Találatok a következő kifejezésre: 30-as táblánál mentem, (1 db)

már igy se tudja meguszni....ugyanis a gk.tulaj a felelõs...
Be kell tartani a KRESZ-t. Bizonyos esetekben lehet méltányossági kérelem segítségével mérsékelni (vagy megúszni) a büntetést (édesapám így tarthatta meg a jogsiját, bár nem büszke rá), de ehhez elég súlyos (és igazolható) indok kell, még úgyse mûködik sokszor. (Beteg nagymama szállítása kórházba, munkához elengedhetetlenül szükséges jogosítvány, rendkívül rossz anyagi helyzet) Esély nem sok van, de ami nagyobb gond, nem tudom, hova kellene beadni a helyi kapitányságon belül.
Nincs méltányosság május 1-jétõl gyorshajtásnál. Zéró tolerancia van. Közigazgatási bírságot szabnak ki, nem pedig szabálysértésit. A szabálysértésire lehet "sírni". A közigazgatásira már nem. A közigazgatási bírságot az üzembentartó megúszni már nem fogja, azonban a tanúvallomást megtagadhatja - ha hozzátartozó vagy õ maga vezette a gépjármûvet - ezzel a szabálysértési eljárást megúszhatja. (Büntetõpontot így nem kap, illetve a jogsija sem kerül veszélybe.)
30 helyett 39, nagy kaland. Egyébként meg viselni kell a következményeket.
Szia! Minden sebességhatárt max. 10%-kal "lehet átlépni". Ennyit ugyanis minden autó sebességmérõje csalhat. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindig a felsõhatárt kell súrolni. Tavasszal, mielõtt kijött volna a 300ezres büntetési tarifa-rendszer, keringett egy kör e-mail a büntetési tétel táblázattal, és a szerint is 10%-os sebesség túllépéstõl indult a büntetés.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

50cm3 motorra milyen oldalon tudok biztosítást kötni netrisken nem lehet sztem csak autót? Linkeljetek kosz. I

2

Azzal a papírral, amit az okmány irodában kaptam, a jogosítvány készítés során, lehet vezetni?

6

Autómat idén márciusban eladtam, rossz állapota miatt csak bontásra, a vevő értejött, az önkormányzatnál derült ki hogy bontási jegyzőkönyv is kellett volna egy hivatalos bontótól, kérdés az lenne lehet-e ilyet szerezni utólag is?

3

Érvényes az adásvételi szerződés, ha nincs rendesen kitöltve? (hiányzik róla mind2 személyi igazolvány szám+motorszám is) Lent írt esetben Ti mit tennétek a helyemben?

Eladtam egy autót az egyik ismer?sömnek és tartozik még 40 ezer forinttal bel?le. Viszont nem hajlandó kifizetni már másfél hónapja. Ma pedig megmondta kerek perec, hogy nem fizeti ki, úgysem tudom behajtani rajta, mert alá van írva az adásvételi, így az már az övé :-S

3

Lemondás, új kötés. Ti hogy csináltátok?

Na én netrisken intézem a biztosítást jan.27-én kötöttem biztosítást idén és péntek este írtam hogy lemondanám.Ha megkötöm az újat megkapom a csekket és küldenék a régi biztosítómtól is azt ha nem fizetem be akkor is megsz?nik vagy rámterhelnek valamit?

1

Az örökölt személyautot szeretném eladni. Át kell-e iratni a nevemre, eladás előtt?

3

Ha lejár az egy éves biztosításom milyen Bonus-malus kategóriába esek? Új belépő vagyok és most A00-ba vagyok.

Válaszokat köszi!

5

Postán fel lehet adni egy elektromos rollert? Ha fellehet mennyibe kerül a postaköltség?

Nem tudom hogy melyik kategóriába írjam a kérdést. Remélem jóba :)

2

Lehet fellebbezni, és megváltoztatni a kivonatást ideiglenesre?

Kivonattunk egy autót a forgalomból, mivel nem volt használva. Arról viszont nem világosítottak fel, hogy mi véglegesen vonjuk ki, nem tették fel a kérdést, hogy ideiglenesen, vagy véglegesen.Lehet fellebbezni?

2

Ellopták az autónkat, van casco, de sajnos nincs meg az egyik kulcs, ilyen esetben lehetséges, hogy nem fizet a biztosító?

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!