Találatok a következő kifejezésre: 30 hetes vagyok. A papiromon (2 db)

30 hetes vagyok, tegnap este és ma reggel pisilés után a wc papir halvány rozsaszines volt. Csak egy pici volt rajta, nem sok. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Lehet,hogy elkezdett kinyílni a méhszáj. Szerintem mindenképpen jelezd a dokidnak. Valószínûleg magnéziumot fog adni, és sok pihit javasolni. Én mindenképp meglátogatnám. Judy

Lehet, hogy elkezdett kinyílni a méhszáj. Szerintem mindenképpen jelezd a dokidnak. Valószínûleg magnéziumot fog adni, és sok pihit javasolni. Én mindenképp meglátogatnám. Judy
Igen, én is azt tanácsolom, hogy mindenképpen mutasd meg a dokinak. Nem feltétlen jelent bajt, de jobb, ha a doki megnézi! Akár a szex után is sérülhet egy picit a hüvely fala, ami okoz pici vérzést, de az is lehet, hogy tényleg nyílik a méhszáj!

30 hetes terhes vagyok. A papiromon az van hogy a babó fejvégü fekvésü. Ez mit jelent? Jó vagy rossz?

Legjobb válasz: A fejvégû fekvés az jó, de még sok van hátra, úgyhogy változhat. Ha szerencséd van, így marad a babád. Ez az ideális.

A fejvégû fekvés az jó, de még sok van hátra, úgyhogy változhat. Ha szerencséd van, így marad a babád. Ez az ideális.
A feje a méhnyaknál van, ez nagyon jó, talán így marad, de szokott változni is.
szia.ez jó hogy fejvég.azt jelenti hogy már be van fordulva fejjel lefelé.mostmár ahogy nõ a babucid egyr ekisebb az esély rá hogy megforduljon.örülj neki hogy már szépen beállt szülésre és ha véletlen megfordulna akkor se aggódj, mert nem ritka hogy csak szülés elõtt fordul be a baba.
A kérdező hozzászólása: Ennek nagyon örülök! Köszi szépen a válaszokat!!!
Igen, ez a jó, ez azt jelenti, hogy fejjel lefelé van, így is kell lennie.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!