodabent.hu/galeriaû illetve a leírást: http://www.csodabent.hu/mikorerdemes

30-32. héten késõ a 4d?

Most vagyok 28 hetes, gondoltam 2-4 hét múlva mennénk 4d-re, hiszen nemét tudjuk, szerencsére minden ok vele, az arcocskája érdekel minket, szeretném, ha kicsit husisabb lenne, babásabb már, mikor "találkozunk" vele.

Legjobb válasz: 26-28 hetesen szokták ajánlani, mert akkor már elég husis, viszont még van annyi helye, hogy mozogjon. így a babamozi is élvezetesebb lehet. De szerintem a 30. hét is még bõven belefér.

26-28 hetesen szokták ajánlani, mert akkor már elég husis, viszont még van annyi helye, hogy mozogjon. így a babamozi is élvezetesebb lehet. De szerintem a 30. hét is még bõven belefér.
30 még jó, de 32 már nem fér egybe a képbe.
En mindket terhessegnel voltam 12, 18, 23, 32 es 36 hetesen is. Mindegyik elvezheto volt. Nem is tudom, mikor a legjobb, tenyleg az osszes jo volt. Annyi, hogy a masodiknal mellso fali lepeny volt es mindig rossz volt az elhelyezes, igy az osszes 4d kevesebbet lattunk es mondta a szonografus a 32. hetinel, hogy tobbet ne menjunk, mert mar nem lesz helye a babanak es mellso fali a lepeny, semmit nem fogunk latni. Nem birtam ki, de le is akartam ellenorizni nehany merteket a terhesgindozas utan, igy a 36. heten elmentunk, es hihetetlen, de akkor volt a legjobb, gyonyoru kepeket csinaltunk, el sem hitte a szonografus sem:) Fugg ez a fekvestol is, alszik-e a baba, stb. De teny, hogy a 23- 28. hetet javasoljak a legjobban. De a 32. heten is jol latszik es gyonyoruek olyankor is.
Mi 27 hetesen voltunk, és már akkor nagyon husis volt az arcocskája, szóval attól ne tarts, hogy nem lesz az. Én inkább most mennék, mint 31, 32 hetesen, mert akkor már tényleg nem férne bele a képbe.
Max 30 hét....utána már felesleges..
Mi a 28. és 32. héten voltunk. Szuper felvételek lettek, íme a 32 hetes:) [link]
A kérdező hozzászólása: Jaj, de gyonyoru ez a baba :-). Pont ilyenre gondoltam, akkor varunk meg egy-ket hetet :-), totalisan meggyoztel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!