Találatok a következő kifejezésre: 30 hetesen érett (11 db)

Mit jelent az I. fokban érett méhlepény? 30 hetes vagyok. Jót? Rosszat?

Legjobb válasz: Méhlepény érettsége: 0: sima magzati felszín, homogén szerkezet 1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez 2: szabdalt felszín, mészlerakódások az anyai felszín felé tolódnak 3: érett lepény, fészkes mészlerakódások Szerintem 30 hetesen az I-es fokban érett lepény az rendben van! Idõvel szépen elkezd öregedni!

Méhlepény érettsége: 0: sima magzati felszín, homogén szerkezet 1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez 2: szabdalt felszín, mészlerakódások az anyai felszín felé tolódnak 3: érett lepény, fészkes mészlerakódások Szerintem 30 hetesen az I-es fokban érett lepény az rendben van! Idõvel szépen elkezd öregedni!
jót

30 hetes vagyok jok ezek az eredmények:BPD-81mm. Fl:60mm. THQ:88mm és a placenta jobb oldalt 1 fokban érett . THQ nem nagy?

Legjobb válasz: Nekem 31 hetes adataim vannak: BPD 82 mm, FL 65 mm (THQ nincs) A placentánál az a jó, ha minél kevésbé érett, mivel annál jobban tudja ellátni a babát. 0, ha még nem érett, I ha már érettebb, de ez még jó eredmény. (Késõbb lehet II., III., IV. fokban érett is, de akkor úgyis szól a doki, ha idõ elõtt elöregedne a méhlepény.) Szerintem jók az eredményeid.

Nekem 31 hetes adataim vannak: BPD 82 mm, FL 65 mm (THQ nincs) A placentánál az a jó, ha minél kevésbé érett, mivel annál jobban tudja ellátni a babát. 0, ha még nem érett, I ha már érettebb, de ez még jó eredmény. (Késõbb lehet II., III., IV. fokban érett is, de akkor úgyis szól a doki, ha idõ elõtt elöregedne a méhlepény.) Szerintem jók az eredményeid.

Volt valakinek 30 hetesen II. fokban érett méhlepény?

Mit mondott az orvosa? Hamarabb szült? Nem volt baj?

Legjobb válasz: Nekem is 2.fokban érett a lepényem ,nem aggódok hogy probléma lenne, mert különben szólt volna a doki.31+5 hetes a baba.

Nekem is 2.fokban érett a lepényem , nem aggódok hogy probléma lenne, mert különben szólt volna a doki.31+5 hetes a baba.
Nekem már 24 hetesen volt II. fokban érett. A doki nem mondta, hogy gond lenne. Most 29 hetes vagyok, pár napja voltam UH-n, még mindig II. fokban érett, most direkt rákérdeztem, a doki szerint nem kell aggódni, nem mindenkinél érik egyformán a lepény, és ezzel nem lehet elõrejelezni, hogy mikor indul meg a szülés. Amíg az áramlás rendben van, és a baba rendesen fejlõdik addig nincs gond.
Szia! Most pont ez a kérdésem nekem is, Veled mi lett végül? 28 hetes vagyok 2-es lepénnyel. A doki szerint nem gond, de azért érdekelne, hogy nálatok hogy alakultak a dolgok.


Ha a méhlepény II. fokban érett 30 hetesen, akkor előbb fog születni a baba? és tényleg kicsi lesz?

Legjobb válasz: Nem feltétlen,az 1.babámmal 30+4hetesen 2.fokban érett volt a lepény és 40+3hétre született 3800grammal

Nem feltétlen, az 1.babámmal 30+4hetesen 2.fokban érett volt a lepény és 40+3hétre született 3800grammal
Nekem 34 hetesen volt 2.fokban érett, és hatalmas a baba, úgyhogy a dokim közölte hogy tuti elszámoltunk vmit, és 3 héttel elõre hozte a kiírás idõpontját!Nyitva is voltam fájásaim is volt, kórház lett!De a eredeti idõponthoz képest szültem 3 nappal hamarabb!4 kilós 61 cm-s Kislányt! már 5 hós lesz a jövõ héten! Ne aggódj!
Nekem a 32 héttõl volt II.-III fokban érett, 38. hétre szültem 2290 grammal. A doki szerint a lepény miatt lett picike a lányom. Na azóta már sokat nõtt:)
31. héten volt III. fokban érett a lepényem. 38+5 re szültem 3010gr és 49cm-es kislányt.
31 héten nekem is 3 fokban érett volt. Akkor 1800 grammra becsülték a súlyát. Most 39 hetes vagyok, utoljára múlt héten mérték, és akkor 3500 gr volt a becsült súly. Most már nagyon szeretnék szülni, de még egy halvány jele sincs annak, hogy ki akarna bújni a picim. Ne izgulj, biztos rendben lesz minden, fõleg így , hogy észrevették idõben, és (gondolom) jobban odafigyelnek rátok!

Gondot jelenthet, ha 30 hetesen a méhlepény II. fokban érett?

Legjobb válasz: Ne izgulj, nem lesz baj! Még ellátja a picit, az lenne a baj, ha 3-as fokban lenne érett. Legrosszabb esetben kicsit elõbb szülsz. Boldog babavárást!39 hetes kismama

Ne izgulj, nem lesz baj! Még ellátja a picit, az lenne a baj, ha 3-as fokban lenne érett. Legrosszabb esetben kicsit elõbb szülsz. Boldog babavárást!39 hetes kismama

30 hetes vagyok, mit jelen az, hogy a méhlepény 1 fokban érett?

akkor lehet elöbb meg lesz a picúrkám

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy meszesedik a lepény, de még tökéletes:) Ettõl még akár túl is hordhatod. AZ I. fokban érett és az elöregedett méhlepény között még van két stádium. Még egy III. fokban érett méhlepény is táplálhatja megfelelõen a babádat.

Azt jelenti, hogy meszesedik a lepény, de még tökéletes:) Ettõl még akár túl is hordhatod. AZ I. fokban érett és az elöregedett méhlepény között még van két stádium. Még egy III. fokban érett méhlepény is táplálhatja megfelelõen a babádat.
Nekem is I. fokban éret volt a lepény ennyi idõsen, ez telljesen normális. öbb, mint egy héttel hordtam túl a lányomat és a lepény még akkor is tökéletesen ellátta a picit! Ne aggódj, ez így van jól.
A kérdező hozzászólása: akkor jó :) köszönöm

30 hetesen 1-fokban érett méhlepény nagyon rosszat jelent?

Legjobb válasz: az I.fokozat jó.hamár III.fokozatban érett közel a szülés

az I.fokozat jó.hamár III.fokozatban érett közel a szülés
Van 0, I, II, III, es IV. fokban erett lepeny. Az I. tok jo 30 hetesen.

30 hetesen a baba méretei 32 hetesnek felelnek meg. BPD:83mm, AD:82mm. Lepény 2 fokban érett. Méhszály 2100. A baba becsült súlya1800 gramm. Meddig lehet még húzni? A doki azt mondta 2 hét mulva akár szülhetünk is! Jó esélyei lennének már a babának?

Görcsölget a vesém,vagy a derekam,nem is tudom.És szúrkál a hasam.

Legjobb válasz: Szia! Pihenj sokat,ne csinálj semmi megeröltetõt és ne emelj nehezet!Ha betartod,akkor akár kihúzhatod a 36-37.hétig is!A baba esélyei igyis jók,de jobb ha még bennmaradna pár hétig!Erõsödne még egy kicsit! Jó egészséget és kitartás!:)

Szia! Pihenj sokat, ne csinálj semmi megeröltetõt és ne emelj nehezet!Ha betartod, akkor akár kihúzhatod a 36-37.hétig is!A baba esélyei igyis jók, de jobb ha még bennmaradna pár hétig!Erõsödne még egy kicsit! Jó egészséget és kitartás!:)

30 hetes uh-on a a lepény III-II fokban érett, kicsit kesevesbb magazatvíz (afi 11), a flowmetria normál értéket mutat. Tapasztalatok, vélemények?

Baba súlya 1600 gr, pénteken kell menjek megint uh-ra, nstre.

Legjobb válasz: Az van, h a tüdõérlelõt azért kaptad, hogyha neadjisten beindulna a szülés elõbb, a babának jó esélyei legyenek. Illetve, h az áramlásban vagy a lepénynél vmi gubanc van és meg kell indítani a szülést, ugyancsak esélyes legyen az, minden oké lesz.

Az van, h a tüdõérlelõt azért kaptad, hogyha neadjisten beindulna a szülés elõbb, a babának jó esélyei legyenek. Illetve, h az áramlásban vagy a lepénynél vmi gubanc van és meg kell indítani a szülést, ugyancsak esélyes legyen az, minden oké lesz.

30 hetesen III. fokban érett a lepény miatt születhet hamarabb a baba? A magzatvíz is kevesebb.1 hete befektettek kaptam két tüdőérlelőt.

1 hete befektettek kaptam két tüdőérlelőt. A doki kérdezte,hogy nem szivárog a magzatvíz.. mivan ha szivárog és nem veszem észre? Valaki járt már igy?

Legjobb válasz: Valószínûleg azért adták a tüdõérlelõt, mert benne van a pakliban, hogy kicsit korán érkezik a baba. De ilyen idõsen már nem lesz baj, ne aggódj ezen.

Valószínûleg azért adták a tüdõérlelõt, mert benne van a pakliban, hogy kicsit korán érkezik a baba. De ilyen idõsen már nem lesz baj, ne aggódj ezen.
szia nekem II fokban volt érett a lepényem, és nekem elég korán kicsit kevesebb volt a víz. Sajnos én csak a 32. hétig vittem a terhességet, de a lányom most 4 hónapos és csodálatos ügyes okos kislány, ilyenkor már nem szokott gond lenni ha hamarabb jön, max kicsit tovább kell kórházban maradni. De nagyon sok nõröl hallottam, hogy így is végig vitte a terhességet, szóval ne aggódj. Ilyenkor már szokott baj, lenni, én is kórházban voltam hetekig, de ott figyelnek, így jó kezekben vagy.
jaaj bocsánat, elírtam. Ilyenkor már NEM szokott gond lenni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!