Találatok a következő kifejezésre: 30. hétben párommal és (12 db)

30. hétben járok, párommal és az ő szüleivel lakom. Õk dolgoznak, igaz párom csak pár napja. Megbolondulok itthon, pedig szeretek egyedül lenni. Hogyan vészeljem át?

Olyan furán érzem magam, olyan hasztalannak. Mindenki éli a kis életét körülöttem én meg olyan tehetetlennek érzem magam. Hogy öntöttetek magatokba lelket ilyenkor???

Legjobb válasz: Nem tudom, bennem ilyen sose merült fel... Én is itthon vagyok, de mindig találok magamnak tennivalót. Ellátom a háztartást, sütök-fõzök, sokat olvasok, kötök-varrok a babának, eljárok mozogni, stb. Biztos neked is volt már olyan, hogy szerettél volna több idõt szánni magadra. Gondolj bele, most megteheted! Élvezd ezt az idõszakot, lehet lesz még olyan, hogy visszasírod. Boldog babavárást!

Nem tudom, bennem ilyen sose merült fel... Én is itthon vagyok, de mindig találok magamnak tennivalót. Ellátom a háztartást, sütök-fõzök, sokat olvasok, kötök-varrok a babának, eljárok mozogni, stb. Biztos neked is volt már olyan, hogy szerettél volna több idõt szánni magadra. Gondolj bele, most megteheted! Élvezd ezt az idõszakot, lehet lesz még olyan, hogy visszasírod. Boldog babavárást!
Én a szüleimmel lakom, kötelezõen feküdnöm kell. Párom külföldön van, s csak 6 hét múlva fogunk találkozni. Anyám mellett börtönben érzem magam, 1 percre sem csinálhatom, amit szeretnék. dirrigál, 3 évesként kezel. Neked legalább ott a párod, azt csinálhatsz amit csak akarsz, s még csak veszélyeztetett terhes se vagy!! szóval fel a fejjel. Találkozz emberekkel, olvass, sétálj, szerezd be a babacuccokat, stb.. hamar el fog menni az idõ.. vagy csinálj finom vacsit, mire hazaér a párod..
Próbálj meg arra gondolni, hogy neked most az a feladatod, hogy növeszd a babádat, ez egyáltalán nem hasztalan dolog! Te is éled a kis életedet, ez most a babavárásról szól! Lesz ez még nem is sokára pörgõsebb is :)
azt hiszem ezt mi nem tudjuk megmondani. Keress rá az APEH- honlapjára , ott hátha találsz valamit
Ha a párod dolgozik, akkor õ igénybe tudja venni.
Azt hiszem, magzatra csak akkor tudja az apa is, hogyha házasok vagytok.
90. nap után lehet igénybe venni. A területileg illetékes nõgyógyász ad hozzá papírt, nem adhatja ki más nõgyógyász. Én most intéztem, de én férjnél vagyok, nem tudom hogy ez számít-e. Most megkerestem a nyomtatványt, a mivel kérvényezni lehet és úgy van rajta, h a kedvezményt kérõ magánszemély házastársa/közös gyermek esetén élettársa. Ezt a papírt mindenesetre a bérszámfejtõnél kell leadni, úgyhogy a férjed ott megkérdezheti hogy van ez, nekik tudniuk kell.

30 hetes vagyok, és fáj pár hete a bal mellem alatt, mostmár egyre jobban. Néha zsibbad is, és ha megnyomom akkor is fáj. Lehet valami ideget nyom a babám? Vagy mi lehet ez?

Az ilyet emlitsem meg az orvosnak,vagy nem érdekli az ilyen jellegü dolog?

Legjobb válasz: elõzõ vagyok, és 31 hetes !

elõzõ vagyok, és 31 hetes !
Szia! Nyomja a baba a gyomrodat, elõfordul az ilyesmi, többször húzd ki magad egyenesre, hátha igazodik valamit.De azért emlitsd meg a dokinak!Boldog babavárást!
Szia! Lehet, hogy nyomja a bordádat. Nekem pár hete ráfészkelt, és fõleg ha ülök, nagyon kellemetlen... Húzd ki magad, óvatosan nyújtózz, és ha négykézláb állsz, és kicsit dülöngélsz jobbra-balra, talán ki tudod mozdítani:) Boldog Babavárást! 36+3 hetes km
Nekem is fáj. Elõször csak középen fájt, most inkább a jobb oldalon. A mellem alatti vonal egyébként végig nagyon érzékeny. Olyan, mintha kívülrõl is + belülrõl is fájna. A védõnõ azt mondta, hogy a baba nyomja felfele a szerveket. Nem baj, nyomja csak :)
Szia, nálam már most is elkezdõdött pedig még a 23.héten járok. Egy kis tartáskorrigálással jobb lesz, de igazából egy rövid pihi tud rajta segíteni.


bärcsak en is elfelejtenek enni...akkor nem tartanek 33hetesen +15kg-näl... :)
A kérdező hozzászólása: szerintem nem sok a 15 én 12 híztam eddig
elsö vagyok.a sokim nem mondta, hogy sok lenne, csak en erzem ugy...alig tudom felvonszolni magam a lepcsön...de enni nem felejtek el!mindjärt megyek is, es csinälok räntottkarfiolt ebedre! :)
Szia Nekem a reggelim egy kakó volt olyan este 8-9 körül éreztem hogy éhes vagyok nah aztán kb hajnal 1-ig tömtem magamba mindent amit itthon találtam de azért szerencsés vagyok mert 64, 5 kg-val kezdtem a terhességem 74-el mentem szülni 65-el jöttem haza A helyzet most se sokkal jobb szopi fejés majd kicsi piheni és újra kezdõdik minden aztán ismét azon kapom magam hogy lassan vége a napnak és szinte semmit se ettem

30. hétben éjjel, nagyon szúrt a hasam, de csak fordulás közben és utána pár percig, meg amikor felülök. Ez normális? A súly miatt van?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, valószínûleg azért van, mert már nehéz a babó és folyamatosan tágulsz is. Nálam is elõfordul, teljesen normális. Boldog babavárást! 32 hetes pocakos

Szia! Ne aggódj, valószínûleg azért van, mert már nehéz a babó és folyamatosan tágulsz is. Nálam is elõfordul, teljesen normális. Boldog babavárást! 32 hetes pocakos

Van ez a kalóriabázis oldal, tök jó meg minden csak van egy graffion ami engem aggaszt, pár hete használom általában 50% szír, 30%fehérje és 20%szénhidtárt a napi tápanyageloszlás, ez jó vagy rossz? Heti -1kg megy. Már -3k kb különben nagyon jó oldal.

átlagos napi kalória bevitelem 2000-2100, természetesen sokat mozgom, kertészkedem (napi 2-3 óra, kerékpározok napi szinten és hál istennek látszata is van. Kenyeret elvétve és csak reggel eszem. Szerintetek lehet így fogyni?

Legjobb válasz: 50-30-20? Zsír soknak tûnik (~113g). Fehérje oké (~117g). Szénhidrátot kevésnek tartom (~102g). A kertészkedés, kerékpározás mellett milyen munkát végzel? Szellemi vagy fizikai? Nemed? Fizikai munkához lehet oké ez a tápanyagmegoszlás. Tanuláshoz, irodai munkához (agymunkához) a CH kevés lehet, a zsír sok. Ahhoz egy 45% CH, 30% P, 25% F jobb.

50-30-20? Zsír soknak tûnik (~113g). Fehérje oké (~117g). Szénhidrátot kevésnek tartom (~102g). A kertészkedés, kerékpározás mellett milyen munkát végzel? Szellemi vagy fizikai? Nemed? Fizikai munkához lehet oké ez a tápanyagmegoszlás. Tanuláshoz, irodai munkához (agymunkához) a CH kevés lehet, a zsír sok. Ahhoz egy 45% CH, 30% P, 25% F jobb.
Én is a kalóriabázis oldalt használom. Ennek segítségével már -5 kg-ot fogytam. (Hetente 1 kg megy le nekem is.) Szerintem nagyon jó oldal.
Én is a kalóriabázissal fogytam 5kg-ot eddig 3 hét alatt.
Fogysz, tehát lehet. Többféle módszer van, ez az étrend nagyon visszafogja a szénhidrátot. A kalória mennyisége az elsõdleges, az egyes tápanyagok arányával bizonyos határok között lehet játszani.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! igen Fizikai munkát végzem, itthon a nap 60% kint töltöm a kertemben. :) (elég nagy.. ) és ez mindennapos, és természetesen heti 3x kis torna. 30-40perc. alapjáraton az oldal szerint napi kalória szükségledem ha csak "kelek fekszek" 2381 (fehérje 119g, szénhidrát:298, zsír 79)
A kérdező hozzászólása: nem: férfi 23

Hogy zajlik a terhesség utolsó pár hete vizsgálatok szempontjából? Mi történik, mit néznek, ki és mikor? 30 hetes kismami vagyok :-)

Azt mondta az orvosom, hogy 32. héten találkozunk a magánrendel?ben utoljára, utána már csak a kórházban lesznek vizsgálatok.

Legjobb válasz: A 36-37. héten heti 1x kell menni nst-re a 38-39-en kétszer és a 40-tõl 3x. Nekem az orvosom ha bent volt nézett méhszájat és uh is. Ez tb alapon megy mivel közkórházban nem kérhetnek pénzt. Legalábbis nekem így volt.

A 36-37. héten heti 1x kell menni nst-re a 38-39-en kétszer és a 40-tõl 3x. Nekem az orvosom ha bent volt nézett méhszájat és uh is. Ez tb alapon megy mivel közkórházban nem kérhetnek pénzt. Legalábbis nekem így volt.
Szerintem helyenként változó. Nekem nincs fogadott orvosom. 32 hetesen uh + terhesgondozás, majd 36. héttõl nst és terhesgondozás hetente ill. 38 hetesen uh. Elsõ terhességemnél 1x néztek méhszájat, mert az orvos tuti volt benne (méretek miatt), hogy hamarabb jön a bébi, de 6 nap túlhordtam. Egyébként minden tb alapon megy. Szintén 30 hetes km (május 17 a csodaidõpontunk)

Ti menyit mentek társaságba (vagy jönnek hozzátok) hétköznap illetve hétvégén? 30-as korosztály vagyunk és hát a párom heti 3-4 alaklommal is el tudja kébzelni a jövésmenést nekem meg 1 is elég! Nálatok is vannak ebből konfliktusok?

Nem feltétlen baráti összejövetelekre gondolok hanem inkább a család szülök,unokatesok,tesok,mert nálunk ebből vannak a gondok!A páromnak az a természetes ha a szüleivel összejárunk ök jönnek fel hozzánk mert egy társasházban lakunk,vagy a szomszédban az unokatesojáék laknak és azokkal is heti szinten járna össze oda inkább mi megyünk,meg a tesója aki igaz kicsit messzebb lakik de hetente biztos hogy kijön és akkor persze ő is jön hozzánk(az anyáéknál van),én meg nehezen viselem hogy este munka utánn még valaki jön meg mi menjünk és akkor ott a hétvége amikor általában dolgozok de ha othon vagyok nyugira vágynék de csak akkor van az igazi nyüzsi mert akkor ott a gyereke a páromnak jön a tesója és hát persze hogy a szüleivel is össze kell ülni kicsit én meg már nagyon unom és persze amikor szolok hogy hát kettesben is kéne egy kis idő akkor jön az hogy mi nem vagyunk egy hullámhosszon és hogy neki igy jo meg amenyit hétköznap vagy hétvégén este 1-2-3 órát együtt vagyun k az elég.Én persze nyelek és megyek meg hivjuk a vendégeket de van hogy már nem birom és akkor kimondom amit gondolok hogy nem birom ezt a nyüzsit,nálatok ezek hogy vannak?

Legjobb válasz: Sajnos amióta kialakult a páromnak egy úgynevezett Irradiatiós proctitis betegsége azóta nagyon ritkán

Sajnos amióta kialakult a páromnak egy úgynevezett Irradiatiós proctitis betegsége azóta nagyon ritkán
-->honnan
Nos tedd azt. S még nekem vágták a fejemhez hogy honan veszem hogy a kapcsolat sok esetben túl sok kompromisszum. Hm, nem is tudom. Irritálna ha valaki beleszólna hogyan pihenjem ki magam. Film zene kerékpár. Kocsmázni, meg protokolláris rokonlátogokásra menjen más. Szerintem most élj úgy ahogy a kereteid szerint a legjobban teheted.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó, irigyellek!!Én is szivesen tenném azt amit te!
1.Egydül élek 2.Anyám és a hugom 160km-re lakik 3.A három fõ maradék rokon 400km-re van Szóval nem járok nagyon sehova, már csak azért sem mert imádok zenével és filmmel kikapcsolódni.
A kérdező hozzászólása: Sokat beszélünk errõl.csak mindig az a vége hogy értsem meg hogy neki igy jo, meg õ ezt szokta meg és a család is ezt szokta meg hogy enyit együtt vannak és ha azt mondjuk valakinek hogy most nem jo akkor jön a sértõdés hogy nem érünk rá.
# 2 Ezzel én is így vagyok... Egyedül a párom testvérét és családját szoktuk évente 2-3-szor meglátogatni, meg idõnként a nagymamáját. Más hozzátartozónk már nincs.
3 hetente megyünk az férjem szüleihez, meg az én szüleimhez is. Se több se kevesebb. Még ezt is néha soknak tartjuk. Barátok nagyon ritkán jönnek (havonta), szeretünk kettesben lenni itthon. De szerintem beszéld meg ezt a férjeddel, mer ebbõl késõbb nagyobb bajok lesznek. Sok sikert!
Nekem ilyen gondom nincs mivel senkim sincs.:-(
A kérdező hozzászólása: Pécs

30 hetes kismami vagyok es par hete a combtovemnel jobb oldalon elegge faj. Van olyan h ulo helyzetbol alig tudok folallni, es eleg nehezen mozgok. Normalis?

En azt olvastam h ez kesobb szokott lenni. Nekem ugy jo par hete kezdodott de eleinte, elviselheto volt meg neha belenyilalo fajdalom es elmult. De az utobbi napokban eleg eros fajdalom. Aztan elmulik majd ha sokat ulok akkor elojon.

Legjobb válasz: Normalis, en kb 2 honapja erzem ezt. 31hkm

Normalis, en kb 2 honapja erzem ezt. 31hkm
Eleg idos vagy ahhoz, hogy a tetteid ne masok velemenyetol fuggjenek. Olyan vagy, mint azok a tulkoros szuzek akik itt kernek felhatalmazast, hog qurvahoz mehessenek. A keresesnel pedig dontsd el, hogy olyat akarsz, akit ismersz, es pl regota tetszik, vagy valakit, akivel semmi mas nem kot ossze.
Itt biztos kapsz majd 50 privátot
4-Téged melyik primitiv bolygóról szalajtottak?:DD
Hát kérdezõ, valami azt súgja hogy te nem is akarsz igazából jót magadnak, és talán mégiscsak elveted a szimpátiaszexet. (nem írtál privátot...) Üdv, a második.
Nem gáz, sõt ha monogám a szexkapcsolat akkor tiszteletre méltó az õszinteség. Mondjuk írhatnál nekem magadról egy kicsit... F23 (szexre tán a fiatalabb is jó)
7-semmit nem érsz ezekkel. Semmit-társ nélkül.
Fujj;S ilyenkorra mar ferjednek es gyerekeidnek kéne h legyen. Te mar öreg vagy az ilyenekgez, te kiélt boszorka! SzanalOm:S
Netrol hogy tudsz ilyen fazonokat osszeszedni? Van kepuk, van profiljuk, tudsz veluk beszelgetni, boven van mibol valogatni. Noknek a netes tarskereses olyan mint egy faltol falig svedasztal, nem vagyok kepes felfogni, hogy hogy vagytok kepesek meg igy is panaszkodni.
A kérdező hozzászólása: Ilyenek voltak: Fogatlan, budos, igenytelen, cigizos, iskolazatlan ( nem erdekel a diploma, de azert legalabb erettsegije legyen mar ) , bekepzelt, arrogans, csak magarol beszelo, a lakasara felhivo 5 perc utan, [email protected] stb.
szerintem nem gáz, mindenkinek vannak igényei
Hát most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen igényeid vannak, ha az 10 mind szörnyû volt! :) ) Ne szégyenlõsködj, inkább írj rám.
A kérdező hozzászólása: Joejt!
"Fogatlan, budos, igenytelen, cigizos, iskolazatlan ( nem erdekel a diploma, de azert legalabb erettsegije legyen mar ) , bekepzelt, arrogans, csak magarol beszelo, a lakasara felhivo 5 perc utan, [email protected] stb." Te hogy ismerkedsz neten?Már az elsõ levélváltáskor találkozót beszéltek meg?Elõtte azért megkéne ismerned õket valamennyire.Minimum képen látnod kéne õket de az lenne a legjobb ha webcamerán mutatná meg magát az illetõ...Az hogy iskolázatlan már a legelején kiderülhet úgyhogy jobban kéne szelektálnod a jelentkezõket, nem muszáj mindenkivel találkoznod.Ki lehet szûrni az ilyen embereket általában
A kérdező hozzászólása: Igen, koszi a tanacsokat, igyekszem !
Volt már 30-as szexpartnerem. Nem érezte gáznak egyikünk sem. F/40+
Hová valósi vagy kedves kérdezõ? üdv 25F
nem gáz, szexpartner keresõn is ilyenekkel fogsz összefutni (jó eséllyel) és akkor még meg is sértõdnek, ha nincs akció, "merthogy azért regisztráltál, találkoztatok", stb. Plusz neten azért nem életbiztosítás ilyet találni. Ha nagyobb városban, vagy közelében laksz, inkább menj el szórakozóhelyre, könnyebben találsz olyan pasit, akit vonzónak találsz. Ez sem 100%ig biztonságos, de legalább nyilvános helyen ismered meg, ha gázos, nem mész el vele.
Szia Te kis válogatós! Megoldódott már a problémád? Ha nem, akkor írj rám.
Nem feltétlenül javaslom már csak a kommentjeid fényében sem, hogy idegenekkel ismerkedj a neten, én inkább arra voksolnék, hogy próbálkozz olyannal, aki régóta tetszik, szimpatikus, személyesen ismered valamennyire.Jó, most nyilván azt mondod, ez gáz, viszont ha diszkrét az illetõ, még mindig jobb ennél a netes társkeresõ megoldásnál.
Neked most az kell. Nekem meg 8 ora alvas.
A kérdező hozzászólása: Igaz, bufelejtonek jo.
Hello Udv a 30-as maradekok kozott! Egyebkent igazad van, de pasibol is soknak bejonnek az idosebb csajok, bufelejtonek meg megfelelne egy huszonegyketeves is, nem?
A kérdező hozzászólása: #4 masnak ilyenkor ferje van, nekem meg jo munkam, egzisztenciam, lakasom hitel nelkul. Es mint irtam, nemreg szakitottam!
A kérdező hozzászólása: Koszi az ertelmes valaszokat. Ismerost nem szeretnek... Cikinek erzem. Nem csinaltam meg ilyet, szoval nem tudom menne- e egyaltalan.
Gratulálok.megvan mindened csak a szerelem hiányzik, nem szexpartner kell neked hanem egy igazi társ!Légy öszinte magadhoz kérlek!
Pedig jobb lenne, ha kitalalnad. Egy ismeretlennel osszejonni csak azert, ugy hogy igy meg soha, az nem trivialis. Es ilyenkor bedobni a bocs, de megset tobb mint ciki. A felszabadulo jocsajokat egyebkent is meg szoktak talalni az uj hodolok, keresni sem kell oket.
A kérdező hozzászólása: Persze, a tars , a szerelem hianyzik, de amig nincs addig szeretnek valamit
Én szívesen összegyûrném veled a lepedõt, ha legalább egy kicsit érzéki vagy :-) Mit szólsz hozzá?
Egyáltalán nem gáz, de ne mondd már hogy nõ létedre nem tudsz találni szexpartnert?!
Szexpartner, szexpartner, szexpartner...keressetek inkább normális kapcsolatot, mik vagytok ti kutyák?
A kérdező hozzászólása: Nem kerestem meg soha szexpartnert. Keresek en tarsat, de nem egyszeru. Voltam vagy 10 randin a szakitas ota ( netes) , mind szornyu volt!
Mi alapjan valogatsz pasikat? Ha jol nez ki, de hulye: a fenti celnak pont megfelel. Ha ertelmes, de nem jon be: ugyis max csak baratok lesztek, szoval ha talalkoztok is, az nem randi.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a randinaom merlege: hulye is es ronda is. Pedig nincsenek nagy igenyeim! De a 30-40 eves korosztalybol mar csak a " maradek " van. Elnezest , nem akarok megbantani senkit.
pl itt vagyok én !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!