Találatok a következő kifejezésre: 30-as táblánál mentem, lefotóztak. Ha 38-al (1 db)

már igy se tudja meguszni....ugyanis a gk.tulaj a felelõs...
Be kell tartani a KRESZ-t. Bizonyos esetekben lehet méltányossági kérelem segítségével mérsékelni (vagy megúszni) a büntetést (édesapám így tarthatta meg a jogsiját, bár nem büszke rá), de ehhez elég súlyos (és igazolható) indok kell, még úgyse mûködik sokszor. (Beteg nagymama szállítása kórházba, munkához elengedhetetlenül szükséges jogosítvány, rendkívül rossz anyagi helyzet) Esély nem sok van, de ami nagyobb gond, nem tudom, hova kellene beadni a helyi kapitányságon belül.
Nincs méltányosság május 1-jétõl gyorshajtásnál. Zéró tolerancia van. Közigazgatási bírságot szabnak ki, nem pedig szabálysértésit. A szabálysértésire lehet "sírni". A közigazgatásira már nem. A közigazgatási bírságot az üzembentartó megúszni már nem fogja, azonban a tanúvallomást megtagadhatja - ha hozzátartozó vagy õ maga vezette a gépjármûvet - ezzel a szabálysértési eljárást megúszhatja. (Büntetõpontot így nem kap, illetve a jogsija sem kerül veszélybe.)
30 helyett 39, nagy kaland. Egyébként meg viselni kell a következményeket.
Szia! Minden sebességhatárt max. 10%-kal "lehet átlépni". Ennyit ugyanis minden autó sebességmérõje csalhat. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindig a felsõhatárt kell súrolni. Tavasszal, mielõtt kijött volna a 300ezres büntetési tarifa-rendszer, keringett egy kör e-mail a büntetési tétel táblázattal, és a szerint is 10%-os sebesség túllépéstõl indult a büntetés.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Használt autó vásárlásával lennének kérdéseim. Mi hogyan működik és mi mennyibe kerül?

9

Ha "avulás" miatt folyamatosan csökken az autó értéke akkor a havi Casco díj miért nem "avul" lefelé?

1

Kaphatok igy a motorra forgalmi engedelyt?

Szeretnek megvenni egy veteran Pannonia motort. A tulaj azt mondja,az apjae volt,aki 30 eve meghalt,akkor kivontak a forgalombol,nem is kerult be a hagyateki leltarba-amugy mindent o orokolt akkor. A regi forgalmi engedelye mar nincs meg. Ha irunk egy adasvetelit en es xy kozt,akie a motor,en azt beviszem az okmanyirodaba,mondom hogy szeretnek az en nevemre forgalmit erre a motorra,mert uzembe akarom helyeztetni,a regi nincs meg,akkor adnak? Latjak hogy nem lopott a motor,vettem,de azt ugye nem kerdezik,hogy kerult az eladohoz,o is vette,netan orokolte, es be kene mutatni a hagyateki vegzest? Mert pl.a meh-ben is vehetnek egy roncsot es felujitanam,a roncsrol volna adasvetelim,de ki tudja,hol van annak mar a forgalmija,kie volt es az hol szerezte? De arra a motorra is adnanak forgalmit az adasveteli bemutatasakor,nem? Aki tud,kerem segitsen!

4

Át iratkoznék de nem tüdők valaki segít?

Az oktatom súlyos beteg és már egy ideje kórházban van. meg vannak a vizsgák csak van még 15 óra forgalomból. Át akarók iratkozni más oktatóhoz de nem tudja ki adni a papírokat.

6

Üzembentartói bejegyzés, és költségei a tulajdonosnak van?

Azt szeretném tudni, hogy ha testvérem autóját átveszem egy üzembentartóival, akkor a testvéremnek lesznek további költségei az autójával kapcsolatban? Ugye a kötelező, teljesítmény adót már neki nem kell fizetnie többet ugye? Ezeket a költségeket nekem kell viselni a továbbiakban jól tudom? Testvérem szeretne venni egy másik autót, csak attól tartok neki a kötelező biztosítása így meg fog ugrani, hiszen így már 2 autó lesz a nevén.

4

Mennyi időt kell várnom arra hogy megjöjjön a jogosítvány?

Ma vizsgáztam és arra vagyok kíváncsi hogy vizsgától számítva hány hét után jön meg a jogsi

2

Spanyolországban tudok autót venni, ha nem oda vagyok bejelentkezve?

Szeretnék autót venni Spanyolországban, de Magyarországra vagyok bejelentkezve. Az autó maradna ott, nem hoznám Mo-ra.

1

Menny font egy átlagos biztosítás egy autóra Skóciában?

0

Ha E-rendszámot szeretnék igényelni, levizsgáztatom az autót, majd fél év múlva megint le kell ha befizettem a reg. Adó-t és végleges rendszámom lesz?

Német papíros autó.
-Ha befizetem majd a reg.adó-t, új vizsga kell?
-Gondolom igy is NKH vizsgabázisra kell vinni?
-Így is ki kell fizetni a vizsgánál a vizsgadíjon felül a "különleges forgalomba helyezés" díját?
- Összesen most csak a plusz rendszám árával dobja meg akkor a majdani összköltséget?

0

Hogyan kell üzembentartóit megszüntetni?

A feleségem nevén van az autónk, az üzembentartó én vagyok, a biztosítás is a nevemen van. Novemberben lesz a forduló, de onnantól kezdve már azt szeretném, ha a feleségem lenne a tulajdonos és az üzembentartó is. Hogyan kell eljárni, először a biztosítást felmondani 30 nappal a fordulónap előtt, majd az okmányirodában intézni az új forgalmit, majd azzal biztosítást kötni?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!