Találatok a következő kifejezésre: 30 hetes vagyok és a párom (10 db)

30 hetes vagyok, és fáj pár hete a bal mellem alatt, mostmár egyre jobban. Néha zsibbad is, és ha megnyomom akkor is fáj. Lehet valami ideget nyom a babám? Vagy mi lehet ez?

Az ilyet emlitsem meg az orvosnak,vagy nem érdekli az ilyen jellegü dolog?

Legjobb válasz: elõzõ vagyok, és 31 hetes !

elõzõ vagyok, és 31 hetes !
Szia! Nyomja a baba a gyomrodat, elõfordul az ilyesmi, többször húzd ki magad egyenesre, hátha igazodik valamit.De azért emlitsd meg a dokinak!Boldog babavárást!
Szia! Lehet, hogy nyomja a bordádat. Nekem pár hete ráfészkelt, és fõleg ha ülök, nagyon kellemetlen... Húzd ki magad, óvatosan nyújtózz, és ha négykézláb állsz, és kicsit dülöngélsz jobbra-balra, talán ki tudod mozdítani:) Boldog Babavárást! 36+3 hetes km
Nekem is fáj. Elõször csak középen fájt, most inkább a jobb oldalon. A mellem alatti vonal egyébként végig nagyon érzékeny. Olyan, mintha kívülrõl is + belülrõl is fájna. A védõnõ azt mondta, hogy a baba nyomja felfele a szerveket. Nem baj, nyomja csak :)
Szia, nálam már most is elkezdõdött pedig még a 23.héten járok. Egy kis tartáskorrigálással jobb lesz, de igazából egy rövid pihi tud rajta segíteni.
Szia! Ez már jósló lehet! Sokat olvashatsz róla itt hogy van akinek már 30.héttõl van jóslója!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Remélem ezért nem fog elõbb jönni a kislány!
Köszi szépen elõre is!!! (A szintén 30 hetes pocis)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Bocsi, de nem volt 2 napig internet... Szóval a doki azt mondta hogy magnéziumot szedjek, és ha megint érzem akkor nyugodtan emelhetem az adagomat, azaz vegyek be. De szerencsére a méhszáj zárt, így nincs gond. De õ sem mondta hogy gond lenne. Valószínû jóslók. Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
Szia! Én a 33. hétben járok és nálam is ugyan ez a helyzet.Néha menzi szerûen fáj a hasam alul. Nekem is szabin van a dokim, én is várom, hogy mit fog mondani Neked a dokid. Elõre is köszi!
Szia! Na mit mondott a doki? Jól vagy, minden oké? Tegnapi szintén 30 hetes pocis:)
Szia!Én 26hetes vagyok, és a múlt héten én is ezt éreztem.Felhívtam a dokimat, aki azt tanácsolta, hogy sokat igyak, mert attól is fájhat.Nekem ez bevállt, tényleg ez lehetett a gond.
A kérdező hozzászólása: Persze hogy megírom! Remélem lesz internet mert néha szórakozik, de amint tudom mindenképp megírom!!!
Szia! Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de pontosan ugyan ez játszódik le velem is! 30 hetes 4 napos vagyok, és fõleg esténként mensi szerû érzésem van. Nem fáj, nem görcsöl, csak fura, mert ilyen eddig nem volt. Van, hogy nap közben is elõjön 1-2 alkalommal. Ha megkérdezted a dokid, majd megírod nekem, hogy mit mondott? Az enyém épp szabin van, vele nem tudok beszélni. Már néha azon parázok, hogy nehogy elõbb akarjon jönni a kiscsaj... Még egyszer is bocsi, hogy nem válaszoltam, de én is épp ilyen tanácstalan vagyok! 30 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Én is Béres Magnéziumot szedek. Lehet hogy csak attól "fájt" mert nõ a babám és vele együtt a pocakom. Remélem a doki jó híreket mond. És végig kihúzzuk a terhességet.
Szia! Nekem már a 27.héttõl voltak keményedéseim és néha kis görcseim.Semmi baj nem történt 38.hét után született a babám.A keményedésre Béres MgB6-ot szedtem.
Szerintem csak nyúlnak a méhszalagok.Nekem ugyanez volt.Most nõ a legtöbbet a Babád.A mozgása most már késõbb is kellemetlen lesz. 39h
Nyugi! Valószínüleg a méhed készülödik a szülésre. Én is így vagyok ezzel...bár mi már a 34 hétben járunk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor utánanézek. Ma megyek dokihoz, mindenképp mondom majd neki, csak délután megyek.
Köszi, hogy írtál, további boldog és panaszmentes babavárást! (A most már 31 hetes pocis:) )
bärcsak en is elfelejtenek enni...akkor nem tartanek 33hetesen +15kg-näl... :)
A kérdező hozzászólása: szerintem nem sok a 15 én 12 híztam eddig
elsö vagyok.a sokim nem mondta, hogy sok lenne, csak en erzem ugy...alig tudom felvonszolni magam a lepcsön...de enni nem felejtek el!mindjärt megyek is, es csinälok räntottkarfiolt ebedre! :)
Szia Nekem a reggelim egy kakó volt olyan este 8-9 körül éreztem hogy éhes vagyok nah aztán kb hajnal 1-ig tömtem magamba mindent amit itthon találtam de azért szerencsés vagyok mert 64, 5 kg-val kezdtem a terhességem 74-el mentem szülni 65-el jöttem haza A helyzet most se sokkal jobb szopi fejés majd kicsi piheni és újra kezdõdik minden aztán ismét azon kapom magam hogy lassan vége a napnak és szinte semmit se ettem


30 hetes terhes vagyok és a párom elhagyott, mert nem akarja a babát. hogy szerezhetném vissza?

Legjobb válasz: Nem mondod, hogy ot hagyot???:OO Lehet, hogy akkor nélküle sokkal jobb, neked is és a babának is, persze egy babának szüksége van apára...de nem ilyen felelõtlenre...Biztos, hogy vannak akik tudnak segíteni, és nem maradsz egyedül..Nagyon szurkolok nektek

Nem mondod, hogy ot hagyot???:OO Lehet, hogy akkor nélküle sokkal jobb, neked is és a babának is, persze egy babának szüksége van apára...de nem ilyen felelõtlenre...Biztos, hogy vannak akik tudnak segíteni, és nem maradsz egyedül..Nagyon szurkolok nektek
Szia! Nem vagy könnyû helyzetben! Mindenképp elbeszélgetnék a leendõ gyerekem apjával. Hiszen ezt a gyerek születéséhez két ember kell! A gyereknemzés nem egy játék, felelõsség és ezt neki meg kellene érteni. Visszaszerezni? Mindenképp beszélj vele, és támogasson a gyerek felnevelésében, hisz ez a gyerek egy csoda az életetekben. A gyerek születét, a készülõdést élje át veled! Ne maradjon le egy olyan pillanatról, amit lehet késõbb meg fog bánni! nem vádaskodnék, és nem lennék rá dühös, mert az nem vezet sehová sem, csak annyit kérnék tõle, ha már nem marad veletek, akkor lelkileg és anyagilag is támogasson benneteket. Ez így nem fair. Nagyon sok kitartást és türelmet Nektek!
Én úgy gondolom, muszájból senki nem lesz jó apa. Sajnos. HA ennyire nem akarja a babátokat, hogy el is hagy miatta, akkor hadd menjen! Tudom, hogy nehéz (én is egyedül vagyok a fiammal), de szerintem nem vezet jóra, ha csak rákényszerített kötelességtudatból marad veletek. Persze az õ gyereke is, gondoskodjon róla, de ezen kívül szerintem ne kényszeríts rá semmit!
eszembe se jutna visszaszerezni.en is igy voltam es segitett a csaladom es a barataim, es mire szulnom kellett mar egy baratom is lett aki elfogadott babastul es szeret minket, azota el is vett a babam apja meg kitalalta h szeretne latni a gyereket.hat nem engedtem neki, mert akkor eldobta magatol nem fizet semmit a nevet a ferjem adta es vegig le se szart h elek e, akorhazba nem jott be mikor megszultem, most meg latni akarja, hat nem.az ilyennel nem szabad torodni, egyszer elhagyott szerinted milyen apa lenne egy ilyen patkanybol?
Szia! Volt apasági nyilatkozat, ha nem voltatok házasok? Ha igen akkor pénzügyi kötelezettségei vannak - tartásdíj. Ha ilyen szemét volt - már bocsi - akkor húzd le a pénzt. Az elején kellett volna eldönteni, hogy akarja -e a babát vagy nem. Nem szerezném vissza a helyedben, mert annak semmi értelme, hogy a gyerek miatt legyen veled. A tartásdíjat azonban mindenképp behajtanám rajta. Ha õ így akkor én is így.
én elõször egy gyereket neveltem aztán kettõt most is ugymond egyedûl de a szüleim azért itt vannak.Nem könnyû de hidd el az sem lenne jó ha vissza fogadnád vagy vissza jönne.Õ nem tudja mi felelõség.És állandóan veszekedni sem jó se neked se a babának.A gyerektartást próbáld meg bevasalni rajta.Fordulj a gyámhatósághoz, ugy tudom ha nem akar fizetni õk a dns vizsálatot is elrendelhetik a birósággal karöltve.NE hagyd, hogy ne fizessen.Nektek is meg kell élnetek.Ne aggódj egy gyerekkel könnyebb ám.Minden rendben lesz.És találsz te társat magadnak.Meglátod.Én tudom, hogy most magányos vagy és ez a legnagyobb bajod de hidd el eljön egyszer az igazi aki mindenestõl elfogad.Fel a fejjel.Ne idegeskedj.Minden rendben lesz.

30 hetes vagyok. Tegnap és tegnapelőtt miután együtt voltunk a párommal rendszeresen keményedett a hasam, és hiába vettem be magnéziumot, nem használt. Lehet a spermától?

Nem mondta az orvos, hogy ne lehetne szeretkeznünk. Nem hiszem, hogy az orgazmustól, gumit kellene használnunk?

Legjobb válasz: Elõfordulhat. Én úgy tudom oxitocint tartalmaz a sperma, ezáltal keményedhetsz be. Próbáljátok meg egy ideig gumival, utána meglátod. Remélem tudtam segíteni. 17 hetes pocakos

Elõfordulhat. Én úgy tudom oxitocint tartalmaz a sperma, ezáltal keményedhetsz be. Próbáljátok meg egy ideig gumival, utána meglátod. Remélem tudtam segíteni. 17 hetes pocakos
Hát mi gumival csináljuk, még is bekeményedik a pocim orgazmus után, de 1-2 perc és elmúlik.Nekem sem mindig használ a magnézium. 30heteske
Nekem minden alkalommal, az orgazmus után rögtön be szokott keményedni a hasam pár másodpercre :( Nem hiszem, hogy a spermától keményednél, inkább a méhösszehúzódások a szex miatt. Ha az orvos nem tilt a szextõl, akkor nyugodtan csináljátok!! Üdv 29 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sajnos nem csak orgazmus után keményedett egy pár percig, hanem utána egész nap. Na majd kipróbáljuk ma gumival. Tegnap nagyon megijedtem, mert 10-15 percenként keményedett, végül nospát vettem be az használt.

30 hetes kismami vagyok es par hete a combtovemnel jobb oldalon elegge faj. Van olyan h ulo helyzetbol alig tudok folallni, es eleg nehezen mozgok. Normalis?

En azt olvastam h ez kesobb szokott lenni. Nekem ugy jo par hete kezdodott de eleinte, elviselheto volt meg neha belenyilalo fajdalom es elmult. De az utobbi napokban eleg eros fajdalom. Aztan elmulik majd ha sokat ulok akkor elojon.

Legjobb válasz: Normalis, en kb 2 honapja erzem ezt. 31hkm

Normalis, en kb 2 honapja erzem ezt. 31hkm

Miért csinálja ezt? 5 HETES TERHES VAGYOK VAN MÁR EGY 2 ÉS FÉL ÉVES KISFIAM! VAN EGY KIS BARÁTNÕM AKI 17 ÉVES ÉN 30 VAGYOK A PÁROM 39!

A barátn?m panaszkodik hogy 2 napja hívogatják rejtett számon de nem szólnak bele már elege van stb stb.Igen ám de tegnap belenéztem a párom telefonjába és ? hívogatja!Azt mondja csak vicc!De ez annyira rosszul esik mert én meg ha valami oknál fogva felhívom rám rakja a telefont mert ? dolgozik meg ilyesmi nem ér rá meg amikor késik én itthon ülök t?kön ülve hogy nincs e valami baj meg ilyenek!De én rám nem csörög rám ez érdekes munka id?be van ideje szórakozni!Gondolkodom hogy elvetetem a babát én most akkorát csalódtam nem tudom mit higyjek!De a szívem szakad meg annyira vártam ezt a pindurt!És tudom ez nem megcsalás de ha tegyük fel a barátn?m olyan lenne és bele menne sztem félre lépne vele ti mit gondoltok?És mondom ez nekem a gyanús hogy milyen jogon hívogatja!Írjatok!Köszönöm

Legjobb válasz: tágra nyitnám a szemem, nem mást :)

tágra nyitnám a szemem, nem mást :)
Hát szerintem ez már a kapuzárási pánik kezdete!Nem irigyellek az biztos...de azért gondold végig, hogy ha õt hívogatja késõbb talán merészebb lesz más fiatal lányokkal!Az a szerencse, hogy a barátnõd nem megy bele ilyenekbe!Azért ezt nagyon komolyan megbeszélném vele...a babát meg ne vetesd el e miatt...õ nem tehet róla!Én tuti kiosztanám, hogy minek hívogat egy kislányt, aki még fiatal korú, tehát még börtönbe is kerülhet, tehát úgy tegye a keze ügyét!És megkérdezném, hogy hogyan képzeli ezt, 2. baba mellett!!!Ha már nem szeret hagyjon el, de ilyen undorító dolgokat ne mûveljen!
A LEGJOBB VÉDEKEZÉS A TÁMADÁS!!! A férjed pedig azzal védekezik, hogy téged vádol, hogy félremászkálsz a nap folyamán. Számomra ez azt jelentené, hogy más is van még a rovásán...
Na , most meg a kiscsaj a bûnös, már õt kell kitiltani...Pufff. Szerintem te csak ezzel takarózol, félsz, hogy nehogy a párod legyen sáros.Pedig itt õ a bûnös.Még ha a kiscsaj is kezdeményezett , akkor is mért áll le vele telefonálgati?, meg miért zaklatja? Ennyi erõvel más is elcsavarhatja a fejét.Ilyen könnyen!!!Mert az a másik illetõ egy kicsit kacérkodik vele.Meg mostmár te vagy a hibás?Te most nagyon elakarod terelni a témát...Még ha nem is törõdsz vele annyit, akkor sem kéne mással hetyegni.Fõleg ha szeret....Egyébként szerintem tuti sáros, mert ha nem lenne az nem "támadott" volna vissza azzal, h. bisztos te "is" pasizol.Tudod legjobb védekezés a támadás.Szerintem gondold végik a dolgot....Sok sikert, és a picit meg ne bántsd a férjed miatt.
Azt te is tudod, hogy nem a lany a hibas. O azt mondta nem tudja ki hivogatja. En a helyedben fognam magam es elmondanam neki, hogy ki hivogatja. Nem az a legtisztessegesebb? Parod totalisan beegne, nem is lenne kedve a csaj szeme ele kerulni. Ne rettegj ennyire, latom az a bajod, hogy felsz, hogy valaki elhappolja a parodat. 30 eves erett no vagy, ne viselkedj tini modjara, onts tiszta vizet a poharba. Jo szandekkal irtam, ne erts felre. Sok sikert!
Valahogy igy képzelem én is, ahogy az utolsó hozzászóló irta. Leültetném, és elbeszélgetnék vele.Mit "élvez" ebben.Mit lát benned, miért nem téged hiv fel a szabad perceiben, hogy esetleg nem vagy e rosszul.Megkérdezném, akarja e a babát, és odaszúrnám, hogy ha igy viselkedik, akkor lehet, hogy elveteted.Amit ne tégy, mert õ nem hibás semmiben, és férfi még ezer lehet az életedben, de ez a csöppség aki benned fejlõdik már nem jönne vissza.Tisztázd vele a dolgokat.
hát ez gáz. de a pici nem tehet rola ha megfogant akkor neki meg kell születnie.mindegy milyen az apuka, ne vetesd el.én biztos megörülnék ha engem nem hivna de egy kiscsajal meg szivodik.hát ez a te döntésed nem lehet beleszolni de ha vele nem akkor másal megteszi.de lehet hogy nem menne tovább nem csalna meg.lehet csak pánikol vagy estleg nem adsz meg neki mindent ami érthetö terhesen.hát remélem minden rendben lesz.sok boldogságot kivánok nektek, és gratula a babáért
Én nem kerítenék ennek nagy feneket, telnének a napok, ahogy szoktak, DE igen tágra nyitnám, hogy mit mûvel ez a buta fiú. Már sem érthetõ számomra, hogy miért hívogatja azt a kislányt (hozzá képest), ez nem vicc. De mondom, nagylelkûen szemet hunynék efölött, pedig itt bûzlik valami, de nagyon ráfigyelnék, van-e más turpisság is. Ha nincs, akkor csak gügye?! a babát ne keverd bele, örülj neki nagyon! Eddig nem voltak fura dolgai?
Hát igen....de a párodnak akkor sem kéne ezt tennie, ha szeret...még ha 1 évben 1x is csinálnátok!És a lánynál ez életkori sajátosság, viszont a férjed állítólag felnõtt!Én azt mondom, hogy ne a csaj tüntesd el, mert akkor a párod úgy fogja csinálni, hogy észre se vedd és akkor lesz a vége a megcsalás!Mindig az a legféltékenyebb, akinek vaj van a fején!!!!Beszéld meg és ha úgy adódik ne félj kilépni a kapcsolatból még most, nem 10 év múlva, mikor már beleroppansz!Nagyon sajnállak és remélem a férjednek megjön az esze és ez tényleg csak valami kis buta ötlet tõle!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok!Most is miután megírtam a kérdést mondtam neki hogy miért hívja fel miért szenyózik azt mondta mert szívatta!Na de akkor is mondom neked hogy esne ha valamelyik haverodat hívogatnám!?Az lesz hogy nem engedem ide azt a lányt mert megmondom õszintén szeretem a párom és tudom hogy õ is engem és ha ugyis lenne hogy félrelépne evvel a lánnyal az csak arra kéne neki ugyanis a nemi életünk nem igazi én miattam bevallom, mert fáradt vagyok estére minden energiámat felõrli a gyerek mosás fõzés takarítás!De tényleg az lesz a legjobb ha lánnyal hanyagolom a kapcsolatot mert nem akarom hogy 9 boldog évet tönkretegyen mert ha visszagondolok a viselkedésére akkor õ kezdeményezi ezeket a dolgokat mivel produkálja magát teszi veszi de mindig ráhagytam mert hogy tinédzser meg ilyenek!!!A babát meg isten ments hogy elvetessem fõleg hogy ti ismondjátok meg amugy is!!Ja és ez az elsõ eset!!!És megprobálok egy kicsit oda figyelni rá is nem csak a gyerekre!!!!Mert lehet az is közre játszik!Mert hozzáteszem nagyon jo a kapcsolatunk csak mondom fáradt vagyok és pont az nem müködik amit õ igényel ugyanis a fejemhez vágta azt is hogy õ egész nap dolgozik ki tudja mit csinálok hova megyek és hogy kicsi a gyerek nem tudja neki elmondan!Na ezek után szerintem jobanm tudtok válaszolni!!!És mégegyszer köszönöm az eddigi válaszokat mindegyikõtöket felpontoztalak!:) :) ):)
Szerintem is sáros a férjed! Vajon még mit csinálhatott, amirõl nem tudsz, mert Te egész nap a gyerekkel + háztartással vagy elfoglalva?!Eygértelmû, hogy tetszik neki a lány! Viszont jó ötletnek tartom kiiktatni a kiscsajt.Sajnálom, hogy ezt kell írjam, de már én is jártam hasonló cipõben:-(

30 hetes kismama vagyok és pár napja nyálkás a székletem, ez mitől lehet?

Nincs hasmenésem, s?t inkább talán a székrekedés van. Kicsit aggódom ez miatt a nyálkás dolgok. Egyéb tünetem nincs.

Legjobb válasz: Igen fehéres nyálkaszerû valami. De semmi bajom nincs, nem érzek semmit és egyáltalán nem is fáj sehol sem.

A kérdező hozzászólása: Igen fehéres nyálkaszerû valami. De semmi bajom nincs, nem érzek semmit és egyáltalán nem is fáj sehol sem.
Ilyen fehér nyálkás? Az gomba szokott lenni általában. Normafloret próbáld meg rá, ha nem segít akkor szerintem menj orvoshoz.
Szia! Ilyen nekem is szokott lenni de fõleg ha pár napot nincs székletem. Aztán elmúlik magától, ahogy visszaáll a napi rendszerességre. Én sem tudom mitõl van, tünetem nekem sincs. Lehet, hogy túl sokáig van bent és rárakódik ez a nyálka? Engem is érdekelne, ha valaki pontosan tudja az okát. 34hkm

Ujjzsibbadással mit lehet kezdeni? 30 hetes kismama vagyok és pár napja úgy zsibbad a bal kezem csuklótól ujjvégig, hogy majd meg veszek. Miért lehet ez? És mit lehet ellene tenni?

Olyasmi érzés, mint amikor valakinek nagyon átfagy a keze és utána meleg víz alá teszi. Olyan érzés, mintha 1000 hangya rohangálna rajta, de van, hogy még ég és viszket is.

Legjobb válasz: Sajna semmit,a baba pont úgy fekszi hogy nyom egy ideget.Nekem is ilyen volt,plusz vizesedtem,és ezáltal dagadtak a végtagjaim.Kitartást neked.

Sajna semmit, a baba pont úgy fekszi hogy nyom egy ideget.Nekem is ilyen volt, plusz vizesedtem, és ezáltal dagadtak a végtagjaim.Kitartást neked.

Hogy zajlik a terhesség utolsó pár hete vizsgálatok szempontjából? Mi történik, mit néznek, ki és mikor? 30 hetes kismami vagyok :-)

Azt mondta az orvosom, hogy 32. héten találkozunk a magánrendel?ben utoljára, utána már csak a kórházban lesznek vizsgálatok.

Legjobb válasz: A 36-37. héten heti 1x kell menni nst-re a 38-39-en kétszer és a 40-tõl 3x. Nekem az orvosom ha bent volt nézett méhszájat és uh is. Ez tb alapon megy mivel közkórházban nem kérhetnek pénzt. Legalábbis nekem így volt.

A 36-37. héten heti 1x kell menni nst-re a 38-39-en kétszer és a 40-tõl 3x. Nekem az orvosom ha bent volt nézett méhszájat és uh is. Ez tb alapon megy mivel közkórházban nem kérhetnek pénzt. Legalábbis nekem így volt.
Szerintem helyenként változó. Nekem nincs fogadott orvosom. 32 hetesen uh + terhesgondozás, majd 36. héttõl nst és terhesgondozás hetente ill. 38 hetesen uh. Elsõ terhességemnél 1x néztek méhszájat, mert az orvos tuti volt benne (méretek miatt), hogy hamarabb jön a bébi, de 6 nap túlhordtam. Egyébként minden tb alapon megy. Szintén 30 hetes km (május 17 a csodaidõpontunk)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!