Találatok a következő kifejezésre: 30 hetesen 9 kg (2 db)

30 hetesen eddig 9 kg hiztam ez sok?

Legjobb válasz: Ez is egyéni! Én a jövõhét péntekre vagyok kiírva és 7 kg+ van rajtam. A barátnõm 10kg -al volt kevesebb mikor teherbe esett és 15 kg ment rá.

Ez is egyéni! Én a jövõhét péntekre vagyok kiírva és 7 kg+ van rajtam. A barátnõm 10kg -al volt kevesebb mikor teherbe esett és 15 kg ment rá.
Én 11 et híztam 30 hetes vagyok a védönö szerint havi 1 kg az ideális!!!! :-)
Én 31+6 hetes vagyok, én is eddig kb 8, 5-9, 5kg-ot híztam. Nekem ez kicsit talán sok (bár védõnõ azt mondja nem), mert én eleve nagy túlsúllyal kezdtem, Szerintem ha te normál testalkatú vagy, akkor ez teljesen rendben van.
Én is 30 hetes vagyok. 5, 5 kg híztam, de a védõnõm szerint most már vigyázzak. Pedig szerintem nem sok.
én 31+4 hetes vagyok és eddig 11 kiló jött fel.50 kilóval kezdtem. Szerintem nem sok a tied.
A kérdező hozzászólása: 53 kg val keztem es most 62 vagyok!Nem tudom felek hogy meg az utolso idokben sok fog fell joni ram!!!Azert mert elso terhesegemnel 39 kg plusz volt rajtam aminek nagyresze viz volt es emiat magas vernyomas!Most jobban oda figyelek vigyazok de azert igy is 9 kg van rajtam eddig!!Mindenkinek koszi a valaszt!
Szerintem se sok.Habár az éjszakai zabálások nálam még a 30. hét után kezdõdtek.Most 38hetes vagyok eddig 12kiló plusszal. Azért a 4.válaszolónak elég szigorú a védõnõje..30 hetesen 5, 5kg plusz az dicséretet érdemel szerintem. Boldog babavárást:)
Én vagyok a 4. Hát szerintem sem sok, ezért nem is foglalkozok vele :)

30 hetesen plusz 9 kg nem sok?

60 kg-rol indultam most 69 vagyok és 173 centi magas, a véd?n? szerint vigyázni kéne, de én nem eszem sokat, talán egy kicsit többet mint terhesség el?tt, és édességet szinte soha.

Legjobb válasz: Én 31 hetes vagyok és 13 kilót hiztam! Bár én 178 centi magas vagyok és 53 kiló voltam még a terhesség elõtt! Szerintem nem sok!

Én 31 hetes vagyok és 13 kilót hiztam! Bár én 178 centi magas vagyok és 53 kiló voltam még a terhesség elõtt! Szerintem nem sok!
Én is 30 hetes vagyok.56kg-ról indultam, most 67 kg-nál járok.11kg-ot sikerült felszedni, úgy, hogy nem igazán eszem többet, kevesebb édességet eszem, mint a várandósság elõtt, és igyekszem eleget mozogni. Ez van, majd idõvel leadjuk!
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam hogy ez a plussz nagyjából reális.
Szíja!Én 25 hetes vagyok, és 9 kg val több:(Szóval ne aggódj!Üdv:Zsuzsa
plusz 26 kilo az a sok! ne aggodj szerencséd van hogy csak ennyi.
Szia! én 54 kg-ról 85-el szültem 2 hónapja! Abból már 20-at leadtam!!! Pedig nem fogyózom! Ugyhogy nem kell félni a kg miatt! Viszont az egyik ismerösöm koplalt hogy ne hizzon el, és most nincs teje!!! Szóval kérdem én, megéri???
Szia! Én 63 kilóról indultam és most vagyok 73-74kg. Viszont az orvosom kiidegel, mert állandóan cseszeget h szerinte túl sok a 10 kg. Most leszek 32 hetes, és 1 hónapja diétára is fogott. Igazából nem értem h miért szól be állandóan, hiszen van aki 25-30 kilót is hízik. Most fogadni akart h nem fogok megállni a végére 15 kg alatt. Nem értem miért ez a mániája némelyik orvosnak.
Válasz: 19 hetes 9kilo sok??
27 hetesen 6-7 kilónál tartok. De a 22. hétig alig jött rám két kiló! Pedig én aztán eszem mindent ami belémfér, és az édességet is kívánom igen gyakran. Szerintem nem sok a kilenc egyáltalán. Csomóan 25-30 kiló plusszal mennek szülni, nekünk igazán szerencsénk van!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!