Találatok a következő kifejezésre: 30 perc idő az (18 db)

Elvileg a 30 kötelezõ. Ha nem kapod meg, akkor mindenképp élj panasszal.
Nekünk 25 van.
30 percet kutyakötelességük adni, úgyhogy nyugodtan mondd meg, hogy fél órád van. Nem kevesebb és nem több :-) Bár elvileg nálunk volt olyan, aki 1 órát is készülhetett :)
30 percet muszáj adniuk.Amúgy nálunk sem tartották be, volta aki legalább 45-50 percet készült, elõbb húzta a tételt mint én, és csak utánam ment ki.
én most jöttem haza érettségirõl. Nálunk 4-en voltunk egyszerre bent, és a felkészülési idõ jóval több volt, mint az elõre beharangozott 30 perc, kb 45. Úgyhogy szerintem nálatok is több lesz. Persze ez függ a tételek hosszától meg hogy ki milyen gyorsan zavarja le. De 20 perc után az ember csak ül és idegeskedik, nem is kell sztem több.
Elvileg nálunk is fél óra. Ezt a legelsõ emberrel betartatják, aztán ahogy jön! Én tavaly majd egy órát ültem a babérjaimon mire egy rendes (nem elõrehozott) érettségizõt megkérdeztek kész van e, mondta hogy még nincs, úgyhogy végre szólítottak engem helyette! Elég rendesen csúsznak egy idõ után a dolgok, úgyhogy ha nem az elsõk között vagy, szerintem jóval több idõd is lesz!!
És amikor bementek hárman vagy négyen vihetitek magatokkal a tételeket még?
A kérdező hozzászólása: Áh, igazatok volt! Volt hogy egy órát vártam, kár volt aggódnom. :)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem az elsõk között vagyok. Akkor biztos õk is kalkuláltak a csúszással és azért van 20 perc kiírva. De akkor megnyugodtam. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy aktuális-e még, de nem vihetsz tételeket a terembe. :)
A kérdező hozzászólása: itt van a balzsam : http://kepfeltoltes.hu/view/120605/1265149415_serical_placen..
Hát egyszer kétszer belefér, hogyha csak pár percig rajta hagyod, de amúgy hogyha nincs egy fél órád (sosem) akkor ne vegyél ilyet.
Én is hajmosás elõtt alkalmazom, nekem a Latte van meg. És nekem is hatásosabbnak bizonyul hajmosás elõtt nedves hajra, mint megmosott hajra, meg ugye így nem lapul le a hajam. :)

Ha minden este 30 percet tornázok Rubint Réka cd-re akkor mennyi idő múlva látható valami változás? ( persze ha figyelek az étkezésemre is )

Legjobb válasz: legyen inkább minimum 40 perc . és kezd heti 4 edzéssel. majd ha már belejöttél 1-2 hónap múlva ( vagy amikor úgy érzed) akkor legyen 5-6 edzés / hét. De 6 edzés felé sose menj, pihenni is kell. Ha jön a jó idõ akkor a köztes Réka mellé elmehetsz bicajozni vagy futni.. vagy amit szeretnél.

legyen inkább minimum 40 perc . és kezd heti 4 edzéssel. majd ha már belejöttél 1-2 hónap múlva ( vagy amikor úgy érzed) akkor legyen 5-6 edzés / hét. De 6 edzés felé sose menj, pihenni is kell. Ha jön a jó idõ akkor a köztes Réka mellé elmehetsz bicajozni vagy futni.. vagy amit szeretnél.
Már pár alkalom után feszesebb és tónusosabb leszel.Ha tényleg figyelsz a kajára, akkor centikben is hamar mérhetõ lesz.Sok sikert rengeteg!! kitartást kívánok neked:) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)


Ugye nem baj, ha ilyen nyirkos időben naponta kétszer kb.30 percre "kint hagyom" a 4 hetes babánkat az udvaron?

Jól becsomagolom, beteszem a babakocsiba, tologatom egy picit amíg el nem alszik, majd szél védett helyen hagyom egy picit, amíg elintézem a dolgaimat.

Legjobb válasz: Igen -igen! Utolsó elõtti jó hogy felhívtad erre a figyelmet, van ilyen idõjárás elleni krém, nem túl drága mondjuk a dm-es 2-300 ft. Kend be vele a kis arcocskáját. Szerintem az sem jó, ha valaki, még a "széltõl is óvja"a babáját! Edzõdnie kell a kinti életre! Jól csinálod! Jó babázást! Elsõ voltam! :-)

Igen -igen! Utolsó elõtti jó hogy felhívtad erre a figyelmet, van ilyen idõjárás elleni krém, nem túl drága mondjuk a dm-es 2-300 ft. Kend be vele a kis arcocskáját. Szerintem az sem jó, ha valaki, még a "széltõl is óvja"a babáját! Edzõdnie kell a kinti életre! Jól csinálod! Jó babázást! Elsõ voltam! :-)
Én raknék alá egy légzésfigyelõt! De ártani biztosan nem árt, ha fél órát a friss levegõn van!
szerintem jól csinálod! Nekem azt mondták, hogy két hetes kortól minusz 5 fokig ki lehet vinni, mindig egy picivel több idõre.
Ha ködös az idõ akkor inkább ne, egyébként bátran!
Jól teszed, kell nekik a jó levegõ. Jobbat alszanak.Picit kend be az arcát, ha eddig nem tetted. Szép idõ van ma is.
Úgy ahogy az elsõ válaszoló is írta, -5 fokig nyugodtan. Én is kinnt aludtam a szakadó hóesésben mikor pici voltam (Decemberben születtem) , persze az eresz alatt.
Nem kell túlparázni.Persze az ember hajlamos rá. De gondolj bele. Szélvédett helyen, beöltöztetve, babakocsiban mi baja lehet??? Semmi, alszik egy jót a levegõn. Ha már most 5-6fokba paráztok, mi lesz a mínuszokban? Én akkor is kiviszem majd a gyerekem, ha csak 15 percre is. Az Én Fiam is még csak 2 hónapos, de 3 hetes kora óta 1, 1, 5 órás séták vannak. Végigalussza a babakocsiban.
A kérdező hozzászólása: Már 1 hete folyamatosan szoktatjuk a kinti levegõhöz. Voltunk már 40 perces sétán is. Nincs se kutya, se macska. Rálátok tulajdonképpen, mert fát hordok be, a kazánnal molyolok ilyesmi. Csak a nyirkos idõ miatt féltem inkább.
ha kutya, macska nem bánthatja, akkor szerintem nyugodtan otthagyhatod, bár én nem tenném. mert sosem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Normális e az, ha a barátnőm 4 orgazmus és 30 perc után kérlel, hogy élvezzek el? Egyébként lányok ti mennyi ideig szeretitek és átlag hány orgazmusotok van egy aktus alatt? 28/F

Legjobb válasz: Szerintem is elég fél óra de boldog lennék,ha közben nekem is négy orgazmusom lenne... ha te több idõt igényelsz,akkor beszéljétek meg.Tényleg: Nem AKARSZ vagy nem TUDSZ elmenni elõbb?

4 orgazmus, 30 perc alatt? Én is szeretném *.* Nálunk jó, ha egy van, és akkor már boldog vagyok...
Szerintem is elég fél óra de boldog lennék, ha közben nekem is négy orgazmusom lenne... ha te több idõt igényelsz, akkor beszéljétek meg.Tényleg: Nem AKARSZ vagy nem TUDSZ elmenni elõbb?
gondolom szeretné, h neked is "jó" legyen, és nem akar önzõ lenni, h csak õ
Nem tudom annyi orgazmus után már én is örülük ha vége van, de elhiszem, hogy ez nem a legjob...
4 orgazmus!Jaj de irigylem...:P Nálunk fél órás egy menet és egy orgazmusom van.31/L
16 évesen??? Kétlem...
4 orgazmus basszus a mázlista ksi csaj:D!!nekem mé soha nem volt pedig voltam már sráccal nem is egyszer persze csak petting de akk is:(!15/L am egyetértek a legelsö komentel!
Én 10 perc alatt élvezek el 4-szer, de meg szoktam várni amig a párom is elélvez, utána meg kérlelem hogy had szívjak el egy cigit mert nem birom... Na es ez normalis?:) 16/L
nálunk az van, hogy kb 6-7szer elmegyek 15-17 perc alatt , aztán lassúzunk , kicsit lenyugszunk , aztán (gyakorlatnak hála) a végén egyszerre megyünk el . de van, hogy "játszadozik" velem, és kitolja az orgazmusomat, vagy megcsinálja azt , hogy minnél több :P és akkor meg visszavágok neki , húzom, húzom és a végén durr :P de volt, pl h annyira fáradt voltam, hogy mondtam neki, ho
A kérdező hozzászólása: Mi sem a lassú sexet csináljuk (amit magunk között csak NYUGDÍJAS sexnek nevezünk), igen fél óra az elég aktív mozgást jelent így, de mi még bírjuk szusszal s ebben csak a menet van benne:)
Én sose kérném :D Õ is mindig visszatartja.. Múltkor 2 órán keresztül csináltuk elmentem kb 20x. Hihetetlen jó tud lenni :P
Csak a saját példámmal tudok elõállni, de lehet, hogy a te barátnõd is hasonlóképpen van ezzel a dologgal. Imádom a barátomat, 5 év után is hulla szerelmesek vagyunk, viszont én nem nagyon szeretem a hosszú, gyertyafényes(...) szexet. Igénylem a sok ölelést, és azt, hogy szex közben a lehetõ legtöbb bõrfelületünk érintkezzen (tehát ne d.gás legyen), de nekem egy 10-15 perces, nagyon intenzív aktus bõven elég. Szerencsére a párom is ilyen beállítottságú, így megtaláltuk az összhangot :) Hogy hányszor élvezek el, az attól függ, hogy mennyi ideje nem szexeltünk- szóval elõfordul a 2 orgazmus is. Az gyakoribb, hogy egy 10 perces szex után még simogatjuk egymást, és ismét megjön a kedvünk... :) Fél óra? Szerintem mi nem is bírnánk addig szusszal :)
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ barátnõje vagyok.:) A Párom persze h. eltudna menni elõbb is, de azt szeretné, hogy minél több orgazmusom legyen és nekem legyen a legjobb a világon!
*hogy nyugodtan menjen el :)

Üdv! Olyan gondom van h mobilinternetet használok de az utóbbi idõben ha bongeszek v töltök teljesen megfagy a gép kb20-30 perc után! Egyébként t mobilos a net Alcatel L100 -as stick -el! Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy annak köze lenne a fagyáshoz. CCleaner-rel szoktad takarítani? Van elég hely a merevlemezen? Vírusokkal hogy állsz?

Nem hiszem, hogy annak köze lenne a fagyáshoz. CCleaner-rel szoktad takarítani? Van elég hely a merevlemezen? Vírusokkal hogy állsz?
A kérdező hozzászólása: Vírus nincs , friss telepítésû win 7, cod ghost játék közben nem fagy meg sosem meg multiban sem! De ha torrentezek vagy bongeszek 20 perc es úgy megfagy h nem reagál semmire!
Milyen edzettségi állapotban vagy?
Fogyás érdekében napi 8 óra edzéssel indítunk, máskülönben nincsen fogyasztó edzés. 30 perc, 1-2 óra az semmi, ennyit mindenki edz aki egy picit is komolyan gondolja. Biciklizés is semmi, nem nagy terhelés az izmaidnak, ráadásul csak a lábadnak. 10 perc rendes lábedzéssel is ugyanitt lehetnél, 15-20 perccel pedig már jóval elõrébb. Tehát a jó edzés akár még idõtakarékos is lehet, a fogyás pedig kizárólag táplálkozás kérdése, sajnos sem a biciklizés sem pedig a guggolás nem számít ebben.
elõzõ: 8 óra edzés? szerinted kinek van erre ideje? Szerintem meg igenis hat a testre, ha mindennap csinálod és tényleg 30 percig kb 10 km-t letekersz.
8 óra?! Komolyan nem hittem volna, hogy ekkora idióták léteznek...
Intenzív edzés mellett a zsírégetés 30 óra alatt is beindulhat, olvass utána a témának. A szobabicikli amúgy szerintem kevés, és nem is mozgatja át az egész testet, vagyis nem lenne okos csak ezt csinálni.
*30 perc :D ez a hülye válasz engem is összezavart :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 30 óra, az több mint amit én írtam :) A másik 2 válaszoló viszont téved. Azt az elméletet követik, hogy ha eleget edzenek akkor majd több kalóriát adnak le ami logikus módon majd zsírégetést és fogyást okoz. Sajnos ki kell ábrándítanom õket, a fogyás nem pusztán kalória kérdés, a tekerés pedig egy eléggé primitív tevékenység. Ha a szabadban tekertek akkor persze szép szórakozás, szép tájakon is lehet biciklizni.. de mint edzés, kellõképp középszerû. Mint írtam, 10-20 perc igazi lábedzéssel többet érnétek el, de a fogyás az étrenden múlik. Hízni is lehet, fogyni is, attól függ hogyan esztek. Olvassatok jobban utána ;) De normális helyen, ne a kiskegyedben.
hozzászokáshoz az edzéshez tökéletes kezdés a napi 30 tekerés. ráállsz lelkileg, hogy ennyit kibírj és havonta növeled 10 perccel a napi adagot. közben megdolgoztatod a szíved, keringésed az elsatnyult izmaidat. kalória felhasználás szempontjából nem jelentõs, de a lelki fejlõdésben az önfegyelemben egy nem edzõ embernek kiváló kezdõ lépés.

Tudnátok valami jó süti receptet aminek az összeállítási ideje max 30 perc (esetleg 45)? A sütési idő leeht hosszú. Mint pl kuglóf, muffin.

Beteg vagyok, de unatkozom. Nem tudok sokat állva maradni, mert szédülök. Tegnap kuglófot sütöttem, tegnapelőtt muffint, mit süssek ma? OLyan recepteket szeretnék, amik már kipróbáltak és tuti sikerül megcsinálni Köszönöm

Legjobb válasz: Ez nagyon egyszeru ( olyasmi ,mint a somloi galuska, vagy akar nevezhetjuk is annak :) : sutsz 6tojásbol piskota tésztát, elvágod 2 felé. A piskota tészta felét visszateszed a tepsibe.megszorod darált dioval ,ha van otthon. Fozol csokis pudingot, hegye ontod a fél piskota tésztádnak. Lefeded a másik felével .Megint darált dio. Fozol csokis pudingot, ráontod a tetejére. Csokiontet : ha akarsz teszel bele rumot, vagy rumaromát,ha nemakarsz nemteszel...1dl vizbe teszel 1 és fél kanal cukrot, felolvasztod, ebbe beledobod a tábla csokit,felolvasztod. le a tuzrol ,és tehetsz bele 5-6 kanal tejszint is. Utánna mér csak tejszinhab kell. Vagy felversz ,vagy veszel uzletbe :) tesztát nagykannállal szaggatod a tányérra, lelocsolod csokival ,hegyé a tejszinhab . Nagyon finom és egyszeru elkésziteni :)

Ez nagyon egyszeru ( olyasmi , mint a somloi galuska, vagy akar nevezhetjuk is annak :) : sutsz 6tojásbol piskota tésztát, elvágod 2 felé. A piskota tészta felét visszateszed a tepsibe.megszorod darált dioval , ha van otthon. Fozol csokis pudingot, hegye ontod a fél piskota tésztádnak. Lefeded a másik felével .Megint darált dio. Fozol csokis pudingot, ráontod a tetejére. Csokiontet : ha akarsz teszel bele rumot, vagy rumaromát, ha nemakarsz nemteszel...1dl vizbe teszel 1 és fél kanal cukrot, felolvasztod, ebbe beledobod a tábla csokit, felolvasztod. le a tuzrol , és tehetsz bele 5-6 kanal tejszint is. Utánna mér csak tejszinhab kell. Vagy felversz , vagy veszel uzletbe :) tesztát nagykannállal szaggatod a tányérra, lelocsolod csokival , hegyé a tejszinhab . Nagyon finom és egyszeru elkésziteni :)
Vagyis az egyik puding csokis , a másik vaniliás :D
4 ek liszt, 4 ek cukor, 2 ek keserû kakòpor, 1 tk sütõpor;ezeket keverd el;màsik tàlba:1tojás, 4ek tej, 4 ek olaj;ezt is keverd össze majd burìts a lisztess cuccra és villával alaposan keverd össze, tedd egy mély tálba(én éthordòba szoktam) és 5 percre tedd a mikrôba!!!Nyersen rakhatsz bele kevés gyûmölcsöt vagy csokit de üresen is finom.

Lépcsőzőgépet használok naponta 30 percet, mennyi idő után látszik meg majd az eredmény a fenekemen?

Legjobb válasz: hogyan táplálkozol? (fehérje, energiabeviteled, energia igényed, testtömeged?) mennyi zsírod van?

hogyan táplálkozol? (fehérje, energiabeviteled, energia igényed, testtömeged?) mennyi zsírod van?
Szia! Én is 30 percet edzek naponta sztepperrel a legerõsebb fokozaton és fogyókúrázom mellé. Egy hónap alatt 8 kilót fogytam a kettõt kombinálva, de nagy súlyfeleslegbõl. (103kg-ról 95kg-ra) Ha megmondod a saját paramétereidet talán tudunk viszonyítani.

Ha naponta 30 percet hullahoppozok mennyi idő még látható lesz az eredmény hogy a derekam és a csípőm vékonyabb?

Legjobb válasz: versenyszerû hullahoppozással, napi 25 órában dúsított uránnal töltött ólomkarikával fejenállva ha pörgetsz akár 3 millió év alatt is sikerülhet... semmit nem használ, nincs helyi fogyás...

versenyszerû hullahoppozással, napi 25 órában dúsított uránnal töltött ólomkarikával fejenállva ha pörgetsz akár 3 millió év alatt is sikerülhet... semmit nem használ, nincs helyi fogyás...
30 év múlva.
Így ne várj nagy eredményt! Mondjuk nem rossz arra, hogy megmozgasd magad. De ha valami látszatát is akarsz, akkor vagy fa karikát használj, vagy a mûanyagot töltsd meg sóval és fokozatosan juss el legalább háromnegyed óráig. De inkább bringázz, vagy kocogj, az jobb. Helyi fogyás nincs, tehát mindened fogyni fog. Viszont ehhez azért a legtöbbször az étrendet is meg kell változtatni. Ettõl is függ, hogy mennyi idõ alatt látszik meg az eredmény.
Cseréld le ugrókötélre, akkor több esélyed lesz elérni a célod.
A kérdező hozzászólása: oh köszönöm , szerintem le is cserélem :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!