Találatok a következő kifejezésre: 30 napos mikor (106 db)

Átlagban 30 naposak a ciklusaim. Mikor lehet peteérésem? Másnak, akinek szintén 30 napos, mikor van?

Legjobb válasz: A ciklus.hu szerinti idõpontban már csak halvány szokott lenni az ovu teszt..

A kérdező hozzászólása: A ciklus.hu szerinti idõpontban már csak halvány szokott lenni az ovu teszt..
Szia, nekem 28-30 naposak a ciklusaim. Múlt hónapban 30 napra jött meg és a 14. 15. napon páfrányt mutatott a miki. Sztem. 15. napon volt.
Én úgy tudom a közepén, 15. napon. Remélem nem mondok rosszat, 12. nap lányra van esély, 13. nap kicsit a fiúra is, 14. nap csak fiú lehet.
A hivatalos álláspont az, hogy peteérés után 14 nappal van mindig mensi. :-) Tehát elvileg neked a 16. napon. Viszont én egy ellenpélda vagyok, mert nekem peteérés után 16-17 nappal van mensim. Egyszóval nincs rá szabály, ez a te saját biológiádtól függ. Egy ultrahang fixre megmondja :-)
nekem is mindig ovu után 16-17 napra jön meg.. használj ovutesztet, ha pozi és rá megjön x napra, akkor mindig annyira fog..
nekem is 30 napos a ciklusom és 16-17-ik napon van ovum.

Június 25-26. án jött meg. Ciklusaim 30 naposak. Mikor vok a legtermékenyebb? Fiúra & Leányra mikor legnagyobbak az esélyeim?

Legjobb válasz: úgy a középidõben van általában peteérésed. persze lehet máskor is, de most komolyan, ha te se tudod, mi honnan tudnánk? ez olyan mint a "terhes vagyok?" kérdések. "Fiúra & Leányra mikor legnagyobbak az esélyeim?" ?????? ugye viccelsz? szerintem még várjál pár évet azzal a babaprojecttel, elõbb nõjél fel!

úgy a középidõben van általában peteérésed. persze lehet máskor is, de most komolyan, ha te se tudod, mi honnan tudnánk? ez olyan mint a "terhes vagyok?" kérdések. "Fiúra & Leányra mikor legnagyobbak az esélyeim?" ?????? ugye viccelsz? szerintem még várjál pár évet azzal a babaprojecttel, elõbb nõjél fel!
A kérdező hozzászólása: De bunkó vagy!
Szia! Nekem 30-35 napos ciklusaim szoktak lenni, kb. a 20. napon szokott lenni a peteérésem. A legegyszerûbb (nekem bevált módszer) a nyákmegfigyeléses, ami azt jelenti, hogy a peteérés elõtti napo(ko)n jellegzetes síkos érzetet érez az ember, (termékeny típusú nyák, nyúlós, jellegzetes) a peteérés (és a legtermékenyebb nap) ezek után az elsõ száraz nap! Na ekkor vagy a legtermékenyebb. Állítólag ha a termékeny típusú nyákos napokon (tehát a peteérés elõtt 1-3 nappal) próbálkoztok, akkor kislányra van nagyobb esély, ha pedig a peteérés napján akkor kisfiúra. Nekem bevált, 11 hónapos a kislányom
A kérdező hozzászólása: ::

Lóbértartási szerzõdésben mit jelent az a pont, ami arról szól, hogy mindkét fél 30 napos felmondási idõvel rendelkezik?

Arról az oldalról értem, hogy ha engem küldenek el, akkor még 30 napig maradhatok vagy addig ameddig kifizettem a bértartást. De ha én akarok elmenni, akkor nem mehetek el mondjuk egyik napról a másikra? Ha mondjuk hó közepén akarok elmenni, de már egész hónapra kifizettem a bértartást, de lemondok arról, hogy fizessék vissza a maradék fél hónapot, gondolom akkor megyek el amikor akarok nem?

Legjobb válasz: "hogy mindkét fél 30 napos felmondási idõvel rendelkezik" Azaz a felmondástól számítva mind a két fél elvárhatja, hogy a másik a szerzõdésben elõírt kötelezettségeknek változatlanul még 30 napig eleget tesz.

"hogy mindkét fél 30 napos felmondási idõvel rendelkezik" Azaz a felmondástól számítva mind a két fél elvárhatja, hogy a másik a szerzõdésben elõírt kötelezettségeknek változatlanul még 30 napig eleget tesz.
A kérdező hozzászólása: De nekem például milyen kötelezettségeim vannak a bértartó hely felé? Nálunk elõre szokás fizetni a bértartási díjat, így azon felül még mit várhatnak el tõlem? Tehát ha adott hónap közepén mondjuk el szeretnék onnan menni, arra a hónapra nekem már ki van fizetve a díj. Egyéb kötelezettségeim is lennének?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, így már érthetõ!
Vagy megvásárolod, vagy keresel a neten licenszeket. :)
Húha, Kaspersky 16 helyett 13, rohadt nagy akció csakugyan...
Fizess elõ a PCWorld címû lapra és ingyenes licensz kódot kapsz havonta ESET-NOD (ESS és Antivírus) termékekre.
Neten tudsz keresni felhasználónevet és jelszavat. Azt bemásolod és már tudod is frissíteni.
Egyszer aztán nem frissül tovább, akkor jöhet minden (féreg, trójai) a gépedre. Egyébként azt olvastam, hogy meglepõen jó az ingyenes A-Squared Free. http://download.chip.eu/hu/a-squared-Free-3.1_28243.html
Én nekem lazán megy és egy pennyt se fizettem érte, és nem is fogok.
Bekeményített a Sicontact, megunták a rengeteg hamisat. ESET Smart Security 4.2 és NOD Antivírus 4 is kizárólag regisztrálkés után hajlandó frissülni? Kemény üzleti érdek, mint a Microsoft szoftvereknél is. Egyébként nagyon jó a VALÓDI, fizetõs ESET-NOD, igen, a FIZETÕS. A többi nem ér semmit.
Ugorj ki az ablakon, de elõtte azt fos nod32-t vágd be a szemétbe! :D
Valódi fizetõs NOD féláron 9900 ft. Vannak kedvezmények.

Aki pontosan tudja, hogy mikor van a peteérése: Ez (általában) valóban azon a napon van, ami a ciklus hossza mínusz 14 nap? (Pl.30 napos ciklusnál: 30-14 = a 16. napon? )

Csak kíváncsi vagyok, hogy milyen arányban igaz ez... :)

Legjobb válasz: Nekem nem jött be. 6. napon volt, 28 napos ciklusban.

Nekem nem jött be. 6. napon volt, 28 napos ciklusban.
28 napos ciklusaim voltak és a 15. nap hajnalban fogant meg a kisfiam a 14. nap este kilenc körüli aktusból. Szerencsém van, hogy ennyire pontosan tudom :-)
Nekem 32napos a ciklusom és a 10.napon volt.

Menses első napjától számított 21. napon, nagyon húzódott a méhem, kicsit fájt is. De aztán két nap után elmúlt. A ciklusaim 30 naposak. Szerintetek mi lehetett ez?

Legjobb válasz: Akár lehetett beágyazódás is. Mert ha 30 naposak a ciklusaid és a peteérésed a 15. napon lehetett, 19. naptól lehet már beágyazódás.

Akár lehetett beágyazódás is. Mert ha 30 naposak a ciklusaid és a peteérésed a 15. napon lehetett, 19. naptól lehet már beágyazódás.

Ha ma tapasztaltam, hogy nyulos tojásfehérjés a folyásom, akkor mikor kell szeretkezni ahoz hogy összejöjjön a baba? A ciklusom általában 28-30 napos. Ma a 16. - nap van. Ilyenkor már lekéstem? Vagy pont most kell csainálni?

Legjobb válasz: Igen, pont most kell:-) Annak ellenére hogy 28-30 naposak a ciklusaid, a pé tolódhat ide-oda, olyan sokminden befolyásolhatja, akár egy vitamin vagy gyógytea. Szval ha nyúlós tojásfehérjés lehet akciózni!

Igen, pont most kell:-) Annak ellenére hogy 28-30 naposak a ciklusaid, a pé tolódhat ide-oda, olyan sokminden befolyásolhatja, akár egy vitamin vagy gyógytea. Szval ha nyúlós tojásfehérjés lehet akciózni!

Mitõl van ez? A lényeg általában 30 naposak a ciklusaim, de most 27 napra megjött a menstruációm 30-án és hát így nézz ki a ciklusom: 30. - közepes 31. -enyhe 1. - enyhénél is enyhébb. Mitõl lehet? A mellbimbóm még mindig érzékeny és fel van dagadva.

Legjobb válasz: Érdemes lenne csinálnod egy terhes tesztet. Ilyen gyenge vérzés lehet terhesen is. Az is lehet, hogy ebben a hónapban nem volt ovulációd, és ezért jött meg elõbb.

Érdemes lenne csinálnod egy terhes tesztet. Ilyen gyenge vérzés lehet terhesen is. Az is lehet, hogy ebben a hónapban nem volt ovulációd, és ezért jött meg elõbb.
én nem gondolnám, hogy nem ovulált, 3 nap pluszba vagy minuszba bárkinél elõfordul és mennyiségre sem mindig egyforma. nekem hol 30 napra jön meg hol 40 napra, olyan is volt hogy 50 napra, a mennyisége néha több néha kevesebb. És biztos hogy volt peteérésem mert terhes vagyok :) Nem törvényszerû hogy mindenkinek pöccre pontos legyen.
A kérdező hozzászólása: hát ma, vagy holnap reggel csinálok tesztet, mert 3 napja már hõhullámaim vannak, ilyenem még nem volt...furi, amúgy köszönöm a válaszokat :)

Kb.30 napos ciklusoknál mikor érdemes tesztelni? (lent)

Általában rendszertelenek a ciklusaim, elõfordult már h a 28. vagy 34. napon jött meg, általában kb. 30 naposak. Férjemmel 1x voltunk együtt, 10 napja (kb. ciklus közepén). Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Mikorra nem várod?? nekem is ilyenek voltak a ciklusaim 28-34 naposak ,33-adik napon nagyon erõs pozitivat teszteltem ,de én már a nem várt napján éreztem h nem fog megjönni :) és mi 2naponta voltunk együtt igy elsõ hónapban össze jött a baba :)))))) 15hkm

Mikorra nem várod?? nekem is ilyenek voltak a ciklusaim 28-34 naposak , 33-adik napon nagyon erõs pozitivat teszteltem , de én már a nem várt napján éreztem h nem fog megjönni :) és mi 2naponta voltunk együtt igy elsõ hónapban össze jött a baba :) ))))) 15hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, boldog babavárást Neked! :) 9-én vasárnap lesz a 28.nap, de úgy tervezzük, hogy majd csak szerdán tesztelünk (31.napon), de már nagyon türelmetlen vagyok :)
drukkolok :)
Most akkor terhes vagy? Az elõzõ kérdést nem te tetted fel, hogy mikor lesz megint peteérésed?
Ha várandós vagy, úgyis csak az utolsó menstruációd elsõ napját kérdezik! Amúgy nagyobb lehetõség, esély a ciklus közepén van!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!