Találatok a következő kifejezésre: 30 hetesen érett méhlepény (6 db)

Gondot jelenthet, ha 30 hetesen a méhlepény II. fokban érett?

Legjobb válasz: Ne izgulj, nem lesz baj! Még ellátja a picit, az lenne a baj, ha 3-as fokban lenne érett. Legrosszabb esetben kicsit elõbb szülsz. Boldog babavárást!39 hetes kismama

Ne izgulj, nem lesz baj! Még ellátja a picit, az lenne a baj, ha 3-as fokban lenne érett. Legrosszabb esetben kicsit elõbb szülsz. Boldog babavárást!39 hetes kismama

Mit jelent az I. fokban érett méhlepény? 30 hetes vagyok. Jót? Rosszat?

Legjobb válasz: Méhlepény érettsége: 0: sima magzati felszín, homogén szerkezet 1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez 2: szabdalt felszín, mészlerakódások az anyai felszín felé tolódnak 3: érett lepény, fészkes mészlerakódások Szerintem 30 hetesen az I-es fokban érett lepény az rendben van! Idõvel szépen elkezd öregedni!

Méhlepény érettsége: 0: sima magzati felszín, homogén szerkezet 1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez 2: szabdalt felszín, mészlerakódások az anyai felszín felé tolódnak 3: érett lepény, fészkes mészlerakódások Szerintem 30 hetesen az I-es fokban érett lepény az rendben van! Idõvel szépen elkezd öregedni!
jót

30 hetes vagyok, mit jelen az, hogy a méhlepény 1 fokban érett?

akkor lehet elöbb meg lesz a picúrkám

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy meszesedik a lepény, de még tökéletes:) Ettõl még akár túl is hordhatod. AZ I. fokban érett és az elöregedett méhlepény között még van két stádium. Még egy III. fokban érett méhlepény is táplálhatja megfelelõen a babádat.

Azt jelenti, hogy meszesedik a lepény, de még tökéletes:) Ettõl még akár túl is hordhatod. AZ I. fokban érett és az elöregedett méhlepény között még van két stádium. Még egy III. fokban érett méhlepény is táplálhatja megfelelõen a babádat.
Nekem is I. fokban éret volt a lepény ennyi idõsen, ez telljesen normális. öbb, mint egy héttel hordtam túl a lányomat és a lepény még akkor is tökéletesen ellátta a picit! Ne aggódj, ez így van jól.
A kérdező hozzászólása: akkor jó :) köszönöm


Volt valakinek 30 hetesen II. fokban érett méhlepény?

Mit mondott az orvosa? Hamarabb szült? Nem volt baj?

Legjobb válasz: Nekem is 2.fokban érett a lepényem ,nem aggódok hogy probléma lenne, mert különben szólt volna a doki.31+5 hetes a baba.

Nekem is 2.fokban érett a lepényem , nem aggódok hogy probléma lenne, mert különben szólt volna a doki.31+5 hetes a baba.
Nekem már 24 hetesen volt II. fokban érett. A doki nem mondta, hogy gond lenne. Most 29 hetes vagyok, pár napja voltam UH-n, még mindig II. fokban érett, most direkt rákérdeztem, a doki szerint nem kell aggódni, nem mindenkinél érik egyformán a lepény, és ezzel nem lehet elõrejelezni, hogy mikor indul meg a szülés. Amíg az áramlás rendben van, és a baba rendesen fejlõdik addig nincs gond.
Szia! Most pont ez a kérdésem nekem is, Veled mi lett végül? 28 hetes vagyok 2-es lepénnyel. A doki szerint nem gond, de azért érdekelne, hogy nálatok hogy alakultak a dolgok.

Ha a méhlepény II. fokban érett 30 hetesen, akkor előbb fog születni a baba? és tényleg kicsi lesz?

Legjobb válasz: Nem feltétlen,az 1.babámmal 30+4hetesen 2.fokban érett volt a lepény és 40+3hétre született 3800grammal

Nem feltétlen, az 1.babámmal 30+4hetesen 2.fokban érett volt a lepény és 40+3hétre született 3800grammal
Nekem 34 hetesen volt 2.fokban érett, és hatalmas a baba, úgyhogy a dokim közölte hogy tuti elszámoltunk vmit, és 3 héttel elõre hozte a kiírás idõpontját!Nyitva is voltam fájásaim is volt, kórház lett!De a eredeti idõponthoz képest szültem 3 nappal hamarabb!4 kilós 61 cm-s Kislányt! már 5 hós lesz a jövõ héten! Ne aggódj!
Nekem a 32 héttõl volt II.-III fokban érett, 38. hétre szültem 2290 grammal. A doki szerint a lepény miatt lett picike a lányom. Na azóta már sokat nõtt:)
31. héten volt III. fokban érett a lepényem. 38+5 re szültem 3010gr és 49cm-es kislányt.
31 héten nekem is 3 fokban érett volt. Akkor 1800 grammra becsülték a súlyát. Most 39 hetes vagyok, utoljára múlt héten mérték, és akkor 3500 gr volt a becsült súly. Most már nagyon szeretnék szülni, de még egy halvány jele sincs annak, hogy ki akarna bújni a picim. Ne izgulj, biztos rendben lesz minden, fõleg így , hogy észrevették idõben, és (gondolom) jobban odafigyelnek rátok!

30 hetesen 1-fokban érett méhlepény nagyon rosszat jelent?

Legjobb válasz: az I.fokozat jó.hamár III.fokozatban érett közel a szülés

az I.fokozat jó.hamár III.fokozatban érett közel a szülés
Van 0, I, II, III, es IV. fokban erett lepeny. Az I. tok jo 30 hetesen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!