Találatok a következő kifejezésre: 30 napig a 90 napos diéta (3 db)

A 90 napos diéta eredményes-e, ha csak 30 napig csináljuk?

Legjobb válasz: ha nem csinálod végig, akkor az anyagcseréd nem áll át, és kamatostul visszaszeded azt amit leadtál

ha nem csinálod végig, akkor az anyagcseréd nem áll át, és kamatostul visszaszeded azt amit leadtál
ha addig eléred a kívánt súlyt, akkor miért ne? de utánna is figyelni kell, nem szabad úgy enni mint elötte, mer visszajön!!!!!!kamatostól
Nem Nem véletlenül 90 napos diéta. Szépen végig kell csinálni!
A 90 napos diéta nevében is benne van: 90 napig kell csinálni. Ha csak 30 napig szeretnél diétázni, válassz magadnak másik diétát.
A 90 napos leírásában benne volt, hogy ha eléred a kívánt súlyt, abba lehet hagyni elõbb is. Ott is az a lényeg, hogy megõrizd a reggeli gyümölcsevést, azt viszont nem tudom, hogy ebben az esetben 30 további napig? Ezt a részét hajlamosak elfelejteni a kúrának :) Szerintem mégegy nagyon fontos dolog, hogy továbbra is figyelj oda, hogy mit mivel és mennyit eszel, mozogj, és akkor nem hízod vissza. Ha visszatérsz a korábbi rossz evési szokásokhoz, akkor tuti visszahízod, de nemcsak 30, hanem 90 nap múlva is!

30 napig működött a 90 napos diéta. Most három hete nem mozdul a súlyom. Miért?

Tudom, hogy vannak id?szakok amikor megáll a fogyás, na de ennyi ideig? Pedig mindent úgy csinálok ahogy eddig. Betartom az el?írtakat, a mennyiséggel sincs probléma, és még tornázom is mellette.

Legjobb válasz: Teljesen normális, ha megáll a fogyás. Az elsõ kilók viszonylag hamar eltûnnek. Közben a szervezet egy kicsit megszokja a módosult táplálkozást is. Mozgással és türelemmel azonban beindul a további fogyás. Ebben az esetben már a "mélyebb" tartalékokhoz nyúl a szervezet.

Teljesen normális, ha megáll a fogyás. Az elsõ kilók viszonylag hamar eltûnnek. Közben a szervezet egy kicsit megszokja a módosult táplálkozást is. Mozgással és türelemmel azonban beindul a további fogyás. Ebben az esetben már a "mélyebb" tartalékokhoz nyúl a szervezet.
A súlyvesztés nem feltétlen zsírból történt, fõleg az elején. Lehet hogy egy gramm zsírt sem vesztettél, csak az eltárolt szénhidrát(glikogén) és víz távozott. Én a helyedben a "tornázást" erõltetném az egészségtelen diéta helyett.
Én pont ugyanígy vagyok, félidõnél járok, de már vagy két hete meg sem mozdult a mérleg nyelve. Megkérdeztem egy ismerõst, aki már szakinak számít a témában, mert õ már túl van ezen a 90 naposon és õ azt mondta, neki középidõtájt megállt a fogyás 5 hétre!!!!! Azt mondta, ne adjam fel, mert utána viszont nagyon beindult nála is és összesen 18 kilótól szabadult meg. Szóval, ne add fel, nem vagy egyedül a problémával, de ha kitartunk, újra beindul a fogyás!

Fogyni szeretnek de a 90napos dieta tul hosszu. Az ugy jo lenne pl. ha a 90 naposat 30 napig hasznalom? (es persze utana is ugyelek arra amit eszek)

Legjobb válasz: Igen, szerintem, sõt tapasztalatom alapján! Én elõször tavaly csináltam kb. 40 napig és 12 kg ment le, viszont szigorúan, bûnözés nélkül és csak light dolgokkal! Süti az cukormentes, tészta az durumtészta! :) Sok szerencsét! Rony

Igen, szerintem, sõt tapasztalatom alapján! Én elõször tavaly csináltam kb. 40 napig és 12 kg ment le, viszont szigorúan, bûnözés nélkül és csak light dolgokkal! Süti az cukormentes, tészta az durumtészta! :) Sok szerencsét! Rony
Én két éve 2 hónapot csináltam, és 6 kg ot fogytam.Elég jól elvoltam utána jó sokáig, tartottam a súlyom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!