Találatok a következő kifejezésre: 30 hetes vagyok! Az jó, (8 db)

30 hetes vagyok. Ma voltam uh és az eredmény a következő lett bpd-80mm fl-56mm ac-239mm becsült súly 1320 gramm 4/k c2000 állo burok jo ez az eredmény? Hol tudom ellenőrizni?

Legjobb válasz: En 32hetes vagyok es tegnap voltam uh az eredmeny BPD-85mm,AC-252mm,FL-62,sulya-1804gr.C1000.Nekem a baba mereteivel meg voltak elegedve,de a cx1000-az nemjo!le ellenorizni pedig a www.timmermann.hu vagy www.babaoldal.hu.Boldog baba varast.

En 32hetes vagyok es tegnap voltam uh az eredmeny BPD-85mm, AC-252mm, FL-62, sulya-1804gr.C1000.Nekem a baba mereteivel meg voltak elegedve, de a cx1000-az nemjo!le ellenorizni pedig a http://www.timmermann.hu vagy http://www.babaoldal.hu.Boldog baba varast.
30 hetes kismama vagyok, én is pont ma voltam uh-on.Nekem ezek szerepelnek a papíron:BPD 81mm, HC 282mm, th 77mm, fl 56mm, becsült súly 1700gramm, 3/k.Méhszáj vizsgálat most nem volt. Szerintem teljesen jók az eredményeid.
én 32 hetes vagyok és tegnap voltam uh ahol a BPD:86mm Fl:56mm.Nekem azt mondta 30 hetesnek felel ez meg.De azt is mondta , hogy nem nagy az eltérés nem kell aggódnom.

Tegnap voltam uh n mit bjelent a 4/k illetve jo e az hogy c:2000? 30 hetes vagyok

Legjobb válasz: köszi a gyors választ azt hittem a 4/k a lepény érettségét jelenti

A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ azt hittem a 4/k a lepény érettségét jelenti
nekem c1000, es a doki azt mondta, hogy a mehszaj zart, akkor most ezt nem ertem.32hetes terhes
Az elõzõ válaszolónak: a dokid jól mondta, a méhszájad zárt, csak a méhnyakad van megrövidülve 1 cm-re.

30 hetes terhes vagyok! Az jó, ha az ultrahangon azt mondták, hogy koponyafekvésü?

Legjobb válasz: Igen,ez a legjobb,lent van a kis buksija, tehát meg tudod szülni majd,reméljük nem jut eszébe megfordulni már.Boldog babavárást!

Igen, ez a legjobb, lent van a kis buksija, tehát meg tudod szülni majd, reméljük nem jut eszébe megfordulni már.Boldog babavárást!


30. hetes kismama vagyok. Most voltam nőgyógyásznál, aki ezt írta a Uh leletemre:Kp. Magzatvíz, lepény a hátsó falon, I. st. Jó kzs. Flow. BPD:79mm, FL:63 mm Ezek az eredmények jó? A terheségi időmnek megfelelőek az adatok?

Legjobb válasz: Szia.Teljesen jók ezek az adatok.Közepes mennyiségû a magazatvized.Nekem is hátsofali a lepény,de az nem gond.A többi érték is teljesen jó ne aggódj.

Szia.Teljesen jók ezek az adatok.Közepes mennyiségû a magazatvized.Nekem is hátsofali a lepény, de az nem gond.A többi érték is teljesen jó ne aggódj.

Az 56-os méret meddig jó a babának? Hány hónapos korig, vagy hány kg-ig? Első babám lesz, 30 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Az én lányom 3150 g-mal született és átlag 3 hónapos koráig jók voltak rá az 56-os ruhák. Sõt van 3 db 56-os bodyja ami még most is jó, pedig 7 hónapos és 7300 g!:-)))A Kikában vettem és szó szerint nyúlt a gyerekkel...:-)

Az én lányom 3150 g-mal született és átlag 3 hónapos koráig jók voltak rá az 56-os ruhák. Sõt van 3 db 56-os bodyja ami még most is jó, pedig 7 hónapos és 7300 g!:-)))A Kikában vettem és szó szerint nyúlt a gyerekkel...:-)
Az én fiam 3460 grammal és 54 cm-rel született, és kb. 6 hétig voltak jók az 56-os ruhák. Azóta is általában 2 havonta kell méretet cseréljünk.
Szia! Az attól is függ, hogy mekkora lesz a picid! A kislányom 3, 45 kg-val, 52 cm-rel született. Nem emlékszem, meddig volt jó rá az 56-os méret, de hamar a 62-eseket hordtuk. A 68-as méretet kihagytuk, jelenleg 5 hónapos 70 cm, és 9, 11 kg , 74-80-as méretet hordunk, picit lötyög rajta, de legalább szellõzik ebbena melegben. Üdv.
Lányom 3330 gral és 51 cmel született, az 50-es ruhák is nagyok voltak rá... Most 2 hónapos és most jó rá az 56-os méret.
56-os méret az 56 cm-es babákra jó. És a környékén...:) 52cm-es babámra még picit nagyok voltak, most 60cm-es és picit egy-kettõ már kicsi. 62es ruhák a 62cmes gyerekekre jók...stb nyilván függ a szabástól és a babuci alkatától is. Mint a nagyoknál. 3 váltás ruhával kihúzod amíg meg nem erõsödsz és meglátod mi jó rá. Ha azt mondja a doki átlagos a baba, akkor az 56os jó lesz rá. Ha pl. vitaminokat szedsz és nagyobb baba várható, akkor 62est vegyél. üdv: zsuzska
Szia, tescoban lehet kapni 0-3 hónapos korig hosszú rugit 3 db-os 2500 ft, egyszínû fehér is van (én olyat vettem és veszek is mert abban a legszebb a lányom:) )de van fehér és kék mintás, meg fehér és rózsaszín mintás is! Nekem nagyon bevált mert a lányom most 3 hónapos és két hete cseréltük le a rugiait 3-6 hónapos korúra! Még árban is nagyon jó, ha utána számolsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ! Boldog babavárást, és babázást!

30 hetes terhes vagyok. A papiromon az van hogy a babó fejvégü fekvésü. Ez mit jelent? Jó vagy rossz?

Legjobb válasz: A fejvégû fekvés az jó, de még sok van hátra, úgyhogy változhat. Ha szerencséd van, így marad a babád. Ez az ideális.

A fejvégû fekvés az jó, de még sok van hátra, úgyhogy változhat. Ha szerencséd van, így marad a babád. Ez az ideális.
A feje a méhnyaknál van, ez nagyon jó, talán így marad, de szokott változni is.
szia.ez jó hogy fejvég.azt jelenti hogy már be van fordulva fejjel lefelé.mostmár ahogy nõ a babucid egyr ekisebb az esély rá hogy megforduljon.örülj neki hogy már szépen beállt szülésre és ha véletlen megfordulna akkor se aggódj, mert nem ritka hogy csak szülés elõtt fordul be a baba.
A kérdező hozzászólása: Ennek nagyon örülök! Köszi szépen a válaszokat!!!
Igen, ez a jó, ez azt jelenti, hogy fejjel lefelé van, így is kell lennie.

30 hetes kismama vagyok, és borzalmas mennyiségű folyással küszködöm, hiába ír fel az orvos bármit, egy két napig jó, és utána vége. Hasonló panasza van valakinek?

Reggel mikor felkelek, szó szerint elkezd folyni, mintha megjönne, borzalmas!

Legjobb válasz: Szia!Nekem is ez volt terhesen, ezzel szerintem nem nagyon tudsz mit kezdeni, nekem azt mondták anno nem gáz. Szülés után elmúlt.

Szia!Nekem is ez volt terhesen, ezzel szerintem nem nagyon tudsz mit kezdeni, nekem azt mondták anno nem gáz. Szülés után elmúlt.
A kérdező hozzászólása: ah, remélem úgy lesz:(
Nekem is van, de a dokim azt mondta, ez normális, csak nekem kellemetlen. Kenetet vett, megnézte a ph-értéket, s mondta, hogy minden oké, ez a terhességgel jár. 24 hetes km

Egy 12 hetes havaneslány tulaja vagyok. Dec.30. -án voltunk a 3. oltásunkon, de nekem valahogy nem stimmelnek a dolgok. Szerintetek jó ez igy? A kutya ugye most 3 hónapos. Sosem volt kölyök kutyánk, Kleo az elsõ.

(Az elõzõ tulajnál sem oltást, sem chipet nem kapott, nem tenyésztõtõl kaptuk. )

Legjobb válasz: és mi nem stimmel? ez a parvó meg két kombinált. rendben van. a veszettséggel meg nem kell szerintem addig várni, sõt, mintha már törvényben lenne a 4 hónapos kor de nem tuti. eddig én kutyumnak is ugyanezek vannak, ez így van jól :)

és mi nem stimmel? ez a parvó meg két kombinált. rendben van. a veszettséggel meg nem kell szerintem addig várni, sõt, mintha már törvényben lenne a 4 hónapos kor de nem tuti. eddig én kutyumnak is ugyanezek vannak, ez így van jól :)
Sok orvos elhúzza a veszettségit. Adasd be 4 hónaposan neki. Jobban jársz, mert kötelezõ.
Németországban és Norvégiában például meg se kapják 1-1, 5 éves kor elõtt, hacsak nem utazik a kutya külföldre ahova ugye kell, mert azt mondják h nem terhelik a kutya szervezetét ennyi idõsen fölöslegesen. Megjegyzendõ Németo.ban a veszettséget - ugyanazzal a vakcinával - 3 évre adják. Kicsit túl van ez lihegve.
Nem mindenhol ugyanaz az oltási program. Amit mi kaptunk azt tudom mondani. 6 és 10 hetesen parvo, 8-12 hetesen kombinált (ebbõl a 7 komponensût érdemes, de azt kaptad). 4 hónapos koráig meg kell kapnia az elsõ veszettséget, illetve a chipet. Utána fél éven belül a második veszettséget. Ezek mellett féreghajtás 6-8 hetesen majd 3 hónaposan és onnantól 3 havonta. Egy másik dokinál elõször kapnak 2 parvót (6-8 hét) majd ezután a 2 kombi (10-12 hét). Szóval nekem hiányzik egy parvó a sorodból. a chip és az elsõ veszettség meg 1 hónapon belül esedékes.
ma 12:16 Tudod, ez itt Magyarország. Magyar törvényekkel.Nekünk e szerint kell élnünk. Ha túl van lihegve, ha nem. legkésõbb 4 hónaposan az elsõ veszettségi és 6 hónapon belül ismétlés.Utána évente 1x.
Magyarországon élek, de mégse tartom be, mert nem fogom túlterhelni a kutyám szervezetét feleslegesen - 1 évesen oltatok veszettséget elõször. És lehet jönni h törvény blabla...a póráz is kötelezõ, azt se használom feltétlen. Egyikkel sem ártok senkinek - legfõképp a kutyámnak nem.
A kérdező hozzászólása: Én is a parvot hiányoltam, úgy tudom, 4 oltás kell, és utána a veszettségi...Köszönöm!
tegnap 22:44 Ez a te dolgod. valahogy az emberek úgy vannak a törvényekkel, amire lehet hivatkozni pl ezen az oldalon, azt rákiabálják másra. Ami meg valakinek személy szerint nem passzol, azt lehet nem betartani, mert hülye a törvény. Nagyon sok kutya megkapja az elõírt oltásokat és kétlem, hogy bármi baja lenne belõle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!