Találatok a következő kifejezésre: 30. hétben párommal (23 db)

30 hetes kismama vagyok, par napja megint etvagytalan vagyok. Semmit sem kivanok. Mitol lehet ez? Mas is jart igy a 30 het felett?

A kisbabom a meretei szerint 31,5 hetesnek felel meg.

Legjobb válasz: Igen, a gyomrodat nyomja, velem is ez történt 30 körül, lassult is a hízásom. Hányingerig is elmehet...A hormonok miatt a gyomor záróizma lazul, így gyomorégésre is számíthatsz, mintha vissza akarnának jönni a dolgok :(

Igen, a gyomrodat nyomja, velem is ez történt 30 körül, lassult is a hízásom. Hányingerig is elmehet...A hormonok miatt a gyomor záróizma lazul, így gyomorégésre is számíthatsz, mintha vissza akarnának jönni a dolgok :(
A kérdező hozzászólása: Koszi a valasz!:) Ez a hanyinger ez nem tul biztato. Gyomoregesem az van rendesen. Amugy neked a szulesig eltartott?

30. hétben járok, párommal és az ő szüleivel lakom. Õk dolgoznak, igaz párom csak pár napja. Megbolondulok itthon, pedig szeretek egyedül lenni. Hogyan vészeljem át?

Olyan furán érzem magam, olyan hasztalannak. Mindenki éli a kis életét körülöttem én meg olyan tehetetlennek érzem magam. Hogy öntöttetek magatokba lelket ilyenkor???

Legjobb válasz: Nem tudom, bennem ilyen sose merült fel... Én is itthon vagyok, de mindig találok magamnak tennivalót. Ellátom a háztartást, sütök-fõzök, sokat olvasok, kötök-varrok a babának, eljárok mozogni, stb. Biztos neked is volt már olyan, hogy szerettél volna több idõt szánni magadra. Gondolj bele, most megteheted! Élvezd ezt az idõszakot, lehet lesz még olyan, hogy visszasírod. Boldog babavárást!

Nem tudom, bennem ilyen sose merült fel... Én is itthon vagyok, de mindig találok magamnak tennivalót. Ellátom a háztartást, sütök-fõzök, sokat olvasok, kötök-varrok a babának, eljárok mozogni, stb. Biztos neked is volt már olyan, hogy szerettél volna több idõt szánni magadra. Gondolj bele, most megteheted! Élvezd ezt az idõszakot, lehet lesz még olyan, hogy visszasírod. Boldog babavárást!
Én a szüleimmel lakom, kötelezõen feküdnöm kell. Párom külföldön van, s csak 6 hét múlva fogunk találkozni. Anyám mellett börtönben érzem magam, 1 percre sem csinálhatom, amit szeretnék. dirrigál, 3 évesként kezel. Neked legalább ott a párod, azt csinálhatsz amit csak akarsz, s még csak veszélyeztetett terhes se vagy!! szóval fel a fejjel. Találkozz emberekkel, olvass, sétálj, szerezd be a babacuccokat, stb.. hamar el fog menni az idõ.. vagy csinálj finom vacsit, mire hazaér a párod..
Próbálj meg arra gondolni, hogy neked most az a feladatod, hogy növeszd a babádat, ez egyáltalán nem hasztalan dolog! Te is éled a kis életedet, ez most a babavárásról szól! Lesz ez még nem is sokára pörgõsebb is :)
azt hiszem ezt mi nem tudjuk megmondani. Keress rá az APEH- honlapjára , ott hátha találsz valamit
Ha a párod dolgozik, akkor õ igénybe tudja venni.
Azt hiszem, magzatra csak akkor tudja az apa is, hogyha házasok vagytok.
90. nap után lehet igénybe venni. A területileg illetékes nõgyógyász ad hozzá papírt, nem adhatja ki más nõgyógyász. Én most intéztem, de én férjnél vagyok, nem tudom hogy ez számít-e. Most megkerestem a nyomtatványt, a mivel kérvényezni lehet és úgy van rajta, h a kedvezményt kérõ magánszemély házastársa/közös gyermek esetén élettársa. Ezt a papírt mindenesetre a bérszámfejtõnél kell leadni, úgyhogy a férjed ott megkérdezheti hogy van ez, nekik tudniuk kell.

32 hetes babás vagyok. Soha nem horgoltam, de mióta betöltöttem a 30 hetet azóta, sokszor arra ébredem, hogy olyan hangosan horkantok, hogy szinte én meg ilyedek, úgy szégyellem a párom elött, bár Õ nem szolt még érte. Ti is horkoltok?

Legjobb válasz: Ebben semmi rendellenes nincs. Szülés után egybõl elmúlt nálam. A páromnál meg elõjött, mert nem tudott tovább a babától nyugodtan aludni:-).

Ebben semmi rendellenes nincs. Szülés után egybõl elmúlt nálam. A páromnál meg elõjött, mert nem tudott tovább a babától nyugodtan aludni:-).
Ugyan ne sgyeld.Én is horkolok és eleinte én is ezt éreztem sõt én nemtudtam zért rendesen aludni mert hogy ne zavarja a páromat.A 6. héten korházba erültem vérzéssel és már ugy inditottam a szobatársaimnál hogy nagyon sajnálom de horkolok, volt amelyiknek netetszett de ezzel nemtudsz mit csinálni.H a meg a párod is horkol akkor ne érezd magad blamába.24 h kismama
Én elõtte is horkoltam, most is horkolok és terhesség után is fogok:-))) Mostanában valóban én is erõteljesebb hangokat adok ki magamból, a saját horkantásomra én is felébredek. A kedves férjem jót röhög rajta. Bár szerintem is kicsit ciki, de most mit csináljak? MEgjegyzem, hogy így is vett el:-))) Ne szégyelld ezt, fõleg, ha nem is veti a párod a szemedre! Ez van, remélhetõleg elmúlik a szülés után. Te legalább bízhatsz ebben, én nem:-)))))) Minden jót! (34. hetes mami)

30. hétben éjjel, nagyon szúrt a hasam, de csak fordulás közben és utána pár percig, meg amikor felülök. Ez normális? A súly miatt van?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, valószínûleg azért van, mert már nehéz a babó és folyamatosan tágulsz is. Nálam is elõfordul, teljesen normális. Boldog babavárást! 32 hetes pocakos

Szia! Ne aggódj, valószínûleg azért van, mert már nehéz a babó és folyamatosan tágulsz is. Nálam is elõfordul, teljesen normális. Boldog babavárást! 32 hetes pocakos

Van ez a kalóriabázis oldal, tök jó meg minden csak van egy graffion ami engem aggaszt, pár hete használom általában 50% szír, 30%fehérje és 20%szénhidtárt a napi tápanyageloszlás, ez jó vagy rossz? Heti -1kg megy. Már -3k kb különben nagyon jó oldal.

átlagos napi kalória bevitelem 2000-2100, természetesen sokat mozgom, kertészkedem (napi 2-3 óra, kerékpározok napi szinten és hál istennek látszata is van. Kenyeret elvétve és csak reggel eszem. Szerintetek lehet így fogyni?

Legjobb válasz: 50-30-20? Zsír soknak tûnik (~113g). Fehérje oké (~117g). Szénhidrátot kevésnek tartom (~102g). A kertészkedés, kerékpározás mellett milyen munkát végzel? Szellemi vagy fizikai? Nemed? Fizikai munkához lehet oké ez a tápanyagmegoszlás. Tanuláshoz, irodai munkához (agymunkához) a CH kevés lehet, a zsír sok. Ahhoz egy 45% CH, 30% P, 25% F jobb.

50-30-20? Zsír soknak tûnik (~113g). Fehérje oké (~117g). Szénhidrátot kevésnek tartom (~102g). A kertészkedés, kerékpározás mellett milyen munkát végzel? Szellemi vagy fizikai? Nemed? Fizikai munkához lehet oké ez a tápanyagmegoszlás. Tanuláshoz, irodai munkához (agymunkához) a CH kevés lehet, a zsír sok. Ahhoz egy 45% CH, 30% P, 25% F jobb.
Én is a kalóriabázis oldalt használom. Ennek segítségével már -5 kg-ot fogytam. (Hetente 1 kg megy le nekem is.) Szerintem nagyon jó oldal.
Én is a kalóriabázissal fogytam 5kg-ot eddig 3 hét alatt.
Fogysz, tehát lehet. Többféle módszer van, ez az étrend nagyon visszafogja a szénhidrátot. A kalória mennyisége az elsõdleges, az egyes tápanyagok arányával bizonyos határok között lehet játszani.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! igen Fizikai munkát végzem, itthon a nap 60% kint töltöm a kertemben. :) (elég nagy.. ) és ez mindennapos, és természetesen heti 3x kis torna. 30-40perc. alapjáraton az oldal szerint napi kalória szükségledem ha csak "kelek fekszek" 2381 (fehérje 119g, szénhidrát:298, zsír 79)
A kérdező hozzászólása: nem: férfi 23

Hogy zajlik a terhesség utolsó pár hete vizsgálatok szempontjából? Mi történik, mit néznek, ki és mikor? 30 hetes kismami vagyok :-)

Azt mondta az orvosom, hogy 32. héten találkozunk a magánrendel?ben utoljára, utána már csak a kórházban lesznek vizsgálatok.

Legjobb válasz: A 36-37. héten heti 1x kell menni nst-re a 38-39-en kétszer és a 40-tõl 3x. Nekem az orvosom ha bent volt nézett méhszájat és uh is. Ez tb alapon megy mivel közkórházban nem kérhetnek pénzt. Legalábbis nekem így volt.

A 36-37. héten heti 1x kell menni nst-re a 38-39-en kétszer és a 40-tõl 3x. Nekem az orvosom ha bent volt nézett méhszájat és uh is. Ez tb alapon megy mivel közkórházban nem kérhetnek pénzt. Legalábbis nekem így volt.
Szerintem helyenként változó. Nekem nincs fogadott orvosom. 32 hetesen uh + terhesgondozás, majd 36. héttõl nst és terhesgondozás hetente ill. 38 hetesen uh. Elsõ terhességemnél 1x néztek méhszájat, mert az orvos tuti volt benne (méretek miatt), hogy hamarabb jön a bébi, de 6 nap túlhordtam. Egyébként minden tb alapon megy. Szintén 30 hetes km (május 17 a csodaidõpontunk)

Egy éves kapcsim eddig tökéletesnek tűnt. De pár hete beleszerettem egy srácba (30). Szakítsak egy bizonytalan dologért, vagy ne?

Benne minden megvan, ami a páromból hiányzik. Jókép?, intelligens, szerény, érzékeny, viszont egyel?re nem is tudja, hogy a "világon vagyok". Kezdeményezni max január környékén tudok. Nem tudom, mit tegyek. Én szeretem a barátomat, de most be kellett vallanom magamnak, hogy nincs meg az a bizonyos érzés. Normális válaszokat kérek! L/19

Legjobb válasz: egy 30 éves pasiért? isten ments....

egy 30 éves pasiért? isten ments....
Az összejövéshez két ember kell. A szakításhoz egy :D A válás sem úgy mûködik (néha persze én is azt mondom, hogy sajnos), hogyha az egyik fél válni akar, a másik azt mondja, hogy nem, és ennyi.
A kérdező hozzászólása: 14.28: Ha csak errõl lenne szó....:S Utolsó válaszolónak: Úgy gondoltam, ha nem is konkrétan az ideálom, de minden más területen jól kijövünk, akkor mûködhet. Sajnos az utóbbi idõben régi önmagának teljesen az ellentéte. Nem csak velem, a szüleivel és a barátaival szemben is. Szakítani pedig nem akar:S
Tehát az, akivel most vagy, ronda, buta, önzõ és érzéketlen? Ezek a jóképû, intelligens, szerény, érzékeny ellentétei, ugye? Akkor minek vagy vele, ha ezek közül egyik sincs neki?
Persze hogy megromlott valami. Egy középkorú férfi mi a szarról beszéljen egy kislánnyal? Miért van ennyi hülye?
sztem akkor hagyd ott ezt, de a másikat se keresd. keress inkább egy korodbelit.
A kérdező hozzászólása: Nem a pénzéért kell valakit szeretni:S
Hát ha sok pénze van akkor ja. :D
Hagyd ott a mostani párodat, mert már nem vagy belé szerelmes! (ez tény). Ne csapd be, és ne legyél olyan kényelmes, hogy "melegváltást" akarj, mert szerintem gusztustalan, ha egyik pasi ágyából a másikéba ugrasz.
A kérdező hozzászólása: A párommal pedig már közel két hónapja megromlott valami...Minden fontosabb számára, mint a kapcsolatunk.. Beszélgetni pedig egyáltalán nem lehet vele:S
A kérdező hozzászólása: Ismerjük egymást, de eddig nem gondoltam rá így.. És a párom is 30.
Érdekes, ahogy a lányoknak hirtelen elmúlnak bizonyos érzéseik egyik pillanatról a másikra, mert meglátnak valaki mást. Egyébként pont az fog hiányozni a következõ párodból, amilyen a mostani. Mindig olyan kell a csajoknak, amilyen éppen nincsen a mostaniban. Alapszabály, hogyha a lány pasija érzékeny, akkor te legyél kemény, hogy lecsaphasd a kezérõl, ha a pasi kemény, akkor te legyél érzékeny. :D Mindenesetre valami nincs rendben a kapcsolatodban. Elképzelhetõ, hogy valahogyan menekülni akarsz és ezért szeretsz bele hirtelen valami ismeretlenbe. Az is lehet, hogy csak félsz igazán kötõdni valakihez. Januárig még van idõ. Addig gondold át a dolgokat, és elsõsorban a mostani kapcsolatodat meg magadat vizsgáld meg. A pasi csak egy ábránd, csak feltételezel róla dolgokat, de tutira nem tudhatsz semmit.
Szia! 19 éves vagy. Szerintem simán válthatsz, az életkorodba belefér. Ha jól készíted elõ a dolgot, és a párodat nem sérted végig, nem alázod meg, akár jól is kikerülhetsz a dologból. Óvatosan, de határozottan :) Üdv, 36/f
Mi van akkor, ha ez a 30 eves ferfi nem viszonozza az erzeseidet, vagy esetleg egy kaland erejeig jon ossze veled?Megeri neked a mar meglevo kapcsolatodat felboritani a bizonytalanert?Inkabb beszeld meg a mostani baratoddal, hogy mi az ami hianyzik a kapcsolatotokbol es probaljatok ketten megoldast keresni ra, a masik pasast meg felejtsd el. Ez csak pillanatnyi fellangolas lehet, de nem biztos, hogy miutan megismered igazan, persze, ha lesz ra lehetoseged, akkor is ugyanigy fogod gondolni.
Veled ellentétben, én ismertem a pasit és másfél éves kapcsolat lett belõle.Benne is azokat a dolgokat találltam meg mi a férjemben nem 12 év után megtettem.DE ÉN CSAK ANNYIT MONDOK NEKED UGY VESZEM ÉSZRE, HOGY A GONDOLATAID MÁR Õ KÖRÜL FOROGNAK ÉS NEM AZ KIVEL EGYÜTT VAGY MOST.HÁT ÉN SOHA TÖBBET NEM TESZEM MEG MERT RÁMENT AZ EGÉZSÉGEMRE ÉS INKÁBB BESZÉLD MEG A MOSTANI PÁRODDAL HOGY MI AZ AMIT TE HIÁNYOLSZ BENNE, SZÉP DOLOG A SZERELEM DE MÚLLANDÓ RÖPKE PILLANATKÉNT ÉLED ÁT HA NEKED MEGÉRI ÉS AZON GONDOLKODOL MÁR MOST, HOGY JAN-BAN SZÓLSZ NEKI AKKOR AKÁRHÁNYAN ÍRHATUNK NEKED UGY IS A SZÍVED ÉS AZ ESZEDRE HALLGATSZ MERT MÁR SZERELMES VAGY!!!!!!
Hogy lehet beleszeretni valakibe, aki azt sem tudja, hogy a világon vagy? Gondolom nem is ismeritek egymást. Nem hiszem, hyog egy harminc éves pasas bármi komolyat akarna egy olyan kislánytól, aki azon a szinten van, hogy beleszerelmesedik valakibe, akit nem is ismer.
kipcsi kapcsi
Magyarul, ha ott akarod hagyni, nem õ dönt.

Ti menyit mentek társaságba (vagy jönnek hozzátok) hétköznap illetve hétvégén? 30-as korosztály vagyunk és hát a párom heti 3-4 alaklommal is el tudja kébzelni a jövésmenést nekem meg 1 is elég! Nálatok is vannak ebből konfliktusok?

Nem feltétlen baráti összejövetelekre gondolok hanem inkább a család szülök,unokatesok,tesok,mert nálunk ebből vannak a gondok!A páromnak az a természetes ha a szüleivel összejárunk ök jönnek fel hozzánk mert egy társasházban lakunk,vagy a szomszédban az unokatesojáék laknak és azokkal is heti szinten járna össze oda inkább mi megyünk,meg a tesója aki igaz kicsit messzebb lakik de hetente biztos hogy kijön és akkor persze ő is jön hozzánk(az anyáéknál van),én meg nehezen viselem hogy este munka utánn még valaki jön meg mi menjünk és akkor ott a hétvége amikor általában dolgozok de ha othon vagyok nyugira vágynék de csak akkor van az igazi nyüzsi mert akkor ott a gyereke a páromnak jön a tesója és hát persze hogy a szüleivel is össze kell ülni kicsit én meg már nagyon unom és persze amikor szolok hogy hát kettesben is kéne egy kis idő akkor jön az hogy mi nem vagyunk egy hullámhosszon és hogy neki igy jo meg amenyit hétköznap vagy hétvégén este 1-2-3 órát együtt vagyun k az elég.Én persze nyelek és megyek meg hivjuk a vendégeket de van hogy már nem birom és akkor kimondom amit gondolok hogy nem birom ezt a nyüzsit,nálatok ezek hogy vannak?

Legjobb válasz: Sajnos amióta kialakult a páromnak egy úgynevezett Irradiatiós proctitis betegsége azóta nagyon ritkán

Sajnos amióta kialakult a páromnak egy úgynevezett Irradiatiós proctitis betegsége azóta nagyon ritkán
-->honnan
Nos tedd azt. S még nekem vágták a fejemhez hogy honan veszem hogy a kapcsolat sok esetben túl sok kompromisszum. Hm, nem is tudom. Irritálna ha valaki beleszólna hogyan pihenjem ki magam. Film zene kerékpár. Kocsmázni, meg protokolláris rokonlátogokásra menjen más. Szerintem most élj úgy ahogy a kereteid szerint a legjobban teheted.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó, irigyellek!!Én is szivesen tenném azt amit te!
1.Egydül élek 2.Anyám és a hugom 160km-re lakik 3.A három fõ maradék rokon 400km-re van Szóval nem járok nagyon sehova, már csak azért sem mert imádok zenével és filmmel kikapcsolódni.
A kérdező hozzászólása: Sokat beszélünk errõl.csak mindig az a vége hogy értsem meg hogy neki igy jo, meg õ ezt szokta meg és a család is ezt szokta meg hogy enyit együtt vannak és ha azt mondjuk valakinek hogy most nem jo akkor jön a sértõdés hogy nem érünk rá.
# 2 Ezzel én is így vagyok... Egyedül a párom testvérét és családját szoktuk évente 2-3-szor meglátogatni, meg idõnként a nagymamáját. Más hozzátartozónk már nincs.
3 hetente megyünk az férjem szüleihez, meg az én szüleimhez is. Se több se kevesebb. Még ezt is néha soknak tartjuk. Barátok nagyon ritkán jönnek (havonta), szeretünk kettesben lenni itthon. De szerintem beszéld meg ezt a férjeddel, mer ebbõl késõbb nagyobb bajok lesznek. Sok sikert!
Nekem ilyen gondom nincs mivel senkim sincs.:-(
A kérdező hozzászólása: Pécs

Normális, ha egy 30-as férfi megismerkedésünk után pár héttel egy társkeresőbe regisztrál be?

Komoly kapcsolatot keres vagy csak több n?t szeretne kiprobálni. Én felháborodtam ezen és ki is dobtam. Jól döntöttem?

Legjobb válasz: Simán jól tetted, ne is gondolkozz rajta, nem mindegy, hogy mit keresett ha komolyat egy gerinctelen [email protected] ha lazábbat akkor meg egy [email protected] Keress te is párt és ne is gondolj az aljasokra 28/F

Simán jól tetted, ne is gondolkozz rajta, nem mindegy, hogy mit keresett ha komolyat egy gerinctelen [email protected] ha lazábbat akkor meg egy [email protected] Keress te is párt és ne is gondolj az aljasokra 28/F
Szerintem jól tetted. Én is kidobtam volna. Nincs ennek semmi értelme, ha az ember komoly kapcsolatot tart fenn valakivel, akkor mi a fenének kell neki másik ember? Nyilván való, ha ilyesmit tesz akkor nem gondolja komolyan a kapcsolatot.
Igazad van hogy kidobtad, valszinû nem voltál elég, vagy elég jó neki és jó hogy ez nem késõbb derült ki, amikor már mélyebben éreztél volna iránta.Így is szar lehet neked, de örülj, hogy megszabadultál tõle még idõben.
Jól döntöttél. Felháborodni nem is kell, csak kidobni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Megnyugodtam egy kicsit, mert már sokszot azt hiszem, hogy én bennem van a hiba és túl sokat várok el a pasiktól már az elején is. Marha nehéz normális kapcsolatot találni! 27/L
Igen nagyon jól döntöttél.Az ilyen nem érdemli meg a bizalmadat és azt, hogy végül megszeresd.
naná h jóltetted, teljesen abnormális amit csinált...lekéne ütni még :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!