Találatok a következő kifejezésre: 30 hetes vagyok. Az utolsó (8 db)

Ha január 30. -án volt az utolso menszeszem akkor hány hetes vagyok?

Legjobb válasz: http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator De a neten sok kalkulátor van még, írd be a keresõbe. Azok pontosan kiszámítják. Ha szabályos a ciklusod, akkor most 5 hetes terhes vagy. Jó babavárást! Gratulálok!

http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator De a neten sok kalkulátor van még, írd be a keresõbe. Azok pontosan kiszámítják. Ha szabályos a ciklusod, akkor most 5 hetes terhes vagy. Jó babavárást! Gratulálok!
A Babód 3 mm-es.
holnap leszel 6 hetes. lassan jelentkezz be a nõgyógyászhoz! õ tudja megállapítani biztosra a terhességet.

30. hetes kismama vagyok az utolsó vizsgálatnál az orvsos C2000-es értéket állapított meg. Akinek volt már hasonló, annak lehetett szexuális életet élni vagy ez már ilyenkor nem engedett?

Legjobb válasz: Ez teljesen jó, ezzel nincs semmi gond. Én 2000-es méhszájértékkel kezdtem eleve a terhességemet. Ezzel nyugodtan lehet nemi életet élni. Én is éltem, sõt mellette bicikliztem, illetve a házimunkát is csináltam, max. nehéz dolgokat nem emelgettem. Gond akkor van, ha a méhnyak még jobban megrövidül, vagyis nem 2-vel kezdõdik a méhszájérték, hanem 1-essel, illetve ha azokból a nullákból nullánál nagyobb számok lesznek, vagyis elkezd kinyílni a méhszáj. Akkor van gond.

Ez teljesen jó, ezzel nincs semmi gond. Én 2000-es méhszájértékkel kezdtem eleve a terhességemet. Ezzel nyugodtan lehet nemi életet élni. Én is éltem, sõt mellette bicikliztem, illetve a házimunkát is csináltam, max. nehéz dolgokat nem emelgettem. Gond akkor van, ha a méhnyak még jobban megrövidül, vagyis nem 2-vel kezdõdik a méhszájérték, hanem 1-essel, illetve ha azokból a nullákból nullánál nagyobb számok lesznek, vagyis elkezd kinyílni a méhszáj. Akkor van gond.
Én is 2000 kezdtem....mindent csinálok.
Én is 2000-rel kezdtem és minden rendben, mindent csinálok :) Ne aggódj!
Én is 2000-rel kezdtem és mindent csinálok van egy 18 hós lányom is akit még emelgetnem is kell :) )) 29 hetes vagyok
30.héten teljesen jó a 2000-es méhszáj érték. Nyugodtan összebújhattok, ha minden más egyébként rendben van. :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, aranyosak vagytok...kicsit megnyugodtunk :)
Kerek 15, nem?
Én nem a 2. válaszoló vagyok, de úgy rémlik, hogy a timmermann.hu-n láttam ezt a fajta elemzést a szülési kalkulátornál!
Kérdezném a 2. válaszolót hogy hol tudja ezeket az adatokat megnézni.
AZ UTOLSÓ VÁLASZOLÓ Vagyok vagyis naptár szerint 15hetes vagyok
15 hetes vagy!
Nekem 01.28-án volt az utolsó UH szerint 14hetes, naptár szerint 14hetes
nekem 01.31-én volt, uh szerint 13 hetes vagyok, naptár szerint 15!
Pont 15 hetes vagy!
Szülés várható idõpontja: 2008-11-05 Fogamzás feltételezett ideje: 2008-02-13 Betöltött hét: 14 Hátralévõ napok száma: 175 Trimeszter: második Magzat átlagos méretei: * CRL (Ülõmagasság vagy magzat hossza): 74 milliméter * BPD (Fejszélesség - falcsont távolság): 28 milliméter * THQ (mellkas átmérõ): 24 milliméter * FL (combcsonthossz): 14 milliméter * Súly: 55 gramm * HC (fej körfogat): 96 milliméter * AC (has körfogat): 74 milliméter * Látható változások: Az izmok és nemi szervek tovább fejlõdnek. Bár ultrahanggal nem látható, de megjelennek a kéz és láb körmei. A méhlepény veszi át a terhesség hormonális szabályozását.
Köszi megnézem. Boldog babavárást.

30 hetes kismama vagyok. Az utolsó menszim első napja 2007. 06. 22-én volt. Mikor töltöm a 8. hónapot?

Legjobb válasz: A szülésed várható idõpontja márc. 29. Számolj vissza egy hónapot!

A szülésed várható idõpontja márc. 29. Számolj vissza egy hónapot!
A terhességet hetekben mérjük, de attól a hónap még hónap marad. 8 hónapos leszel 2008. 02.01-02.29-ig.

Január 30-án voltam 18 hetes! Mikor estem teherbe? Mert nem vagyok biztos benne, hogy mikor volt az utolsó mensesem! Konkrét időpontot írjatok ha tudtok, mert nem igazán értem ezt a kiszámolást! Július 1-re vagyok kiírva!

Legjobb válasz: Ha 30-án voltál 18 hetes, akkor az utsó mensi dátumához számolj vissza 18X7 napot. A teherbeesésed - ha pontos, 28 napos ciklusaid vannak - kb. két héttel késõbb történt.

Ha 30-án voltál 18 hetes, akkor az utsó mensi dátumához számolj vissza 18X7 napot. A teherbeesésed - ha pontos, 28 napos ciklusaid vannak - kb. két héttel késõbb történt.
Október 10 körül.
Én január 30-án 13 hetes voltam:) Utolsó mensi október 31. Ha normál 28 napos ciklusaid vannak, akkor neked szeptember 26-án volt meg utoljára, és ahogy az elsõ írta a fogantatás valószínû ideje október 10.
Ha január 18-án töltötted a 18 hetet, akkor onnan kell visszaszámolni 16 hetet. Azért kettõvel kevesebbet, mert a terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják, és a terhességi idõk is úgy vannak kalkulálva, hogy feltételezik a középidõs fogantatást, és azt, hogy az elsõ 2 hétben igazából még nem állt fenn terhesség. Így október 10-e jön ki. Az, hogy nem vagy biztos az utolsó mensid idõpontjában, az orvos is tudja, és az uh-os méretek alapján lett megállapítva a terhesség kora, vagy mondtál egy dátumot úgy kb-re?
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Igen mondtam dátumot!Szeptember 25 utolsó menses elsõ napja!De Neki is mondtam, h ez nem tuti!De kb Én is így számoltam. Akik írtak Mindenki október 10 - et irt kb.

30 hetes kismama vagyok, eddig fejvégű fekvésű volt a babám, de az utolsó uh szerint már medencevégű fekvésű. Mennyi esély van rá hogy befordul? Medencevégűvel csak császár jöhet szóba?

Legjobb válasz: Még bõven megfordulhat! A lányom 37hetesen medencevégû fekvésben volt, 38 és 39 hetesen fejvégûben, 40 hetesen megint medencevégû... Nálunk ilyenkor automatikusan császár. Hol fogsz szülni?

Még bõven megfordulhat! A lányom 37hetesen medencevégû fekvésben volt, 38 és 39 hetesen fejvégûben, 40 hetesen megint medencevégû... Nálunk ilyenkor automatikusan császár. Hol fogsz szülni?
Még megfordulhat a baba. Az én kisfiam szinte végig medencevégû volt.... a szülés idõpontjára megfordult. :) A doki le akarta vezetni a faros szülést, már fel is készített rá, annak ellenére, hogy én úgy nem akartam volna megszülni, mert nagyon féltem tõle. De hiába fordult meg mert császár lett... a baba fejkörfogata 37 cm volt és nem tudott kibújni. Bele sem mertem gondolni, hogy mi lett volna ha faros szülés lett volna... :( Az elsõ 2 fiam rendesen született. Farfekvésnél biztonságosabb a császár szerintem...!!
köszi persze majd megírom :) hát reménykedem még :) december 30-ra írtak ki, addig még van idõm, remélem addigra behelyezkedik ahova kell :) majd várom a válaszod az uh-ról :) boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszi A válaszokat, azért még remênykedem, kedves utolsó, írd meg mindenképp mi lett a köv. Uhod eredménye, én hétfõn megyek a dokimhoz, szerintem õ is rá fog pillantani uhal. Mikorra vagy kiírva?
hármas vagyok én majd novemberben megyek uh-ra, meg még decemberben is lesz egy, remélem addigra fordul a picur, nem szeretnék császárt :( érzem hogy forog és sokszor van felfele a tappancsa, de sajnos nem marad még úgy, túl sok a helye még :(
Még megfordulhat, de egyre kevesebb rá az esély. Doki kérdése: az egyik kismamának, akivel együtt jártam szülésfelkészítõre, elsõ babát farosan szült, mondjuk 2900 gramm volt 38. hétre. A dokija tolta volna a mûtõbe de az ügyeletes fõorvos nem engedte, gond nélkül meglett. A barátnõmnek is faros volt, 3520-al született, az õ dokija oxit kötött be amikor reggel elfolyt a magzatvíz és 8 óra múlva tolták a mûtõbe, de ott tudták, hogy császár. Szerintem nagyban függ a doki rutinjától (sokkal több lehet a komplikáció) és a baba méretétõl.
Szia.Még valóban befordulhat, sõt!Viszont, ha már nincs kedve forgolódni és úgy marad, akkor mindenképp programozott császár, hiszen keresztbe nem tudod kinyomni.Van olyan amikor szülés közben fordul a baba ilyenkor megpróbálják kézzel visszafordítani, de állítólag nagyon fájdalmas...nekem szerencsére még nem volt, ne is legyen.:)
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék császárt :( mikor mész következõ ultrahangra?
31 hetes vagyok, nekem is még medence végû a baba, a 36. hétig kellene befordulnia vagy császár lesz :(
A kérdező hozzászólása: Szia köszi a választ. Elvileg Egerben. :)
Sziasztok! Én most vagyok a 30. hétben. Nekem sem fordúlt még meg a baba. REmélem, hoy mihamarabb megteszi a drága:) Én mostanában nem is annyira rugdosni érzem, hanem inkább nyomja ki magát valamelyik oldalon. Ti éreztetek ilyet? Mitõl lehet, hogy nem azt a tipikus rugdosást érzem?

Nem szurkal az baj? Szept28 an volt az utolso mensim. Okt.30 an vettem tesztet pozitiv lett. Tegnap 1106 an voltam dokinal. Az o szamitasuk szerint 5 hetes vagyok.

megneztek huvelyi UHn eloszor nem lattak semmit majd aztan jobban megvizsgalva egy nagyon pici fekete foltot.

Legjobb válasz: Egyszer szúrkál, egyszer nem, egyszer van mindjárt megjön érzés, egyszer nincs... minden változó. Ahogyan egyszer fáj a mell, egyszer nem, egyik nap hánysz, hányingered van, másnap nem. Ne idegeskedj. :)

Egyszer szúrkál, egyszer nem, egyszer van mindjárt megjön érzés, egyszer nincs... minden változó. Ahogyan egyszer fáj a mell, egyszer nem, egyik nap hánysz, hányingered van, másnap nem. Ne idegeskedj. :)
elõször zavarba ejtett ez a 1106-os kód, de megfejtettem :-) ha nincs semmi érzeted az nem baj, ha nyomást érzel még az sem baj, ha egy öt hetes terhesség (ami három héttel van pé után) nem baj, ha nem egyértelmû, a lényeg, hogy lát valamit a doki. nyugi bab lesz és nincs emmi baj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: egyébként még azt szeretném hozzátenni, hogy vashiányos vagyok .. amikor a doki látta a pici fekete foltot egybol mondta a novernek, hogy vastablettat irjon fel Ha vashianyos vagyok attol meg kifejlodik a baba? felek , hogy elhal, mert nem jut eleg oxigenhez.. hogy van ez?
az elsõ hetekben még a szikhólyagból táplálkozik, vagyis nem a szervezetedbõl, a hatodik-hetedik héttõl kezd kialakulni a placenta és köldökzsinór, addigra kell rendbehozni a vasszintet.

Most hány hetes terhes vagyok ha az utolsó menszim jan 30-án volt? Minden oldalon mást írnak!

Legjobb válasz: Szia! 4 hét 3 nap ha 28 naposak a ciklusaid! Gratula!

Szia! 4 hét 3 nap ha 28 naposak a ciklusaid! Gratula!
4hét 3 nap
A kérdező hozzászólása: Köszi! A ciklus.hu szerint 26 naposak a ciklusaim.A Kismama oldal szerint 5 hetes terhes vagyok
Aszerint nekem is kiadta hogy 5 hetes vagyok mentem is dokihoz! Aztán 4+2 voltam! Azóta már 16+2:) 2.voltam!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!