Találatok a következő kifejezésre: 30 napnál minden (5 db)

30 napnál tartok, minden tünet jelentkezik, amit eddig a többiek leírtak. Menzesz még mindig sehol, az érzés viszont igen. Ha ma tesztelek délután Clearblueval, már kimutatná?

Legjobb válasz: mintha csak magamat olvasnám vissza.én ma reggel teszteltem negativ lett,pénteken megismétlem.szerintem te is várj egy-két napot még.szoritok!

mintha csak magamat olvasnám vissza.én ma reggel teszteltem negativ lett, pénteken megismétlem.szerintem te is várj egy-két napot még.szoritok!
Szia tesztelj és ha baba van akkor ki fogja mutatni szoritok neked
Szerintem 1-2 nap múlva tesztelhetsz. Mikor terhes lettem, nekem még utánna volt egy vérzésem, a következõnél mikor meg kellett volna jönnie, én is úgy éreztem, mindjárt megjön, jártam a wc-re félóránként. Pedig akkor már 7 hetes terhes voltam. A kislányom most 15 hetes :)
Nem várt menzi elõtt 2 nappal már lehet tesztelni!

Barátnőmnek késik a mensturációja ma 2 nappal több mindt kellene 28 nap szokott lenni az átlag már 30. napnál tart ad ez okot aggódásra?

Használ fogamzásgátlót! 18 évesek vagyunk mind ketten ezért nem lenen valami kellemes ha most jönne a baba szóval ad ez okot aggódásra?

Legjobb válasz: igen . Lehet,hogy terhes.

igen . Lehet, hogy terhes.
A kérdező hozzászólása: nagyon boldogvagyok akkor....holnap reggel csinálja meg a tesztet hát aszthiszem ma este sem alszom.
na, hogy álltok?
A kérdező hozzászólása: hálistennek 3 negatív teszt és ma megjöttneki:)
Remélem nem.
Nekem régebben úgy volt, hogy 28nap+1hét, és 3 szor voltam terhes.Ez hülyeség.
Az hogy mért 30 napnál hosszabb több oka lehet. Ha azért mert nincs peteérés akkor tényleg elég nehézkes a teherbeesésé. Ha babát szeretnél akkor vizsgáltasd ki magad. Én ismerek olyat akinek rendszertelen mégis terhes lett de az esetek nagy többségében hormonális probléma áll a hátterében.
Nem függ össze a kettõ, ne aggódj! :-) Szülhet valaki 31-2 napos ciklussal is 20 gyereket és lehet meddõ valaki tökéletes 28 napos ciklus mellett is, nem ezen múlik a peteérés.
Nem, ez csak valami zavar lesz a szervezetedben.
Az igaz, hogy a túl hosszú ciklus nem éppen túl szerencsés a teherbeesés szempontjából, DE NEM 30 a határszám! 36 napnál hosszabb ciklus esetén szokták ajánlani a kivizsgálást!
Nekem 34 napos a ciklusom és orvos szerint igy a 14. nap helyett 18-19. napon van peteérlésem
A kolléganõmnek 1.5 havonta van menszesze és még is teherbe tudott esni.
Hát igen avn iylen is olyan is. De sajnos van rá esély hhogy van valami hormonális probléma. Gyakrabban nehezíti a teherbeesést mint nem. Viszont azért meddõ még nem elszel, csak lehet nem jön össze olyan könnyen vagy kis utánajárást igyénel majd a dolog.

Az apasági nyilatkozat még mindig nem lehet 30 napnál régebbi? Vagy kórháza válogatja? Jelen esetben a MÁV kórházra gondolok.

Legjobb válasz: Szerintem lehet, régebben lehetett. Az apaság elismerése nem évül el. Ráadásul koraszülötteknél elég necces lenne.

Szerintem lehet, régebben lehetett. Az apaság elismerése nem évül el. Ráadásul koraszülötteknél elég necces lenne.
Elõzõ vagyok, rákerestem. Az apasági nyilatkozatot bármikor meg lehet tenni, a terhesség folyamán, vagy a szülés után. Sosem évül el. Te nem lehet, hogy a házassági anyakönyvi kivonatra gondolsz? Azt szoktak 30 napnál nem régebbit kérni. http://www.kismamatitkok.hu/website/index.php/Cikkek/Tuti-ti..
én is a máv ban fogok szülni most vagyok 31 hetes..a héten csináltuk az apaságit a béke téren és rá van irva a papirra hogy 2020 x.x. ig érvényes
Én is most intézem, nekem azt mondták, hogy az apasági soha nem évül el, visszavonhatatlan, csak bíróság elõtt vonhatná vissza az apa, de a hajadoni nyilatkozat az nem lehet régebbi 30 napnál a szüléskor.
A kérdező hozzászólása: Hajadoni nyilatkozat?Azt is kell már vinni?Az elsõnél nem kellett.Vagyis nem kellett kikérni, állítólag azt az önkormányzatok egymás közt lekérik, elintézik.
Igen kell hajadoni nyilatkozat, legalábbis nekem azt mondták, ráadásul nem lehet 30 napnál régebbi, mondjuk ezt kórháza válogatja. Szerintem jobb ha van nálad érvényes, biztos ami biztos alapon.

Sajnos volt egy miss. ab műtétem június végén. Akkor egy kicsit több mint 1 hónapra megjött a menzeszem. A műtét előtt 30-32 napos ciklusaim voltak. Most a 34 napnál tartok és nem tudom mirét nem jön meg. Miért késik a menstuációm?

Legjobb válasz: Nálam is ugyanez volt. Missed ab. után 6 hétre jött meg a mensim, utána nagyon rendszertelen volt, állandóan 30-45 napra jött meg. Ne aggódj, de azért a terhességet ki kell zárni!

Nálam is ugyanez volt. Missed ab. után 6 hétre jött meg a mensim, utána nagyon rendszertelen volt, állandóan 30-45 napra jött meg. Ne aggódj, de azért a terhességet ki kell zárni!
lehet pszichologiai oka is annak, hogy kesik. pl. ha ragorcsolsz arra, hogy miert nem jon meg, az is tudja kesleltetni. ahogy az is, ha stresszes eletet elsz. ettol fuggetlenul azert ha meg par napig nem jon meg, csinalj a biztonsag kedveert egy tesztet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!