Találatok a következő kifejezésre: 30 hetes kinyilt (2 db)

Ha teljesen zárt a méhszájam 30 hetesen, mennyi esély van arra hogy a 34. hétre esetleg kinyílnék vagy megrövidülne a méhnyakam?

4 hét múlva kell mennem majd a dokihoz, de mi lesz ha addigra vmi történni fog és nem érzem majd? Ha mindent úgy csinálok mint eddig nem lesz semmi változás, ugye? Vagy ez nem függ össze azzal mit dolgozok ill mennyire eröltetem meg magam?

Legjobb válasz: Én is ezen paráztam, és ma töltöm be a 34 hetet, és semmi gond. Mindent csinálhatsz ugyanúgy mint eddig, úgyis jelzi a szervezeted, ha elég. Nekem pl. estére, ha sokat jövök megyek, bedagad a lábam. Túlerõltetni nem szabad magad, és ha úgy érzed elég, akkor állj le! De amúgy miért lenne bármi gond is? Boldog babavárást, már nem sok van hátra! 34 hetes kismama

Én is ezen paráztam, és ma töltöm be a 34 hetet, és semmi gond. Mindent csinálhatsz ugyanúgy mint eddig, úgyis jelzi a szervezeted, ha elég. Nekem pl. estére, ha sokat jövök megyek, bedagad a lábam. Túlerõltetni nem szabad magad, és ha úgy érzed elég, akkor állj le! De amúgy miért lenne bármi gond is? Boldog babavárást, már nem sok van hátra! 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: A lábdagadás az már nálam is gond.:( De össz-vissz ennyi problémám van.:) Igazad van, nem lesz gond! Megpróbálok nem gondolni rá csak hát az aggódás az mindig megvan!:) Köszi és neked is boldog babavárást és kitartás!:)
Én a 38. héten még melóztam, és a betöltött negyven hetesen még gyalog mentem a kh-ba.Több mint egy km.A méhszájam pedig csak közvetlenül szülés elõtt kezdett kinyílni, illetve a méhnyakam megrövidülni.Mindig érezni fogod, h mennyit szabad, és mennyit nem.Ne parázz ilyen hülyeségeken.Akkor sem lesz semmi baj, ha esetleg elkezdenél kinyílni.1-2 centi nyitottsággal még jöhetsz mehetsz nyugodtan.(Olyan 9-10 centivel szülünk.)

30 hetes vagyok, kinyilt a külső méhszájam egy centire. Ez mit jelent?

Nagyon megijedtem,a doki azt mondta egy hét fekvés,de mi lesz utána?Már nem mozoghatok semmit?Aki volt igy kérem irjon nekem.Ki tudom még hordani igy még 2 honapig?És szurkálást is érzek néha.

Legjobb válasz: Az elõzõ válaszoló vagyok, ma kezdem a 38. hetem ,én is nyitva vagyok egy picit.Nekem 4 hónapos koromtól kell "nyugiba lenni", mivel veszélyeztetett terhes vagyok, de ki lehet bírni hidd el. Tartsd be a doki javaslatait és vedd komolyan a pihenést, ha meglesz a kicsibabaád még vissza fogsz vágyni ezekre a nyugodt pihenésekre.Addigis kellemes babavárást kívánok!

Az elõzõ válaszoló vagyok, ma kezdem a 38. hetem , én is nyitva vagyok egy picit.Nekem 4 hónapos koromtól kell "nyugiba lenni", mivel veszélyeztetett terhes vagyok, de ki lehet bírni hidd el. Tartsd be a doki javaslatait és vedd komolyan a pihenést, ha meglesz a kicsibabaád még vissza fogsz vágyni ezekre a nyugodt pihenésekre.Addigis kellemes babavárást kívánok!
SZia! Nekem 24 hetes koromtól 2100 az érték. Méhnyak 1centivel megrövidülve és a külsõ méhszáj 1 ujjnyira nyitva.Most vagyok 38 hetes. Szóval simán kitudod húzni még 2 hónapig. Csak arra figyelj, hogy nehezet ne emelj, pihenjél amennyit tudsz. MOndjuk én szinte mindent ugyanugy csináltam, mint addig mert van egy 3 és egy 1.5 éves gyerkõc itthon és mellettük nehéz lett volna pihenni. Üdv: 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, Meg is nyugodtam.Az a táblázat tök jo, köszi:-))))Szép babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!