Találatok a következő kifejezésre: 30 napig a 90 (7 db)

Előzetes letartóztatáskor először 30 napot kap, majd 90 napra hosszabbítanak, ez után általába mi következik? Ismét +90 nap? Mennyivel szoktak hosszabbítani, ha még kérték a hosszabbítást?

Legjobb válasz: Bûncselekménytõl függ mennyi az elõzetes letartóztatás maximális tartama (pl.: 3 évnél nem súlyosabban büntetendõ bûncselekmény esetén max. 1 év). Addig pedig annyiszor hosszabbítják meg, amennyiszer csak szükséges (általában a jogerõs ítéletig).

Bûncselekménytõl függ mennyi az elõzetes letartóztatás maximális tartama (pl.: 3 évnél nem súlyosabban büntetendõ bûncselekmény esetén max. 1 év). Addig pedig annyiszor hosszabbítják meg, amennyiszer csak szükséges (általában a jogerõs ítéletig).

Fogyni szeretnek de a 90napos dieta tul hosszu. Az ugy jo lenne pl. ha a 90 naposat 30 napig hasznalom? (es persze utana is ugyelek arra amit eszek)

Legjobb válasz: Igen, szerintem, sõt tapasztalatom alapján! Én elõször tavaly csináltam kb. 40 napig és 12 kg ment le, viszont szigorúan, bûnözés nélkül és csak light dolgokkal! Süti az cukormentes, tészta az durumtészta! :) Sok szerencsét! Rony

Igen, szerintem, sõt tapasztalatom alapján! Én elõször tavaly csináltam kb. 40 napig és 12 kg ment le, viszont szigorúan, bûnözés nélkül és csak light dolgokkal! Süti az cukormentes, tészta az durumtészta! :) Sok szerencsét! Rony
Én két éve 2 hónapot csináltam, és 6 kg ot fogytam.Elég jól elvoltam utána jó sokáig, tartottam a súlyom.

A 90 napos diéta eredményes-e, ha csak 30 napig csináljuk?

Legjobb válasz: ha nem csinálod végig, akkor az anyagcseréd nem áll át, és kamatostul visszaszeded azt amit leadtál

ha nem csinálod végig, akkor az anyagcseréd nem áll át, és kamatostul visszaszeded azt amit leadtál
ha addig eléred a kívánt súlyt, akkor miért ne? de utánna is figyelni kell, nem szabad úgy enni mint elötte, mer visszajön!!!!!!kamatostól
Nem Nem véletlenül 90 napos diéta. Szépen végig kell csinálni!
A 90 napos diéta nevében is benne van: 90 napig kell csinálni. Ha csak 30 napig szeretnél diétázni, válassz magadnak másik diétát.
A 90 napos leírásában benne volt, hogy ha eléred a kívánt súlyt, abba lehet hagyni elõbb is. Ott is az a lényeg, hogy megõrizd a reggeli gyümölcsevést, azt viszont nem tudom, hogy ebben az esetben 30 további napig? Ezt a részét hajlamosak elfelejteni a kúrának :) Szerintem mégegy nagyon fontos dolog, hogy továbbra is figyelj oda, hogy mit mivel és mennyit eszel, mozogj, és akkor nem hízod vissza. Ha visszatérsz a korábbi rossz evési szokásokhoz, akkor tuti visszahízod, de nemcsak 30, hanem 90 nap múlva is!


155cm vok és 64 kg. kb 48nak kéne lennem. Holnaptól kezdem el a 90 naposat. és kiváncsi lennék h ti 30-40 nap alatt mennyit fogytatok?

júni végefele megyünk barátom családjával nyaralni.és hát 9 éve nem voltam strandon. nagyon gátlásos vagyok,undorodom magamtól, az alakomtól,testemt?l és végre szeretnék megszabadulni a feles kilóktól. érdekelne h a nyaralásig kb mennyit?l tudnék megszabadulni.

Legjobb válasz: (heti 3szor fogok kondizni, és heti 2szer szaunázom,mellette kb mindennap 1 órát sétálok)

A kérdező hozzászólása: (heti 3szor fogok kondizni, és heti 2szer szaunázom, mellette kb mindennap 1 órát sétálok)
egy 10 kg-ot biztos

30 napig működött a 90 napos diéta. Most három hete nem mozdul a súlyom. Miért?

Tudom, hogy vannak id?szakok amikor megáll a fogyás, na de ennyi ideig? Pedig mindent úgy csinálok ahogy eddig. Betartom az el?írtakat, a mennyiséggel sincs probléma, és még tornázom is mellette.

Legjobb válasz: Teljesen normális, ha megáll a fogyás. Az elsõ kilók viszonylag hamar eltûnnek. Közben a szervezet egy kicsit megszokja a módosult táplálkozást is. Mozgással és türelemmel azonban beindul a további fogyás. Ebben az esetben már a "mélyebb" tartalékokhoz nyúl a szervezet.

Teljesen normális, ha megáll a fogyás. Az elsõ kilók viszonylag hamar eltûnnek. Közben a szervezet egy kicsit megszokja a módosult táplálkozást is. Mozgással és türelemmel azonban beindul a további fogyás. Ebben az esetben már a "mélyebb" tartalékokhoz nyúl a szervezet.
A súlyvesztés nem feltétlen zsírból történt, fõleg az elején. Lehet hogy egy gramm zsírt sem vesztettél, csak az eltárolt szénhidrát(glikogén) és víz távozott. Én a helyedben a "tornázást" erõltetném az egészségtelen diéta helyett.
Én pont ugyanígy vagyok, félidõnél járok, de már vagy két hete meg sem mozdult a mérleg nyelve. Megkérdeztem egy ismerõst, aki már szakinak számít a témában, mert õ már túl van ezen a 90 naposon és õ azt mondta, neki középidõtájt megállt a fogyás 5 hétre!!!!! Azt mondta, ne adjam fel, mert utána viszont nagyon beindult nála is és összesen 18 kilótól szabadult meg. Szóval, ne add fel, nem vagy egyedül a problémával, de ha kitartunk, újra beindul a fogyás!

Március végéig kapok munkanélküli támogatást, utána elvileg munkanélküli segély járna 90 napig.13 éves folyamatos munkaviszony áll mögöttem, ami május 30-al megszünt. Júliusban pedig jön a baba. Számíthatok-e gyedre?

Legjobb válasz: Szüneteltesd a munkanèlküli támogatást! Gondolom 6 hónapra jár. Január 1 tõl igényeld, az kitart júniusig, és a szülés elõtt 28 nappal igényeld meg a tgyást, így jár majd a tgyás gyed! Ha munkanélküli segélyen leszel ami a végén járna 90 napra, az segèly, nem tudsz arról gyedre menni!

Szüneteltesd a munkanèlküli támogatást! Gondolom 6 hónapra jár. Január 1 tõl igényeld, az kitart júniusig, és a szülés elõtt 28 nappal igényeld meg a tgyást, így jár majd a tgyás gyed! Ha munkanélküli segélyen leszel ami a végén járna 90 napra, az segèly, nem tudsz arról gyedre menni!
elsõ válaszoló: ilyet is lehet? nem is tudtam. tökéletes, akkor ez a megoldás

S. O. S.15 napon belül visszaküldendõ levél.10 éve félárva vagyok 30% ot kapok viszont az életbe lévõ szülöm 90%-ban rokkant magánvállalkozoként dolgozott nincs 3 éve bejeletve dolgozokent és tb-t se fizetett egy ideje jár nekem a 60%?

18 éves vagyok apám több mint egy éve folyamatosan korházban van esélytelen a felépülés. nem kap rokkant nyugdijt több mint fél évig volt fizetos korhazban (nehéz volt fizetni) viszont azt olvastam hogy lehet választani melyik szülö nyugdijja kedvezõbb és azt választani anyám után viszont kapom de nagyon jol jönne még pénz sulihoz (dolgozni nem lehet az órarendem melett)

Legjobb válasz: Javítás ki ha et évesek, de tudtommal csak akkor lehet választani, ha mindket szulo elhunyt.... Az életben levõ utan hogy kapnal árva ellátást?

Javítás ki ha et évesek, de tudtommal csak akkor lehet választani, ha mindket szulo elhunyt.... Az életben levõ utan hogy kapnal árva ellátást?
A kérdező hozzászólása: nem javitalak mert nem tudom! nyilvan azert tettem fel ide kerdest. küldtek egy lapot amibe az van hogy jogosult 60%-os árvaellátasra az akinek mind kettõ elhunyt vagy akinek az életben lévõ rokkant csak ez a kettö van aki megkaphatja es nekem rokkant akkor elvileg járna viszont így hogy õ a gyerekeire csak tartozast tud hagyni nemtudom mennyire kapnám meg ez a kérdés!
Nem tudom, aktuális-e még. Választani akkor lehet, ha mindketten meghaltak és mindkettõjük után járna árvaellátás. Ha apukád tényleg rokkant/egészségkárosodott, errõl kell lennie egy orvosszakértõi véleménynek, amit küldjél be a NYUFIG-nak és akkor kaphatod a 60%-ot..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!